Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

eşim de çok güzel sürprizler hazırlardı, hala hazırlar ama heran dipdibe olduğumuz için artık pek imkanı olmuyor :9:
ilk zamanlar daha karar vermemişken, yakın zamanda iş için parise gitmiştim, çok güzel vs dedim, bundan sonra beraber de gideriz dedi, ilk sinyal buydu:) sonra ben kesin kararımı verdim dedi, ailesiyle tanıştırmak istediğni söyledi.. çıkışta yanında gül varmış onu çıkarıp verdi, sonra ankarayı bilenler bilir, emek 4.caddenin başından türkocağının sonuna kdar yürümüştük:) çok romantik günlerdi..

evlilik teklifi de, bununla nişan alışverişine gittik yüzükleri seçtik, tektaşlara baktık ama ben açıkcası böyle şeylerde çok hevesli sayılmam, gerek yok ne gerek var dedim..hakkaten böyle düşünüyordum.. ertesi gün de yine çıkcaz alışverişe, sabah arkadaşımla bi işim var seni arıcam dedi, bekle bekle, saatlerce bekledim artık sinirlenmeye başladım... aradım "sen bize doğru gel" dedi, emekte arkadaşıyla oturuyordu eşim, gittim, aa cüzdanımı unutmuşum demez mi, ya sabır çekiyorum ben, gel gidip alalım dedi, apartmanalrının önüne bi geldik, camdan bi çanta sarkıyor, içinden rafet el romanın benimle evlenirmisin şarkısı çalıyor ufak mp3ten :)) çantayı ipten çıkardı, parmağıma doladı ve arkadaşı yukardan tek taşı iple aşağı attı, yüzük parmağıma geldi, karşıda da kızlar yurdu var, camlara döküldüler, allahım ne komik gündü:)) ama hala hoşuma gidiyor aklıma geldikçe:)) meğer bunların hazırlığını yapıyormuş evlilik teklifini de yüzük ölçümü almak için bekliyormuş

Çok romantikk :16: benim aslında erkek olmam lazımdı yaa :9: o kadar güzel fikirler, süprizler geliyorkı aklıma...:1: erkek olsam güzel etkilerdim karşımdakini :9:

Edacigim yemek artiklarinida temizlerken ister istemez islanacak elin..sonra tezgahi silmekti derken bezide elliyorsun..
Yani kötü haber vermis gibi olmayayim ama makine buna care degil
:60::60:

saka tabiki canim..makine gercektende cok ise yariyor,10 dk sürmeden mutfak tertemiz oluyor valla..icad edenden allah razi olsun..evimin büyük kizi diyorum ben ona
:9::9:

Aslında yanlış söyledim hani böyle ellerinin buruşmasını diyorum. Suyun altına çok kalınca buruşur ya o zamandan bahsediyorum dediklerini yapamayacak kadar olsa oo yandım ben :9::9:

eşim de çok güzel sürprizler hazırlardı, hala hazırlar ama heran dipdibe olduğumuz için artık pek imkanı olmuyor :9:
ilk zamanlar daha karar vermemişken, yakın zamanda iş için parise gitmiştim, çok güzel vs dedim, bundan sonra beraber de gideriz dedi, ilk sinyal buydu:) sonra ben kesin kararımı verdim dedi, ailesiyle tanıştırmak istediğni söyledi.. çıkışta yanında gül varmış onu çıkarıp verdi, sonra ankarayı bilenler bilir, emek 4.caddenin başından türkocağının sonuna kdar yürümüştük:) çok romantik günlerdi..

evlilik teklifi de, bununla nişan alışverişine gittik yüzükleri seçtik, tektaşlara baktık ama ben açıkcası böyle şeylerde çok hevesli sayılmam, gerek yok ne gerek var dedim..hakkaten böyle düşünüyordum.. ertesi gün de yine çıkcaz alışverişe, sabah arkadaşımla bi işim var seni arıcam dedi, bekle bekle, saatlerce bekledim artık sinirlenmeye başladım... aradım "sen bize doğru gel" dedi, emekte arkadaşıyla oturuyordu eşim, gittim, aa cüzdanımı unutmuşum demez mi, ya sabır çekiyorum ben, gel gidip alalım dedi, apartmanalrının önüne bi geldik, camdan bi çanta sarkıyor, içinden rafet el romanın benimle evlenirmisin şarkısı çalıyor ufak mp3ten :)) çantayı ipten çıkardı, parmağıma doladı ve arkadaşı yukardan tek taşı iple aşağı attı, yüzük parmağıma geldi, karşıda da kızlar yurdu var, camlara döküldüler, allahım ne komik gündü:)) ama hala hoşuma gidiyor aklıma geldikçe:)) meğer bunların hazırlığını yapıyormuş evlilik teklifini de yüzük ölçümü almak için bekliyormuş

Ay çok güzelmiş darısı başıma diyeceğim ama benimki o kadar düşünceli değil. incedir ama çıkmaz ondan öyle fikirler :9:

