CANIM GEÇMİŞ OLSUN NE OLDU SANAA :sm_confused:GÜNAYDINN 3. TAKIMIN FISTIKLARI:teytey:
NASILSINIZ..yerimseniben
BENİM DURUMUM FECİİİİ:umursamaz:
İDRAR YOLLARIMDA BİR PROBLEM VAR AMA ÇÖZEMEDİM,NE İÇECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ARTIK..
İÇMEDİĞİM KADAR SU,ELMA SUYU,MAYDONOZ SU...
AMA YOKKKK:gitme:
BUGÜN GÜYA ORUÇLU OLUCAKTIM AMA ŞU SAATTE BERBAT DURUMDAYIM...YANİ SU İÇMEM ŞARTIN ŞARTI...
ALLAHIM BENİ AFFETSİN:Saruboceq:
DR DR GEZİCEM ARTIK SANIRSAM...BÜTÜN AYRINTILARIYLA BAKTIRICAM Bİ BAKALIM NEYMİŞ DURUM..mafoldumben
NEYSE ŞİMDİLİK BEN KAÇIYIM AMA BURDAYIM..SILAGÜLCÜM İŞLERİN VARSA RAHAT OL TATLIM,BURALARDAYIM...:lepi:
merhabalar herkese nasılsınız bakalım...ben iyiyim şükür kızlar ben boludayım ablamın yanına geldim.ara ara bakarım burdan size.ama iznim devam etsin aldığım kiloyu vereyim döncem yanınıza...
compass_rose mezun olmuş çook sevindim yaa..biz onla aynı kilodaydık ben başladığımda..işte boğazını tutanla tutamayanın farkı...compass_rose çok azimli ve kararlı yürüdü yolunda tebrik ediyorum canımcım..
gzdegzde bende sizleri çok özledim canımcım.gelicem en kısa zamanda inş.
herkesi ayrı ayrı öpüyorummmmm.. opuyorumnanaktan
GÜNAYDINN 3. TAKIMIN FISTIKLARI:teytey:
NASILSINIZ..yerimseniben
BENİM DURUMUM FECİİİİ:umursamaz:
İDRAR YOLLARIMDA BİR PROBLEM VAR AMA ÇÖZEMEDİM,NE İÇECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ARTIK..
İÇMEDİĞİM KADAR SU,ELMA SUYU,MAYDONOZ SU...
AMA YOKKKK:gitme:
BUGÜN GÜYA ORUÇLU OLUCAKTIM AMA ŞU SAATTE BERBAT DURUMDAYIM...YANİ SU İÇMEM ŞARTIN ŞARTI...
ALLAHIM BENİ AFFETSİN:Saruboceq:
DR DR GEZİCEM ARTIK SANIRSAM...BÜTÜN AYRINTILARIYLA BAKTIRICAM Bİ BAKALIM NEYMİŞ DURUM..mafoldumben
NEYSE ŞİMDİLİK BEN KAÇIYIM AMA BURDAYIM..SILAGÜLCÜM İŞLERİN VARSA RAHAT OL TATLIM,BURALARDAYIM...:lepi:
merhabalar herkese nasılsınız bakalım...ben iyiyim şükür kızlar ben boludayım ablamın yanına geldim.ara ara bakarım burdan size.ama iznim devam etsin aldığım kiloyu vereyim döncem yanınıza...
compass_rose mezun olmuş çook sevindim yaa..biz onla aynı kilodaydık ben başladığımda..işte boğazını tutanla tutamayanın farkı...compass_rose çok azimli ve kararlı yürüdü yolunda tebrik ediyorum canımcım..
gzdegzde bende sizleri çok özledim canımcım.gelicem en kısa zamanda inş.
herkesi ayrı ayrı öpüyorummmmm.. opuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER CANIM,ARAŞTIRIYIM BAKALIM..
BEN BURALARDAYIM SEN İŞİNE DÖN CANIM..
KOLAY GELSİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?