Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şulecim çalışan anne olmak ne kadar zor.benim iyi günlerim sanırım ödev yok.

kaptancım gamze havada uçuyordur.insanın bekar ve aşık olası geliyor.evliyken aşk zor walla.ben eşime gerçekten aşığım cokta kıskancım başım belada.dün bütün gece kabus gördüm.kızıma bakıcı gelmiş sarısın bomba kızım kucagında eşimde güya kızımı seviyor öpüyor bakıcıya okadar yaklaşıyorki kalbime inecekti büyün gün gözümün önünden gitmedi.sarışın olmasamda bomba olmassam varya ahanda şuraya yazıyorum.:12::8:

helede benim gibi binlerce kişinin gözü önünde olunca.4000e yakın hastam var.adım cıktı zaten.gecen reglin gec kalınca ilk düşündüğüm aile hekimliğinden istifa etmek.istanbulu terk etmek.mümkünse uzaya cıkmak.yahu milletin diline düşmeye gör.kimsenin lafıyla hareket etmesemde cok rahatsız edici oluyor.
ahsencim hiç canını sıkma.beni böyle durumlar gaza getirmiyor daha cok alıyorum.hele aklımdan cıkmayan bir olay var başkası olsa cok gaza gelir ama ne yazkki ben cok üzülüp daha cok kilo allıyorum.oyüzden eşime dedim kimse bana yorum yapmasın.incelemesin.tebrikler güzelde,yorumlar cok can sıkıcı oluyor.

oy unutmam canım benim.rabbim gönlüne göre versin.
gecmiş olsun.ama helede cips gibi zararlı şeyler aman aman:19:

Yaaa bilmezmiyim nerde çocuk konusu olsa Şule doğurur diye muhabbet değişiyor..ama tabi senin daha zor çok fazla insanın gözü önündesin :31:

şulecim çalışan anne olmak ne kadar zor.benim iyi günlerim sanırım ödev yok.

kaptancım gamze havada uçuyordur.insanın bekar ve aşık olası geliyor.evliyken aşk zor walla.ben eşime gerçekten aşığım cokta kıskancım başım belada.dün bütün gece kabus gördüm.kızıma bakıcı gelmiş sarısın bomba kızım kucagında eşimde güya kızımı seviyor öpüyor bakıcıya okadar yaklaşıyorki kalbime inecekti büyün gün gözümün önünden gitmedi.sarışın olmasamda bomba olmassam varya ahanda şuraya yazıyorum.:12::8:

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımmm esmer bomba diye boşuna dememişler tatlım sarışının adı esmerin tadı derler genelde sarışın arkadaşlar varmı aramızda:26::26:

Kaptan eşim gül baklavaya bayıldı ama cevizli yaptım
Zaten kol böregi utanmasa hersabah yaptırcak :1:
Beraber tek tek baktık bnmkı kol böregini görünce ayy askım börege bak parlak parlak dedi ve sabaha istiyo:9:
Bapayım bn bu adamı aserıyo
:52::9::9::9::9:

Bugunku menumude yazayim
sabah: 1 tane simit tost,1 cay
aksam:1 kepce corba,1 tane orta boybiber dolma, 2kasik makarna, salata
1,5 lt su
spor uok hasyanede kosturdum

çok dengesiz olmammışmı tatlım:26: geçmiş olsun bitanemmm acil şifalar haftasonunu az hasarla kurtarman güzel olmuş sahgülüm :16::16:

ay azcık su tariflere bakiim dedim acıktım ya tokken bakmaya karar werdim:D subatta gunum war bişiler yapmam lazım:)
yasemincim ya bende gercek gibi butun gun dusunuorum yle ruya gorunce bazen ne takıyorruz kafamıza yaa

Bugunku menm
Aç karnına 3 gunkurusu 1 çay brd sirkeli ılık su
Kahvaltı şekersiz çay.2 dilim çavdar ekmeği. Biraz peynir domates salatalık 5 yeşil zeytin 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez
ARa. 1 kupa form çay
ÖĞLE. 1 tabak çiğbbrokolili. Salata
İKİNDİ. 2 fındık 2 form çay 2 tarçınlı yeşil çay
AKŞAM. 1 tabk haşlnmş brokoli karnıbahr üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm
2 ymk kaşığı makarna

1 kupa beşibiyrde
Yarım portakal yarım elma
2.5 lt yi geçti su

6 fincan bitki çayııı:53::53::53: menün çok güzel canım sıvılarda süperr akşamki meyveyi sabah veya öğle yesenn daha süper olmazmı:26:

menunu yazayim
Sabah(06:50)
1, 5 yumurta
1avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
1 cay bardagina yakin cig kuruyemis

Öğle (12:00)
1 kepce mercimek çorbası
4-5 yk kadar ispanak
1 kase naneli biberli yogurt

