Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIIIIN KK NIN EN ÇITIR HATUNLARIII zemuszemus

TABEEE EN EN ÇITIR BENİM :lepi:

GELELİM HAFTA SONU RAPORUNA hihoyyythihoyyyt

CUMA İFTAR,

2 KEPCE T ÇORBA
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI
BİRAZ TAVUK VE YEŞİL SALATA

SAHUR,

1 KASE ERİK HOŞAFI

CUMARTESİ İFTAR;

2 KEPCE MERCİMEK ÇORBA
4 ADET KÖFTE
ÇOK AZ YANİ BİR KAŞIK FALAN MAKARNA
VE YEŞİL SALATA

SAHUR;
SADECE SU

PAZAR İFTAR;

2 KEPCE MERCİMEK ÇORBA
2 ADET KABAK DOLMA ÜSTÜNE YĞURT
VE SALATA

SAHUR;
1 KASE ERİK HOŞAFI

İŞTE BUGADDEEERRR :sm_confused::1hug:a.s.:enbuyukkk:

VALLA GÖZDECıĞıM AL BENDENDE KADAR YANıı :1no2:,
BÜTÜN HAFTA YEDıKLERıMı AYNEN YAZIYORUM:sm_confused: FARKLI BıŞEY YOK YANıı,
AMA GENEDE KıLO VERMEMıŞıM BEN BU HAFTA:kedi: ıNSANIN MORALı BOZULUYO VALLA :1no2:
SPORU BIRAKTIM RAMAZAN DOLAYISIYLA BELKıDE ONDAN OLDU:sm_confused:
VÜCUDUM ŞOKA GıRDı GALıBA,
SPOR HOCAM SÖYLEMıŞTı BANA, ARADA BıR DURAKLAR MERAK ETME DEMıŞTı, GALıBA ÖYLE OLDU:sm_confused:

OOOO CABıKCıM HOŞGELMıŞSıN DıYECEKTıM AMA VAZGEÇTıM DEMıYCEM,
ÇÜNKÜÜÜ DAHA GELMEMıŞSııN :sm_confused: AMAN ŞEKER DıKKAT ET SEN YıNEDE YEMEMEYE ÇALIŞ :1hug:a.s.

ALLAH GÜNAH YAZMASINDA RAMAZANDA HEPıMıZıN DÜZENı BOZULDU GALıBA CANIM :sm_confused:
AMA VERECEZ BUNLARI HıÇ MERAK ETMEYıN SAKIN a.s VAZ GEÇMEK YOK, YOLA DEVAMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
CANIMCIM SEN BEBEK EMZıRıYORSAN DıKKATLı OLMAN LAZIM, GÜNLER UZUN DAYANABııYORMUSUN :sm_confused:

GÜNAYDINNN BALKIZLARRR:teytey:

NASILSINIZ BAKALIM..hihoyyyt

HAFTA SONUNUZ GÜZEL GEÇER UMARIM..:lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AMAANNN BERNUŞCUĞUM ÇALIŞAN KADININ HAFTA SONU NASIL OLUR SENCE :sm_confused:
KAKILMıŞ GıBı ÇALIŞ DUR ıŞTE BAŞKA NE OLSUNa.s

BENDE SENı ÖPÜYORUM KOMACAAANNN Şeniz

merhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle... mutlu hafta sonları...
sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın!
SANADA MERHABA ŞEKERCııııM :1hug: ÖPÜYORUM SENı EN KOMACANINDAAANN opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kalimera tutarsam dayanıyorum da tutarsam tabi :)

canım ben detoks diyeti yaptım ve 1.9 kilo verdim 75 oldum tekrar sende dene istersen ramazan bitiince

canım tekrar geçmiş olsun.ozaman sen suya karpuza devam ..önce sağlık gelir..

ne yapalım oruçlarıda başka zaman tutarsın..bu arada vc de cabası dimi kız.:dance:

canım ben detoks diyeti yaptım ve 1.9 kilo verdim 75 oldum tekrar sende dene istersen ramazan bitiince

canım emdiriyorsun ahmetimizi.sütün de azalma oldumu..dikkatli ol canım.