MENULERIMI yazayım

ptesi

sabah
1 dilim kızarmıs ekmek
1 yumurta
5 zeytın
salatalık

ogle
karnıbahar yemegi
salata

ara
salatalık havuc

aksam
karnıbahar yemegi
yogurt
1 dilim ekmek

spor 3 mile leslie 50 mekık
su:2lt

yesılcay
bıberıye cayı

dün
sabah
yarım sımıt
ayran

oğle
karnıbahar yemegı
salata

ara
1muz

aksam
fırında ıspanak mucver
yogurt corbası
salata

spor 1 saat yuruyus 60 mekık

10lu bıtkı cayı
bıberıye cayı

karnıbaharı esım sewmıo bende oğlumla bana az yaglı az tuzlu yaptım oğlumda yemedı bende dahada karnıbahar yemem:D bu sene yeter

Çok romantikk :16: benim aslında erkek olmam lazımdı yaa :9: o kadar güzel fikirler, süprizler geliyorkı aklıma...:1: erkek olsam güzel etkilerdim karşımdakini :9:

aynı seyı bende dusunuorum cnım yengecmısın yoksa sende

asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.:53:diyetisyene şikayet edeyimde görsün:9:

1 galeta yerine 2 dolma mi bence kendilerini kandirmslar onlara uymadigin icin tebrikler arkadasim kaybedeck zaman yok dimi

Bluecum cok guzelmis bende oyle bir teklif aldim ama eski srvgilimdrndi :9: bozimki garipti cunku ben syrilmayi o evlenmeyi planlamis cok kotu olmustu hayir deyince :17:
Utu mu kocan mi yapiyo yas benjm kocam herseyi yapar utu yapmaz dedigin gibi buhar kazanli utuler varda allahtan iki dk yapiyorum zaten asla kumas filan beceremem onlardan temizlemeye gidiyor :9: ne beceriksiz hatunum yaa

oo çok kötü olmuş hakkaten :9: evet canım eşim sağolsun yapar ütüyü, sever böyle yavaş yavaş buhar püskürte püskürte ütüler :9: yapsın da ses etmem o yüzden:))

Ay çok güzelmiş darısı başıma diyeceğim ama benimki o kadar düşünceli değil. incedir ama çıkmaz ondan öyle fikirler :9:

sağolun kızlar, ben de eşime sürprizler yaparım ama.. mesela bir keresinde aramızda ufak bi gerginlik olmuştu nişanlıyken.. hata bendeydi.. eşim jelibonları çok sever.. hava nsıl yağmurlu, ama gönlünü almam lazım dedim.. iş yerlerimiz o zaman ayrı ama yakındı.. işyerinden yarım saat izin aldım, koşarak gidip bi pastaneden kadife kırmızılı kalpli kutulardan aldım, bi de kırmızılı ayıcıklar ve çileklerden jelibon aldım marketten, kutuyu doldurdum bi de güzel not yazdım içine.. eşimle aynı işyerinde çalışan arkadaşımı aradım (zaten o bizi tanıştırmıştı) geldi kurumun kapısından alıp o yokken masasına bıraktı... aradan bi yarım saat geçti eşim aradı beni, çok duygulanmış, çok hoşuna gitmişti.. bence sürprizin bayanı erkeği yok, hiç gurur yapmayın siz de sürprizler yapın...

Kaptancim gunaydin motiven dustu cunku su atalar bizden uzak kaldin burdan uzak kalinca o motivasyon denen sey pirt sönüyor bunu kendim ivibde diyorum her hafta sonu uzak kalir ufakta olsa kacamak yapar ve pazartedi tartidan nefret ederken ilk defa bu hafta pazartesi tarti bana super seyler soyledi suan cumadan bu yana 1, 6 vermisim demek ki ugrasinca oluyor yogunsun kaptancim biliyorum cocuklar filan ama bizi ihmal etme ki tartida seni ihmal etmesin nadilda olayi bize bagladim :9: ilgi istiyoruz biz bana ne bizi de sev :9:

Gamzecim gunaydin kiz su sifreni verde arada senin yerine yaxiyim bari yoksa kirmizi kart kapida dedi patron :4:

Masallah 1.6 verdin ha. Bence senin erkenci olman cooook ise yaradi spor falan

Kaptancim gunaydin motiven dustu cunku su atalar bizden uzak kaldin burdan uzak kalinca o motivasyon denen sey pirt sönüyor bunu kendim ivibde diyorum her hafta sonu uzak kalir ufakta olsa kacamak yapar ve pazartedi tartidan nefret ederken ilk defa bu hafta pazartesi tarti bana super seyler soyledi suan cumadan bu yana 1, 6 vermisim demek ki ugrasinca oluyor yogunsun kaptancim biliyorum cocuklar filan ama bizi ihmal etme ki tartida seni ihmal etmesin nadilda olayi bize bagladim :9: ilgi istiyoruz biz bana ne bizi de sev :9:

Gamzecim gunaydin kiz su sifreni verde arada senin yerine yaxiyim bari yoksa kirmizi kart kapida dedi patron :4:

