Menümü yazayım yine mutfak toplamaya gideyim . Bu hafta çok ödevimiz var yaaa
Sabah
50 gr bazlara ile tost yağsız
Ihlamur
2 kuru kayısı
5 badem
Ara
1/2 kase dereotlu yoğurt
Öğlen
2 yk bulgur pilavı
5 yk bamya etki
Salata
Ara
2 galeta
1 dilim ananas
Akşam
1 kase çorba
Haşlanmış sebze (brokoli karnabahsr)
1/2 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek
Yatmadan önce Sütlü çay içmeyi planlıyorum
Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 fincan yeşil çay
Evet yaaa hiç dikkatimi çekmemişti hem öğlen hem akşam çorba içmişim. Diyetisyen bana öğlen îçmezsen akşam iç demişti ...
Allah kabul etsin canımcım. Ama akşam çok az değil mi? Kabızlıkda Stres çok önemli biliyor musun? Rahat bırak düşünme , suyunu ihmal etme birde spor şart..
Yaa varya yavaş yavaş senin yaptığın listelere doğru gittiğimi biliyorum yaaa şu listeyi ben yesem nasıl olur hesabı yapıyorum her seferinde
Evet bende öyle düşünüyorum birde şekerim varya az az sık sık yemek tam ban göre ,
Oooo çok canlıpazarlıklar başladı mı?
Yaa benimkide sebzeyi hep yee dedi .. Bunların hepsi farklı bişey söylüyor. Ama tabii ya Yağsız buğulama yAda tüm aileye 2 kaşık yağ ile pişmiş olmalı benimkiler
gunaydın kıslar
menum
marullu peynırlı zeytınlı kepeklı sandvıç
sekersız cay
ara
3 lımonlu form bıskuvı
yesıl çay
oğle
tarhana corba
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
ara
2 hurma
2 tam ceviz
1 kutu süt
aksam
nohut yemegı
2 dılım ekmek
ara
1 elma
4yk yogurt (elmayı ıcıne dogruyorum super oluyo)
Güzel menü tebrikler.
GünaydınGunaydon kizlar ben bugun gec kaldim yani servis asagida bekledi ikidk indim wc bile gidrmedim ne kahvalti yaptim ne yanima birsey alabildim ben bugun napcam
Dun ki menum
Sahur
Karatay kahvaltisi
Iftar
4 kofte
Domates salatalik
1 kk peynir
Ara: 1 kurabiye
Misafitkikteydik boreklere filan dokunmadim buda gostermelik accik accik isira isira
Su:1 lt
Spor:20 dk bantta tempolu
10 dk bolgesel
Günaydinnn
Sabaha kadar dogru düzgün uyuyamadim ,cocuklarin biri yatti,biri kalkti
simdide bogazim kötü..bir selam verip uyuyayim dedim..görüsürüz kizlar
cumaya az kaldı tatlım cok merak edıyorum
datlum menun cok guzel taaaki kurabıyelere gelene kadan
bu arada aldırabılecegın kımse yokmu tatlım bıseyler
Günaydinnn
Ben bu hafta umutluyum ve heyecanlıyım.
bu arada 3 hafta boyunca diyetisyene gitmeyeceğim. Benim diyetime uyup uymadığımı takip etmelisiniz arkadaşlar.
Menüye uygunsuz gittiğimde kızın bana ki menülerime uyayım Diyetisyenim 4,5 kilo verip gitmemi bekliyor. Randevum 01/02/2014 te olacak. Bu hafta kaçamak yok. Kahve falanda içmedim. Listemin dışında hiç çıkmadım. Bu ay sonuna kadar 4,5 vermem lazım. Ama önümüzdeki haftalar çooook kritik çünkü sınav yaklaşıyor ve stres seviyem yükselince benim ne hale geldiğimi geçen sınavda gördünüz
Canim aldiririmda hep sagliksiz ben karatay yapiyorum nerden bulcam yumurtayi peyniri4 gunden beride niyetli oldugum ivin cekmecemdede birsey yok nemlenmesin diye getirmemistim asagimizdaki bufeyi aradim ordada hep simit pogaca tarzi seylrr istersen sandvich yapiyim biberli domatesli kasarli dedi kasar istemedim biber domates maydobozlu bidi gelcek bakalim gitti karatay uff saatide yanima almis bi guzel uyumusum taki arkafas seni bekliyoruz diye arayana kadar
Dünkü menüm
1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş yumurta
1,5 dlm light beyaz peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
domates
ara: 1 elma
öğle
7 yk karnabahar (çok lezzetliydi. diyette lezzetli yemek çok zor)
1 çay bard. yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek
ara: 2 kepekli galete + 1 bardak ayran
akşam
7 yk brokoli
1 pors salata
1 dilim kepek ekmek
su: 3,5 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Pistt doverim seni sindiden strese girmek yokBen bu hafta umutluyum ve heyecanlıyım.
bu arada 3 hafta boyunca diyetisyene gitmeyeceğim. Benim diyetime uyup uymadığımı takip etmelisiniz arkadaşlar.
Menüye uygunsuz gittiğimde kızın bana ki menülerime uyayım Diyetisyenim 4,5 kilo verip gitmemi bekliyor. Randevum 01/02/2014 te olacak. Bu hafta kaçamak yok. Kahve falanda içmedim. Listemin dışında hiç çıkmadım. Bu ay sonuna kadar 4,5 vermem lazım. Ama önümüzdeki haftalar çooook kritik çünkü sınav yaklaşıyor ve stres seviyem yükselince benim ne hale geldiğimi geçen sınavda gördünüz
Kaptancim gecmis olsun bu sene bitmedi su virusler mikroplar hadi uyusen dinlen zencefil bal yap ic super ise yariyorGünaydinnn
Günaydın
Dünkü 1 kurabiye cezaya tabi olmayabilir. (bugün iyi tarafımdan kalkmışım. ufaklı kaçamakları görmüyorum)
Varsa çevrende alabileceğin yer kepek ekmekli beyaz peynirli tost söyle.
Öğle içinde yoğurt al çıkan yemekten ye. yanında 1,2 dilim ekmek. (makarna pilav falan yeme yinede)
Aralar içinde kuruyemiş al. yada kepekli grissini falan yapabilirsin. en pratik bu geldi aklıma. :26:
günaydın kızlarrr kursa gidicem selam vermeden gitmeyeyim dedim
kaptancım gecmıs olsun toz zencefil varsa balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı yut cok ıyı geliyor
dünkü menümü yazmak istemiyor ama cok az zaten yazayımda kızın bana
sabah kahvaltı yapamadım hastanedeydim kontrol için kosturup durdum
işim bitince arkadasla buluştuk
öğlen: ızgara tavuk şişle yapılmış bol yeşillikli tek lavaşlı bir dürüm yedim, bir ayran
akşam: 1 tabak pazı kavurma, 1 dlm ekmek, 1kaşık züme yoğurt
ara: 1 tane hurma, 1kupa pataya çayı
1 lt su
spor yok ama sabah 6 dan akşam 6 ya kadar heppp ayaktaydım alışveriş içinde yürüyüp durduk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?