Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan :9:

Vücüdunda hissediyorsan sağlam yağ gitmiştir. Bence çok güzel bir sonuç karatay işe yaradı sende de...

Günaydinnnn:16::16:

Dün yediklerimi yazip gecmis yapayim
Sabah
2 dl ekmekle yumurtali sandvic

ögle
1 adet pirzola teflonda,salata,ayran

Aksam
1 kase eshriyeli tavuk corbasi,1 kase yogurt
su
2,5 lt
spor
jullian 30 gün programi 1.level(28 dk)
lesillie 2 ml
:54:

Tam benlik menü kaptancım. :17::17: Öyle de güzel. Etobur eda :9::9:

dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.

Geçmiş olsun canım. Takımın kuzucukları iyileşemedi bir türlü:5:

Canım :46::46: gercekten cok sewindim seni mutlu görmkte ayrı bir güsel :)))))

Saol canm yha ;))))))))

Cok geçmiş olsun canm bir hsstalıktır dönüp dolasan

Menün güsel karnıyarıkta haslanarak yapılmış gayet uygundur;))

Bnce sporunu yspmıssın :1:
Canm karnıbahar kısırımın tadı nasıl
Sence denemelimiyim
Normlde yemegını cok sewerim
Mnün herzamn ki gibi güsel

canım bence gayet güzel oldu, hafif oldu, 1 bardaktan daha az bulgurla daha güzel olur ve üzerine kaşar koyunca bence.. bundan sonra öyle yapacağım.. biraz da su koymak gerek ben koydum ama kuru oldu, bulgur suyu çekiyor çünkü..

Günaydinnnn:16::16:

Dün yediklerimi yazip gecmis yapayim
Sabah
2 dl ekmekle yumurtali sandvic

ögle
1 adet pirzola teflonda,salata,ayran

Aksam
1 kase eshriyeli tavuk corbasi,1 kase yogurt
su
2,5 lt
spor
jullian 30 gün programi 1.level(28 dk)
lesillie 2 ml
:54:

kaptancım tam bir kaptansın maşallah takımına örnek oluyorsun, menün yine çok güzel ve sporuna bayıldım maşallah sana!

dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.

canım çok çok geçmiş olsun ya demek mikrobik çıktı..antibiyotikler mikrop için mi veriliyor? demek artık direnç kazandılar vay pislikler:) ya şaka bi yana gittikçe kötüye gidiyor dünya, valla iyice içim sıkılıyor..

Tamam cnm,görüsürüz:54:

Cok sevindim canim ya..Inan sen veremiyorum dedikce ben üzülüxordum..Insallah tartidada fark eder,emeklerinin karsiligini aliyorsun:16:

Cnm firinda közleyerekte yapabilirsin.o biraz uzun sürer..
Ben kendi tarifimi yazayim,2-3 dk sürüyor..
mikrodalga firina atiyorum,3 dk ya veriyorum,üzerini kapatip bekliyorum..3 dk sonra yumusuyor,hemen icini doldurup firinliyorum..ic harcina hic yag koymuyorum,kendi yaginda pisiyor..inan cok hafif ve lezzetli oluyor,Hemde hazirlamasi daha kisa sürüyor:34:

Cok tesekkür ederim canim benim:16::16:

Karniyarigi yagda kizartmadigin icin sorun yok tabikiside..Afiyet olsun canim,cok begendim:46:

Kimse yapmiyormu yorum..Hemen ceza vereyim canim:9:

Canim karataya uymussun yine,afiyet olsun..ssuyunda süper..canim cayi nasil yaptin,anlatabilirmisin..

Calisan insanin hali gercekten cok zor oluyor,evde oldugunda en azindan etrafin toplu oluyor,misafir geldiginde kosusturmuyorsun...
Eminimki spor yerine gecmistir canim kosusturman:16::54:

:9::9::9:Bu güzelmis yanliz..Aslinda mantikli ama cevre ne der korkusu var iste..yoksa yagi alindimi bildigimiz ekmeksiz et:34:

Bir ben beceremiyorum su cizelge isini..sagolsun blue yapiyor bana:17::38:
kaptancım ne demek herzaman güncellerim ben sen yterki her hafta kilo ver :)))
asıl koşturmaca akşama.. bi de komşum yemeğe çağırmıştı, önceden çağırdığı için misafir nasılsa sonraki gün gelecek diye tamam demiştim, şimdi akşam hem yemeğe gidecez hem de misafir ağırlayacaz :52: zaten çok geç kalkmayız.. yemekten de korkuyorum tam da tartı öncesi, ama çok iradeli davranıp en zararsız şekilde kalkacağım sofradan:)

sporunuzu akşama bırakmayın sakın. Spor sonrası vücüut ödem yapar . benim daha önceki diyetisyenlerim gelmeden önceki gün spor yapma diyorlardı :)
sabah yürüyüş yapman harika olmuş :))

yaa gerçekten mi ya, ben de spor yapıp tartılırsak daha zayıf çıkarız sanıyordum..gerçi bu şekilde tartılmadım ama öyle olur sanıyordum.

