- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Büyük ihtimalle girersin canım kaptanlarımızın itiraz edeceğini sanmıyorum maksat zayıflamak olunca hepsi yardımcı olur sanırım
Valla ben tam emin olamadım :44:
Noldukiiiii canımcımm:26::44:
Kelebekhill zamaninda kaptanlikta yapmisti.kurallari herkezden iyi bilir sanirim.4. takim olarak hayir diyorum
Bırkac sayfa önce gogo evet dedıgı ıcın benım hayırımın bır gecerlılıgı yoktur
Bılgınıze
Böyle bir yazı gördüm de anlamaya çalışıyorum :44:
Canim bu msj yazmisti beril ondan sonra girmedin sanirim
Canim bu msj yazmisti beril ondan sonra girmedin sanirim
Ayferim yetişti o zaman mesele yok
Aynen hükümsüz bir hayırmış.
o zaman napıyoruzzzz sağlıklı beslenerek yakımı birinci yapıyoruzzz hobaaaaa
ben koşu bandımla sohbet edeyim biraz
Evet bu mesajın o mesajın devamı olduğunu anlamamışım
Ayferim yetişti o zaman mesele yok
Et canim et benimde cikip kulakligi takip yuruyesim var ki sorma ama masa basinda popis buyutuyorum susn ogle arasi yurudum ama yetniyir kio zaman napıyoruzzzz sağlıklı beslenerek yakımı birinci yapıyoruzzz hobaaaaa
Eveeeeetttt yehuuuu..ben şimdi bu hafta mı listedeyimmm acebaaa pof fmerak ediyorum bu haftayı ama haftaya kesinlikle dhaa güzel olcak hatta bundan sonra hepp
Ayy keşkem ben de koşabilsem artıkk, bugn baya yürüdüm ama aynı şey değil kiii...iş için yürüdüm yanii ayaklarım ağrıyor şu annn..
Hadi koş sen koşş süperrr
o zaman napıyoruzzzz sağlıklı beslenerek yakımı birinci yapıyoruzzz hobaaaaa
Et canim et benimde cikip kulakligi takip yuruyesim var ki sorma ama masa basinda popis buyutuyorum susn ogle arasi yurudum ama yetniyir ki
Sen artik listeni yediklerini paylas cumaya kadar buyuk ihtimalle itiraz gelmez gelse bile yine aramizfa devam edersin
Cok zorlama sobra iyilesince tam baslarsin spora
bugün tartı öncesi gün hatırlatayım ddim kaçamağa niyeti olan varsa
ben acayip regl oldum pes ettim çıkarttıracam bu spirali.mahvetti beni.ayakta uyuyorum kan değerlerim düştü.hapa başlamayı düşünüyorum ama onada bakalım vucudum ne tepki verecek.
Eveeeeetttt yehuuuu..ben şimdi bu hafta mı listedeyimmm acebaaa pof fmerak ediyorum bu haftayı ama haftaya kesinlikle dhaa güzel olcak hatta bundan sonra hepp
Ayy keşkem ben de koşabilsem artıkk, bugn baya yürüdüm ama aynı şey değil kiii...iş için yürüdüm yanii ayaklarım ağrıyor şu annn..
Hadi koş sen koşş süperrr
Et canim et benimde cikip kulakligi takip yuruyesim var ki sorma ama masa basinda popis buyutuyorum susn ogle arasi yurudum ama yetniyir ki
Sen artik listeni yediklerini paylas cumaya kadar buyuk ihtimalle itiraz gelmez gelse bile yine aramizfa devam edersin
Cok zorlama sobra iyilesince tam baslarsin spora
Kızlar öncelikle hepinize selamlar bir çoğunuz beni tanımıyordur ama olsun artık
Sweet yemek topiğinde yazmışsın bana bende orda konu dağılmasın diye burdan cevap vereyim hemde takıma uğrayıp herkese selam vereyim dedim.
Nasılsınız kiloları verdiniz mi?Ben yeniden aldım biraz seneye takımlardan birine yeniden girebilirim yani
Buldum buldum ben dun sabah musli ile yogurt yedim vede 1 bardak kayisi suyu ictim
Kizlr benim suyum 2.5 lt oldu bile hemen hemn het teneffus wc ye gittim heralde
Bu arada hiç menü paylaşmadığımı farkettim ama şunu söyleyeyim eğer listeye girdiysem artık her şeye daha dikkat edeceğim girmesem de arada uğrayıp hal hatır sorarım napim, en son itiraz eden yoktu noldu acaba bir daha bakayım ben biii..
Hoşgeldin canımcımmmm çok özledim seni tesadüfen buldum bugünne iyi yaptın arada gel diyorum gerçi güzel yemeklerimiz yok ama olsun yeşilçay ısmarlardık
kiloların yarısı gtti çok şükür az kaldı 1 nisana kadar hedefime ulaşamayacağım sanırım sağlık olsun napalımmm
aman canım ne olur dikkat et almak kolayda vermek tam bir işkence yok sen fazla almamışsındır
hayır diyebildiğin için tebrik ediyorum tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?