Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yeğenimi doktora götürdük ve hiç halim kalmadı ya la
nasıl yemek yapacaksam akşama vay arkadaş
ben biraz enerji toplamak için uyuyayım en iyisi :ssz:

kızlar dün misafirim vardı, öğleden sonra hiç giremedim
dünkü yediklerimi yazayım

sabah : haşlanmış yumurta, çeyrek kaşarlı tost, süt
ara: 1 armut
öğle: 1 kase yoğurt 1 kase pilav
ara: 1 bardak süt
ara: 5 hurma
akşam: 1 kase merc çorba, 1 kepçe sebzeli tavuk sote, 1 kase cacık, ....2 dilim börek =))))
ara: 5 kayısı

spor yapamadım, temizlik yaptımi çocukla uğraştım :p

menü güzel sadece börek fazla geldi o kadar ama emziriyorsun herhalde olsun o kadar :34:

dün eşimle iftarda bir karışık pidenin çeyreğini yedim az çorba yedim ayran içtim (oysa hiç yememeyi düşünmüştüm9

daha da kötüsü gece yatmadan önce sanki şekerim düştü deriz ya benim de tuzum düştü. taa ne zamandan kalmış yarım paket çerezza varmış çitos patos gibi bişey ona resmen saldırdım azıcık bayat olmasına rağmen sonra bir kibrit kutusundan daha büyük tuzlu ve yağlı eşimin sevdiği peynire saldırdım.... üstüne uzun zamandır yememek için dondurucuya koyduğum tabloren çikolatadan üç parça yedim bir soda ve su içip yattığım da vicdan azabından uyuyamadım bir süre....

ve bugün çamur gibi yediğim şeylerden hala midem bulanıyor sadece bir sütlü sade nescafe içtim....
bu sabah tartıda da tam 80.2 idim..bazı forumlarda kilo almaya çalışanlar var nasıl alamıyorlar inanamıyorum...işte bir gecenin bana yaptığı dün sabah 78.4 dü..

şimdi ben ne yapacağım bugün bol su mu??? başka???

biraz da regl olamadığım için henüz şişlik galiba bu kabızlıkta sürüyor umarım bugün ikisi de olur ben de rahatlarım...

moralim sıfır:43::43:

ablacım böyle 2 ver 2 al derken yoyo etkisi yaparsın vücudunda, hem vucüdun bir savunması var, biz diet yaparak kilo vermeye çalışıyoruz ama böyle birdenbire yemelerimizde vücut noldu bana diyip o yediklerini depoluyor, kendini savunmaya alıyor, birde böyle birdenbire yemek isteklerin hormonlarla alakalı olabilir, gizli şeker ya da insülin direncine baktır bence...
yememek çare değil, bugün saf protein beslen bence, bol bol yeşil çay ve su iç, kabızlık içinde karın hareketi yapabilirsin bende çok işe yarıyor..

kızlar ya kusura bakmayın,
gaz sıkıntısından dolayı sallayarak uyutmuştum gündüzleri
şimdi sallamayı bırakıp kendi kendine uyumasına alıştırmaya çalışıyorum, o yüzden çocuğun başındayım hep
sabırla uyusun diye bekliyorum =))
pek gelemiyorum bilg başına, önceden sallarken ayağım beşikte elim bilgisayarda rahattım =))
şimdi uğraşıyorum işte küçükken bırakalım diye
hazır uyumuşken spor yapacaktım yine uyandı işte ah uh sesler geliyor =)
hadi hoşçakalın

ay biz yeğeni mi çok uğraşmıştık kendi kendine uyuması için ama pes ettik :1: şimdi çocuk sallama istiyor her yerde, tatile gittiler otele beşiğini götürdüler, o derece yani :27:

evet kuzucuklarım dün gece dediğim gibi adana kebabın dibine vurdum dondurmamı yedim

eve geldim kızımı uyutup jillienle sporumu yapacağıdım ki
alarm sesiyle uyandım
sahur vakti gelmiş:18:

