evet cnm bendim matematik öğrtmeni, jillianı daha önce yapmıştım bende çok fark yaratmamıştı ama ramazanda hem kısa hem de cardio tarzı arıyordum, jillian tam isteğime uygun... yapabilirsem ek olarak pilates yapacağım...
bugünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
50 dk pilates
öğle ve akşam: 3 dilim ekmek, 4 kasap köfte, salata, 2 tane hurma
bunları dağınık yedim, öğle ve akşama sayarsınız işte
ramazan başlıyor, şimdiden söyleyeyim ramazanda kilo vermek benim için çok zor :18: hani hep dikkat ettiğim halde artılarla kapatmışımdır ramazanı ki geceleri sporumu da yaparım.
gel gelelim kilo vermek bir yana artış olur birde cuma bildirim diyorsunuz, sahur yapacağım için ben onu perşembe iftardan önce yapmayı düşünüyorum...
bugün yediklerim
yumurta
lor peynir
bir biber
bir salatalık
türk kahvesi sade
yoğurtlu biber ama kızartma değil domates rendesinde haşlanmış
5 tane hurma
salata
1 dilim denge kepek ekmek
biraz yoğurtlu biber
gece süt içerim belki
spora gidiyorum şimdi
3 lt su ve 2 yeşil çay
Hıh ben sana bir şey sormak istiyorum, ben Eczacılık için Lysye çalışmak istiyorum ama matematik için ne önerirsin bana ?
Ne yapayım ne edeyim, Eczacılığı zamanında çok istemiştim ama o zaman tekrar sınava girmek istememiştim farklı bir bölüm okudum ama içinde ukte, şimdi şansımı deneyeceğim ama geometri başta olmak üzere matematikten de biraz çekinmiyor değilim ..
cidden dengelemek önemli ne kadar dengelediğim de şüpheli ama işte elimden geleni yapıyorumSen de dengeleme olayını güzel yapanlardansın, bu en önemli şey bana göre, bu kiloları öyle veya böyle veririz önemli olan korumak, bu dengelemek de korumanın temeli işte.
Bence sahuru çok az tutma, yoksa iftarda çok fazla acıkırsın, yumurta süt domates salata vs tarzında kaloride az tok tutmada marifetli besinler tüketebilirsin.
canım biliyosun kanda fazladan şeker olduğunda karaciğerimize yağ olarak depo edilirdiğer tatlı çeşitlerinden birer çatal alarak kendimi teselli ettim ama çay börek ikilisinin hemen ardından yoğurdumu tükettim ki
kan şekerim dengelensin ve yağ depolamayayım
EKEVSER yukardaki cümleyi senin yazıondan kopyaladım bu yediklerini dengelemek olayı hakkında bilgi verir misiniz nasıl oluyor bu???
kesinlikle ama dediğim gibi yanında iki yudum da olsa süt ürünü tükettatlı isteğimi hurma ile gideriyorum harika bişey oldukça tatmin edici ve bir tanesi 15 kalori:))))
bugün yediklerim
yumurta
lor peynir
bir biber
bir salatalık
türk kahvesi sade
yoğurtlu biber ama kızartma değil domates rendesinde haşlanmış
5 tane hurma
salata
1 dilim denge kepek ekmek
biraz yoğurtlu biber
gece süt içerim belki
spora gidiyorum şimdi
3 lt su ve 2 yeşil çay
benimde saçlarım çok dökülmeye başladı..
elevit vitamin içmeye başladım daha iyi gibiyim
Azıcık bir şey yemişsin bugün afiyet olsun, ramazanda da olay aslında iftarda suyu çok içmekte, ondan sonra da hafif atlatmayı başarırsan sahur çok etkilemez bence. Bildirimi de tabi oruç tutanlar perşembe iftar öncesi tartılsınlar.
..
Bıgünkü menü çookk kötü
Sabah: peynirli sandwich karışık meyve suyu
Arada: meyveli yoğurt ve meyve
Arada: kek
Akşam: patlıcan tavası bulgur pilavı
Gece: biraz makarna
Off menüye bak. Acil toparlanmalıyım. Türkiyede menüler neredeyse hep böyleydi bugünde bir türlü az yemeye motive edemedim kendimi
temelin nasıl bilemeyeceğim canım temel hiç yoksa antremanlarla matematikle başla, ama bu kitabın seviyesi dört işlem basit orantı, denklem çözümü anlatarak başlıyor... temelim iyi diyorsan esenin ygs ve lys kitapları var, sıradışı analiz ( ki tamamen çözümlü kitap) ,karekök önerebilirim... ama en beğendiğim esen benim...
