VALLA GÖZDECıĞıM AL BENDENDE KADAR YANıı :1no2:,iyi geceler arkadaşlar nabersiniz
valla ben hiiiççç iyi değilim ne uyku düzenim kaldı ne başka bişeyim.....gece 2- 3 ancak uykum geliyo cok fena bi durum bu ya tırlatıcamne yediği biliyorum ne içtiğimi sahura zaten kalkamıyorum gece yiyip yatıyorum o da hiliyle hiç iyi olmuyo acıkıyorum susuyorum napcam bilmiyorum ya(
kiloda veremiyorum 100 200 gram oynuyorum o da su sanırsam-tatlicadiarzu- deli gibiyim anlıycanız perişanları oynuyorum bu aralar......
ramazan dolayısıyla su tuketimimde de aşırı bi azalma oldu benim ondan da kaynaklanıyo olabilir kilo verememsiz de durumlar nası kıslar ya ( herkesin yazılarını okuyamadım biara okuycam ama şimdi uyumaya gidiyim belki uyuyrum:çok üzgünüm: ne kötü bişeymiş bu uykusuzluk allahım:a015:
OOOO CABıKCıM HOŞGELMıŞSıN DıYECEKTıM AMA VAZGEÇTıM DEMıYCEM,merhabalar kızlar nasılsınız bakalım?? :1hug:
ben hala ablamın yanındayım (Bolu'da)
3-4 güne inş. geliyorum bukez aranıza.ama bu ramazan banada yaradı ya.kilo alcam böyle giderse cokacimcoook
neyse canlar herkes iyi sanırım geçmişi okuyamadım ama yeni bir arkadaşımız daha gelmiş.
hoşgeldin semo a.s.
hepinizi öpüyorum.azıcıkk daha özletcem kendimi..sonra yanınızdayım inş. opuyorumnanaktan
ALLAH GÜNAH YAZMASINDA RAMAZANDA HEPıMıZıN DÜZENı BOZULDU GALıBA CANIM :sm_confused:herkese merhaba
döndüm çok şükür
yalnız ramazan ve tatil yaradı bana da
bugün detoks diyeti yapacam iki gün tutmayacağım oruç
zaten emzirdiğim için ara ara tutuyorum
su yoksa süt de yok :)
inşallah cumaya kilo almamış gibi görünürüm
AMAANNN BERNUŞCUĞUM ÇALIŞAN KADININ HAFTA SONU NASIL OLUR SENCE :sm_confused:GÜNAYDINNN BALKIZLARRR:teytey:
NASILSINIZ BAKALIM..hihoyyyt
HAFTA SONUNUZ GÜZEL GEÇER UMARIM..:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SANADA MERHABA ŞEKERCııııM :1hug: ÖPÜYORUM SENı EN KOMACANINDAAANN opuyorumnanaktanmerhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle... mutlu hafta sonları...
sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın!
CANIM BENİM .EWET ALDIM..ÇOK AZ ÜRE OLDUĞUNU SÖYLEDİ..İLAÇ KULLANMA DEDİ..BOL SUYA DEVAM DEDİ..C VİTAMİNİ VERDİ VE KARPUZ YİYCEKMİŞİM..BOL BOL ÇİSSS YAPTIRIYOYA HERALDE ONDAN..:roflol:
ÇOK SAĞOL BİTANEM..SEN NASILSIN BAKALIM..OĞLUŞUN NASIL..YERİM ONU BEN..SIPA..a.s.
kalimera tutarsam dayanıyorum da tutarsam tabi :)
canım ben detoks diyeti yaptım ve 1.9 kilo verdim 75 oldum tekrar sende dene istersen ramazan bitiince
]SANADA MERHABA ŞEKERCİİİİM :1hug: ÖPÜYORUM SENİ EN KOMACANINDAAANN opuyorumnanaktan[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
AMAANNN BERNUŞCUĞUM ÇALIŞAN KADININ HAFTA SONU NASIL OLUR SENCE :sm_confused:
KAKILMİŞ GİBİ ÇALIŞ DUR İŞTE BAŞKA NE OLSUNa.s
BENDE SENİ ÖPÜYORUM KOMACAAANNN Şeniz
kalimera tutarsam dayanıyorum da tutarsam tabi :)
canım ben detoks diyeti yaptım ve 1.9 kilo verdim 75 oldum tekrar sende dene istersen ramazan bitiince
canım tekrar geçmiş olsun.ozaman sen suya karpuza devam ..önce sağlık gelir..
