Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu hafta protein ağırlıklı besleniyorum bakalım sonuç ne olacak???? ve midem galiba biraz küçüldü pis boğazlığımda biraz gitti...şu yazdıklarımın dışında sadece yeşil çay ve türk kahvesi var menülerde şekersiz başka inanın pirinç kadar bile extra bişi yemiyorum..

selam kızlar nasılsınız
tatil bitti evimdeyim artık, ama bu hafta yatılı misafirim gelicek hem ramazan hem misafir gelemem sanırım. diğer hafta tam motivasyonla aranızdayım inş.
en son 65 i görmüştüm burda ama şimdi 68-69 um. kilo almamayı başaramadım malesef.
eğer sürekli geri alıcaksam vaz mı geçsem diye düşündüm hatta.
şubattan beri 68 civarıyım çünkü. diyet yapıyorum diye kendimi yorduğum da cabası

Takımı evirip çevirecek birine ihtiyaç kesinlikle var, yapılması gereken basit aslında kurallar uygulanacak, uygulanmadı mı bir yaptırımı olacak ki hepimiz yazalım ..

Benim sorunum oldum olası atıştırmaktı zaten, ana öğün yemesem de olur zaten ondan benim menülerim az geliyor,aslında öğünler aynı kaldı da aradaki abur cuburlar gidince ..

Hoşgeldin Mercani, ne güzel dağın başında tadını çıkar buraya istediğin zaman geleceksin, izinli üyeler gönderilmez, ancak geldiklerinde dolu olursa bekletilir ..

Menülerin çok düzenli olmaya başladı gerçekten tebrik ederim ben bu hafta senden en az 1.5 gider diye bekliyorum.

Çok olmuş Mattika gerçekten, diyeti bırakınca alacaksak ne anlamı var ama diyet yapmazsak üstüne alırsak da sınırı yok, hadi çık işin içinden çıkabilirsen ama kilo bir kere alındıysa o yağ hücreleri oluşuyor, kaybolma gibi bir durumu yok ancak küçülüyorlar işte sonra azıcık kaçırsak yine büyüyorlar. Özge ulusoydu sanırım haftada 1 gün istediğimi yiyor diğer günler diyet yapıyorum diyordu, zayıf olmanın sırrı ancak bu sanırım.

ripped vücut geliştirme mi oluyor onu mu yapacaksın thebeauty???

vücut geliştirme demeyelimde karışık spor, youtubeta jillian michaels ripped yaz ordaki video daha yardımcı olur canım sana...

-

ya bu ripped de hoplama zıplama var mı sende dvd var mı bana gönderecek link var mı
ripped daha yavaş sanki bacağa daha fazla ağırlık verilmiş, bugün relg olduğumdan karnım çok ağrıdı başlayamadım yarın start vereceğim

menüler gitgide güzelleşiyor, kaçamak sıfır nerdeyse

bir anda alıyorsak bir andada verebiliriz o kiloyu bence ramazan diye salmaktansa hemen toparla kendini... bende kendimi 3 günde bazen +2000 aldığımı görüyorum, içimden hadi be diyorum ne kadar yesemde 3 günde 2 kilo alınmaz, bitki çayları spor derken uçup gidiyor işte...

yani istediğini yiyip kilo almayan kişi sayısı çok az, zaten öyle insanlar ne yerse yesin yedikten 5 dk sonra wcdedirler hemen çalışır metabolizma, ama bizim öyle değil malesef...
ajda pekkan mesela herkes beğenir, kaç yaşında kadın benden düzgün fiziği var ama bir röportajında aslında çiğ sebze dışında hiç birşey yemediğini söylemişti...o yüzden kısıtlı yemeyi öğreneceğiz, 1 çatal alıp bırakmayı vücudumuza öğreteceğiz, ben çok yeni oldum başlayalı ama midem küçülmüş.. iftarda yemek istedim ama yiyemedim cidden şişmişti midem çünkü, önceden olsa löpür löpür götürürdüm vallahi bu da başarı bence

Hm22 izinlerle ilgili kural koymuştuk. İzine çıkan üye nekadar izinde olacağını önceden yazacaktı. Belirttiği sürede gelmediği halde 2 hafta ek süre verilip yinedegelmezse yerine başkası alınır veya diskalifiye edilir.

Ben izinde olan üyelerin yerine yeni yarışmacı alınıpta izinden gelenlerin bekletilmesini pek anlayamadım doğrusu.

Takım kaptanlığı da gerçekten sorumluluk istiyor. Ben eşimle aynı evde yaşamaya başladıktan sonra artık hiç vakit bulamamaya başladım. 2 işte birden çalışıyorum. Buraya öğlen molalarda ve akşamları girebiliyorum. Gördüğüm kadarıyla da yetmiyor.

