aslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam bunların herşey dönüp dolaşıp biz sana öğrenciyle evlenme evlendin cocuk yapmaya dönüyor.
Muhteşem bir karatay kahvaltısı yaptım kayısıların geldi Türkiye'den 4 kayısı da yedim oh çok öZlemişim ya:) sonra eşim işe gitti nöbetçi bu hafta ben de evi topladım wcyi temizledim Türk kahvemi yaptım film seyrediyorum oğlum öğle uykusuna yattı bu gece ateşi bitti antibiyotik hemen etkisini gösterdi sanırım
aslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam bunların herşey dönüp dolaşıp biz sana öğrenciyle evlenme evlendin cocuk yapmaya dönüyor.
diyetisyenime dedim bu tarz kahvaltılar(galeta elma ayran vermişti) beni acıktıryor.oda ne yapsın bana pratik şeyler sunuyorki listeye uyabileyim.yumurta peynir yeşillik verdi oh oh.
birde oruc tutarsam dedim 2. bi liste verdi.listemi eklerim sahur ve iftar örneğiyle.
şekerler ben ilaç yazdırmaya gidiyorumm ordanda arkadaşıma uğrayacağım görüşürüz sonra hayırlı cumalar hepimize
Kizlar yemege gitmem lazım meraktan gidemiyorum
tebrikler kesinlikle süpersin bu haftaki listeni istiyorum doktorcummmmmmhehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
aaa aslında benımde borçlarım var baslamak ıstıyorum oruc listenide istiyorummmmdiyetisyenime dedim bu tarz kahvaltılar(galeta elma ayran vermişti) beni acıktıryor.oda ne yapsın bana pratik şeyler sunuyorki listeye uyabileyim.yumurta peynir yeşillik verdi oh oh.
birde oruc tutarsam dedim 2. bi liste verdi.listemi eklerim sahur ve iftar örneğiyle.
sıkıntılı dönemler geçiriyorsun düzenini oturtana kadarda olucak böyle seyler ama önemlı olan bırbırınızı cok yıpratmamanız bence, eşinden olmadığı dönemlerin acısını çıkarıyosun gibi geliyo bana çokta haklısın bide üstüne 3 çocuk bide sürekli yatılı kalanlar insanın düşününce bile ruhu daralıyorr. Allah yardımcın olsun ne diyim bazen insan kendine bile tahammül edemiyor senin ev sürekli dolu. kızların dedidği gibi en azından dışarı çıkın vakit ayırın kendınızeaslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam
Muhteşem bir karatay kahvaltısı yaptım kayısıların geldi Türkiye'den 4 kayısı da yedim oh çok öZlemişim ya:) sonra eşim işe gitti nöbetçi bu hafta ben de evi topladım wcyi temizledim Türk kahvemi yaptım film seyrediyorum oğlum öğle uykusuna yattı bu gece ateşi bitti antibiyotik hemen etkisini gösterdi sanırım
ohhh afiyetolsun bluecummm sen bugün tatilsin dimi prensimizde atlatmış hastalığı şükür işlerde bittiğine göre tatil keyfi başlasınn
Çok sağolun kızlar banucum evet canım bugün bize tatil :) evet keyif yaptım bugün akşam da dışarda yiyelim dedim yemeğim var ama haftada 1 güzel oluyor böylece tam keyif olur inşallah :)Gozunaydin canim oglusununda son hastaligi olur bu kis insaallah
geçmiş olsun canım kaçırmısım oğlun hastaymış iyi olmasına sevindim
selam kizlar..hemen listeyi kontrol edip kardes takima göndereyim..erigim haftaya listeyi sen hazirlarmisin canim..simdiden haber vereyim,isin cikarsa sira ayulduza gececek
canimsin ellerine saglik..cok iyi yapmissinPatron ya kimseden ses kicmayinca ben paylasima zor bela goturmustum malum telden giriyorum ama sonuc ayni bulunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?