Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bilmiyorum.gözü olanın gözü çıksın.ya sabır diyoruz napalım.bende seni sefiyoruuumopuyorumnanaktanŞeniz

3.TAKIM **119. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 73.5 /73.5/0.0/0.00% )
ademel ( 74.4/74.4/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0/81.0/0.0/0.00%)
figenk24 (54.0/55.0/-1.0/-1.85% )
gzdegzde ( 64.0/64.0/0.0/0.00% )
kalimera (86.0/86.0/0.0/0.00%)
birzey (KATILIMDA BULUNMADIĞI İÇİN TAKIMDAN ÇIKARILMIŞTIR)
Harikaaa ( 65.1///%)
semo (65.0///%)
(YENİ ÜYE)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (731.0///%)

valla canımcım benide işlerim var inşallah saat en fazla 2 ye kadar yazarlar...yoksam aynı yazıcam heralde...çıkmam gerekicek...sanada kolay gelsin bacüm...opuyorumnanaktan

3.TAKIM **119. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 73.5 /73.5/0.0/0.00% )
ademel ( 74.4/74.4/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0/81.0/0.0/0.00%)
figenk24 (54.0/55.0/-1.0/-1.85% )
gzdegzde ( 64.0/64.0/0.0/0.00% )
kalimera (86.0/86.0/0.0/0.00%)
birzey (KATILIMDA BULUNMADIĞI İÇİN TAKIMDAN ÇIKARILMIŞTIR)
Harikaaa ( 65.1/65.1/0.0/0.00%)
semo (65.0/64.5/0.5/0.77%)
(YENİ ÜYE)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (731.0/731.5/-0.5/-0.07%)

Kızlar kusura bakmayın özür dilerim anca bilgisayarı açabildim.Kilo bildirimi 65 sadece 100 grm ama bunada şükür ramazanda hiç umudum yoktu.Hayırlı iftarlar

a.s. Slm kizlar

Kusura bakmayin lutfen, sabah uyanir uyanmaz bilgisayari actim ama baglantimda sorun vardi giremedim benneyaptımki

Suan arkadasimdayim ordan giriyorum :umursamaz:

Kilom hala ayni yaa:1shok:

iyi geceler arkadaşlar nabersiniz
valla ben hiiiççç iyi değilim ne uyku düzenim kaldı ne başka bişeyim.....gece 2- 3 ancak uykum geliyo cok fena bi durum bu ya tırlatıcamne yediği biliyorum ne içtiğimi sahura zaten kalkamıyorum gece yiyip yatıyorum o da hiliyle hiç iyi olmuyo acıkıyorum susuyorum napcam bilmiyorum ya(
kiloda veremiyorum 100 200 gram oynuyorum o da su sanırsam-tatlicadiarzu- deli gibiyim anlıycanız perişanları oynuyorum bu aralar......
ramazan dolayısıyla su tuketimimde de aşırı bi azalma oldu benim ondan da kaynaklanıyo olabilir kilo veremem siz de durumlar nası kıslar ya( herkesin yazılarını okuyamadım biara okuycam ama şimdi uyumaya gidiyim belki uyuyrum:çok üzgünüm: ne kötü bişeymiş bu uykusuzluk allahım:a015:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım?? :1hug:
ben hala ablamın yanındayım (Bolu'da)
3-4 güne inş. geliyorum bukez aranıza.ama bu ramazan banada yaradı ya.kilo alcam böyle giderse cokacimcoook
neyse canlar herkes iyi sanırım geçmişi okuyamadım ama yeni bir arkadaşımız daha gelmiş.

hoşgeldin semo a.s.

hepinizi öpüyorum.azıcıkk daha özletcem kendimi..sonra yanınızdayım inş. opuyorumnanaktan

herkese merhaba
döndüm çok şükür
yalnız ramazan ve tatil yaradı bana da
bugün detoks diyeti yapacam iki gün tutmayacağım oruç
zaten emzirdiğim için ara ara tutuyorum
su yoksa süt de yok :)

inşallah cumaya kilo almamış gibi görünürüm

VALLA KUSURA BAKTIM CANIM.senağlama.LÜTFEN RİCA EDİYORUM KIZLAR CUMA GÜNÜ GİREMİYCEKSENİZ PERŞEMBEDEN BİLDİRİM YAPIN..BENİMDE İŞLERİM OLABİLİYO VE ÖĞLENE KADAR HALLEDİP ÇIKIYORUM..LÜTFEN RİCA EDİYORUM BİRAZ DAHA İTİNA GÖSTERELİM,OK..a.s..sositososito
Kızlar kusura bakmayın özür dilerim anca bilgisayarı açabildim.Kilo bildirimi 65 sadece 100 grm ama bunada şükür ramazanda hiç umudum yoktu.Hayırlı iftarlar

VALLA SANADA AYNI ŞEYİ SÖYLİYCEM..LÜTFEN BİRAZ DAHA İTİNA CANIM..sositosositoVE SENİ KİLO VERİYORMUŞ GİBİ ANLATIMINDAN DOLAYI BEN 500 GR VERMİŞTİR DİYE DÜŞÜNEREK YAZMIŞTIM..ONA GÖRE HAFTAYA İNŞALLAH 500 GR VERMİŞ OLURSUN GÜZELİM..a.s.
a.s. Slm kizlar

Kusura bakmayin lutfen, sabah uyanir uyanmaz bilgisayari actim ama baglantimda sorun vardi giremedim benneyaptımki