]SANADA MERHABA ŞEKERCİİİİM :1hug: ÖPÜYORUM SENİ EN KOMACANINDAAANN opuyorumnanaktan[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

günaydın sanada güzel yürekli ablacığım...Şeniz

MERHABALAR ABLACIM..HAKLISIN VALLA..HAFTA SONUNDA MARATONDUR YANİ.sositososito.ALLAH KOLAYLIK VERSİN ABLACIM..:Saruboceq:
AMAANNN BERNUŞCUĞUM ÇALIŞAN KADININ HAFTA SONU NASIL OLUR SENCE :sm_confused:
KAKILMİŞ GİBİ ÇALIŞ DUR İŞTE BAŞKA NE OLSUNa.s

BENDE SENİ ÖPÜYORUM KOMACAAANNN Şeniz

NE DETOXU YAPTIN CANIM..GÜZEL VERMİŞSİN..HANGİSİ...yerimseniben

SEN NE DİYORSUN..HELADAN ÇIKAMIYORUMKİ VALLA...AMAN İYİ OLUYUMDA TUVALETTE KALAYIM:roflol:

NABER KIZLAR,

NASILSINIZ BAKALIM..kaydirigubbakcemile2

İNŞALLAH BU HAFTA DİĞER HAFTALARDAN DAHADA GÜZEL GEÇSİN..:Saruboceq:

GÜLEN YÜZÜMÜZ HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN..a.s.a.s.

SEN NE DİYORSUN..HELADAN ÇIKAMIYORUMKİ VALLA...AMAN İYİ OLUYUMDA TUVALETTE KALAYIM:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

NABER KIZLAR,

NASILSINIZ BAKALIM..kaydirigubbakcemile2

İNŞALLAH BU HAFTA DİĞER HAFTALARDAN DAHADA GÜZEL GEÇSİN..:Saruboceq:

GÜLEN YÜZÜMÜZ HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN..a.s.a.s.

amin canım amin..güzel dileğin için.

bende inan ufaktan başladım bayram temizliğine.ufaklık uyudukça cam sil,perde tülleri çıkardım onları yıkıyom bugün ev işi dir gidiyor canım

iftar menüm.
2bardak su
bir hurma.
1kase mısır çorbası
3kaşık taze barbunya
5kaşık pilav
2köfte .bol yeşil salata
tatlı yemedim yemeyeyim demi

selam arkadaşlarıım sizleri öslemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla ben arada camış gibi yiyom:kedi: bişeyler giriyo içime sanırsam arada kendimden geçiyom gözüm dönüyo:bbo::1shok::1no2:
yeni bi pantul aldım çok şeker ama accık dar:sinifsinif: kilo vermem lasıım yahu olmuyo ordan burdan cıkıyosenağlama
herkese hayırlı ramazanlar diliyoruuuuuuuuuuuum

Benimde war öyle pantullarım inş. verip şu kiloları gireriz rahatlıkla içlerine opuyorumnanaktan
İFTAR:1kase çorba,5kaşık taze fasulye,1kase cacık 1parça pide ve1porsiyon meyve
İyi geceler kızlarrrhihoyyyt

selam canlarım benim.
valla ben bildiğiniz gibi evde tadilat aksilikler devam.(banyo dolabı hala gelmedi.ALLAH bildiği gibi yapsın o mabilyacıyı)
çarşamba annem geri gelecek.direksiyon derslerim var ben canavarı yanımda götürürüm diye düşünüyordum yasakmış.
kadıncağız hava değişimini yeni atmıştı üstünden 1 haftalığına gelcek gidecek.şükür şu uçaklarda olmasa.(icat edenden ALLAH razı olsun)
giremiyorum kusura bakmayın gün bana yetmiyor inanın.şimdi sahura kadar ütü yapıcam arada bi uğrayım dedim.
bernuşcum katılımda bulunamam sorunsa beni izinli yaz canım benim..(iyi olduğuna sevindim bu arada)
şükür ramazanla aram iyi aldığım kiloları veriyorum .inşallah devam eder böyle.
hepinizi öpüyorum ütüler beni bekliyor.

Slm kizlarr a.s.