ne yapalım oruçlarıda başka zaman tutarsın..bu arada vc de cabası dimi kız.:dance:
canım emdiriyorsun ahmetimizi.sütün de azalma oldumu..dikkatli ol canım.
günaydın sanada güzel yürekli ablacığım...Şeniz
SEN NE DİYORSUN..HELADAN ÇIKAMIYORUMKİ VALLA...AMAN İYİ OLUYUMDA TUVALETTE KALAYIM:roflol:
NABER KIZLAR,
NASILSINIZ BAKALIM..kaydirigubbakcemile2
İNŞALLAH BU HAFTA DİĞER HAFTALARDAN DAHADA GÜZEL GEÇSİN..:Saruboceq:
GÜLEN YÜZÜMÜZ HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN..a.s.a.s.
selam arkadaşlarıım sizleri öslemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla ben arada camış gibi yiyom:kedi: bişeyler giriyo içime sanırsam arada kendimden geçiyom gözüm dönüyo:bbo::1shok::1no2:
yeni bi pantul aldım çok şeker ama accık dar:sinifsinif: kilo vermem lasıım yahu olmuyo ordan burdan cıkıyosenağlama
herkese hayırlı ramazanlar diliyoruuuuuuuuuuuum
DETOKSUN HANGİSİNİ YAPTIN ŞEKERPAREM :sm_confused: BİZEDE DE HELE cokacimcoookkalimera tutarsam dayanıyorum da tutarsam tabi :)
ŞEKERCİM HİÇ ÜZÜLME O CAMIŞLIKLAR RAMAZAN AYLARINDA BİZDEDE OLUYOR :roflol:selam arkadaşlarıım sizleri öslemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla ben arada camış gibi yiyom:kedi: bişeyler giriyo içime sanırsam arada kendimden geçiyom gözüm dönüyo:bbo::1shok::1no2:
yeni bi pantul aldım çok şeker ama accık dar:sinifsinif: kilo vermem lasıım yahu olmuyo ordan burdan cıkıyosenağlama
DAR PANTOLONLAR KORKUN BZDEN, BİZ GELİYORUUUUZZkaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol:Benimde war öyle pantullarım inş. verip şu kiloları gireriz rahatlıkla içlerine opuyorumnanaktan
İFTAR:1kase çorba,5kaşık taze fasulye,1kase cacık 1parça pide ve1porsiyon meyve
İyi geceler kızlarrrhihoyyyt
BAŞARILAR DİLİYORUM SILACIĞIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:Saruboceq: :1hug:selam canlarım benim.
valla ben bildiğiniz gibi evde tadilat aksilikler devam.(banyo dolabı hala gelmedi.ALLAH bildiği gibi yapsın o mabilyacıyı)
çarşamba annem geri gelecek.direksiyon derslerim var ben canavarı yanımda götürürüm diye düşünüyordum yasakmış.
kadıncağız hava değişimini yeni atmıştı üstünden 1 haftalığına gelcek gidecek.şükür şu uçaklarda olmasa.(icat edenden ALLAH razı olsun)
giremiyorum kusura bakmayın gün bana yetmiyor inanın.şimdi sahura kadar ütü yapıcam arada bi uğrayım dedim.
bernuşcum katılımda bulunamam sorunsa beni izinli yaz canım benim..(iyi olduğuna sevindim bu arada)
şükür ramazanla aram iyi aldığım kiloları veriyorum .inşallah devam eder böyle.
hepinizi öpüyorum ütüler beni bekliyor.
SEMOŞUM İNANKİ AYNEN CANIM YAA :1no2: BENDE BIRAKTIM SPORU RAMAZAN DOLAYISIYLA,Slm kizlarr a.s.
Ya canim SIKILIYO spor yapamiyorum ramazanlik ta :gitme:
Iftardan sonrada, kendime gelemiyorum cokacimcoook
Yediklerimde de fazla bir sey yok ama yinede kilo veremiyorum spor yapmadan :umursamaz:
Inschallah ramazanlik tan sonra, duzenli spor ve saglikli beslenerek guzelce zafiylicam zemuszemus
Kizlar bir zamanlar, zayiflama bölümünde DUSUNCEYLE ZAYIFLAMAK diye bir yazi vardi,
Onu hatirlayanlar varmi?
