Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o zaman napıyoruzzzz sağlıklı beslenerek yakımı birinci yapıyoruzzz hobaaaaa

ben koşu bandımla sohbet edeyim biraz

Eveeeeetttt yehuuuu..ben şimdi bu hafta mı listedeyimmm acebaaa pof fmerak ediyorum bu haftayı ama haftaya kesinlikle dhaa güzel olcak hatta bundan sonra hepp

Ayy keşkem ben de koşabilsem artıkk, bugn baya yürüdüm ama aynı şey değil kiii...iş için yürüdüm yanii ayaklarım ağrıyor şu annn..
Hadi koş sen koşş süperrr

Evet bu mesajın o mesajın devamı olduğunu anlamamışım

Ayferim yetişti o zaman mesele yok

Et canim et benimde cikip kulakligi takip yuruyesim var ki sorma ama masa basinda popis buyutuyorum susn ogle arasi yurudum ama yetniyir ki

Sen artik listeni yediklerini paylas cumaya kadar buyuk ihtimalle itiraz gelmez gelse bile yine aramizfa devam edersin
Cok zorlama sobra iyilesince tam baslarsin spora

Kızlar öncelikle hepinize selamlar bir çoğunuz beni tanımıyordur ama olsun artık

Sweet yemek topiğinde yazmışsın bana bende orda konu dağılmasın diye burdan cevap vereyim hemde takıma uğrayıp herkese selam vereyim dedim.

Nasılsınız kiloları verdiniz mi? Ben yeniden aldım biraz seneye takımlardan birine yeniden girebilirim yani

Son düzenleme:

Anlaştıkkkk

Buldum buldum ben dun sabah musli ile yogurt yedim vede 1 bardak kayisi suyu ictim

Gecmis olsun sekerim

inşallah cannımm herşey çok güzel olacak bizim içinn koştum koştum geldimm yoruldum ama mutluyummm

fırsat bulunca yaparsın inş aYFERİM SIKMA CANINI

Hoşgeldin canımcımmmm çok özledim seni tesadüfen buldum bugün ne iyi yaptın arada gel diyorum gerçi güzel yemeklerimiz yok ama olsun yeşilçay ısmarlardık

kiloların yarısı gtti çok şükür az kaldı 1 nisana kadar hedefime ulaşamayacağım sanırım sağlık olsun napalımmm

aman canım ne olur dikkat et almak kolayda vermek tam bir işkence yok sen fazla almamışsındır

Buldum buldum ben dun sabah musli ile yogurt yedim vede 1 bardak kayisi suyu ictim

hobaaa evrekaaa der gibi oldunnn afiyetolsun canımm kayısı suyu cıs ama

Kizlr benim suyum 2.5 lt oldu bile hemen hemn het teneffus wc ye gittim heralde

maşallah ahsenimm 1,5 daha benim ben duşumu alayım bi markete koşturup geleyim kızlar görüşürüz cici bakın kendinize

Ben bizimlesi artik ins.diyorum

Bende sizi özledim Sweet ya siz olmayınca saldım kendimi her gün çikolata yiyorum :18:

İnşallah hedef kilonuza ulaşırsınız hepiniz :)

Pegasus kusura bakma damdan düşer gibi geldim böyle ama gidiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…