İyi geceler kızlaar:))
Hm22, inceleyim inceleyimde takımdaki neredeyse herkesin izine ayrılması kötü olmuş.
Ve nekadar izinde kalacaklar? Mattika hatırladığım kadarıyla 2 hafta demişti.
Şuan izindeki ve yeni üyelerle birlikteki üye listemiz:
Sa
Hm22
Matika
Mercani
Serates
Kyumi
Thebeauty
Ekevser
Yağmur
Yeliz
Ve adını şuan hatırlamadığım bir üye daha
Yani toplamda 11 kişiyiz bunlardan 6 sı izinde.
Her takımda en fazla 15 kişi olabiliyor.. Aslında izindekiler gelse daha fazla üyeye ihtiyacımız olmayacak. Ama biz genede 3 yarışmacı bulalım davet edelim.
Ahh şu iş yeri üzerinden vakit ayıramıyorum ya takıma
Bugün tatildn yeni dönünce iş yerinde herzamankinden daha çok yoruldum...
Bıgünkü menü çookk kötü
Off menüye bak. Acil toparlanmalıyım. Türkiyede menüler neredeyse hep böyleydi bugünde bir türlü az yemeye motive edemedim kendimi
neden perşembe iftar öncesi ben anlamadım yine cuma sabah yapsak ne olur ki
İlk günü atlatmışsın darısı akşama, moral motivasyon gerçekten önemli ve ben senden çok ümitliyim, çok azimli duruyorsun.evet efenim
dün gece sahurda bir kase yoğurda 1 dilim ekmek +dereotu+salatalık+ pul biber+ 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ekleyip yedim tuzsuz yanında 5 zeytin vardı
acaba çok acıkır mıyım diyerek 4 kaşık kadar da dövme pilavı yedim
litre litre su içtim
ayrıcaaaa jillienle 1 levelden yeniden başladım
bu kez sıkılsam bile bırakmıycam bi de ayakkabı giyince diz ağrım falan olmadı herkese tavsiye ederim
bu ilk akşam oruç bende ne gbi etkiler yapacak bilmiyorum ama sonraki günler için hedefim iftar sonrası bir saat kadar da yürümek
yatmadan jillien zengin bir sahur ve insaflı bir iftar
ve yine dediğim gibi ramazan ayından çok ümitliyim ben en az 5 kilo veririm gibi geliyo dediğim gibi devam edersem
ay kızlar çok heyecanlıyım ve beni 3 ya da 4 aydır görmeyen herkes aaa ne kadar da zayıflamışsın diyo ve bu çok mutluluk verici bişey ahahayt hırs yaptım bayrama bi hayli zayıf giriciiiiim
öperim
pilim bitiyo
biraz evi toparlayıp uyuymayı düşünüyorum bolca
akşama da yemeğe davetliyiz
yaz aylarında genelde tüm topikler boşalıyor. kimse olmayınca da kendi kendine konuşamıyor yazamıyorsun. dolayısıyla yeni kişilerin alınması iyi olur bence.. çünkü hep birileri izinli olacak yaz aylarında.. şu an kimse yok mesela sadece ben varım burada.. yani bişey yazsam bişey sorsam kimbilir kaç saat sonra birisi girecek... her gün bir sayfa ilerliyor alıntılı üstelik sayfalar yani çok az paylaşım var...daha çok kişi daha çok paylaşım daha çok motivasyon daha çok bilgi demektir.. bence yeni birkaç kişi gelsin...
Bıgünkü menü çookk kötü
evet efenim
dün gece sahurda bir kase yoğurda 1 dilim ekmek +dereotu+salatalık+ pul biber+ 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ekleyip yedim tuzsuz yanında 5 zeytin vardı
acaba çok acıkır mıyım diyerek 4 kaşık kadar da dövme pilavı yedim
litre litre su içtim
ayrıcaaaa jillienle 1 levelden yeniden başladım
bu kez sıkılsam bile bırakmıycam bi de ayakkabı giyince diz ağrım falan olmadı herkese tavsiye ederim
bu ilk akşam oruç bende ne gbi etkiler yapacak bilmiyorum ama sonraki günler için hedefim iftar sonrası bir saat kadar da yürümek
yatmadan jillien zengin bir sahur ve insaflı bir iftar
ve yine dediğim gibi ramazan ayından çok ümitliyim ben en az 5 kilo veririm gibi geliyo dediğim gibi devam edersem
ay kızlar çok heyecanlıyım ve beni 3 ya da 4 aydır görmeyen herkes aaa ne kadar da zayıflamışsın diyo ve bu çok mutluluk verici bişey ahahayt hırs yaptım bayrama bi hayli zayıf giriciiiiim
öperim
pilim bitiyo
biraz evi toparlayıp uyuymayı düşünüyorum bolca
akşama da yemeğe davetliyiz
Kim demiş yok diye ben varım
Şaka bir yana gerçekten öyle, ben ilk geldiğimde çok daha aktiftim, baktım doğru dürüst girilmiyor, yazıyorum cevap verilmiyor, ee ben de boş boş girmek istemiyorum artık giriyorum bakıyorum, benim cevap yazmam gereken bir şey var mı yok .. Tamam deyip çıkıyorumi yazmıyorum bile.