uyuyakalmışım gene

neyse akşamki yemeği hazmetmediğimden sahurda hiç bişey yemedim su içip yattım
eşime ve oğluma tost yaptım gerçi bir yudum ısırdım bak ucundan tostun yalan olmasın

ve bugun bu saat oldu ne susadım ne acıktım ne halsizim
akşama içli köfte var
iki köfte hakkım var çünkü içi bi hayli yağsız kavurdum ve haşlayarak pişiriyoruz
salata ve çorbaya vurcam kendimi
bugünki hedefim midemi şişirmeden sofradan kalkmak

hepinizi öpüyorum

hımm içli köfte, çok severim tabi sadece dana eti ile yapılanlardan o da çok az var zaten :1: afiyet olsun :34:

haftasonu misafirim var tatlı vs. yapıcam zor bi haftasonu olucak. pazartesiden itibaren de tüm enerjimle burdayım inş.

Son olarak yiyeceğim diye çok yemezsin umarım haftasonu :1:
çok fazla kaçamak yapmazsın inşallah :34:
kızlar neti ttnete taşıyacağım bu arada net kesintisi olabileceği söylendi, ne zmn olur bilemem ama haber vereyim dedim gene de...

pilates ve ripped yaptım ama esneme yapmam gerekiyor ve canım hiç istemiyorrr :50:

Haber verdiğin için teşekkür ederiz, merak ederdik birden gidince internet.

kızlar dün misafirim vardı, öğleden sonra hiç giremedim
dünkü yediklerimi yazayım

sabah : haşlanmış yumurta, çeyrek kaşarlı tost, süt
ara: 1 armut
öğle: 1 kase yoğurt 1 kase pilav
ara: 1 bardak süt
ara: 5 hurma
akşam: 1 kase merc çorba, 1 kepçe sebzeli tavuk sote, 1 kase cacık, ....2 dilim börek =))))
ara: 5 kayısı

spor yapamadım, temizlik yaptımi çocukla uğraştım :p

Afiyet olsun, hem pilav hem börek biraz fazla olmuş gün içinde ..
dün eşimle iftarda bir karışık pidenin çeyreğini yedim az çorba yedim ayran içtim (oysa hiç yememeyi düşünmüştüm9

daha da kötüsü gece yatmadan önce sanki şekerim düştü deriz ya benim de tuzum düştü. taa ne zamandan kalmış yarım paket çerezza varmış çitos patos gibi bişey ona resmen saldırdım azıcık bayat olmasına rağmen sonra bir kibrit kutusundan daha büyük tuzlu ve yağlı eşimin sevdiği peynire saldırdım.... üstüne uzun zamandır yememek için dondurucuya koyduğum tabloren çikolatadan üç parça yedim bir soda ve su içip yattığım da vicdan azabından uyuyamadım bir süre....

ve bugün çamur gibi yediğim şeylerden hala midem bulanıyor sadece bir sütlü sade nescafe içtim....
bu sabah tartıda da tam 80.2 idim..bazı forumlarda kilo almaya çalışanlar var nasıl alamıyorlar inanamıyorum...işte bir gecenin bana yaptığı dün sabah 78.4 dü..

şimdi ben ne yapacağım bugün bol su mu??? başka???

biraz da regl olamadığım için henüz şişlik galiba bu kabızlıkta sürüyor umarım bugün ikisi de olur ben de rahatlarım...

moralim sıfır:43::43:

Akşam yine neyse pide ama ondan sonrası oldu mu ? Bak kaç haftadır kilo vermek için uğraşıyorsun ilk geldiğindeki kiloyu görmüşsün neredeyse ? Bize ne faydası ne zararı olur ama emeklerine yazık bence, bir de bence de insülin testi falan yaptırabilirsin, böyle bir şeyden de jaynaklanabilir.