:5: ama ben çok acemiyim yaa yanlış bir yorum yaparım diye korkuyorum:18:
walla karatay diyeti yapan bayanların menüsünü gördükçe bende mi yapsam diyorum. Çünkü kuruyemişe bayılırım :32:

bence deneyebilirsin.. yiyebileceklerin belli, yemeyecekler listen belli.. günde 2 öğün, ara öğün derdi yok, yok yanımda yiyecek var mı, yok öğlen yemekhanede yemek var mı derdi yok.. kahvaltı zaten süper:) ekmeğe çok düşkünlüğün yoksa çok da kolay alışırsın..

Aaaa:35: benim dikkatimden kaçmıştır ben yapmam öyle şey

Bence çoook güzel bir menü. :46: Karatay sana yaradı bence...

sağol canım:) inşallah yarar dediğin gibi..
yapmaya başladığımdan beri yüzümde hep aynı yerde 2 3 sivilce çıkardı onlar da kesildi.. kuruyemişler tetikler mi diyordum ama çok şükür olmadı öyle bişey..

Sabah
Nesfit 5 yk
Elma kayısı kur içine attım
Ac karna yogurt kürü
Ögle
Ekmek arası tavuk döner yedim /((
:((((
Aksm
Salata yogurt
Su:1 lt
Spor: tifanny 15 dk süpermiş tifanny le dewam inş
Kızlarkusuruma bakmayın
Bugün stres üstüne stres yemek bile yiyemedim hazır sipariş ettim komsu ablanın kafesi var
Malesef üzgünüm ama aksam sadece salata yedim ve saat 7:30 da bitti yemek işi
Sıvı: 2 kupa yeşilçay
1 kupa papatya yatışmam lazımdı
Bugün kızımın dengesi alt üst oldu desem yeridir ama şükür uyuyo şimdi mışıl mışıl

Ohhhhhh iyi valla nr guzel tabi hedefini yakaladin sayilr yebkm durumleri benim de yiyeck zamanlarim gelir elbt

sağol canım:) inşallah yarar dediğin gibi..
yapmaya başladığımdan beri yüzümde hep aynı yerde 2 3 sivilce çıkardı onlar da kesildi.. kuruyemişler tetikler mi diyordum ama çok şükür olmadı öyle bişey..

Karında yiyince sıkıntı olmadığını öğrendik. Ne güzel şeyler öğreniyoruz.:27:

Bluem cum denicem muhakkak canm

Eda tifanny lesliden daha eglenceli ama ısınmadan yapmamak gerek onu anladım bekim kopuyo

Erikcim caylar senden demleme benden inş

Kaptn baktım resimlere yok böle bişi :))
Bnde 89 kıloyken aynı oleydim

Allahm sewılay kızz bu aralat stresten cok acıkıyorumm ondan ne bulursam yıyom ama az kaldı verdklerimi 2 haftada alınca görcem günümü

Canim annemde oyle diyor git kan yaptir varsa cikar yoksada kullan ilac gwcmez boyle ama yoksa rezillik bi kere 8 gun geciktim kan sonucunu veren zaat salak yerine koydu bak hanimefendi hamile filan degilsin bu sonuc varya 0.250 cikmis bundan gebelik olmaz dedi pis pis siritarak yada ben alingandim cubukta gormeden tobe gitmem dedim o gunden sonra :9: :9: :9: ama bu boyle caylaayla gecmeyecek galiba gideyim ben dr hamilelik suphem var deyim regl olursam allah kerim olmazsam napalim

vay pissss.benim regl 1 gün gecmeden bırak kanı idrarda bile çıkar gebeliğim.8gün az mı.bana gelen kadınları bu konuda elimden geldiğince destekliyorum.kan tahlilini hemen veriririm ben.Allah gönlüne gre versin.

hanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan :9:
C nm tebrikler guzel bi haber

şöyle vaktim olsada sizle muhabbet edebilsem.bugün cok yogun.hasta bi taraftan evdekiler bir taraftan.annemler pazar günü gidecekti kızkardesim var benim aydında 3 cocuklu hepsi benimkindende küçük besin zehirlenmesi olmus.öğretmen olduklarından aydındalar.kimseleri yok 3 cocugu eşine bırakıp bulantlı fena şeklide tek başına acile gitmiş.ne komsu ne bişey sanki yanabncı memleketteyiz.kıyamadım annemleri ona yolluyorum bilet değiştir hazırla..başım döndü walla.şimdide kvler gelecek ev dandini.

ben ilk ikisini viyanada dogurdum 2.de arkadaslar doguma giderken bizi ara 1.ye bakalım felan dediler.gece sancılandım nişan geldi.4-5 gibi arkadası aradık dediki bu saatde gelemeyiz arabaları var evliler.yani ne vasıta sorunları nede yanlız gelemem diyecek bişey var üstelik benim durumumda tmm ben sizi beklerim sabah olsun diyecek bişey değil ay ne bozulmustum başka bir arkadas vardı Allah ondan razı olsun hamile hamile o gelmiş kızıma baktı.

bluecum karatayı uzun süre yapmadım ama göbegim 1 haftada dümdüz oldu.etkisinin olduguna inanıyorum.zaten göbekli değilim ama farketti.
bugün bi hastam hocam nekadar kilo vermişsiniz cokdeğişmissiniz demezmi.:37:bütün yorgunlugumu aldı.ben basenli oldugumdan hazır önlükte mecbur büyük beden alıyordum en son diktirdim çünkü büyük bedenin üst kısmı bol geliyordu.yeni önlükte beni zayıf gösterdi ee oturuncada hasta üstten beni öyle gördü ama olsun biri bana zayoflamıssın dedi üstelik coooook dedi:52:

Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum

Doktorum Rabbim iyilerle merhametlilerle karsilastirsin arkadas iyidir hosturda aile birbaska benim butum ailem yanimda kardeslerim annem aramizda bir kac bina vardir bu mahelleye 6 yasimda geldim esim mahaleden arkadsimdi evlendim iki bina oteye gelin gittim 24 yildir ayni sokakta oturuyorum onceden bazen burdan tasiniyim yeni yerler yeni insanlar taniyim diyordum ama Rabbime sukur ben hic bunalmadim hamilelegime dogimlarima hastaliklarimda hep ailem yanimdaydi onlari birakip gitmeye cesaretim yok simdi bu mahallede yaslanmak istiyorum

Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum
Koskocaman aferin canim sana..bizde bu irade olduktan sonra kimtutar bizi:13:
bluecum karatayı uzun süre yapmadım ama göbegim 1 haftada dümdüz oldu.etkisinin olduguna inanıyorum.zaten göbekli değilim ama farketti.
bugün bi hastam hocam nekadar kilo vermişsiniz cokdeğişmissiniz demezmi.:37:bütün yorgunlugumu aldı.ben basenli oldugumdan hazır önlükte mecbur büyük beden alıyordum en son diktirdim çünkü büyük bedenin üst kısmı bol geliyordu.yeni önlükte beni zayıf gösterdi ee oturuncada hasta üstten beni öyle gördü ama olsun biri bana zayoflamıssın dedi üstelik coooook dedi:52:
Ne güzel haberler aliyorum bu gün..Tabiki farkedilecek canim,o kadar emek veriyorsun..eee karsiliginida aliyorsun haliyle:12:
şöyle vaktim olsada sizle muhabbet edebilsem.bugün cok yogun.hasta bi taraftan evdekiler bir taraftan.annemler pazar günü gidecekti kızkardesim var benim aydında 3 cocuklu hepsi benimkindende küçük besin zehirlenmesi olmus.öğretmen olduklarından aydındalar.kimseleri yok 3 cocugu eşine bırakıp bulantlı fena şeklide tek başına acile gitmiş.ne komsu ne bişey sanki yanabncı memleketteyiz.kıyamadım annemleri ona yolluyorum bilet değiştir hazırla..başım döndü walla.şimdide kvler gelecek ev dandini.

ben ilk ikisini viyanada dogurdum 2.de arkadaslar doguma giderken bizi ara 1.ye bakalım felan dediler.gece sancılandım nişan geldi.4-5 gibi arkadası aradık dediki bu saatde gelemeyiz arabaları var evliler.yani ne vasıta sorunları nede yanlız gelemem diyecek bişey var üstelik benim durumumda tmm ben sizi beklerim sabah olsun diyecek bişey değil ay ne bozulmustum başka bir arkadas vardı Allah ondan razı olsun hamile hamile o gelmiş kızıma baktı.
Ay canim ya,gecmisolsun canim...