Hm22 sen takım kaptanlığını üstelenebilirmisin??

merhaba arkadaşlar
hm22 adlı arkadaş sizin grubunuza davet etti
kim kimdir henüz bilmiyorum, eski paylaşımlarınızı okuyarak sizleri tanımaya çalışacağım
ben de kendimden bahsedeyim
27 yaşındayım, 2 ay önce doğum yaptım, şu an 65 kiloyum, hamile kalmadan 59 kiloydum, öncelikli hedefim doğum öncesi kiloma ulaşmak,asıl hedefim 55
boyum 1,64 , şimdiye kadar pek de kilo problemi yaşadım diyemem, genellikle 55-59 civarında gittim geldim, sınav stresleri yaz rahatlığı filan derken kısa süreli kilo alışlarım verişlerim oldu =)
öğretmenlik yapıyorum, eylüle kadar evdeyim, bebeğimle ilgileniyorum,
emzirirken zaten haftada 500 gr gidiyo, benim isteğim haftada 1 kilo verebilmek, şimdiye kadar özel bişey yapmadım , daha doğrusu yapamadım bebekten ötürü =)
sütümün iyi olması için düzenli yedim sadece, pek de kalorili şeyler yemedim, nadiren çikolata dondurma yedim
bol su tabiki, 16 kilo bebekti suyuydu ödemiydi derken gitti bile =) kaldı 6 kilo, şimdi spor zamanı diyorum ama kendi kendime yapasım da gelmiyor, evde yalnızken insanın pek canı istemiyor
burda sizlerle motivasyonumun artacağını düşünüyorum
ramazan bayramına kadar 60 kiloyu görmeyi ümit ediyorum =))

ağğy millet dün akşam eltime iftara davetliydik malum

yemekte
yüzük çorbası +et kapama (fırında etli pilav )tavuk ve yaprak sarma vardı
salata olarak
humus +çoban salata+ve patates salatası + yoğurt
vardı

ama ben
3 kaşık çorbadan aldım [yarım kepçe]
1 parca tavuk but (fırında ve derisiz bitiremedim zaten)
10 tane kadar yaprak sarma iiçinde hiç pirinci yoktu nerdeyse sanki hafiften yağlı gibiydi de
ve bolca humus yedim
sanırım hata ettim
bolca da çoban salata
ekmek yemedim hiç
ama sanırım 2 litreden fazla su içtim midem şişti ağrıdı falan o denli yanii
bu arada 3 4 kaşık ta yoğurt yedim evet

ayrıca yemekten 1 saat sonra 1 diilim şam tatlısı yedim

çok olmuş bak şimdi

yatmaddan önce de yeşil çay içtim işte

sahurda
3 dilim ekmek ve domates-biber sote
bolca cacık
bolca da su içtim

ve yatmadan jilliienle 30 shared level 1 . 2. günü de atlattım
bacaklarım çok ağrıyor ara vermemin bedelini hamlama ağrılarıyla ödüyorum

akşama ne yapıcam bilmiyorum
saat 11 ve ben hiç bi iş yapmadım gene

hepinizi öpüyorum

hoşgeldin birrüya bak ben de motivasyonumu çok hızlı yitiriyordum ama burası inanımaz iyi geldi bana
ama tek kural atıştırsan da fazla da yesen çekinmeden yazmalısın
bi süre sonra otokontrol oluşuyo ve beslenmen inanılmaz düzene giriyo kendiliğinden

umarım hızla istediğin kiloya dönüverirsin

hepsini yazacağım =)
spor uzun sürekli yapabilir miyim onu bilmiyorum, malum bebek var
ama en azından mekik çekicem, karnımı toparlamalıyım
ama yemeklerim düzenlidir
şimdiden otokontrol çalışmaya başladı, dolaptaki dondurmaya sulanıyodum, yemeyeceğim =)
armut yiyeyim ben

Bazı beslenme şekilleri insanı gerçekten hem sağlıklı hem genç tutuyor ama sadece çiğ sebze ile besleneceksem de ne anladım gençlikten

Benim de küçülmüş cidden midem eskisi gibi istesem de yiyemiyorum, işte bizde böyle biraz ondan biraz bundan az az yiyip yaşayacağız demek ki.

Her zaman olacak bir şey olduğunu zannetmiyorum, izindeki üyeler hepsi birden dönecek değil ama atıyorum 10 kişi olur takımda 5 kişi de izinden geldiğinde dönebilecek durumda olur baktık 6. kişi döndü o zaman denilir, birisi ayrılır veya mezun olursa listeye alalım zaten gidenler çok sık oluyor takımdan.

S_A benim planım 5-6 hafta içinde mezun olmak 10 hafta vermiştim kendime 4 ü gitti, bir aksilik çıkmazsa en geç 6 hafta içinde mezun olmak istiyorum, o yüzden benim olmam pek iyi olmaz ama yeni gelen ve yolu uzun olan arkadaşlardan aktif olan olursa bakılabilir.