kızlar ya kusura bakmayın,
gaz sıkıntısından dolayı sallayarak uyutmuştum gündüzleri
şimdi sallamayı bırakıp kendi kendine uyumasına alıştırmaya çalışıyorum, o yüzden çocuğun başındayım hep
sabırla uyusun diye bekliyorum =))
pek gelemiyorum bilg başına, önceden sallarken ayağım beşikte elim bilgisayarda rahattım =))
şimdi uğraşıyorum işte küçükken bırakalım diye
hazır uyumuşken spor yapacaktım yine uyandı işte ah uh sesler geliyor =)
hadi hoşçakalın

Gaz problemi de çok zor, elinden bir şey de gelmiyor, ufacık canlarıyla nasıl ağlıyorlar ..
Şimdi daha iyi mi gaz problemi ?
Sallamaya alıştırmamak için uğraşman da çok güzel sonrası çok zor kolay kolay bırakmıyorlar ileriki zamanlarda.

evet kuzucuklarım dün gece dediğim gibi adana kebabın dibine vurdum dondurmamı yedim

eve geldim kızımı uyutup jillienle sporumu yapacağıdım ki
alarm sesiyle uyandım
sahur vakti gelmiş:18:

uyuyakalmışım gene

neyse akşamki yemeği hazmetmediğimden sahurda hiç bişey yemedim su içip yattım
eşime ve oğluma tost yaptım gerçi bir yudum ısırdım bak ucundan tostun yalan olmasın

ve bugun bu saat oldu ne susadım ne acıktım ne halsizim
akşama içli köfte var
iki köfte hakkım var çünkü içi bi hayli yağsız kavurdum ve haşlayarak pişiriyoruz
salata ve çorbaya vurcam kendimi
bugünki hedefim midemi şişirmeden sofradan kalkmak

hepinizi öpüyorum

Adana ızgaraysa hiç bir sorun yok bence, dondurma da nadir yenebilir ama çok acıkıp iftara saldırmazsın umarım ..
BU içli köfteyi nasıl yapıyorsun ? Eşim çok sever ama daha hiç cesaret edemedim yapmaya.

valla canım utandım bak iltifat iltifat üstüne :P
ben 30 yaşındayım erken evlendim
ilk çocuğum 11 yaşında
sonraki 8
ve en sonuncusu da 15 aylık
2 oğlum var bi de minik bi kızım

yetişmeye çalışıyorum işte hiç bişey tam olmuyor herşey yarım yamalak
neşeli sayılırım
160 boyundayım çok uzun değilim
işveli cilveli olablirim :14::52:

ille de canlandırmak istersen
özgü namal a benzetirler beni
:)

:nazar::nazar: Maşallah 30 yaşında, 11 yaşında çocuğun var kardeş gibisinizdir resmen, ufaklıkta biraz büyüdü mü sonrasında rahatsın işte.

9 takım içinden 8. olmuşuz kızlar şişt kimseler duymasın :27:

evet şu insülin ve diğer hormon testlerini yaptırsam iyi olacak gerçekten dayanılmaz oluyor çünkü o anlar gelince ....ve dediğiniz gibi 2 ver 2 al bir yıldır 80 le 85 arası gidip geliyorum...

yediklerim bunlar: akşam sadece 2 köfte ve ızgarada biber domates yiyeceğim belki birazda yoğurt (malum bizim hafta sonu dışarda yemek günümüz) Allahtan eşim oruç tutuyor uzun pazar kahvaltısı yok....
ve birazdan 1 saat yürüyüş ve yarım saat aletler

2013-07-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Sütaş Lor Peyniri 10 GRAM 12

[2] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0

[3] yesil cay 2 adet 0

[4] Kuru kayısı 4 adet 72

[5] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90

[6] Kellogg`s Special K-Bar Şeftali 1 adet 90

[7] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.4 LİTRE 136

[8] Kırmızı Biber 10 GRAM 32

[9] yumurta 1 adet 80

Toplam : 512 kal.

