Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o zaman bende bu haftaki diyet listemi yazayım

Sabah uyanınca;
3-4 adet kuru kayısı
3-4 adet badem yada 1 ceviz
1Büyük bardak limonlu su

Kahvaltı
1kk beyaz peynir
1adet yumurta
Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık
2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek

Ara Öğün - 1
1 adet meyve

Öğle
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
4yk yoğurt yada 1 bardak ayran
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 Porsiyon salata(yağsız)

Ara Öğün - 2
1 adet taze meyve yada 3-4 adet kurumeyve
3 tane kepekli grisini

Akşam
90gr kadar et/tavuk/balık (fırında-ızgara veya haşlanmış) yada 5yk kurubaklagil(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
8 yk sebze yemeği(buharda)
1porsiyon salata(yağsız)

Ara Öğün - 3
1 adet meyve

Patlativer corek otunu kuru kayisiyi bak biseycigin kalmiyo
deniycem artık akşam eve gidince okuyayım tekrardan en kolay olanı deniycem moralim feci bozuldu bide bunun sıkıntısı oof dreksiyon sınavına girmiştim cumartesi günü ve hoca yolda sürüşün çok iyi sadece dur kalklarda sıkıntın var ama iyi demişti. ve inerken kurs hocası geçtin geçtin geçtin hayırlı olsun demişti :44: bende onun sevinciyle aramadım bile kursu. bugün şeytan dürttü aradım ve kaldın dedi çocuk iş yerimde olmasam ağlıycam o derece üzüldüm.

menümü paylaşıyım bari
sabah: 1 kase mercimek çorbası bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek çay

ara: yarım paket form kepekli kraker. . paketi 160 kaloriydi sanırım

öğlen: 1 tabak nohut yemeği etli + 1 dilim kepek ekmek + 2 yaprak lahana turşusu 1yarım kornişon turşu

ara: yarım paket kraker yine saat 3te yedim + 1 yeşil elma bunuda şimdi yani 5te yedim..

akşam ne olur bilmem ama dikkatli olucam bugn en iyi günümdü kendimce

ama moralim çok bozuuuuukkk daha hakkım var ama çok sevinmiştim bennn

Ay ne guzel menu tam benlik bu menu hem ac birakmaz kilo verdir daha ne olsun

Afiyet olsun demek duser bize diyetisyeninden izin cikmis nasil olsa:)

Ayfer seni cok seviyorumm :) yooo gitmem artik boyumun olcusunu aldim

Ay ne guzel menu tam benlik bu menu hem ac birakmaz kilo verdir daha ne olsun

evet . diyetisyenimi çok seviyorum ne istesem yazıyor sürekli listeyi değiştiriyor. araya sebze ve protein günleri koyuyor hoşuma gidiyor bu şekilde diyet eziyet olmakdan keyife dönüşüyor. sende uygula canım çok abartı bir menü değil aslında

Afiyet olsun demek duser bize diyetisyeninden izin cikmis nasil olsa:)
saol kuzum. uzun zamandır dikkat ediyordum belki o yüzden diyetisyende izin vermiştir.

kraker dediğn çubuk kraker tarzı birşey mi diyet bisküvilerden mi? hemkrakerler hem turşu çok tuz almışsın canım. akşama sebze ye gerçi protein de alsan olur.
ehliyet işine üzülme .herşeyde bir hayır vardır. zamanı varmış demmek ki daha

eee tüm geçmiş bitti.
menümüde yazdım
bir baktım kimse kalmamış :26:
hadi herkes kayboldu da ayfer sen nereye kayboldun
Ayy burdayim burda kocamin basinin etini yiyordum da bence buda fiyette yasak olmali
sana kolay gelsin tatlım. harikasın.
o çiğ kuruyemişler varya önüme ne kadar koyarsan o kadar yiyorum ben. çok seviyorum
bugün bende spor yapmayı çok istiyorum. akşam bisiklet sürsem mi ki?
O yuzden adetli koyacsksin yoksa cekmeceye surekli elim gidiyir yada onun icinde yemin edecegiz
Ayfer seni cok seviyorumm :) yooo gitmem artik boyumun olcusunu aldim