Masallah 1.6 verdin ha. Bence senin erkenci olman cooook ise yaradi spor falan

Kizlar gercktn 1 kepekli galeta yarim ekmk degrnde mi ben bazen yogurdun yanina ogle yemklernde bi galeta yiyodum ama boyle old bilmiyodum ya

oo çok kötü olmuş hakkaten :9: evet canım eşim sağolsun yapar ütüyü, sever böyle yavaş yavaş buhar püskürte püskürte ütüler :9: yapsın da ses etmem o yüzden:))

sağolun kızlar, ben de eşime sürprizler yaparım ama.. mesela bir keresinde aramızda ufak bi gerginlik olmuştu nişanlıyken.. hata bendeydi.. eşim jelibonları çok sever.. hava nsıl yağmurlu, ama gönlünü almam lazım dedim.. iş yerlerimiz o zaman ayrı ama yakındı.. işyerinden yarım saat izin aldım, koşarak gidip bi pastaneden kadife kırmızılı kalpli kutulardan aldım, bi de kırmızılı ayıcıklar ve çileklerden jelibon aldım marketten, kutuyu doldurdum bi de güzel not yazdım içine.. eşimle aynı işyerinde çalışan arkadaşımı aradım (zaten o bizi tanıştırmıştı) geldi kurumun kapısından alıp o yokken masasına bıraktı... aradan bi yarım saat geçti eşim aradı beni, çok duygulanmış, çok hoşuna gitmişti.. bence sürprizin bayanı erkeği yok, hiç gurur yapmayın siz de sürprizler yapın...
Sen böyle diyince sanırım bende odunum biraz. Peki madem fikir verir misin bana erkek arkadaşı cumartesi günü gelecek inş. 1,5 aydır görüşemiyoruz. Süpriz ne yapsam ?

MENULERIMI yazayım

ptesi

sabah
1 dilim kızarmıs ekmek
1 yumurta
5 zeytın
salatalık

ogle
karnıbahar yemegi
salata

ara
salatalık havuc

aksam
karnıbahar yemegi
yogurt
1 dilim ekmek

spor 3 mile leslie 50 mekık

yesılcay
bıberıye cayı

dün
sabah
yarım sımıt
ayran

oğle
karnıbahar yemegı
salata

ara
1muz

aksam
fırında ıspanak mucver
yogurt corbası
salata

spor 1 saat yuruyus 60 mekık

10lu bıtkı cayı
bıberıye cayı

karnıbaharı esım sewmıo bende oğlumla bana az yaglı az tuzlu yaptım oğlumda yemedı bende dahada karnıbahar yemem:D bu sene yeter

Çağlacım menülerin çok güzel olmuş Karnabahar iyidir aslında. Sebze+yoğurt denk gelsen bir hafta yiğcem öyle :52::52:

Bence bu hafta güzel sonuç alırsın bu menülerle. :10::10::10::10:

Sen böyle diyince sanırım bende odunum biraz. Peki madem fikir verir misin bana erkek arkadaşı cumartesi günü gelecek inş. 1,5 aydır görüşemiyoruz. Süpriz ne yapsam ?

Ben bugün yapıcam, 2 hafta görüşemicez aslında, bende akşam iş çıkışı şubeye gidicem ceee dicem ben geldimm :1:

o benim adresımı tam bilmiyor ama ben onunkini biliyorum zaten bilmemem imkansız ...şubesi deyince hemen adres elimde :1:

Zor meslek ama güzel...:23::23:
Bankacı diyince gözümde biscolata reklamından fırlamış adam tipi geldi. Sen şimdi ne alaka diyeceksin. Bizim kursta bir bankacı adam var bildiğin hediye paketi. Kızlar biscolata reklamından fırlamış diyor. Gözü döndü kızların bir dönemdir bankacıııığğ diyip duruyoruz işte öyle. :9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:

valla canım bilemiyorum ne seni arkadaşını tanımıyorum ki:) neyden hoşlanır ne sever, mesela düşkün olduğu sevdiği bi hobisi varsa onunla ilgili bişey alabilirsin..
ben eşime sevdiğim şeyleri söylerim ve derim bana sürpriz yapmak istediğinde şunu yap hediye almak istediğinde şunu alabilirsin diye :9:
düşüneyim aklıma gelirse yazayım:))

ahh ahh negusel evlenme teklıfı ben evlenme eklıfı almadan evlendım:( ama cok suprızler hazırladı bana cıkarken onlara sayıyım barı hala devam edıyo suprız yapmaya gercı hakkını yemıyeyım:) bizim nşsanlanmamız soyle oldu 10 agstos benım dogum gunum denızkenarında kutladık bizim evinaltında bütün iş arkasadlarımı davet ettım aynı yerde calışıyorduk bu arada o aksam yurt dısından kuzenlerım ve AMCAM vardı.ki bana cok deger verır. dans ederken anladı cakal 15gun sonrada fransaya gerı donuceklerdı.neyse esım sooyledı o akşam falan ben gıtmeden nısan olucak dedı .biz 19 agustos isteme 22 agustostada nısanımızı yaptık 2007 de apar topar bı anda nısanlandık hep amcamın yzuunden eveeet dıye bagıramadım ya:31::31::31: hala kafasına vururum ben onu

Back
X