9 takım içinden 8. olmuşuz kızlar şişt kimseler duymasın :27:

bir dahaki hafta 1. olucaz inş :34:

evet şu insülin ve diğer hormon testlerini yaptırsam iyi olacak gerçekten dayanılmaz oluyor çünkü o anlar gelince ....ve dediğiniz gibi 2 ver 2 al bir yıldır 80 le 85 arası gidip geliyorum...

yediklerim bunlar: akşam sadece 2 köfte ve ızgarada biber domates yiyeceğim belki birazda yoğurt (malum bizim hafta sonu dışarda yemek günümüz) Allahtan eşim oruç tutuyor uzun pazar kahvaltısı yok....
ve birazdan 1 saat yürüyüş ve yarım saat aletler

2013-07-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Sütaş Lor Peyniri 10 GRAM 12

[2] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0

[3] yesil cay 2 adet 0

[4] Kuru kayısı 4 adet 72

[5] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90

[6] Kellogg`s Special K-Bar Şeftali 1 adet 90

[7] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.4 LİTRE 136

[8] Kırmızı Biber 10 GRAM 32

[9] yumurta 1 adet 80

Toplam : 512 kal.

menü iyide, akşam için 2 köfte çok az, hani ben köfte yediğimde 5-6 tane kesin yiyorum, ekmeksiz, salata ve yoğurtla yiyorum doymam 2 köfteyle hayatta... bence artırmalısın köfte miktarını, acıkıp gece yemesini engellemek için :34:

bugünkü menü:

öğlen 2 de kalktım
1 kase tarhana çorbası
akşam: tavuk sote, 1 kase cacık

su: 2lt
spor: ripped yaptım 30 dk
şimdide pilates strech yapıcam 50 dk

thebeauty sen hiç bişey yemiyorsun nerdeyse ve ölesiye spor ....harikasın valla... yalnız bu spor hep böyle devam etmezse hemen kilo alırsın hergün 2 3 saat spor için vaktin olacak mı her zaman???

ben de öyle oluyor sporu hızlandırdığımda da bir süre veremiyorum birden bırakınca da hemen alıyorum...

Ben dün neler yaptım hiç sormayın kızlar.
Sabah aşırıya kaçmadan klasik haftasonu keyif kahvaltımızı yaptık.
Bir ara canım karpuz istedi 1 dilim karpuz yedim, akşam oldu ama karnım hiç aç değil, dışarı çıktık ne yesek diye düşünüyoruz, burger vardı aklımızda sonradan hadi dedik ciğer yemeye gidelim.. Sözde burger gibi sorun olmaz, masum ama hiç böyle olacağını tahmin edemedim, ne kadar lavaş yedim ne kadar ciğer yedim fikrim yok( Vicdanımı da yanında ayran içerek rahatlattım.) Tek bildiğim tek yudum daha yesem patlayacaktım :18::17:
Bu sabah tartılacaktım ama tartım çalışmıyor, pilini değiştirip bir deneyeceğim bakalım.

hm22 afiyet olsun.. edirne ciğeri harikadır bilir misin?? yanında kırmızı biber getiriyorlar çok başka bir tat.. neyse anlatıp iştah açmayayım ....yanında ayran neden rahatlattı...???

ben akşam neyseki iki köfte ve yoğurtla durabildim bu sabah 78.9 dum hala şişliğim var ama regl olmadım henüz benim hiç şaşmazdı ama anlamadım...(inşallah bebiş gelir)

hm22 afiyet olsun.. edirne ciğeri harikadır bilir misin?? yanında kırmızı biber getiriyorlar çok başka bir tat.. neyse anlatıp iştah açmayayım ....yanında ayran neden rahatlattı...???

ben akşam neyseki iki köfte ve yoğurtla durabildim bu sabah 78.9 dum hala şişliğim var ama regl olmadım henüz benim hiç şaşmazdı ama anlamadım...(inşallah bebiş gelir)

Edirne ciğerini bilmiyorum, ciğer aslında biraz önyargılı olduğum bir konu illa şiş şeklinde olacak, arnavut ciğerini falan da pek sevmem, e kevser diyor ya ayran,yoğurt yersen depolanmaz diye bende o mantıktaydım :1:

En azından kilon 80lerden inmiş, bebek istiyor musun ?
22 yıl sonra değişiklik olur.