Bende seni canim evet gitme zaten

menum
sabah 3cevız bol su
kahvaltı,1 d.ekmek,1 haslanmıs yumurta,4 zeytın,yesillık,bir dilim peynır,1 ısırık sımıt kızımınkınden
ara 1 muz kucucuk
ara sutlu neskafe
aksam salata yogurt karnabahar brokolı karısımı kıymalı soganlı yemegını yaptım ne kadan guzel oldu tavsıye ederım
ara sutlu nesfıt kucuk kase
su 3lt ,yarım saat tempolu yuruyus,3bardak buyukk bıtkı cayı
menumu acıklamam gerekırse sabah erken kalkıyorum ama esım evde oldugu ıcın kahvaltı 11 sarkıyor oyuzden oglen acıkmadıgım ııcın ıkı arayla gecıstırıyorum aksam yemegınıde 5,30 gıbı yıyorum ama 8 gıbı sutlu nesfıt veya salata yogurt yıyorumkı sabah cok acıkmamak ıcın

Kixlar ben simdi nasil eiyet aldığımı yazacagim da bu defa pesime dusup ehliyetimi geri almasinlar

Kursa basladim ve yazili drrslerine girmedim sadece sinava girdim 95 aldim
Gecmis yillarin dotularina bsktim bi gece once nettede siru coz vardi ondan gectim neyse
Bizim kursta yazili dinavi gecmeyene direksiyon dersi verilmiyor zaten derslerde superim arac dizel tik fiye kalkiyi banaminda arsc lpgliydi ne tiki debriyaj gazi ayarlssam frenide cozecem ama o denli yani babam vermedi artik arabayi netse geldi dinav vakti bir güneş ki sorma acik slan milyonlarca insan ee snkarsda nolcak bi yarim saat icinde yengece donunce biz kursun hocasi yaninda biriyle gelfi beni ve bi iki erkegi cagirdi dedi ki siz zaten iyisiniz sinava girmeyin ee nasil olacak :26: hallederiz saat ucte arayin sonucu ogrenin

Aradim hic girmedigim sinavdan 90 la gectim acaba on puani aracin icinde yokum diue mi kirdilar dedim hocaya
Neymis once panige bakiyolarmis vs vs velhasil uzulme gozdecim ikinciye ladar piratik yap imkanin varsa

ama ama sen benım kocumdun

Allahim acaleyle telden yazinca boyle arapca turkce arasi bisi cikiyor ortaya idare edin

ohhh gecmıs bıttı sukur banu ablam hamsıyle yogurttu nasıl yedın dıye sormussun valla hıc farkında degıl aksam tam yemegım bıtmek uzereydı komsum geldı sagolsun hamsı yapmıs bızede dusmus:)atverdım agzıma cok ta kucuklerdı tabbı bu bunyeye ne yapar 5,6 hamsısey acaba benımde cetvelımı duzenlıyebılrmısın dunyanın en yardım sever ablası
boy:1.70
kılo 74
hedef 59 ama aslında yaza 65 ınıp sonra bır kac aydan sonra tekrar bı nefes alıp 59 ınmek ıstıyorum 11 yıldır 59 gordugum yok vucudla kıran kırana ugrasacagım bı gelıyor 65 ten sonra yerlesen kılolar ya o yuzden

ay ınanmıyorum kınıyorum senı burdan tabı kursunuda bız ehlıyet alacaz dıye sanırsın unuversıte sınavına calısıyom gecelerce ders calıs dıreksıyon sınavında yusuf yusuf et aldımda nasıl aldım :18: kına gunumdu sınav gunum anam dugun heyecanı bırtarafta sınav heyecanı bır tarafta kostur kostur sınavı gır kostur kostur koafor ayyy neydı ya ayferım anan kadır gecesı dogurmus senı bacım

canımmm malum regli ilk gunum geceden beri kıvranıyorum yarına atlatrım inşş

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim

ben eminim kısa sürede toparlıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…