Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

edacım seni burada görmek güzel, menün de gayet güzel, zaten profesyonel elden verildiği için sen de bozmadığın için yorumsuz:)

merve kızz tam eferin akşam yememişsin diyecektim ki sabah kalkıp yapmışsın ne diim ben sana :9: afiyet olsun diim bari :))) inşallah bi an önce erir gider:) evde nasıl yapıyorsun tarif var demek, ben hiç yapmadım bilmem de, kolaysa misafir gelince yapayım, bikaç haftaya komşuları alacam hoşgeldin'e gelecekler bana..

Valla bozmamaya gayret ediyorum. Tam uymuyorumda normalde öğle yemeyinde et sote değilde bakliyat veya sebze yemeği vardı.Ben pırasa yemektense eti tercih ettim. :52:

Günaydin canlarim:16:

Nasilsiniz kizlar,ben uykusuzum:4:

dün yediklerimi yazayim önce,sonrada uyumaya calisacagim...1 saat uykuyla zombi gibi geziyorum etrafta:37:

sabah

2 dl ekmekle,beyaz peynirli,domates ve yesillikli tost

ögle

5 yaprak sarma,2 mercimekli köfte

aksam
haslanmis tavuklu salata

su
2 lt
spor
yok:17:

Öğle için bir şey diyemiyorum. ama ben senin gibi beslensem açlıktan ölürüm :27:

kızlar ben de menümü yazayım:

sabah:

1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem

arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)

2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma

akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte

inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşitti :9: ben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim :9: zaten karataya uygun bunlar, o nedenle de suçluluk duymadım..
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..

spor: leslie 3 mile + 75 mekik + karışık bacak vs hareketleri
su: 2,5 lt su + 3 yeşil çay + 1 siyah çay + 1 beyaz çay

Karataya uygunsa birşey diyemem afiyet olsun.:56:
Canım mercimek köftesi çekti

Öğle için bir şey diyemiyorum. ama ben senin gibi beslensem açlıktan ölürüm :27:
cnm dün cok yogundum,öglen elimin altinda onlar vardi,mecbur kacirmadan yemek istedim..aslinda birazda yogurt yedim,onu unutmusum:4:

aksamda börek türü vardi,en sagliklisi salata diye icine biraz tavuk hasladim..acikmadim aslinda:24:

tabi sen yine listene uy,bana uyma:9:
Valla bozmamaya gayret ediyorum. Tam uymuyorumda normalde öğle yemeyinde et sote değilde bakliyat veya sebze yemeği vardı.Ben pırasa yemektense eti tercih ettim. :52:
Ikiside uygun diyete,hangisini yeseydin,sorun olmazdi bence...
tebrikler kaptanım :46::46::46:
tesekkürler cnm benim..bende seni tebrik ediyorum,o kadar cesite dayanmissin:46:

Yatak beni cagiriyor..
o kadar uykusuzum ki gönderdigim mesajin altina mausla tiklayip yazmaya calisiyorum,birde niye olmuyor diye sinirlendim...bir baktim ki konuya cevap vere tiklamamisim
:60::60::60:

öptüm hepinizi,sonra gelirim :38:

Önemli olan onları yapıp alıp evinin baş köşeyi koyup yememeyi başarmak. Misafirlerinden hamurişini esirgeme. :27:
Şaka şaka sen hamurişi yapmayarak hem kendine hem misafirine iyilik yapıyorsun.

Ah ah o iradeye sahip olmak daha cok yolum var ayrica bir 90 bir 80 kilo gorumcelerimin ben gibi yemisler yiyeceklerini zamandi canim

Yatak beni cagiriyor..
o kadar uykusuzum ki gönderdigim mesajin altina mausla tiklayip yazmaya calisiyorum,birde niye olmuyor diye sinirlendim...bir baktim ki konuya cevap vere tiklamamisim

Ay kiyamam Allah rahatligini versin canim kaptanim

günaydınnnn

Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
Allah şifa versin çağlacım.