gene sızıp kaldığım bi iftar sonrası ve sporsuz geçen bi gün

iftardan sonra hiç abartısız biri beni dövmüş dövmüş dövmüş de bi köşeye fırlatmış gibi sefil oluyorum
dün akşam iftarda saldırmadım yiyeceklere midemi de şişirmeden kalktım ama sonra yatmadan karpuz yedim bolca
gece de sahurda hiç bişey yemedim çünki bişeyler yediğimde inanılmaz susama hissediyorum gündüz cok zor geçiyo

bi de dün iftar öncesi tartıldım 70 .5 tim :P
bakalım perşembeye kadar kaç olacak bu rakamlar ve hala adet olmadım
yarın ben her ihtimale karşı bi gebelik testi almayı düşünüyorum

Hm içliköfte öyle tarife göre yapılabilecek bi yemek değildir daha önce hiç açmadıysan bira zor yapılışını defalarca seyretmek gerkiyo evet aman aman zengin bi malzemesi yok belki ama bi sürü püf noktaları var hem içinin hem de hamurunun hazırlanmasında
ama ben denerim dersen bi ara anlatırım ayrıntılarıyla

thebeauty sen hiç bişey yemiyorsun nerdeyse ve ölesiye spor ....harikasın valla... yalnız bu spor hep böyle devam etmezse hemen kilo alırsın hergün 2 3 saat spor için vaktin olacak mı her zaman???

ben de öyle oluyor sporu hızlandırdığımda da bir süre veremiyorum birden bırakınca da hemen alıyorum...

dün öyle oldu biracık ya, zaten çok güçsüz olduğumu hissettim, o yüzden sabah tarhana çorbası içtim ve pilatesi cardio yapamadım işte :1: her gün 2-3 saat yapamam muhtemelen de en az 1 saat vaktim olur gibime gerekiyor. bende de sporumu kestiğimin 2. haftası kilo alımı geliyor, daha doğrusu kilomu korumak için min yarım saat yapmam gerekiyormuş, spor salonlarının bir tanesi öyle demişti...

Ben dün neler yaptım hiç sormayın kızlar.
Sabah aşırıya kaçmadan klasik haftasonu keyif kahvaltımızı yaptık.
Bir ara canım karpuz istedi 1 dilim karpuz yedim, akşam oldu ama karnım hiç aç değil, dışarı çıktık ne yesek diye düşünüyoruz, burger vardı aklımızda sonradan hadi dedik ciğer yemeye gidelim.. Sözde burger gibi sorun olmaz, masum ama hiç böyle olacağını tahmin edemedim, ne kadar lavaş yedim ne kadar ciğer yedim fikrim yok( Vicdanımı da yanında ayran içerek rahatlattım.) Tek bildiğim tek yudum daha yesem patlayacaktım :18::17:
Bu sabah tartılacaktım ama tartım çalışmıyor, pilini değiştirip bir deneyeceğim bakalım.

arada oluyor öyle şeyler, burgerdan ne kadar fazla ciğer yesende daha masum olmuştur bence, burgerın yanında patates kızartması, sos falan derken alı başını gidiyor :1:

iftardan sonra hiç abartısız biri beni dövmüş dövmüş dövmüş de bi köşeye fırlatmış gibi sefil oluyorum
dün akşam iftarda saldırmadım yiyeceklere midemi de şişirmeden kalktım ama sonra yatmadan karpuz yedim bolca
gece de sahurda hiç bişey yemedim çünki bişeyler yediğimde inanılmaz susama hissediyorum gündüz cok zor geçiyo

ramazanda spor yapabilmek için benim gibi sahura kadar uyumayıp, öğlene kadar uyumak gerekiyor :27: iftarda saldırmaman süper ya , bakalım ben bugün onu yapabilecekmiyim :44:

