- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana![]()
tebrikler kaptanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana![]()
edacım seni burada görmek güzel, menün de gayet güzel, zaten profesyonel elden verildiği için sen de bozmadığın için yorumsuz:)
merve kızz tam eferin akşam yememişsin diyecektim ki sabah kalkıp yapmışsın ne diim ben sanaafiyet olsun diim bari :))) inşallah bi an önce erir gider:) evde nasıl yapıyorsun tarif var demek, ben hiç yapmadım bilmem de, kolaysa misafir gelince yapayım, bikaç haftaya komşuları alacam hoşgeldin'e gelecekler bana..
Günaydin canlarim
Nasilsiniz kizlar,ben uykusuzum
dün yediklerimi yazayim önce,sonrada uyumaya calisacagim...1 saat uykuyla zombi gibi geziyorum etrafta
sabah
2 dl ekmekle,beyaz peynirli,domates ve yesillikli tost
ögle
5 yaprak sarma,2 mercimekli köfte
aksam
haslanmis tavuklu salata
su
2 lt
spor
yok![]()
kızlar ben de menümü yazayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem
arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)
2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma
akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte
inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşittiben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim
zaten karataya uygun bunlar, o nedenle de suçluluk duymadım..
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..
spor: leslie 3 mile + 75 mekik + karışık bacak vs hareketleri
su: 2,5 lt su + 3 yeşil çay + 1 siyah çay + 1 beyaz çay
cnm dün cok yogundum,öglen elimin altinda onlar vardi,mecbur kacirmadan yemek istedim..aslinda birazda yogurt yedim,onu unutmusumÖğle için bir şey diyemiyorum. ama ben senin gibi beslensem açlıktan ölürüm![]()
Ikiside uygun diyete,hangisini yeseydin,sorun olmazdi bence...Valla bozmamaya gayret ediyorum. Tam uymuyorumda normalde öğle yemeyinde et sote değilde bakliyat veya sebze yemeği vardı.Ben pırasa yemektense eti tercih ettim.![]()
tesekkürler cnm benim..bende seni tebrik ediyorum,o kadar cesite dayanmissintebrikler kaptanım![]()
Önemli olan onları yapıp alıp evinin baş köşeyi koyup yememeyi başarmak. Misafirlerinden hamurişini esirgeme.
Şaka şaka sen hamurişi yapmayarak hem kendine hem misafirine iyilik yapıyorsun.
Yatak beni cagiriyor..
o kadar uykusuzum ki gönderdigim mesajin altina mausla tiklayip yazmaya calisiyorum,birde niye olmuyor diye sinirlendim...bir baktim ki konuya cevap vere tiklamamisim
öptüm hepinizi,sonra gelirim![]()
Allah şifa versin çağlacım.Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
kafein benzeri uyarıcılar migreni tetikler yeşil caydada var.Tebrik ediyorum Dr cumAllah kolaylık versin biz yoğunuz falan diyoruz ama maşallah senin iş yoğunluğuna birde bir sürü telaşlar girmiş. Eltine hayırlı sağlıklı sıhhati bir doğum diliyorum. Benim hiç eltim yok keşke görümce olmasaydıda kaynım eltim olsaydı diyorum bazen
Aaa yeşilçay migren mi tetikliyor ? Benim her ay bir günüm kayıptır. Migrenim tuttuğu andan itibaren ertesi gün akşama kadar hiç bir şey hatırlamıyorumilacını almamak için direniyorum çünkü o daha çok eklem ağrısı ve halsizlik yapıyor bende. Bu aralar yeşilçayı düzenli içiyorum sürekli ama hafif başarılarım vardı belki bu yüzdendir
![]()
donut ne dir ay ne kadar cahil kaldım.ama sanırım bilmemenin daha iyi olacagı birşey.Sakın yapmaaaa... Benim çocuklar çok merak ediyorlardı donut U .. Geçenlerde yapıtımda inanılmaz kalorisi yüksek olmalı(
![]()
şulecim biz ne pastalar yedik boşver cok iyi yapmıssın azcık yesem bişey olmaz dediğim zamanlar anca kilomu koruyabildim.vermek için illaki sabretmemiz lazımWalla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü
Ben ilk diyete başladım diyetisyen fındık verdi. Anaa noluyoruz ne fındığı hani o yağdı dedim. Ee hani yıllarca tvlerde yumurta yemeyin et yemeğin tereyağ yemeyin dediler. Şimdi faydalı diyorlar. Millet olarak ev bütçesi kırmızı et yemek için düşük kalıyor. onu yeme bunu yeme diye diye hamurişi fast food bilmem ne herşeyi yer olduk. Hata bizde değil onlarda dermişim. Boğazımızı tutamadıysak bu da onların suçu değil.Gerçi kilolu hiç kimse zevkinden kilolu değil.
![]()
geçmiş olsun canım bizde öyleyiz eşimle ağzımız burnum akıyo hepCok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
teşekkürler canım, gerçekten süper bişey ama fıtık için bişey diyemiycem doktoruna danış istersenMmmm bence çok güzel bir menü :)) bu arada trombolin i çok merak ediyorum acaba bel fıtığı olanlar rahat kullanabilir mi ??
tebrik ediyorum canımWalla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü
aferin sana yedin mi sonunda donutu hemde 3 taneGunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk
Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
haklısın tatlım planım öyleydi ama eşim öyle güzel yiyoduki canım cekti iki kaşık aldımBence menün güzel. Akşam ya kuru fasülyeyi hiç yemeseymişsin daha güzel olurmuş![]()
süpersin tatlımmmDün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana![]()
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem
arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)
2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma
akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte
inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşittiben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..
Gunaydin hanimlar bugun misafirim gelecek hazirlik yapicam spor yapamadim aksamaAllahkerim
Allah şifa versin mervecimGunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk
Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
sanada ayfercim.greyfurt sıkın için kızlar.Gecmis olsun bende saglam yattim hasta kalktim bogaz burun fena . Kaskip ne canim :26:
evet en güzel yanı benim ikizler burcu olan bir sıkılgana her hafta yeni bir liste cok eğlenceli oluyorBenim listelerime benziyor. Çifter aralar falan![]()
merye yaparrrrrrMervecigim Allahaskina bu hasta halinle kalkip donutmu yaptin
yıldızlı pekiyi kaptancım.Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana![]()
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem
2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma
akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte
Yatak beni cagiriyor..
o kadar uykusuzum ki gönderdigim mesajin altina mausla tiklayip yazmaya calisiyorum,birde niye olmuyor diye sinirlendim...bir baktim ki konuya cevap vere tiklamamisim
öptüm hepinizi,sonra gelirim![]()
Allah şifa versin mervecim
sanada ayfercim.greyfurt sıkın için kızlar.
evet en güzel yanı benim ikizler burcu olan bir sıkılgana her hafta yeni bir liste cok eğlenceli oluyor
merye yaparrrrrr
yıldızlı pekiyi kaptancım.
grip olan hatunlar limon bogazınızı tahriş edip ses kısıklığı ağrıya neden olabilir pek tavsiye etmem.