Benimde dogumlarimda ailemden kimse yoktu:5:
2 numarayi dogururken 1.ye kayinvalidem bakti..
3. gece 2 de sanci verince eltimi aradik,sagolsun bakti..eltimle binalar karsilikli..esim ikisini oraya birakti,bende valizimi hazirladim ciktik hemen...
Cok isterdimki 1 dogumumda bile olsa annem veya kizkardesim yanimda olsaydi:5:

Tam benlik menü kaptancım. :17::17: Öyle de güzel. Etobur eda :9::9:
:9::9:
Geçmiş olsun canım. Takımın kuzucukları iyileşemedi bir türlü:5:
Evet canim ya,nazar boncuklarimizi takalim en iyisi,nazar ediyorlar sanimca:nazar::nazar::19:
canım bence gayet güzel oldu, hafif oldu, 1 bardaktan daha az bulgurla daha güzel olur ve üzerine kaşar koyunca bence.. bundan sonra öyle yapacağım.. biraz da su koymak gerek ben koydum ama kuru oldu, bulgur suyu çekiyor çünkü..

kaptancım tam bir kaptansın maşallah takımına örnek oluyorsun, menün yine çok güzel ve sporuna bayıldım maşallah sana!

canım çok çok geçmiş olsun ya demek mikrobik çıktı..antibiyotikler mikrop için mi veriliyor? demek artık direnç kazandılar vay pislikler:) ya şaka bi yana gittikçe kötüye gidiyor dünya, valla iyice içim sıkılıyor..

kaptancım ne demek herzaman güncellerim ben sen yterki her hafta kilo ver :)))
asıl koşturmaca akşama.. bi de komşum yemeğe çağırmıştı, önceden çağırdığı için misafir nasılsa sonraki gün gelecek diye tamam demiştim, şimdi akşam hem yemeğe gidecez hem de misafir ağırlayacaz :52: zaten çok geç kalkmayız.. yemekten de korkuyorum tam da tartı öncesi, ama çok iradeli davranıp en zararsız şekilde kalkacağım sofradan:)

yaa gerçekten mi ya, ben de spor yapıp tartılırsak daha zayıf çıkarız sanıyordum..gerçi bu şekilde tartılmadım ama öyle olur sanıyordum.

bence deneyebilirsin.. yiyebileceklerin belli, yemeyecekler listen belli.. günde 2 öğün, ara öğün derdi yok, yok yanımda yiyecek var mı, yok öğlen yemekhanede yemek var mı derdi yok.. kahvaltı zaten süper:) ekmeğe çok düşkünlüğün yoksa çok da kolay alışırsın..
Cok tesekkür ediyorum canim benim..insallah her hafta veririm..duraklama olmasin diye dua ediyorum inanki..
Kaptan oldugumdanmidir bilmiyorum elime cis alacaksam 2 defa düsünüyorum..yarin bunu yazdigimda,diger arkadaslara nasil kacamak yapmayin dicem diyorum ve hemen birakiyorum:9:

Sana kolay gelsin canim:16::54:
Arkadsslar biliyorum harika menu de kendi vucudumu da biliyom bende kilolar gr gr gider bakalim yarin ne kaadar gitms.ah duzenli bi de spor yapablsm
Canim bende biliyorum seni..
ne kilolar veridginide biliyorum,bence bu hafta yine süper vereceksin:34:
Kizlar sucunz geldi hadi bakim gorelim bardaklari. Benimki suan 1.5 oldu
Tamam efendim,hemen iciyorum:9:

Kizlar benim herüf aradi,geliyormus,yemek hazirmi dedi..bende yok degil dedim..:51:Adamin sesi 5 saniye kadar kesildi..
Sen gelene kadar hazir olur diyince nefesi yerine geldi..adam cok acikmis heralde..ben yemegimi hazir edeyim en iyisi..aksama görüsürüz citirlar..

Yarin listeyi kim hazirliyor kizlar..
Gönüllü varmi aramizda..
kim hazirlamadiysa parmak kaldirsin hemen:9:

Back
X