Tebrik ediyorum Dr cum ;) Allah kolaylık versin biz yoğunuz falan diyoruz ama maşallah senin iş yoğunluğuna birde bir sürü telaşlar girmiş. Eltine hayırlı sağlıklı sıhhati bir doğum diliyorum. Benim hiç eltim yok keşke görümce olmasaydıda kaynım eltim olsaydı diyorum bazen :(
Aaa yeşilçay migren mi tetikliyor ? Benim her ay bir günüm kayıptır. Migrenim tuttuğu andan itibaren ertesi gün akşama kadar hiç bir şey hatırlamıyorum :( ilacını almamak için direniyorum çünkü o daha çok eklem ağrısı ve halsizlik yapıyor bende. Bu aralar yeşilçayı düzenli içiyorum sürekli ama hafif başarılarım vardı belki bu yüzdendir :(
kafein benzeri uyarıcılar migreni tetikler yeşil caydada var.
Sakın yapmaaaa... Benim çocuklar çok merak ediyorlardı donut U .. Geçenlerde yapıtımda inanılmaz kalorisi yüksek olmalı :((
:53:
donut ne dir ay ne kadar cahil kaldım.ama sanırım bilmemenin daha iyi olacagı birşey.

Walla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü
şulecim biz ne pastalar yedik boşver cok iyi yapmıssın azcık yesem bişey olmaz dediğim zamanlar anca kilomu koruyabildim.vermek için illaki sabretmemiz lazım

Ben ilk diyete başladım diyetisyen fındık verdi. Anaa noluyoruz ne fındığı hani o yağdı dedim. Ee hani yıllarca tvlerde yumurta yemeyin et yemeğin tereyağ yemeyin dediler. Şimdi faydalı diyorlar. Millet olarak ev bütçesi kırmızı et yemek için düşük kalıyor. onu yeme bunu yeme diye diye hamurişi fast food bilmem ne herşeyi yer olduk. Hata bizde değil onlarda dermişim. Boğazımızı tutamadıysak bu da onların suçu değil. :9: Gerçi kilolu hiç kimse zevkinden kilolu değil. :30:

Cok haklisin canim hersey bogazda bitiyor herseyi ye ama sinirini bil benim gibi sinir bilmeyen de bulasmasin yada sinirini ogrensin :9:

Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
geçmiş olsun canım bizde öyleyiz eşimle ağzımız burnum akıyo hep:9::9:
Mmmm bence çok güzel bir menü :)) bu arada trombolin i çok merak ediyorum acaba bel fıtığı olanlar rahat kullanabilir mi ??
teşekkürler canım, gerçekten süper bişey ama fıtık için bişey diyemiycem doktoruna danış istersen
Walla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü
tebrik ediyorum canım:46::46:
Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk

Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
aferin sana yedin mi sonunda donutu hemde 3 tane :19: sana sağlam bi ceza lazım bence swetttt yetişşş:52::52:
Bence menün güzel. Akşam ya kuru fasülyeyi hiç yemeseymişsin daha güzel olurmuş :17::17:
haklısın tatlım planım öyleydi ama eşim öyle güzel yiyoduki canım cekti iki kaşık aldım:9::9:
Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana:12:
süpersin tatlımmm :23::46::46:

sabah:

1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem

arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)

2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma

akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte

inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşitti :9: ben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim :9: zaten karataya uygun bunlar, o nedenle de suçluluk duymadım..
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..

bence gayet güzel:46::46:

Gunaydin hanimlar bugun misafirim gelecek hazirlik yapicam spor yapamadim aksamaAllahkerim

Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk

Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
Allah şifa versin mervecim

Gecmis olsun bende saglam yattim hasta kalktim bogaz burun fena . Kaskip ne canim :26:
sanada ayfercim.greyfurt sıkın için kızlar.

Benim listelerime benziyor. Çifter aralar falan :56::56:
evet en güzel yanı benim ikizler burcu olan bir sıkılgana her hafta yeni bir liste cok eğlenceli oluyor:9:

Mervecigim Allahaskina bu hasta halinle kalkip donutmu yaptin
merye yaparrrrrr

Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana:12:
yıldızlı pekiyi kaptancım.

sabah:

1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem

2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma

akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte

Tebrikler canim herseyden sinii yemissin ve karsi koymasini bilmissin. Ayrica sporunda harika

Yatak beni cagiriyor..

Tebrikler kaptancim ve iyi uykular :16:

Allah şifa versin mervecim

sanada ayfercim.greyfurt sıkın için kızlar.

evet en güzel yanı benim ikizler burcu olan bir sıkılgana her hafta yeni bir liste cok eğlenceli oluyor:9:

merye yaparrrrrr

yıldızlı pekiyi kaptancım.

Tesekkurler yasemincim valla kizlar bitki cayina saldirin sabahtan beri ucuncu fincanim ihlamur limon isteyim eve gidincede greyfurt stoklarim artik

akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.

grip olan hatunlar limon bogazınızı tahriş edip ses kısıklığı ağrıya neden olabilir pek tavsiye etmem.

Back
X