ölüyoruuuuuum akşama hiç bişey yemiycem sadece su içicem sabah bi kere pazara gittim öğle sonu bi arkadaşa bendeki bi emanetini götürmek için dışarı çıkmak ve bi hayli yürümek zorunda kaldım

ve şu an yerlerdeyim perişanım çok susuzum
çlüyorum ölüyorum ölüyorum

benim bugün gözüm korktu yarın oruç tutmasam mı diye düşünmeye başladım

off çok kötüyüm yaaa

ölüyoruuuuuum akşama hiç bişey yemiycem sadece su içicem sabah bi kere pazara gittim öğle sonu bi arkadaşa bendeki bi emanetini götürmek için dışarı çıkmak ve bi hayli yürümek zorunda kaldım

ve şu an yerlerdeyim perişanım çok susuzum
çlüyorum ölüyorum ölüyorum

benim bugün gözüm korktu yarın oruç tutmasam mı diye düşünmeye başladım

off çok kötüyüm yaaa

dayan cnm ya şurda 3 saat kaldı :50: keşke o kadar yürümeseydin, akşamda mutlaka ılık su iç orucunu açarken yoksa iftardan sonra da kıvranırsın...

dünkü menü:
sahur: 2/3 yufka ( yanlız çarşıda satılan yufkalardan değil, lavaş gibi yapıyorlar burda, incecik)
sebzeli kıyma( yufkayı dürüm yapmak için 2 yk falan yedim
1 kase cacık

iftar: 1 kase tarhana çorbası,5 yk nohut, 1 kase cacık
ara: şekersiz türk kahvesi

3 lt yakın su içtim, bitki çaylarımı tabiki ihmal etmedim:1: ,yaptığım toplam spor: 80 dk(ripped + pilates)

şimdi sahurda ise:
yarım katmer, 1kase cacık,domates, salatalık, yeşil çay...

valla katmer için öncesinden 50 dk pilates yaptım:27: çok canım istemişti :37:

Günaydın kızlaarrr... iznim bitti sanırım ve geri döndümm :16: ama ramazanın daha başında olmamıza rağmen ben kilo aldım vallahi oda su içememekten :5: neyse ramazan geçsin telafi edicem 57 oldum olucam o dereceyimm. neyse ramazan bitsin 55 olup mezuniyetimi alıcam inşallahh :36:

dayan cnm ya şurda 3 saat kaldı :50: keşke o kadar yürümeseydin, akşamda mutlaka ılık su iç orucunu açarken yoksa iftardan sonra da kıvranırsın...

ay kızlar öyle ılık su içecek durumum yoktu valla ve ben içtim suyumu içtim suyumu
yoğurtlu kabak ve dünden kalan içli köftelerimden vardı
azar azar onlardan da yedim ama midei suyla doldurduğumdan fena oldum yemekten sonra kendimi lavaboya zor attım bi kusma bi bulantı arkasından da idrar yollarımda acıma ve yanma :(

şimdi doktora gidiyorum idrar tahlili vericem :(

bu sıcakta çok fazla enerji harcamış çok su kaybetmişsin ekevser...allah sabır verir az kalmış uyumaya çalış en iyisi...
bakınız bi üstteki yazdıklarım
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

dünkü menü:
sahur: 2/3 yufka ( yanlız çarşıda satılan yufkalardan değil, lavaş gibi yapıyorlar burda, incecik)
1 kase cacık

3 lt yakın su içtim, bitki çaylarımı tabiki ihmal etmedim:1: ,yaptığım toplam spor: 80 dk(ripped + pilates)

şimdi sahurda ise:

harikasın canım süper dengelemişsin afiyet olsun

Günaydın kızlaarrr... iznim bitti sanırım ve geri döndümm :16: ama ramazanın daha başında olmamıza rağmen ben kilo aldım vallahi oda su içememekten :5: neyse ramazan geçsin telafi edicem 57 oldum olucam o dereceyimm. neyse ramazan bitsin 55 olup mezuniyetimi alıcam inşallahh :36:

hoşgeldin yağmur imrendim sana 57 süper bi rakam

şu an bana çok uzak ama imkansız değil

seni de tebrik ediyorum

yeni gelen iki arkadaş vardı onlar neden yazmamışlar hiç ne güzel hareketlenmiştik :)

huu arkadaşlar

bugün oruçsuzum arkadaşlar kahvaltıda kendime tam buğday ekmeğiyle tost yaptım yanında 3 5 üzüm 2 incir yedim

bugun kuaföre doktora gidicem
gelince şöyle detaylı bi temizlik yapıcam

yarın oruca devam :)

bi de dün iftar öncesi tartıldım 70 .5 tim :P
bakalım perşembeye kadar kaç olacak bu rakamlar ve hala adet olmadım
yarın ben her ihtimale karşı bi gebelik testi almayı düşünüyorum

