Canım ben 30 yaşındayım . 28 subat dönemi diyeyim sen anla .İnsan istediği şeyi yaşı kaç olursa olsun denemeli bence, bu arada kaç yaşındasın ?
Spor konusunda da çok sıkılıyorum evde yapmaktan o yüzden kendimi zorlamayacağım, bu şekilde kilolarımı vermeyi düşünüyorum ama kilo haricinde eşim hazır olunca koşuya başlamayı düşünüyoruz amaç hem sağlıklı yaşam hem de koşunun keyfi olacak umarım.
Gün içinde kaçamak yapacağına bence çok iyi olmuş sabah doyana kadar yemen afiyet olsun.
Tuz yerine baharat eklesen nasıl olur ?
Gayet az yemişsin valla bravobugün yediklerim
sabahatlıcan kurusunu haşlayıp çok az yağla kavurdum ve 3 dilim ekmekle yedim(oğlum hiç durmadığı için geç yedim hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu)
öğlen : maden suyu 1 tane beypazarı kurusu
akşam mercimek çorbası ve salata yiyeceğim
Supersin bir de bu yediklerinin çoğunluğunun protein olmasına dikkat edersen azıcık da Spor valla senden hızlı kilo veren olmaz en kisa zamanda fit bir hatun olursun ben diyimo kadar hareketsiz bir işim var ki. nerdeyse tüm gün oturuyorum. aslında kalkıp arada sağa sola mekik hareketi yapsam twister var onu yapsam yapabilirim olduğum yerde ayaklarımı kaldırıp indirsem faydası oluyor YAPICAMMMMM.....
bugün yediklerim
2013-07-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.2 LİTRE 68
[2] Eti Form Kakaolu Kek 1 PAKET 75 (kendi yaptığım kek hala bitmedi eskiden olsaaaa:))))
[3] Marul (Kıvırcık) 4 yaprak 8
[4] Et Döner 1 100 gr 210
[5] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[6] yumurta 1 adet 80
[7] Kayısı 1 ADET(10 GR.) 8
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
Toplam : 577 kal.
akşamı da yoğurt ve 1 dilim kepek ekmekle geçireceğim.
internetten araştır canım ben eksik anlatabiliriminterval egzersiz nedir onu burda öğrendimyapmayaçalışacağım hergün 30 dk
Yaparsın ama işin özü istikrar biliyorsun devamlılık sağlamak önemli olan bir gün ye bir gün aç durla olmaz hergün düzenli ve az yicez sporumuzu yapicaz bu kilolari vericezşu an rahat rahat 44 bedenim bayramda umarım rahat rahat 42 , biraz sıkarak 40 beden olurum. galiba 40 gün var bayrama..... yanitam 6 cuma var haftada 1. 5 kg versem 9 kilo yapar ve ben çok rahat olurum.....yaa lütfen allahım olayım çok mutsuzum kilolarımdan dolayı...ama bu hafta galiba hiç gitmeyecek nedense.....(spor yok ondan sanırım) bu sabah 500 gr fazlaydı geçen haftaya göre....
Bugün akşam yemeğinde sanırım biraz abarttim öğlen yemegimi yiyip hemen ardından meyve yedim yoksa çikolata acır cubur yiyecektim kötünün iyisini seçtim
Ardından bi güzel uyudum
Gene meyveye vurdum 3 tane ceviz büyüklüğünde kırmızı erik yedim bol şu içtim
Akşam
Etli pilav yapmıştım Fırında
Ondan yarım yemek kaşığı ve 1 kase cacık yedim çünkü eltimin kizi yemeğe Yoğurtlu mantısıyla geldi ve sanirim 6 kaşık kadar Yoğurtlu mantı yedim :--(
Yemekten sonra orta Kahvemi içtim sonra da haşlanmış misirdan bir ısırık aldım
Ve midemin bu geceki mesaisi son buldu
Şimdi yatmadan 30 dk jillienle tepinip dusumu alip yatıcam artık
bende jillian ı bir yaptım bir yapmadım adam akıllı olmadı ya yarın kısmetse tam anlamıyla başlıyorum
hayalini gerçekleştirmeye çalışman çok güzel yaaaa
bugün yediklerim
sabahatlıcan kurusunu haşlayıp çok az yağla kavurdum ve 3 dilim ekmekle yedim(oğlum hiç durmadığı için geç yedim hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu)
öğlen : maden suyu 1 tane beypazarı kurusu
akşam mercimek çorbası ve salata yiyeceğim
o kadar hareketsiz bir işim var ki. nerdeyse tüm gün oturuyorum. aslında kalkıp arada sağa sola mekik hareketi yapsam twister var onu yapsam yapabilirim olduğum yerde ayaklarımı kaldırıp indirsem faydası oluyor YAPICAMMMMM.....