Suan arkadasimdayim ordan giriyorum :umursamaz:

Kilom hala ayni yaa:1shok:

BENDE ÖYLEYİM GÜZELİM AMA HEPİMİZİ RAMAZAN SAATLERİ ÇOK ETKİLEDİ...SEN MERAK ETME EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN..İSTE YETER...opuyorumnanaktan
BEKLYORUZ TATLIM...İYİ TATİL YAPTIN VALLA..NE GÜSELLLopuyorumnanaktanO KİLOLARIDA VERİRSİN SEN BEN İNANIYORUM...:lepi:
HOŞGELDİN CANIMCIM...İNŞALLAH TATİLİN İYİ GEÇMİŞTİR..GURBETTEN SONRA..:teytey:ALDIĞIN KİLOLARI VERİRSİN SENDE,AZİMLİSİN ÇÜNKÜM..AMA YİNEDE ÇOK SIKI YAPMA DİYETİNİ BEBİŞİDE DÜŞÜNMEK LAZIM DİMİİİİopuyorumnanaktan

GÜNAYDINNN BALKIZLARRR:teytey:

NASILSINIZ BAKALIM..hihoyyyt

HAFTA SONUNUZ GÜZEL GEÇER UMARIM..:lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tekrar özür dilerim walla olmaz bir daha :ecrin_bebek:
Sahurda yediklerim:1yumurta,1dilim ekmek.domates salatalık,1bardak süt.Artık iftarlardada dikkat edicem 100gr anca verebilmişim moralim bozuldu o yüzden.ıyi günler ve iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

Slm manken kizlariMMM a.s.

Inschallah haftaya kadar 500gram veririm :teytey:

Elimden geleni yapcam, cikolata, seker, tatli vs. yememeye cali$cam kaydirigubbakcemile

Bu 65 artik canima TAK etti yaah kötükedihüso

merhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle... mutlu hafta sonları...
sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın!

sılagülcüm canım sağlık olsunda herşey olur.işlerin bitince rahatlıcan bitanemŞeniz

ademelcim hoşgeldin canımŞenizahmet dorukumuz nasıl öptük onudaŞeniz

cabikçcim hadi sıra sende gel artık bekliyoruz canıma.s.

gzdegzde canım ramazanda hepimizin düzeni

değişti..bunada alışçaz artık..

semocum hadi, bakalım haftaya 500 gramı ver ..bende vercem fazlalığım var...

aşkusu namcım özledik seniŞeniz

bernuşum senin sonuçlar nasıl çıktı kız sormayı unuttum çarşamba belli olcaktı.

CANIM BENİM .EWET ALDIM..ÇOK AZ ÜRE OLDUĞUNU SÖYLEDİ..İLAÇ KULLANMA DEDİ..BOL SUYA DEVAM DEDİ..C VİTAMİNİ VERDİ VE KARPUZ YİYCEKMİŞİM..BOL BOL ÇİSSS YAPTIRIYOYA HERALDE ONDAN..:roflol:

ÇOK SAĞOL BİTANEM..SEN NASILSIN BAKALIM..OĞLUŞUN NASIL..YERİM ONU BEN..SIPA..a.s.

MERHABALAR KIZLAR...NASILSINIZ..HAFTA SONUNUZ UMARIM GÜZEL GEÇMİŞTİR...İFTARDA ÇOK KAÇIRMAMAYA ÇALIŞIN KIZLAR...CİDDEN HEMEN FARKETTİRİYOR..ÇÜNKÜ İFTAR GEÇ SAATTE VE HAVALAR SICAK..ARTI GÖZÜMÜZ DE DOYMUYOR...ONUN İÇİN DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR BENCE...alkisalkisalkis

Ramazanda Sağlıklı Beslenelim Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar her yıl olduğu gibi yine Ramazan Vakti geldi ve ben her yıl ağır ramazan yemekleri yüzünden kilo alıyorum ama karar verdim bu kez durum farklı olucak ve sağlıklı beslenerek en azından kilo almamaya (aslında kilo vermek daha süper tabi) çalışıcam

Menü bana ekmek konusunda dar geldiği için kendime göre ekmek ilaveleri yaptım.Elimden geldiği kadar uymaya çalışıcam hepinize SAĞLIKLI BıR RAMAZAN DıLıYORUM

SAHUR VAKTı

1 Litre su içilecek

1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (4 dilim light ekmek ve beyaz peynir), 2 porsiyon meyve

2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz,2 dilim light ekmek. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)

3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek

4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)

* ıFTAR SAATıNDE (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. ıftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* ıki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği, 200 gr yoğurt ve 2 dilim light ekmek.

2. hafta: ıki gün; doyana kadar sebze yemeği, 200 gr diyet yoğurt ve 2 dilim light ekmek. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt ve light 2 dilim ekmekle.Bir diğer gün sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt, 2 dilim light ekmek.

3. hafta: 2. hafta gibi olacak.

4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* ıki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Veya masum bir tatlı:

1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)

Taylan Kümeli

ALINTIDIR...

Kızlar hiç biriniz yoksunuz olmuyo böyle tadı cıkmıyo forumun :)kaydirigubbakcemile2
Günlük raporum ;
SAHUR:1bardak süt,1yumurta,1tost,domates salatalık 1lt su
ıFTAR:1kase çorba,2biber dolması salata ve az öncede 1şeftali ve muz yedim.ıyi geceler :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…