CANIM BENİMMM ALLAH SEVDİĞİ KULUNA ÇEKTİRİRMİŞ YA..HERALDE SİZİNKİŞ ÖYLE.NAZARMI,GÖZMÜ VAR ÜZERİNİZDE ANLAMADIM VALLA...VALLA BEN İNANIYORUM BULARA..SEN YİNEDE HAYIRLISI DE BAKALIM...HAKKINIZDA HERŞEYİŞN HAYIRLISI OLSUN...SENİ SEFİYORUM BİZİM TAKIMIN DELÜSÜÜÜÜopuyorumnanaktan
Kızlar kusura bakmayın özür dilerim anca bilgisayarı açabildim.Kilo bildirimi 65 sadece 100 grm ama bunada şükür ramazanda hiç umudum yoktu.Hayırlı iftarlar
a.s. Slm kizlar
Kusura bakmayin lutfen, sabah uyanir uyanmaz bilgisayari actim ama baglantimda sorun vardi giremedim benneyaptımki
Suan arkadasimdayim ordan giriyorum :umursamaz:
Kilom hala ayni yaa:1shok:
iyi geceler arkadaşlar nabersiniz
valla ben hiiiççç iyi değilim ne uyku düzenim kaldı ne başka bişeyim.....gece 2- 3 ancak uykum geliyo cok fena bi durum bu ya tırlatıcamne yediği biliyorum ne içtiğimi sahura zaten kalkamıyorum gece yiyip yatıyorum o da hiliyle hiç iyi olmuyo acıkıyorum susuyorum napcam bilmiyorum ya(
kiloda veremiyorum 100 200 gram oynuyorum o da su sanırsam-tatlicadiarzu- deli gibiyim anlıycanız perişanları oynuyorum bu aralar......
ramazan dolayısıyla su tuketimimde de aşırı bi azalma oldu benim ondan da kaynaklanıyo olabilir kilo verememsiz de durumlar nası kıslar ya ( herkesin yazılarını okuyamadım biara okuycam ama şimdi uyumaya gidiyim belki uyuyrum:çok üzgünüm: ne kötü bişeymiş bu uykusuzluk allahım:a015:
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım?? :1hug:
ben hala ablamın yanındayım (Bolu'da)
3-4 güne inş. geliyorum bukez aranıza.ama bu ramazan banada yaradı ya.kilo alcam böyle giderse cokacimcoook
neyse canlar herkes iyi sanırım geçmişi okuyamadım ama yeni bir arkadaşımız daha gelmiş.
hoşgeldin semo a.s.
hepinizi öpüyorum.azıcıkk daha özletcem kendimi..sonra yanınızdayım inş. opuyorumnanaktan
herkese merhaba
döndüm çok şükür
yalnız ramazan ve tatil yaradı bana da
bugün detoks diyeti yapacam iki gün tutmayacağım oruç
zaten emzirdiğim için ara ara tutuyorum
su yoksa süt de yok :)
inşallah cumaya kilo almamış gibi görünürüm
sılagülcüm canım sağlık olsunda herşey olur.işlerin bitince rahatlıcan bitanemŞeniz
ademelcim hoşgeldin canımŞenizahmet dorukumuz nasıl öptük onudaŞeniz
cabikçcim hadi sıra sende gel artık bekliyoruz canıma.s.
gzdegzde canım ramazanda hepimizin düzeni
değişti..bunada alışçaz artık..
semocum hadi, bakalım haftaya 500 gramı ver ..bende vercem fazlalığım var...
aşkusu namcım özledik seniŞeniz
bernuşum senin sonuçlar nasıl çıktı kız sormayı unuttum çarşamba belli olcaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?