Ya canim SIKILIYO spor yapamiyorum ramazanlik ta :gitme:

Iftardan sonrada, kendime gelemiyorum cokacimcoook

Yediklerimde de fazla bir sey yok ama yinede kilo veremiyorum spor yapmadan :umursamaz:

Inschallah ramazanlik tan sonra, duzenli spor ve saglikli beslenerek guzelce zafiylicam zemuszemus

Kizlar bir zamanlar, zayiflama bölümünde DUSUNCEYLE ZAYIFLAMAK diye bir yazi vardi,

Onu hatirlayanlar varmi?

Ben onu bir kac gün yapmi$tim ve inanin kilo veriyordum, fakat okumam gereken cümleler baya bir zamanimi aliyordu ve biraktim :sinifsinif:

Zamanim var, ben okurum diyenler varsi, yaziyi buraya kopyalayabilirim :lepi:

GÜNAYDIN CANLARIIIIIMM:1hugpuyorumnanaktan

GÜNÜN RAPORU

İFTAR;

3 KEPCE ÇORBA
2 YEMEK KAŞIĞI TÜRLÜ
3 KAŞIK YOĞURT

1 TABAK DOLUSU MAYDONOZ DERE OTU

TAVSİYE EDERİM, ACAYİP BAĞIRSAK ÇALIŞTIRIYOR, BEN HER İFTARDA YİYARUMcokacimcoook

KIZLAR İNANIN SU İÇMEKTEN MİDEMDE YEMEĞE YER KALMIYOR,
ÇORBAYI BİTİRMRDEN MİDEM SIZLAMAYA BAŞLIYOR,
ONUN İÇİN YAVAŞ YAVAŞ YEMEYE ÇALIŞIYORUM,
HAAA BİDE ÇORBAMI İÇİNCE HEMEN NAMAZIMI KILIYORUM,
ONDAN SONRA AĞIR AĞIR YEMEĞE DEVAM EDİYORUM, EŞİM BENDENDE AZ YİYOR,
AMA ÇOK HIZLI YİYOR, YAVAŞ YE DİYORUM AMA KENDİNİ KAPTIRIYOR ADAM:roflol:
TUTABİLENE AŞKOLSUN:roflol::roflol:

SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ YAPTIM kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

DETOKSUN HANGİSİNİ YAPTIN ŞEKERPAREM :sm_confused: BİZEDE DE HELE cokacimcoook
HEMEN BİZDE YAPALIM VE BU HAFTA BİRİNCİ OLALIM LÜTFEENkaydirigubbakcemile5:hooray:

ŞEKERCİM HİÇ ÜZÜLME O CAMIŞLIKLAR RAMAZAN AYLARINDA BİZDEDE OLUYOR :roflol:
OLMUYOR DİYEN YALAN SÖYLER, AMA BENİM MİDEM HEMEN SIZLAMAYA BAŞLIYORa.s
SANIRIM MİDEM KÜÇÜLDÜ BAYAA:1rolleyes: İNŞALLAH RAMAZANDAN SONRADA BÖYLE DEVAM EDERİMDE
KURTULURUM ŞU LANET KİLOLARDAN:1rolleyes:

BAK EMİN OL 2 HAFTAYA KADAR O PANTOLONUN İÇİNE SIĞACAKSIINa.s
KALİŞ APLAM DEDİYDİ DERSİN kaydirigubbakcemile5
SEN YETERKİ VAZGEÇME, ECCÜK DAHA SIK KENDİNİ:1hug:a.s.

DAR PANTOLONLAR KORKUN BZDEN, BİZ GELİYORUUUUZZkaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol:

BAŞARILAR DİLİYORUM SILACIĞIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:Saruboceq: :1hug:

NE GÜZEL ÇOCUĞUNLA İLGİLENECEK BİR ANNEN VAR SENİN,
ALLAH RAZI OLSUN SIKIŞTIĞINDA YANINDA OLUYOR:1hug:a.s.