Ben onu bir kac gün yapmi$tim ve inanin kilo veriyordum, fakat okumam gereken cümleler baya bir zamanimi aliyordu ve biraktim :sinifsinif:
Zamanim var, ben okurum diyenler varsi, yaziyi buraya kopyalayabilirim :lepi:
selam arkadaşlarıım sizleri öslemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Benimde war öyle pantullarım inş. verip şu kiloları gireriz rahatlıkla içlerine opuyorumnanaktan
İFTAR:1kase çorba,5kaşık taze fasulye,1kase cacık 1parça pide ve1porsiyon meyve
İyi geceler kızlarrrhihoyyyt
selam canlarım benim.
valla ben bildiğiniz gibi evde tadilat aksilikler devam.(banyo dolabı hala gelmedi.ALLAH bildiği gibi yapsın o mabilyacıyı)
çarşamba annem geri gelecek.direksiyon derslerim var ben canavarı yanımda götürürüm diye düşünüyordum yasakmış.
kadıncağız hava değişimini yeni atmıştı üstünden 1 haftalığına gelcek gidecek.şükür şu uçaklarda olmasa.(icat edenden ALLAH razı olsun)
giremiyorum kusura bakmayın gün bana yetmiyor inanın.şimdi sahura kadar ütü yapıcam arada bi uğrayım dedim.
bernuşcum katılımda bulunamam sorunsa beni izinli yaz canım benim..(iyi olduğuna sevindim bu arada)
şükür ramazanla aram iyi aldığım kiloları veriyorum .inşallah devam eder böyle.
hepinizi öpüyorum ütüler beni bekliyor.
Slm kizlarr a.s.
Ya canim SIKILIYO spor yapamiyorum ramazanlik ta :gitme:
Iftardan sonrada, kendime gelemiyorum cokacimcoook
Yediklerimde de fazla bir sey yok ama yinede kilo veremiyorum spor yapmadan :umursamaz:
Inschallah ramazanlik tan sonra, duzenli spor ve saglikli beslenerek guzelce zafiylicam zemuszemus
GÜNAYDIN CANLARIIIIIMM:1hugpuyorumnanaktan
GÜNÜN RAPORU
İFTAR;
3 KEPCE ÇORBA
2 YEMEK KAŞIĞI TÜRLÜ
3 KAŞIK YOĞURT
1 TABAK DOLUSU MAYDONOZ DERE OTU
TAVSİYE EDERİM, ACAYİP BAĞIRSAK ÇALIŞTIRIYOR, BEN HER İFTARDA YİYARUMcokacimcoook
KIZLAR İNANIN SU İÇMEKTEN MİDEMDE YEMEĞE YER KALMIYOR,
ÇORBAYI BİTİRMRDEN MİDEM SIZLAMAYA BAŞLIYOR,
ONUN İÇİN YAVAŞ YAVAŞ YEMEYE ÇALIŞIYORUM,
HAAA BİDE ÇORBAMI İÇİNCE HEMEN NAMAZIMI KILIYORUM,
ONDAN SONRA AĞIR AĞIR YEMEĞE DEVAM EDİYORUM, EŞİM BENDENDE AZ YİYOR,
AMA ÇOK HIZLI YİYOR, YAVAŞ YE DİYORUM AMA KENDİNİ KAPTIRIYOR ADAM:roflol:
TUTABİLENE AŞKOLSUN:roflol::roflol:
SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ YAPTIM kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
kızlar merhaba,
farkındayım sizi çok ihmal ettim bu ara ama, kars'tayım bildiğiniz üzere...
Ve ilginç bir şekilde burada mutluyum çünkü ekibimiz çok genç hiç ccanımın sıkılmasına zaman olmuyor...
malum mesaideyim o yüzden daha fazla yazamayacağım kendi bilgisayarımı da getirmedim sadece işyerinden internete girebiliyorum....
Hepinizi öpüyorum....
merhaba kızlar...
bende bir spor yapabilsem güzel kilo vericem..önceden ne çok spor yapardım..şimdi zaman bulamıyorummm....of offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?