Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nınınnnıııı nıın nııııııııı

gelelim bana
ben bugün
şeker krizine girdim a dostlar
çikolata yedim
ne kadar yedin diye sormayın söylemiycem :18::18:

sabah kahvaltımı saat 9 buçuk sularında 3 dilim ekmek eşliğinde biber domatesle yaptım
ziraa peynirim bitmişti zeytini de canım istemedi

pazara gittim bolca meyve yeşillik sebze falan aldım

sonrasında
o meyvelerden yedim 2 porsiyon
yarım saat sonra 1 fincan orta şeker kahve içtim

ve işte ne olduysa o kahveden sonra oldu kendimi
kaybettim çikolatanın dibine vurdum
ama kendimi kaybetmeden

bi kase yoğurt ve dünden kalan tavuk sebze sotemi yiyip kan şekerimi dengeledim
ki cidden açlık krizi çarpıntı sorunları yaşıyordum böyle birşey yaptığımda
yaşamadım
ayrıca
sabah yediğim biber inanılmaz acıydı
söylemesi ayıp bi de ishal oldum
her neyse son 2 buçuk saattir hiç bişey yemedim gayet rahatım
akşama yemek yapmıycam dünden kalan dolmalar vardı
yanına cacık ekliycem yiycez
yani ben yemiycem
ben cacığıma yarım dilim kepekli ekmek ekleyip akşamı böyle geçiştiricem
bir de dün gece ağzıma bir lokma bile sürmeden yattım sabah herzamankinden daha az gördüm kilomu

bundan sonraki mottom bu gündüz abartmadan gönlünce ye akşam yemeği ve sonrasında yatana kadar hiç bişey yeme
bu spor olayını ne yapıcam bilmiyorum
sanırım jillienle tekrar başıycam
çünkü kilo veremiyorum

kızar bu arada
eylülün ikinci haftasında eltimin kızının düğünü var
o zamana kadar 60 kilo olabilir miyim sizce ne dersiniz tam 10 hafta var
ve 12 kilom var

yok yok
bu günden itibaren haftada 2 kiloya yakın vermem gerekiyo ki isediğim kıyafeti alayım

ovvv nooooo ben yeni bi çizelge mi yapsamm ne

neyse
buraya gelip de bu kadar uzun yazan başka eleman yok bakıyorum da kızlar nerdesiniz ayol bana gaz verin destek verin

neyse akşam tekrar gelip yazarım
evet evet
ben bu gün jilienle tekrar başlıyorum
ama 1. levelden çok sıkıldım
kaç gündür spor yapmıyorum hamlamamak için 1. leveli 5 gün yapıp 2. levele geçmeyi düşünüyorum
duyduk duymaddık demeyin ahan da ilan ediyorum
bu sefer bitirmeyeni yolda itler kovalasın
çok büyük yemin ettim
bu sefer olacak
ayrıca ramazandan umutluyum

yemekten sonra 1 saat yürüyüş yatmadan jilienle yarım saatt
sahurda muntazam bi kahvaltı
tamamdır bu iş
görcez bakalım

öpüldünüz

Son düzenleme:

bitki çayları dediysem birisi yeşil çay, biriside dukandan kalan bir alışkanlık nar çiçeği,kuşburnu,yeşil çay karışımıydı.
hani o kabızlık için olan çaylardan değil

Döner döner, çocuğu ağırlık olarak düşün fazladan da kalori harcatır sana ..

Menülerim de hiç bilerek az yemiyorum, acıktım mı sağlıklıysa sorun yok yiyorum, acıkmadıysam da hiç zorlamıyorum ..

Ben de bırakmazdım diyet olmasa ama ben başlarsam öyle böyle değil çok fazla seviyorum çiğköfteyi, eşime gecenin bir saatinde az aratmışlığım yok eşime ama ama işte ..

Ben o çikolatanın miktarını merak ediyorum
12 kg belki biraz fazla olabilir ama ciddi bir miktar vereceğin kesin.
Jilian konusunda bence dikkatli ol, diz problemlerine neden olabilecek bir spor ..

Veeee saaa geri döndü nihayet nihayet. Bugün türkiyeden geri döndüm. Aslında dün gelecektim fakat uçuşlarımızdan biri iptal olunca planlar alt üst oldu. Ve bugün geldik. Şimdi evimdeyim ve anladımki evimi çook özlemişim. Yarın çalışacam ama izin günümü iple çekiyorum güzel bir temizlîk şart şart!!

Ve burdayım menü yazmaya sağlıklı bir şekilde beslenmeye varım. Artık hiçbirşey eskisi gibi değil.

Hm22 canım sanırım en iyi sen özetleyebilirsin burda ben yokken neler olduğunu. :)

Yeni üyeler hoşgeldiniiiz inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Hoşgeldin S_A ..
Neler oldu ?
Eski üyelerin çoğu izine çıktı, yeni üyeler geldi, paylaşım problemimiz hala bulunmakta.
Ama ilk 3ten hiç inmedik.
Kilolar veriliyor.
Senin nasıldı tatilin?