insan bir anda adapte olamıyor ama menüde gözüme çarpanlar sabahki meyve suyu ve gece ki makarna...bunlar olmasaymış fena olmayacakmış yani
sahuru iyi atlatmışsın bende jillian yapıcam, ripped yapıcam ben ama beraber yaparız
böyle girdiğimizde sayfalar ileerlemiş olmalı ki okumaktan zevk alalım, bu arada diğer msjından alıntı yapmıştım zannediyordum çıkmadı... esenin ygs ve lys si de iyidir ama ortalamanın acıkın üstünde kitap, simetriyi duydum ama hiç inceleyemedim canım, türev ve integral içinse çoğu yayının tek kitapçıkları oluyor, normal kitaptan çalışmadan önce al onlardan çalış, çok güzel oluyor ben ders anlatırken hep onlardan kullanıyorum...
kızlar sözde oruçtum ama regl olmuşumsabah kalkınca bunu bilmek sinir bozucu bir durum, iftara kadar bişi yemeyecem genede ...
yaz aylarında genelde tüm topikler boşalıyor. kimse olmayınca da kendi kendine konuşamıyor yazamıyorsun. dolayısıyla yeni kişilerin alınması iyi olur bence.. çünkü hep birileri izinli olacak yaz aylarında.. şu an kimse yok mesela sadece ben varım burada.. yani bişey yazsam bişey sorsam kimbilir kaç saat sonra birisi girecek... her gün bir sayfa ilerliyor alıntılı üstelik sayfalar yani çok az paylaşım var...daha çok kişi daha çok paylaşım daha çok motivasyon daha çok bilgi demektir.. bence yeni birkaç kişi gelsin...
-insan bir anda adapte olamıyor ama menüde gözüme çarpanlar sabahki meyve suyu ve gece ki makarna...bunlar olmasaymış fena olmayacakmış yani//8
sahuru iyi atlatmışsın bende jillian yapıcam, ripped yapıcam ben ama beraber yaparız
böyle girdiğimizde sayfalar ileerlemiş olmalı ki okumaktan zevk alalım, bu arada diğer msjından alıntı yapmıştım zannediyordum çıkmadı... esenin ygs ve lys si de iyidir ama ortalamanın acıkın üstünde kitap, simetriyi duydum ama hiç inceleyemedim canım, türev ve integral içinse çoğu yayının tek kitapçıkları oluyor, normal kitaptan çalışmadan önce al onlardan çalış, çok güzel oluyor ben ders anlatırken hep onlardan kullanıyorum...
kızlar sözde oruçtum ama regl olmuşumsabah kalkınca bunu bilmek sinir bozucu bir durum, iftara kadar bişi yemeyecem genede ...
Şimdiye kadar ne yedim onları da söyleyeyim.
Sabah 1 simidin 3/4 ünü yedim, son çeyrekte bırakmayı başarabildim ancak ama o da bir başarı değil mi
Sonra baya bir çay içtim yanında, en azından çayı şekersiz içiyorum ondan dolayı kardayım, 1 dilim kadar da peynir yedim.
Eşim geç gitti bugün işe, o gidince de oturdum 1.5 saat falan ders çalıştım, 1 tane şekersiz sütsüz sade kahve içtim bu sırada, masadan kalkmayınca hem ders çalışmamı bölmedim hem de kaçamak yapmadım bu da bana kar oldu. Akşam nohutla pilav var ama ben ne yerim bilmiyorum. Şu an için canım bir şey istemiyor acıkınca bakacağız artık.
Selam hanımlar :)
Bugün bir yerden internet buldum hemen gelip bizim takıma bi yazayım dedim :)
İnşallah unutmadınız beniGrup biraz az kişi kalmış galiba izinli üyelerden bazılarını yollayacaksınız :18: Geri dönmeyi çok isterdim ama malesef bulunduğum yerde internet yok Dağ başındamısın be kardeşim internet nasıl yok diyenleri duyar gibiyim ama evet dağ başında sayılırım Bu arada kesinlikle kilo almadığımı da belirtmek isterim :)
Neyse artık atılırsak da canınız sağolsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?