Hm içliköfte öyle tarife göre yapılabilecek bi yemek değildir daha önce hiç açmadıysan bira zor yapılışını defalarca seyretmek gerkiyo evet aman aman zengin bi malzemesi yok belki ama bi sürü püf noktaları var hem içinin hem de hamurunun hazırlanmasında
ama ben denerim dersen bi ara anlatırım ayrıntılarıyla

Maşallah eksileri görüyorsun demek yine, hep böyle olsun tartı ..
O zaman ben vazgeçeyim ortada becerememiş bir şekilde kalmayayım :1:
dün öyle oldu biracık ya, zaten çok güçsüz olduğumu hissettim, o yüzden sabah tarhana çorbası içtim ve pilatesi cardio yapamadım işte :1: her gün 2-3 saat yapamam muhtemelen de en az 1 saat vaktim olur gibime gerekiyor. bende de sporumu kestiğimin 2. haftası kilo alımı geliyor, daha doğrusu kilomu korumak için min yarım saat yapmam gerekiyormuş, spor salonlarının bir tanesi öyle demişti...

arada oluyor öyle şeyler, burgerdan ne kadar fazla ciğer yesende daha masum olmuştur bence, burgerın yanında patates kızartması, sos falan derken alı başını gidiyor :1:

ramazanda spor yapabilmek için benim gibi sahura kadar uyumayıp, öğlene kadar uyumak gerekiyor :27: iftarda saldırmaman süper ya , bakalım ben bugün onu yapabilecekmiyim :44:

Daha masumdur dimi ..
Ahh bir tartıdaki sonucu görsem inanacaktım da tartımın pilini değiştirmeme rağmen çalışmıyor bakalım ne yapacağım ..

dünkü menü:
1 kase cacık

şimdi sahurda ise:

Katmer :53: Başka hiç bir şey görmedim menün de katmeri görünce afiyet olsun :56:

Hoşgeldin Yağmur şimdi kaç kgsın?

ay kızlar öyle ılık su içecek durumum yoktu valla ve ben içtim suyumu içtim suyumu
yoğurtlu kabak ve dünden kalan içli köftelerimden vardı
azar azar onlardan da yedim ama midei suyla doldurduğumdan fena oldum yemekten sonra kendimi lavaboya zor attım bi kusma bi bulantı arkasından da idrar yollarımda acıma ve yanma :(

şimdi doktora gidiyorum idrar tahlili vericem :(

bakınız bi üstteki yazdıklarım
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

harikasın canım süper dengelemişsin afiyet olsun

hoşgeldin yağmur imrendim sana 57 süper bi rakam

şu an bana çok uzak ama imkansız değil

seni de tebrik ediyorum

yeni gelen iki arkadaş vardı onlar neden yazmamışlar hiç ne güzel hareketlenmiştik :)

huu arkadaşlar

bugün oruçsuzum arkadaşlar kahvaltıda kendime tam buğday ekmeğiyle tost yaptım yanında 3 5 üzüm 2 incir yedim

bugun kuaföre doktora gidicem
gelince şöyle detaylı bi temizlik yapıcam

yarın oruca devam :)

Geçmiş olsun şimdi umarım daha iyisindir.

Birrüyadan başka yeni gelen arkadaş kimdi ?
Ben mi unuttum.
Bİr de haftasonu olunca daha sakin olabiliyor, malum herkesin planı falan oluyor, hafta içi daha hareketli olur umarım.

Back
X