Dün yediklerimin günahını çıkarayım şimdi ..

Sabah :

- Uzun güzel bir kahvaltı 1 dilim ekmek yedim aslında pek de sıkıntı yoktu.

Ara :

- Küçük bir kase kiraz

Akşam :

- Makarnaaa ( Dikkat ederseniz miktar söylemiyorum.)

Bu haftaki kaçamak demiyorum artık bunlara da ağır menümü yemiş bulunmaktayım, hedefimden fazla verdim az vermedim o yüzden sıkıntı yok aynı şekilde devam edebilirim bu hafta. Ağustos ayında da bu işi sonlandırmış olmayı umuyorum.

Hm22 canım hoşbuldum

Tatilim güzel geçti :)) ayağımın alçıya alınması dışında tabii.. Ama çok iyi dinlendim tabii kiloda aldım ama cumaya daha çok var. Belkide sırf bu yüzden cuma izinli sayılırım..

Kaç kilo alıp da döndün ?
Belki istediklerini yediğinden dolayı bir başlangıç olur senin için de ..

2 tabak falan mı ki miktar cumaya çok var canım halledersin sen

benüm dünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
45 dk pilates
öğle ve akşam: tavuk sote
ara: şekersiz türk kahvesi

2lt su, 4 kupa çeşitli bitkiçayları(yeşil çay, nar çiçeği,7 otlu karışım, beyaz çay) içildi.

bugün ben jillian michaels ripped in 30 a başlamayı düşünüyorum, ramazanda götürebilirim sanırım pilatesle ikisini... gerçi shred yapmadım ama vücudumun çok zorlanacağını düşünmüyorum açıkcası neyse göreceğiz

S_A hoşgeldin canım, ayağın iyileşmiş ya kilolarda çabucak gider

ben bu hafta sonu çok dikkatli geçirdim..ve ilk defa pazartesi cuma kilomla aynıyım sevindim..
bu hafta yine dikkat edeceğim 5 gün spora da devam bakalım ne olacak..

hm sen gerçekten çok az yiyorsun miden iyice küçülmüş sanırım

ekevser hamile olmayasın??:18: her zaman düzensiz mi adetin??

Kaç kilo alıp da döndün ?
Belki istediklerini yediğinden dolayı bir başlangıç olur senin için de ..

İstediğim herşeyi yedim gerçekten. Ama 3 kiloda aldım.

Fakat birşey farkettim. Nezamandır çok sağlıksız besleniyormuşumki saçlarım çok dökülüyordu. Ama türkiyeye gidince çok daha az dökülmeye başladı çünkü herşeyi yiyordum. Özellikle çok sağlam bir kahvaltı yapıyordum. Ve herzaman kndimi zinde hissediyordum. Kendime çok zarar veriyormuşum meğer e vücudumda bu i haftada bayram etti :)

Evet canım Allah sağlık sıhhat versin en önemlisi ya.

Sağlıklı zayıflamalıyız kızlar. İlk defa bunun gerçekliğini kendim gördüm.

Ben yokken yapılan bildirimleri inceledim. 5 temmuz cuma gününden itibaren takımda listede yer alan 3 kişi kalmış..

İzinde olanlar:

Yeliz
Yağmur
Rainbow
Mattika
Kyumi

Hm22 öyle değil mi??

Yeni üyelerimiz kimler ve sanırım bu cuma listeye girecekler öylemi?

1 tabak ama dolu dolu, normalde ben pek öyle yemem de bu sıralarda az biraz gergin gibiyim. Takımdaki Matematik öğretmeni sendin değil mi ? Uyduruyor olabilirim öğreneyim de ona göre danışayım

Senin menüler her zamanki gibi çok dengeli, jilian demişken bir kere daha söyleyeyim senin spor durumun gayet iyi olduğundan problem olmaz ama düzenli spor yapmayanların diz eklemlerine zarar verebilecek bir program ..

Tebrik ederim nasıl bir duygu haftasonunu kaçamaksız atlatmak
Genelde evet az yiyorum ama dün çok yediğimi düşünüyorum, biraz keyif günüydü dün, kahvaltı yaptık, bütün gün film izledik derken hadi dedim makarna da tam keyfin sonu olsun ..

Önemli olan sağlık tabiki, istersen tam ideal kilonda ol sağlık olmayınca her şey boş ki ..

