Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

semocum ne güsel canım hayırlı olsun diyorum sana şimdideeeeeenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar benim kilo veremedim aynı yazabilirsiniz
görüşürüz:teytey:

3.TAKIM **119. ETAP **

sılagul ( 60.0///% )
cabik ( 73.5 /73.5/0.0/0.00% )
ademel ( 74.4/74.4/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0///% )
gülbeyza ( 81.0///%)
figenk24 (54.0///% )
gzdegzde ( 64.0/64.0/0.0/0.00% )
kalimera (86.0///%)
birzey (75.0///%)
Harikaaa ( 65.1///%)
semo (65.0///%)
(YENİ ÜYE)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (806.0///%)

selam kızlar çok oldu sizlere yazmayalı ama sizleri çok özledim inşallah kısa bir süre sonra tekrar aranızda olcam hepinizi çok ama çok öpüyorum canım takımım

Slm GÜLBEYAZ cim, ben 21 yasindayim.

Gecen sene 10. ayda evlendim, yani evleneli daha 1 sene olmadi opuyorumnanaktan

Esimle okulda tanisarak evlendik.

Kayseriliyim, yani beni kimse oyuna getiremez zemuszemus

Belcika da dogdum, buyudum turkbayragi

Daha cocuk yok, dusunmuyoruz, ikimizde.

Önümüzde daha uzun güzel yillar var, 2-3 seneye inschallah, YüCE ALLAHIM ne zaman nasip ederse tabiki

E$imin dayisi evlencek, 5. aya
Eh bende yeni gelin sayilirim, cok güzel olmam gerek kaydirigubbakcemile5

i$te boyle gülbeyaz cimmm

Sende biraz kendini anlat canim :1hug:

CANIM BENİM,HOŞGELİRSİN VALLA...İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR VEYA YOLUNA GİRER..SENİ ÇOOK SEFİYORUZ...KENDİNE DİKKAT ET CANIMCIM...opuyorumnanaktan
selam kızlar çok oldu sizlere yazmayalı ama sizleri çok özledim inşallah kısa bir süre sonra tekrar aranızda olcam hepinizi çok ama çok öpüyorum canım takımım

ALLAHTAN UZUN UZUN MUTLU SENELER DİLİYORUM SİZE CANIM..a.s.GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇ SOLMASIN BALIM...opuyorumnanaktan

Slm bernus cum, saol canim, sanada cani gönülden uzun ve guzel yillar dilerim canim.

Yarina guzel hazirlik yaptim valla, 45 dakika delice dans ettim, ter icinde kaldim valla.

Hadi ben doucha girdim canlarim, yarin gorusmek uzere a.s.

ALTIN KURALLAR

1.Yiyeceklerden aldığınız kalori, gün boyunca harcayabileceğiniz kaloriden fazla olmasin.

2. Diyet yapmak, kesinlikle aç kalmak demek değildir.

3. Hiçbir öğünü atlamayın.

4. Sağlıklı kilo vermenin yolu, haftada 1 kg vermektir.

5. Şok diyetler olarak bilinen sıkı ve sağlıksız diyetlerle, sadece su kaybedersiniz ve kaslarınız zayıflar.

6. Spor ve hareket çok önemlidir. Her gün en az 1 saat yürüyüş yapın, diğer spor dalları da çok yararlıdır.

7.Kendinizi stresten koruyun .

8. Soslu yemeklerden ve şekerli yiyeceklerden uzak durun.

9. Genel olarak hazır gıdalara, kızartmalara, beyaz un ve beyaz şekerden yapılmış yiyeceklerden uzak durun.

10. Kepekli ekmek, kepekli makarna, sebzeler, meyveler, balık, yağsız etler, yağsız süt ürünleri tüketin.

11. Her sabah uyandığınızda, güne bir bardak ılık su içerek başlayın.

12. Akşam yemeklerini mümkünse saat 21 den önce yemeğe gayret edin.

13. Yemek ile meyve arasında en az iki saat ara olmalıdır.

14.Kilo verdikten ve ideal kilonuza ulaştıktan sonra, 1 yıl boyunca beslenmenize dikkat edin. Verdiğiniz kiloları ilk yıl içinde kolayca geri alabilirsiniz.

Dr. Yasemin Amato

KIZLARRR, takimda en az zayiflayan bu altin kurallari ezberlesin :lepi:

GÜNAYDIIIN ŞEKERLER,

HAYIRLI CUMALAR :Saruboceq:

GÜNÜN RAPORU;

AKŞAM YEMEĞİ;

2 KEPCE ÇORBA
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI
2 PARÇA TAVUK
VE ÇOBAN SALATA

SAHUR;

1 KASE ERİK HOŞAFI

SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

BERNUŞUM TARTILDIM ŞEKERCİM, AMA BU HAFTA KİLO VERMEMİŞİM ,
YİNE 86 KİLOYUM benneyaptımki
SANIRIM SPORU BIRAKTIĞIMDAN :sm_confused: VÜCUT BİRAZ DİNLENSİN BAKİİM,

ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIM. opuyorumnanaktan

AH CANIM:1hug: YENİ GELİNİMŞeniz

SEMOCUM rabbimden sana uzun ömürler,ve eşinle nice uzun yıllar dilerima.s.mutluluğunuz bir ömür sürsünŞeniz

canım bende türkiye bursada yaşıyorum..

yaşım 34.
3 çocuğum var.ama yarı karadenizlidir bi tarafımızda.

bernuşumm
ben 500 gram bile almışım bu hafta ..zaten bu ramazan bana hiç yaramaz..

sen istersen beni aynı yaz..haftaya kadar bu 500 gramı yakayım ben..

semocum güzel bilgiler için teşekkürler tatlım..

günaydın arkadaşlar a.s. herkese hayırlı ramazanlar opuyorumnanaktan figenk24 arkadaşımızın kilosunu bildirmeye geldim. dün akşam beraberdik, bilgisayarında sorun varmış,halledilmesi bir haftayı bulabilirmiş. benden size haber vermemi istedi. kilosu:55

ayrıca figenk24 bebiş için dün 3.aşılamayı denedi, şimdi evde dinleniyor. lütfen dua edin bu mübarek günlerde tutması için :Saruboceq: uğramak isterseniz bu da başlığı..

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/308499-figen24k-asilama-dua.html

herkese iyi kilo vermeler diliyorum yerimseniben

selam bacular
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
YÜCE MEVLAM bu güzel gün ve güzel ayın hürmetine tüm güzel dularınızı kabul eylesin.
evlerinizden sağlık,mutluluk,huzur ve bereketi eksik etmesin.

CANIM VALLA TEZ ZAMANDA KURTULURSUN İNŞALLAH ŞU İŞLERDEN..ALLAH SABIR VE GÜÇ VERSİN SANA...opuyorumnanaktan

canım sorma tam tırlattım valla bir yeri yapalım diyoruz bir yerden sorun çıkıyor.mafoldumbendolabın arkasına sunta kestirelim dedik yeni aldığımız arabanın içini çizdi hep.yani kaş yapalım derken hep gözümüz çıkıyor.senağlamavalla anlamadım bekarken işlerim benden önce giderdi ama evlendiğimiz günden bu yana her işimiz ters gidiyor. düğün günü başladı anahtar kapıda kırıldı dışarda kaldı herkesmafoldumben
eşimde bende kimsenin malına göz koymadık , haramdan korkarız,kimseye zararımız yok ama niyeyse bir tersliktir dolaşıyor başımızda.aldığımız şeyin hayrını görmüyoruz yaaa.
valla çok kötü bir şey herşeyi iki kere almak zorunda kalıyoruz.eşime bakıyorum adamcağız gece gündüz çalışıyor aldığı paranın her kuruşunun karşılığını veriyor hatta fazladan bile çalışıyor.gece kalkıp işyerine bağlanıyor ,bazen iki saatlik uykuyla bile gittiği oluyor. ama neden böyle oluyor bilmiyoruz.mafoldumbenmafoldumben

herkeze merhabalarrr..

sılagülcüm canımın içi..nezaman bitçek senin bu işler ya..çok yoruldun sen .allah yartdımcın olsun..

valla bilmiyorum.terslikler yakamızı bi bıraksa.mafoldumbenmafoldumbenbu yazdan hiç bişey anlamadım .3 aydır tırlattım artık.mafoldumben

3.TAKIM **119. ETAP **

sılagul ( 60.0///% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0/81.0/0.0/0.00%)
figenk24 (54.0/55.0/-1.0/-1.85% )
kalimera (86.0/86.0/0.0/0.00%)
birzey (KATILIMDA BULUNMADIĞI ıÇıN TAKIMDAN ÇIKARILMIŞTIR)
Harikaaa ( 65.1///%)
semo (65.0///%)
(YENı ÜYE)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (731.0///%)

Son düzenleme:
CANIM BENİMMM ALLAH SEVDİĞİ KULUNA ÇEKTİRİRMİŞ YA..HERALDE SİZİNKİŞ ÖYLE.NAZARMI,GÖZMÜ VAR ÜZERİNİZDE ANLAMADIM VALLA...VALLA BEN İNANIYORUM BULARA..SEN YİNEDE HAYIRLISI DE BAKALIM...HAKKINIZDA HERŞEYİŞN HAYIRLISI OLSUN...SENİ SEFİYORUM BİZİM TAKIMIN DELÜSÜÜÜÜopuyorumnanaktan

canım yeni yuvanda sağlıklı,mutlu ,huzurlu,ilk günkü gibi taze zamanla kat kat büyüyen sevgi aşk dolu uzun yıllar diliyorum.opuyorumnanaktanbir yastıkta kocayın inşallah.:Saruboceq:
paylaştığın güzel bilgiler içinde teşekkürler.
üşütükten sevgilerŞeniz

3.TAKIM **119. ETAP **

sılagul ( 60.0///% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0/81.0/0.0/0.00%)
figenk24 (54.0/55.0/-1.0/-1.85% )
kalimera (86.0/86.0/0.0/0.00%)
birzey (KATILIMDA BULUNMADIĞI ıÇıN TAKIMDAN ÇIKARILMIŞTIR)
Harikaaa ( 65.1///%)
semo (65.0///%)
(YENı ÜYE)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (731.0///%)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…