HOşgeldin aramıza, öncelikle ilk sayfadaki kuralları okursan sevinirim.
Çok çabuk bir şekilde vereceğinden eminim kiloyu, dediğin gibi emzirmek çok büyük avantaj, abur cuburun da pek yokmuş daha ne olsun.

Sahur çok iyi olmuş ama iftar biraz kaçmış olsun ilk günler olur o kadar.

Bol meyveni ye sütünü iç, diyeti hafiften yapsan yeter, malum bebeğinin sütü önemli.

beline ne yaptıysan benim de ihtiyacım var ona arkadaşım
ne kadar zamanda oldu bu toparlanma, ellerini dizlerine kadar indiriyomusun, yoksa yarım yarım mı kırıyosun belini
karnımı toplasam bi moralim düzelecek =))

Bu hafta 3. olmuşuz kızlar tebrik ederim, benim 4. haftam daha hiç ilk 3ten inmedik ..
canım sen evlenince mi aldın yoksa kilo
eşim ve benim öyle olmuştu, 4-5 kilo almıştık evlendiğimizde =) geçmişi okudum da biraz, anladığım kadarıyla 1 ayda vermişsin o kiloyu, tebrik ediyorum, ramazan bayramında biraz incelmiş olmak istiyorum, eş dost ziyaretleri malum =))

Bol meyveni ye sütünü iç, diyeti hafiften yapsan yeter, malum bebeğinin sütü önemli.

bebeğe göre yiyip içtiğim için zaten rahat rahat gitti kilolar, artık bebeğime bakmak da kolaylaştı, ilk günlerdeki gibi değil, onunla bile yürüyüşe çıkabilirm artık
sizden aldığım enerjiyle ufak ufak yapıcaz artık bişeyler =))
bi de evde bebeğimle iki başımıza konuş konuş nereye kadar, iki insan sohbeti alırım şurda da kendime gelirim =))

Aslında her zaman kilo almaya müsait bir bünyem vardı ama evlenmeden önce hemen alınca dikkat eder verirdim ama evlenince birden alıverdim kilo, eşim de aynı şekilde, o kadar da yok evlenince almam ben falan demiştim, neymiş büyük konuşulmayacakmış

Kız mı erkek mi bebeğin ?
İlk bebekse alışmak da zor olmuştur ama mevsimden şanslısın dediğin gibi çıkar yürürsünüz havalar güzel.

aynen bizim de öyle olmuştu
evlenince psikolojik bi rahatlama geliyor heralde
bi de akşamları sürekli bişeyler yiyoduk film izlerken filan, şiştik bi güzel

bebeğim erkek, evet canım kolay olduğunu söyleyemem =)) ama şimdi daha iyiyiz, birbirmize alıştık, o da öğreniyor biz de =)
beşiğine koydum, spor yapıyorum beni izliyo o da =))
jiliana baktım da , biraz ağır geldi, çok hamlamışım ben hamilelikti doğumdu derken , zorlandım epey
önceden yaptığım danslı bi spor vardı youtubeda bulamıyorum yav, onu arıyorum

Aynen öyle, akşam filmdi, oyundu derken yanında mutlaka bir şeyler yeniliyor(DU), baktık ikimize birden kilomu alıyorsunuz siz denmeye başlandı, durduk mecburen.

Doğum sonrası hemen spora başlanabiliyor mu ? Bir sakincası yok mu ?
Zumba falan mıydı danslı dediğin ki ?

Hm22 hmm anlıyorum. Şuan aramızda kaptanlık için bence en uygunu sensin.

Ama aramızdan biri kaptanlığı üstlenmek isterse de olur.

Ben devam etmek isterdim ama gerçekten vaktim yok. Ama ben gene burda üye olarak kalacam sadece burda daha çok vakit geçirebilen biri lazım...

buldum buldummm
pump it up , youtube da var
epey yorucu ama zevkli
sakıncası olmaz diye düşünüyorum =) 2 ay oldu daha ne olsun
normal doğumdu zaten benim, dikişlerim 10 günlükken iyileşmişti zaten
karnım için bişey olur mu bilmiyorum , bakcaz artık, olursa söylerim

kızlar bu videoyu tavsiye ederim
pump it up yazın çıkıyor
epey hareketli, biraz da yorucu, bi ara bunu yapmıştım, evlendikten sonra aldığım kiloyu bununla vermiştim =)

S_A o zaman ben şu an için üstlenebilirim, buradayım zaten, mezun olduktan sonra da burada olacak ilgilenebilecek biri olana kadar bakarım problem olmaz ..

İnşallah olmaz, doğum sonrası birden sıkılaşmak, kilo vermek daha kolay olur ama yine de sağlığına dikkat et aman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…