bugün yediklerim
2013-07-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.2 LİTRE 68
[2] Eti Form Kakaolu Kek 1 PAKET 75 (kendi yaptığım kek hala bitmedi eskiden olsaaaa:))))
[3] Marul (Kıvırcık) 4 yaprak 8
[4] Et Döner 1 100 gr 210
[5] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[6] yumurta 1 adet 80
[7] Kayısı 1 ADET(10 GR.) 8
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
Toplam : 577 kal.
akşamı da yoğurt ve 1 dilim kepek ekmekle geçireceğim.
şu an rahat rahat 44 bedenim bayramda umarım rahat rahat 42 , biraz sıkarak 40 beden olurum. galiba 40 gün var bayrama..... yanitam 6 cuma var haftada 1. 5 kg versem 9 kilo yapar ve ben çok rahat olurum.....yaa lütfen allahım olayım çok mutsuzum kilolarımdan dolayı...ama bu hafta galiba hiç gitmeyecek nedense.....(spor yok ondan sanırım) bu sabah 500 gr fazlaydı geçen haftaya göre....
Canım ben 30 yaşındayım . 28 subat dönemi diyeyim sen anla .
Koşu yapmak süper oluyor da ben biraz çocuklar biraz can istememek işte bahane ediyorum
Valla baharat kesmiyor canım hemen yeniden acıkıyorum tuz olmayınca ama Kaya tuzuna başlarsam iyi olur gibime geliyor vb
Gayet az yemişsin valla bravo
Supersin bir de bu yediklerinin çoğunluğunun protein olmasına dikkat edersen azıcık da Spor valla senden hızlı kilo veren olmaz en kisa zamanda fit bir hatun olursun ben diyim
internetten araştır canım ben eksik anlatabilirim
Yaparsın ama işin özü istikrar biliyorsun devamlılık sağlamak önemli olan bir gün ye bir gün aç durla olmaz hergün düzenli ve az yicez sporumuzu yapicaz bu kilolari vericez
Bugün akşam yemeğinde sanırım biraz abarttim öğlen yemegimi yiyip hemen ardından meyve yedim yoksa çikolata acır cubur yiyecektim kötünün iyisini seçtim
Ardından bi güzel uyudum
Gene meyveye vurdum 3 tane ceviz büyüklüğünde kırmızı erik yedim bol şu içtim
Akşam
Etli pilav yapmıştım Fırında
Ondan yarım yemek kaşığı ve 1 kase cacık yedim çünkü eltimin kizi yemeğe Yoğurtlu mantısıyla geldi ve sanirim 6 kaşık kadar Yoğurtlu mantı yedim :--(
Yemekten sonra orta Kahvemi içtim sonra da haşlanmış misirdan bir ısırık aldım
Ve midemin bu geceki mesaisi son buldu
Şimdi yatmadan 30 dk jillienle tepinip dusumu alip yatıcam artık
arkadaşlar dün gece telefonum bozuldu ben normalde telefondan giriyorum siteye
bilgisayar da var ama hem baya bi külüstür hem de kızım hiç izin vermiyor kullanmama
birazdan evden çıkıcam oğlanın doktor randevusu falan var telefonumu da tamir ettireyim diyorum insallah bu gün cıkar
cıkmazsa bilgisayardan yazarım ama anca günde 1kere en fazla beni mazur görün haber veririm bu gün gelince
ay dua edin olsun telefonum yaaa :18::18::18:
bu sabah yine 80 çıktım ...
neden neden neden ama yaaaa((
dün tam bir saat spor da yaptım... yine 80.. galiba bu hafta veremeyeceğim ben...
bugün hiç ekmek yemeyeceğim sanırım ben karbonhidrattan kilo veremiyorum üç dilim kepek ekmeği yedim bu hafta hergün....
bugün hiç ekmek yemeyeceğim bakalım yarın ne olacak en azından yine 79.5 bari olsam yarın...
bugün hiç mi yemesem yarın kilo gitmiş olmasını çok istiyorum ne yapsam acaba akşam kesin yemeyeceğim bugün çok çok su içeceğim ekmek hiç yemeyeceğim..başka ne yapabilirim...1 saattte spor yapacağım....
kahvaltı olarak 1 domates 1 salatalık 1 yumurta biraz peynir yedim şimdi...
