Merhabaaa. yok canımcım bu haftaları başkalarına şans vereyim dedimşaka bi yana haftasonu eve gittim tabi evde yedim de yedim hemde her saatte 3 gün aralıksız yedim siz düşünün. yinede 800 gr vermişim buna da çok şükrettim
hayırdır prenses yaptırmadımı:44:
Yuruyus bandinin sesini duyunca hemen geliyor ben yapicam diye leslie yapiyim diye pc aciyorum bu sefer cizgi film seyredicem diyorAllahtan okuldan gelince yapabiliyorum
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yem kaş göçmen sosu
ÖĞLE :
4 kaşık şekersiz erik kayısı kompostosu (kaynatılmamış)
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 por ciğer
salata
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi yanında 1 kayısı
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
Hmmmm Prensesi ayaklarına koy kendin otur ellerinden tutup hoplat 30 ar set yap hem o sıkılmaz hem sen spor yapmış olursun inan insanın bacakları ve karnı titriyor komşunun torunları gelince hemen kapıp yapıyorum fırstaları değerlendirmek lazım
Yarin deniyim de anlamadim uctu uctumu yapicam:)
Fistigimi uyutmayi deneyim bacilar iyigeceler yarin tarti yuzumuzu guldursun birincilik bize yakisiyor kimselere kaptirmayalim insaallah
evet canim ya..ben zaten artik sartlandirmiyorum..kalici olsunda gec olsun isterseRica ederim canımcım İnşallah bitanemmm şartlandırmayalaım kendimizi inan o zaman zaten gidiyor
ikiniz birden göbek atin o zaman..sever onuBen bukadar spora hevesliyken benim kizin yuzunden yapamadimm
insallah hepimiz aliriz canimHelal helincigim emeginin karsiligini alirsin insaallah
afiyet olsun canimsin..leptin olsunMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yem kaş göçmen sosu
ÖĞLE :
4 kaşık şekersiz erik kayısı kompostosu (kaynatılmamış)
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 por ciğer
salata
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi yanında 1 kayısı
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
dilekcigim aman canim sen bu hafta yiyecegini yedin..mideyi rahat birak benceKiz ne yediysen bizde yiyelim 800 gr harika valla
bende senden ögrenmistim..bende arada deniyorumHmmmm Prensesi ayaklarına koy kendin otur ellerinden tutup hoplat 30 ar set yap hem o sıkılmaz hem sen spor yapmış olursun inan insanın bacakları ve karnı titriyor komşunun torunları gelince hemen kapıp yapıyorum fırstaları değerlendirmek lazım
insallah canim..iyi geceler sanada fistiginadaFistigimi uyutmayi deneyim bacilar iyigeceler yarin tarti yuzumuzu guldursun birincilik bize yakisiyor kimselere kaptirmayalim insaallah
uçtu uçtumu adıcanı sen oturacaksın ayaklarınada prenesi alacaksın prenses ayakta olacak oturtmayacaksın yani ve senin bacaklarında kıvrılmadan indirip kaldıracaksın bacaklar dümdüz yani
evet canim ya..ben zaten artik sartlandirmiyorum..kalici olsunda gec olsun isterse
ikiniz birden göbek atin o zaman..sever onu
insallah hepimiz aliriz canim
afiyet olsun canimsin..leptin olsunbunuda saglikli yasiyoruz sayfasindan ögrendim
dilekcigim aman canim sen bu hafta yiyecegini yedin..mideyi rahat birak bence
bende senden ögrenmistim..bende arada deniyorum
insallah canim..iyi geceler sanada fistiginada
Haaaaa simdi anladim karadenizli olunca anca bukadar kapasite:)))
evet orayı mutlaka her gün takip et canım en doğru bilgiler orda ve kitaplarda aynen kalıcı gitsin az gitsin
yeni foto eklemişler bi kız 3,5 ayda 17 kilo vermiş
Est bitanemmm ayrıca karadenizliler çok zekidir tatlım
Kaptan inanirmisin cumartesi oyle yemissimki ruyamda oyle
tokum kahvalti yapmaktan vazcgeciyorum dusun artik:) kaptancigim cumartesi gunu oglanin sinavi var arkdasla disarda kahvalti yapariz dedik sayet yarin 500gr verirsem izin cikarmi bu garibe:)
İzin var tatlım dışarda elbette yiyebilirsin fakat cıslar hariçççç hem ne güzel olur arkadaşınla sohbet ve sağlıklı bir kahvaltı:13:
dün baktim canim fotolara..bu günmü eklemisler..hemen bakmam lazimevet orayı mutlaka her gün takip et canım en doğru bilgiler orda ve kitaplarda aynen kalıcı gitsin az gitsin
yeni foto eklemişler bi kız 3,5 ayda 17 kilo vermiş
Est bitanemmm ayrıca karadenizliler çok zekidir tatlım
canimsin senin icin diyorum biliyosun demi..sakin kizma banaKaptan inanirmisin cumartesi oyle yemissimki ruyamda oyle
tokum kahvalti yapmaktan vazcgeciyorum dusun artik:) kaptancigim cumartesi gunu oglanin sinavi var arkdasla disarda kahvalti yapariz dedik sayet yarin 500gr verirsem izin cikarmi bu garibe:)
iyi geceler canimsin..hadi uyut sen kuzunu,gec olduKopamiyorum sizden ya ama simdi kactim muck muck muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?