Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim arkadasim kayinvaldenle yasamak zorundamisin onlar ayri olsan sanki daha yukun hafifler

Gozunaydin canim oglusununda son hastaligi olur bu kis insaallah

şekerler ben ilaç yazdırmaya gidiyorumm ordanda arkadaşıma uğrayacağım görüşürüz sonra hayırlı cumalar hepimize

tatlım ustunde buyuk sorumluluk vardı .ama artık yanında oyle dusun. kvdeler sureklı sızdemı kalıcaklar pekı.beraber dısarı cıkmayı deneyın tatlım esınle bunu acık acık konus anlıycaktır.cok sanslısın yavruların var esın yanında gusel bı ısın var senın yerınde olmak ısteyen oyle cok ınan vardırki.derın bı nefes al ve bu mubarek cuma vaktınde tefekkür et tatlım ıcının stresının gıtmseyı ıcın dua et.hersey gelıyo gecıyo kendımıze yapıyoruz ne yapıyosak ben oyle streslı kotu zamanlar gecırdım kı anlatamam 4 ay once hıcbıseyden mutlu olamıyordum bebegımı kaybettıkten sonra .hep esımın ustune gıdıyordum cnm ya oda az cekmedı o ara benden.ama bak bız kadınız konusarak bı sekılde aglayarak atabılıyoruz stresımızı onlar hep ıclerıne atıyorlar ve hıc olmadık zamanda patlıyorlar.kendını mutlu etmeye calış.rabbıne sıgın abdest al namaz kıl seccadede dua et bu sıkıntıların gecsın dıye bize ondan baska yardım edebılecek kımseyok. la havle cek havlıne sıgın gercekten hersey gecıyo gıdıyo hıcbısey olammış gıbı hayatına devam edıyorsun nefes alıyorsun saglıklısın cok sukur.o onu demış bu bunu demış takma zaten soyleyen kendıne soyler kenbdı eksıklerını baskalarında gorurmuş ınsanoğlu oyuzden hadı sımdı kalk bı bardak su ıc ıyıkı yasıyorum de

Yaseminim sahur iftar menulerini bana versen nasil iyi olur

selam kizlar..hemen listeyi kontrol edip kardes takima göndereyim..erigim haftaya listeyi sen hazirlarmisin canim..simdiden haber vereyim,isin cikarsa sira ayulduza gececek

tebrikler kesinlikle süpersin bu haftaki listeni istiyorum doktorcummmmmm
aaa aslında benımde borçlarım var baslamak ıstıyorum oruc listenide istiyorummmm
sıkıntılı dönemler geçiriyorsun düzenini oturtana kadarda olucak böyle seyler ama önemlı olan bırbırınızı cok yıpratmamanız bence, eşinden olmadığı dönemlerin acısını çıkarıyosun gibi geliyo bana çokta haklısın bide üstüne 3 çocuk bide sürekli yatılı kalanlar insanın düşününce bile ruhu daralıyorr. Allah yardımcın olsun ne diyim bazen insan kendine bile tahammül edemiyor senin ev sürekli dolu. kızların dedidği gibi en azından dışarı çıkın vakit ayırın kendınıze

geçmiş olsun canım kaçırmısım oğlun hastaymış iyi olmasına sevindim

***3.TAKIM 343.ETAP***

NoRaaa65,6/66 / -0,4/-0,61 %)
sekerkiz6779/78/1 / %1,27)
sahgull69,9/69,4 /0,5 / %0, 72)
bluebootle57,8/57,1 /0,7/%1, 21)
Sweetdimple78/77,1/0,9 /1,15 % )
pegasus0769,3/67,7 /1,6 /2,31 %)
Valkyrie89 : (82,2/82,2 /0 / % 0) kilosu sabit
kelebekolacam : (82,5/ 81, 2/ 1, 3/ %1, 58)
sevilay8072/ 71, 2/0, 8/ % 1, 11)
cglaa16 : (67,4/67 /0.4 / %0.59)
erigim65,3/63, 7/1, 6 %2, 45)
ayulduzz (74,6/ 74.3/ 0, 3/% 0, 40)
sulofe90,8/ 90/0, 8/%0, 88)

3. Takim Ortalaması : %1,0

ben sonucu böyle buldum kizlar..kardes takimada göndereyim,onayi alir almaz paylasirim..

hepinizi tebrik ediyorum..harikasiniz..

doktorcugum bencede bu haftanin birincisi sensin..ben eski kiloma bile dönemedim..haftaya insallah eski kilondan asagi olacagim

edacigim hic üzülme,haftaya bomba gibi dönersin sen

Anacim nolmus bu foruma girmekte zorlandim ya
Neyse sabahtan beri neler olmus gecmise bakmaya calisayim

Erigim canim blu ve sen kahvltida hangi kuruyemisleri tuketiyosunuz karataylA ilgili bildiklerii bana da anlatirmsn

ohhh afiyetolsun bluecummm sen bugün tatilsin dimi prensimizde atlatmış hastalığı şükür işlerde bittiğine göre tatil keyfi başlasınn

Gozunaydin canim oglusununda son hastaligi olur bu kis insaallah
Çok sağolun kızlar banucum evet canım bugün bize tatil :) evet keyif yaptım bugün akşam da dışarda yiyelim dedim yemeğim var ama haftada 1 güzel oluyor böylece tam keyif olur inşallah :)
geçmiş olsun canım kaçırmısım oğlun hastaymış iyi olmasına sevindim

Çok sağol canım çok şükür halsizliği gitti ateşi düştü

Patron ya kimseden ses kicmayinca ben paylasima zor bela goturmustum malum telden giriyorum ama sonuc ayni bulunmus

Erigim canim blu ve sen kahvltida hangi kuruyemisleri tuketiyosunuz karataylA ilgili bildiklerii bana da anlatirmsn

Kardeşim facebooktan msj atmıs annem dıyormuskı akşam pasta yapacakmıs bugün diyet yapmasınn dün cnmm tatlı birşeyler çekmişti içinde kalmış kadıncağızın dedim ben spora gidicem zaten geç gelirimm, akşam eve gitmesem mi

Patron ya kimseden ses kicmayinca ben paylasima zor bela goturmustum malum telden giriyorum ama sonuc ayni bulunmus
canimsin ellerine saglik..cok iyi yapmissin

bende cocuklara git gel,ev isi derken firsat bulamadim..birazdanda alisverise gidcez,cikmadan bir bakayim demistim..

canim haftayada sira sende oldugundan,listemizi paylasirken takim sirasina göre paylasiyoruz..bizden önce paylasan olduysa ona göre asagisina veya yukarisina yapistiriyoruz listeyi...önümüzdeki hafta icin bilgin olsun istedim

sonra gelirim kizlar..öpüyorum..gecmise aksam bakarim artik kusuruma bakmayin

aklima gelmisken yediklerimide yazayim

sabah
2 yumurta,
biraz cökelek
3 zeytin
1 mandalina
yarim cay bardagi findik

aksam
3 izgara köfte
1 kase yogurt
bol salata

su
3 e yakin

spor
30 dk yürüyüs,10 dk tifanny
3 kupa biberiye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…