EN
Şimdi bile geç değil hiç bir şey için biliyorsun değil mi içinde kaldıysa ?
Hoş çocuklar falan var ama insanlar kaç yaşından sonra yapıyor bazı şeyleri.
Akşam biraz kaçmış sanki mantı falan ama olsun çok bir şey yok hem spor var zaten.
İnşallah olur telefonun tam diyete başlamış çok güzel giderken buradan uzak kalmazsın.
.
Ben hala canım bir şey istemiyor diye kahveyle yaşamaya devam ediyordum ki dün gece ( saat geçti ne yazık ki ) eşim kalktı makarna yaptı ( Makarnanın en sevdiğim şeylerden olduğunu bilir.) zorla yedirdi, hasta olacaksın diye de biraz söylendi :18:ÜStüne de yemeyeceğim dememi dinlemeden ağzıma meyveleri tıktı, kaçamak da olsa mideme bir şeyler girmesinden memnunum.
valla 3 çocukla şu an imkansız görünüyor
ev işlerini yetiştiremiyorum ki bırak ders çalışmak yani
kocanın yaptığını düşman yapmaz ayol adama
hoş bazen onu biz kendi kendimize yapıyoruz da
ayrıca telefonum bozulmuş hanımlar çok üzgünüm bi kaç gün bilgisayardan bildirim yaparım 3 5 güne olur dedi bakalım görücez
yarın tartı günü ve bakalım neler olacak
bugün ne yedim
domates salatalık peynir yumurta
2 tane ceviz
salata
1 kayısı bir fincan sütten nescafe
salata peynir birazcık
yarın ne olacak acaba umarım gruba zarar vermem....
şimdi spora gidiyorum 1 saat yürüyüş ve şu aletler
su tamam 3 lt
mönü gayet güzelbugün ne yedim
domates salatalık peynir yumurta
2 tane ceviz
salata
1 kayısı bir fincan sütten nescafe
salata peynir birazcık
yarın ne olacak acaba umarım gruba zarar vermem....
şimdi spora gidiyorum 1 saat yürüyüş ve şu aletler
su tamam 3 lt
bu sabah yine 80 çıktım ...
neden neden neden ama yaaaa((
dün tam bir saat spor da yaptım... yine 80.. galiba bu hafta veremeyeceğim ben...
bugün hiç ekmek yemeyeceğim sanırım ben karbonhidrattan kilo veremiyorum üç dilim kepek ekmeği yedim bu hafta hergün....
bugün hiç ekmek yemeyeceğim bakalım yarın ne olacak en azından yine 79.5 bari olsam yarın...
bugün hiç mi yemesem yarın kilo gitmiş olmasını çok istiyorum ne yapsam acaba akşam kesin yemeyeceğim bugün çok çok su içeceğim ekmek hiç yemeyeceğim..başka ne yapabilirim...1 saattte spor yapacağım....
kahvaltı olarak 1 domates 1 salatalık 1 yumurta biraz peynir yedim şimdi...
ay ben yapamıyorum sürekli yaa
tam bir istikrar yoksunuyum( malesef
3 çocuk muuuDüşünemedim kendimi hiç, arada komşunun çocuğu geliyor, çok tatlı tatlı olmasına da hiç bir şey yapılmıyor 3 çocuk varken valla kolay gelsin bilemedim ne diyeceğimi ..
Diyet yaparken sesini çıkarmıyordu da hiç yemeyince çocuğuna zorla yemek yediren anne moduna girdi
Olacakmış en azından ya o da güzel, şimdi nasıl yapalım senin geçen haftaki bildirimini aldık arad olmayınca yanlış hatırlamıyorsam, bu hafta mı girsen listeye haftaya mı durumun nedir ?
maşallah3 çocukla buraya girebilmen bile mucize bence ...tebrik ederim... kaç yaşında başladın hayatım yaa doğurmaya.....kaç yaşındalar???
tebrik ederim seni tekrar tekrar valla.
hadi tebrikler bırakma sakın bi kac gün baya vücut agrısı oluyor amamönü gayet güzel
belki çok sıvı almışsındır yarına dengelersin
bugün başladım ben jillianda önemli olan istikrar resmimide çektim hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?