SEMOŞUM İNANKİ AYNEN CANIM YAA :1no2: BENDE BIRAKTIM SPORU RAMAZAN DOLAYISIYLA,
AMAN BAYRAMDAN SONRA HEMEN BAŞLAYACAĞIM,
TOK KARNA SPOR ÇOK ZOR OLUYORDU, AÇ KARNADA SPOR HOCAM İZİN VERMİYOR :sm_confused:

NEYMİŞ O DÜŞÜNCE GÜCÜYLE ZAYIFLAMA ŞEKERİM:uhm:

BURAYA KOYDA BİZDE GÖRELİM BAKALIM BELKİM FAYDASI OLUR :sm_confused::1hug:a.s.

kızlar merhaba,
farkındayım sizi çok ihmal ettim bu ara ama, kars'tayım bildiğiniz üzere...
Ve ilginç bir şekilde burada mutluyum çünkü ekibimiz çok genç hiç ccanımın sıkılmasına zaman olmuyor...
malum mesaideyim o yüzden daha fazla yazamayacağım kendi bilgisayarımı da getirmedim sadece işyerinden internete girebiliyorum....
Hepinizi öpüyorum....

merhaba kızlar...

bende bir spor yapabilsem güzel kilo vericem..önceden ne çok spor yapardım..şimdi zaman bulamıyorummm....of offfffffff

OLUYO CANIM MALESEF ÖYLE SALDIRILAR..AMA BİRAZ DAHA KENDİNİ TUTMAYA ÇALIŞ BALIM..YAVAŞ YAVAŞ YEMEYE ÇALIŞ MESELA..BAYAĞI İŞE YARIYO..
O PANTOLONLAR BOL GELİNCE ÇOOOOK MUTLU OLUCAZZZZ:sm_cool:

GİRİCEZ CANIM GİRİCEZ..HEMİDE BOL GELEREK GİRİCEZ...yerimseniben
CANIM BENİM YA..AKLIM HEP SENDE VALLA..ŞU İŞLERİN HAYIRLISI İLE BİTSİN UMARIM GÜZELLİK..ARTII BAŞARILAR DİLİYORUM TATLIM..HELECAN YAPMAMAYA ÇALIŞ..BAŞARICAKSIN...:lepi:
CANIM RAMAZANDA NORMAL BÖYLE OLMASI..KAFANA TAKMA...RAMAZANDAN SONRA SIKI DİYET PROGRAMLARI BİZİ BEKLİYOR...SABIRLA BEKLİYORUM...:lepi:
ABLAMMM SANADA GÜNAYDIN....RAMAZANDA KİLO VEREMİYEBİLİRSİN TAKMA KAFANA SAKIN...O KİLOLAR RAMAZANDAN SONA GÖRÜRLER...kötükedihüsoKOLAY GELSİN..kaydirigubbakcemile2
CANIM BENİM YA..BENDE MERAKTAYDIM VALLA..BU KIZ NE YAPTI ORALARDA DİYE...SENİ MEZUN ETTİK ZATEN CANIMCIM..KARNENİ GÖRMÜŞSÜNDÜR İNŞALLAH...İNŞALLAH MUTLULUĞUN DAİM OLSUN...SENİN İÇİN ÇOK SEVİNDİM BALIM...a.s.
RAMAZANDA BÖYLE OLUYO İŞTE CANIM...ARTI BEBİŞİN VAR TABİKİ...OĞLUŞUN BİRAZ DAHA BÜYÜSÜN RAHATLARSIN CANIM...SIKMA CANINI...a.s.
merhaba kızlar...

bende bir spor yapabilsem güzel kilo vericem..önceden ne çok spor yapardım..şimdi zaman bulamıyorummm....of offfffffff

TÜNAYDINN KIZLAR....NASILSINIZ BAKALIM...

BEN BU ARALAR İYİYİM ŞÜKÜR...ÖDEMİ YAVAŞ YAVAŞ ATIYORUM SANIRSAM..BİR ARA 69 A KADAR ÇIKTIĞIMI GÖRDÜM...ŞÜKÜR ŞİMDİ 66 YIM...YANİ 1 KİLOCUK FAZLAM GÖRÜNÜYO AMA O DA GİDİCEKKKKkötükedihüso

RAMAZANDAN SONRA İNŞALLAH SIKI BİR DİYET PROGRAMI BİZİ BEKLİYOR KIZLAR...:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…