Mercani de izinde.
İzinde olanlardan unuttuğum var mı bilmiyorum ama duruece ve ekevser liste adayı sen durumlar incelersin ..

bitki çayları dediysem birisi yeşil çay, biriside dukandan kalan bir alışkanlık nar çiçeği,kuşburnu,yeşil çay karışımıydı.
hani o kabızlık için olan çaylardan değil
öyle de canımı ye :)
nar çiçeği mi nun da mı çayı varmış
bak ben hiç bilmiyorum onu :) vay anaasını

bu güzel bişey demek ki kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın bu iştahsızlığın aynısından darısı bana
ama benim hala emziriyor olmamın da etkisi var sanırım

hoşbuldum diyorum ve sana da hoşgeldin diyorum
umarım en kısa zamanda ulaşırız hepimiz de ruhumuz huzura kavuşur :)

valla canım bi kase yoğurt yeseydin yanında keşke şekerin dengelenir depo yağ yapmazdın en azından

yok canım zaten düzensizim hamile olacağımı sanmıyorum da belli de olmaz allahın işi

evet bu hafta ben de yeni üye olarak listeye gireceğim :)

Valla kalmadı 2 gündür iştahsızlık, baktım çok kaçamak yapıyorum, bu hafta sporla dengeleyip sabit kalmaya çalışacağım, en azından şu isteğim geçene kadar yoksa etrafımda kim varsa ona saracağım :18:
BU arada yoğurt da yemiştim yazmayı unuttum da makarnadan yoğurt yağa dönüşmesini engeller mi ?

Emzirmek çok acıktırıyor diye biliyorum tabi bir o kadar da kalori harcatıyor.

evet gelelim bana

bu sabah gelip bildirim yapacaktım ama internet bağlantısı bozuktu yine hay bin ttnet

sabah yine protein bakımından zayıf bir kahvaltı yaptım

iki saat sonra sade bir türk kahvesi içtim
bi saat sonra da bi tabak kiraz yedim
iki kaşık yoğurt yedim

sonra geçen akşam düğünü olan çiftin duvak mevlüd üne gitmem gerekiyodu ve evden apar topar çıktık
öğle yemeğim güme gitti anlyacağınız
yanımda kavanozda yoğurt götürmüştüm
kızım için meyve çorba ve yoğurt zaten taşıyorum
biraz fazlasını da kendime aldım çünkü çay yanında kuvvetle muhtemel bi sürü pasta börek olacaktı ve ben açlıktan ölmek üzereydim
saat 3 buçuk sularında açık büfe karbonhidratların olduğu masanın önünde durdum ve kendime iki dilim börek aldım
diğer tatlı çeşitlerinden birer çatal alarak kendimi teselli ettim ama çay börek ikilisinin hemen ardından yoğurdumu tükettim ki
kan şekerim dengelensin ve yağ depolamayayım

şu an saat 18 30 ve ben akşama yeşil mercimek çorbası yapıyorum
akşam yemeği yemek isteiyorum ama gecce acıkmamak adına yarım kase mercimeği ekmeksiz ve yoğurt eşliğinde yemek istiyorum

bir de bu gece sahura kalkıcaz biliyosunuz

yulaf kepeği yoğurt tarcın yiyip yatmak istiyorum

ayrıca dün jilliene başlama kararı almıştım biliyorsunuz
dün çocukları erkenden yatırıp ben de jillien yapıcaktı ama
kızı uyuturken inanılmaz bir ağırlık ve uyku çöktü
kalkamadım yerimden uyudum öyle

çok yoruluyorum ya bildiğiniz gibi değil resmen ağzım ayrık uyuyorum öyle
bu akşam da misafirim var
ama yatmadan kesinlikle yapıcam çünkü düğüne az kaldı :):):):):

Sen de dengeleme olayını güzel yapanlardansın, bu en önemli şey bana göre, bu kiloları öyle veya böyle veririz önemli olan korumak, bu dengelemek de korumanın temeli işte.
Bence sahuru çok az tutma, yoksa iftarda çok fazla acıkırsın, yumurta süt domates salata vs tarzında kaloride az tok tutmada marifetli besinler tüketebilirsin.

evet cnm bendim matematik öğrtmeni, jillianı daha önce yapmıştım bende çok fark yaratmamıştı ama ramazanda hem kısa hem de cardio tarzı arıyordum, jillian tam isteğime uygun... yapabilirsem ek olarak pilates yapacağım...

bugünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
50 dk pilates
öğle ve akşam: 3 dilim ekmek, 4 kasap köfte, salata, 2 tane hurma

bunları dağınık yedim, öğle ve akşama sayarsınız işte

ramazan başlıyor, şimdiden söyleyeyim ramazanda kilo vermek benim için çok zor :18: hani hep dikkat ettiğim halde artılarla kapatmışımdır ramazanı ki geceleri sporumu da yaparım.
gel gelelim kilo vermek bir yana artış olur birde cuma bildirim diyorsunuz, sahur yapacağım için ben onu perşembe iftardan önce yapmayı düşünüyorum...

diğer tatlı çeşitlerinden birer çatal alarak kendimi teselli ettim ama çay börek ikilisinin hemen ardından yoğurdumu tükettim ki
kan şekerim dengelensin ve yağ depolamayayım

EKEVSER yukardaki cümleyi senin yazıondan kopyaladım bu yediklerini dengelemek olayı hakkında bilgi verir misiniz nasıl oluyor bu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…