Ara (17:00)
1 kupa sutlu kahve

Aksam (19:00)
1 kepceden az mercimek corbasi
2 yk yogurt
4 yk et sote

Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
1 kupa 7li cay
2 kupa sekersiz cay

harikasın Ayfercimmm doyuncaya kadar yediysen mesele yok tatlımmm süper bir menüüü :46::46::46:

sabah 2kayısı
kahvaltı 3 cevız, bir haslanmıs yumrta, 3zeytın ,2 dilim tam b ekmegı ,lor peynırı bır tatlı kasıgı tahınpekmez
ara yok
ogle aksam 4 cıvarı 2kepce corba,bır bud,bır dılım patetes puresı, 4cıgkofte karnabahar haslanması yogurtlu,salata
ara cay cekme helva kuccuk parca
aksam yemıyecem bırdaha yogurt kahve dusunuyorum
spor 4km yuruyus 3lt su 3 bardak bıtkı cayı
degerlendırecek olursam kızlar tahınpekmezımı gormeyı cokokremın yerıne onu gecırdım ondada vazgecemem.mısafırlıkteydım anca bukadar kıstım aksam yemek yemıycem
esım lahmacun getırecek onu bıle yemıycem ona gore kızı reken uytunca yuruyus yapmayı planlıyorum

Akşa telafi edersen mesele yok canım:49:

Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani

ohoooo nisana daha çok var tatlımmm o zamana kadar incecik olucazki biz beraber seçeriz elbiseni telaş etme:16:

rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inş canımcımm:16:

gastritim tuttu.dün geceki kabustan mıdır nedir.:9:yatsam iyi olacak herkese hayırlı geceler.hafiflemiş sabaha uyanmak üzere:29:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Sweetdimple, ayulduzz, sulofe+, sahgull+, bizeyeter, kelebekolacam+, erigim, cglaa16+

hay maşallah yoklamamı yapsak napsak:nazar::nazar::7::7::7:

Naber gece kuslari bakiyorumda herkesler burda :16:

Mervecim kocana her aserdigini yapma canimcim su ixin aradinda seni de yakmasin:20:
Sahgulum beni dengesiz olmus hastanede olmaktan kaynaklı belli zaten gecmis olsun canim telafi edersin sen yarina :38:
Kaptancim inşallah sen birinci olursun :nazar:
Yasemin bacim bende kiskancim sanirdim canim sen ne yaptin oyle film gibisin valla bomba bakicilar vuu sen fistik ol bacim bombalar itici oluyo narin zarif ve seksi :29:
Sule valla iste insanin piskolojisimi etkiliyor biz ksfaya taktikca gecikiyor sen korktukca gekiyor demek ozel ama neden cocuk dusunmuyorsu yani her gecen zaman olmasini etkiliyor bi yazi vardi cocuk ertelemek icin vaktiniz var mi diye misal ben gecen sene korundugum halde hamile kalmistim ve dusukten sonra hemrn olur diye korkuyirdum hani korunurken kaldim korunmazken sip olur sanmistim :9:
Gerci olanlariniza allah uzun omur versin olmayanlarimiza tez zamanda bebis versin

Banucum yogun bi gun olmus ama cislara dokunmadin dimi:37:

Ben bu kiz neden uyumuya ya bi saattir ayagimda salliuorum off yuruyus yapip yediklerimi erticegidim guyaa

Kızlar yatak odam ve mis odamın bir kısmı

Ne güzel bir evin var Mervişimmm çok güzel nesini beğenmiyorsun tatlımm sağlıkla mutlulukla otur inş .Bir gün yolum ist düşerse mutlaka bi kahveni içmeye gelirim nasip olursa prensesini mıcncıklamaya:16:

Selamlar kizlar:16:

Bende isimi ancak bitirip geldim..
hemen yediklerimi yazayim,sonrada gecmise dalayim:52:

Sabah

3 kasik yulaf ezmesi,1 kase yogurt

ögle

yarim tabak kiymali makarna,ayran

aksam

6 kasik etsiz bamya,1 kase mercimek corbasi
su
2,5
spor
lesslie 3 ml
100 mekik
250 ip atlama
15 dk jullian

Kizlar yemek yarismasi icin oylama baslamis..hadi sizde kullanin oylarinizi:54:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908

kizlar sakin bana oy vermek zorunda hissetmeyin kendinizi..hangi tarifi begendiyseniz oyunuzu ona verin:16::16:
:46::46::46:

spora bittimmmm bravooo kaptancımmm ben bugün yapamadım:14::14:

bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.

süper fikirrrr kk nın en güzel listesini hazırlayalım:46::46:

mervecim evin sıcacık duruyor böyle gelip de bi yeşil çay içesim geldi:) ben de tam etamin işlememi paylaşacaktım dün gece bitirdim aslında bakınca çok ufak detaylar var düzeltilebilecek, ama bitti sayılır:) ilk çalışmam bu, hazır bi taslak üzerinden yaptım, ama taslak çok eksikti, denizi vs ben kendim ekledim, daha güzel oldu:) resmen ustalık kazandım :)))
bir de çerçeve azcık büyük kaldı, içine ek bir çerçeve yapacağım mukavvadan..

Eki Görüntüle 920832

Ellerine sağlık bluecumm çok güzel olmuşş el emeğinin değeri bir başka oluyor ellerine sağlık cnm
:6::6:

Ben kocami en cok hamilelik doneminde kuskanirdim :(ben 90 kilo ofilinta gibi isi dolasiyla takimlarida cekerdi Allah razi olsun beni kiskandiracak hic bir ortamda olusturmamistir kendim gibi guvenirim ama iste kadinlik

Back
X