Ayy zormuş senin durumun yahuuaman dikkat ettt ama süper dikkat ediyorsun zatenn
Ah ben de 59 korusam yeterdi ama iştee napalımmm..bu sefer verip korucaz inşallahhhhh
Vay beee ben 2,5 kilo versem hedefimi yarılıcam yahuu rahatlığa bakk hehehe helalll
Hmm anladımm ben de şey düşündümm, mesela probiyotik yoğurt falan getirsem ara niyetine yersem hem daha az yemiş olurum öğlen ama öğlen ekmek nityetine 2-3 yk pilav yedim gene yalan yok, hiç yemesem doymazdım bu sefer de :26: ama çok azcıcıcıcık yedm yaa
Çıtırak olduk bizz yehuuYahu bu nota işi ne ki karar defterinde var mı bir hatırlayayım, çıkaramadımm :44:
Kararlıyım bu defaaa
Hattaa abimle de iddiaya girdim ki yeterince zamanım var, onun da fazlası vardı, haydi dedk başlayalımmNisan sonu 60 diye iddiaya girdim onunla ama daha çok verecem inşallahh
Canım bnm zeytinyaglı pırasa yap kendine pirincsiz havucsuz sadece pırasa bunu ye istersen yogurtla tüket kabızlıga cok iyi gelir
Yada ewde yogurt mayalanıyosa o yogurtu temiz bir beze koy ve suyunu akıt bir kaba o suyu iç buda cok iyi gelir
Veyahut keçinoynuzu pekmezi soguk press olandan bulamassan ham olanı alıp kendin kaynat iç cok faydasını göreceksin
Buda olmassa 2 kasık yogurda 1 cay kasıgı zencefil koy şişkinligine iyi gelir mîdenin agrısını geçirir
Haaa budamı fayda etmedi :))
Kendine bi yeşilçay demle içine yarım cay ksıgı silme karabiber koy bu kesin işe yarıcak
Ölene kadar okucak heraldebn sıkar acıkcası
Uyyy yavrummm bnm ellerine salık görüntüsü bile kendime getirdi bni
Canm bu arada kızım hasta dwgil rüyasında hep bagırrark uyandı sankı böle biriyle tartısır gibi hareketler yapıyo birde dayak yemiş yada düşmüş gibi agladı
Baktım ateşi yok karnını falan elle muayene ettim karnını bildigim sekılde hanı dedim agrısı olursa kendini ceker aglar bi tepki verir bu şekılde anlayabılıyorum cunku bunda bişi war diye
Yok kulaklarına makatına karnına vucuduna birde o malum yere baktım. Dedim olur yha çişiini falan yaparken acır iye si falan vardır ama bu sefer düşünüyorum oda ateş yapar ;(((
Wallahı ılac vermedim bilmedifim için
Gece 4:45 abdest aldım güselce okudum şifa ayetlerini
Yasin serif falan okudum nazar ayetleri okudum işte 1 saat sonra ole uyudu sükür
Şimdi iç bişi yok rabbime sonsuz sükürler olsn ne Aman kapısına gitsem boş çewirmeyen Allahıma canm feda..;(
Neyse saat.:6 oldu dedim yarım saat sonra kalkıp kahvaltı hazırlıcam yatarsam kalkamm :) kahvaltı falan hazırladım zaten eşimde uyumadı oda kalktı kızımızı salladı beşiginde bn okurken
Ole sabahladık yani
Yha belki aranızda nazara inanmıyanız wardır saygıda duyarım
Ama kızıma cok nazar degiıyo mevlüdümüz vardı ee şimdi kız cocugu giydırcım cicili bicili saclları falan topladım
Birde şimdi bıcır bıcır konusuyo oynuyo kimse kötü gözle bakmadı ma cok sewdiler dedim belki nazar vardır
Ölee işte.......
deniycem artık akşam eve gidince okuyayım tekrardan en kolay olanı deniycemPatlativer corek otunu kuru kayisiyi bak biseycigin kalmiyo
o zaman bende bu haftaki diyet listemi yazayım
Sabah uyanınca;
3-4 adet kuru kayısı
3-4 adet badem yada 1 ceviz
1Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1kk beyaz peynir
1adet yumurta
Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık
2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 1
1 adet meyve
Öğle
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
4yk yoğurt yada 1 bardak ayran
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 Porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 2
1 adet taze meyve yada 3-4 adet kurumeyve
3 tane kepekli grisini
Akşam
90gr kadar et/tavuk/balık (fırında-ızgara veya haşlanmış) yada 5yk kurubaklagil(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
8 yk sebze yemeği(buharda)
1porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 3
1 adet meyve
Cuma ve cumartesi günlerini yazmıyorum artık. Pazar gününden başlayım mı ?
kahvaltıya kaleye gittik kızlar ayıp olacak ama yazıcam .Diyetisyene msj attım bana
"Merhaba Şulecim;
Günlük tüketimini inceledim
Tüketimin bol atıştırmalı ancak diyetle uyumsuz bir seçenek de bulunmamakta arada bu tarz değişiklikler yapılabilir;
Sağlıklı ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle " dedi
sabah (uzun bir kahvaltı oldu)
30 gr beyaz peynir
10 gr otlu peynir
7-8 zeytin (çok küçüklerdi)
50 gr bazlama (yemeseydin falan demeyinburnumun dibinde açıp pişiriyorlardı yemesem o kokuyu çekerek yine aynı kaloriyi alırdım )
1 yumurtalı omlet
1 tane ceviz reçeli
1çay kaşığı kadar tereyağ
domates,salatalık, yeşillik
muz
1 bardak kefir
2 hurma
meyveli bar (Wasa nın elmalı olanı)
Mistik çay Sütlü
sabah öyle doymuşum ki akşam üzeri yediklerimi sırf gece açıkmayım diye yedim.
Gulsah hic gorunmedi bugun
Edaninda kesin yero degosti giremiyor
Kaptan zaten gonulden izinli
Blue yeni geldi yogun
Ayfer burdaa hep burdaa gitmiyo ki
Banu gidip gidip geliyo bizsiz yapamiyo
Sule gecmisi bitirdi yeni gecmise baslar simdi
Merve bi gelip bi gidiyor
Hilal israrli buralarda
Gozde aktif olcan aktiff hadi sabah bi merhabayla olmaz
Yasemin ee bugun pazartesi malum yogundur hastalar ama yinede burada gozu ustumde
Dilwj gunlere gitmiyor artik gruba geliyor
Tugbayi gordum bi ara sanki
Ahsen de geldi simdi gecmis yapiyor
Ee unuttugum oldu mu :26:
Ay ne guzel menu tam benlik bu menu hem ac birakmaz kilo verdir daha ne olsun
hoşbulduk şekerim sende hoşgeldin izin sonrası nasıl gidiyor diyet spor ?
saol kuzum. uzun zamandır dikkat ediyordum belki o yüzden diyetisyende izin vermiştir.Afiyet olsun demek duser bize diyetisyeninden izin cikmis nasil olsa:)
deniycem artık akşam eve gidince okuyayım tekrardan en kolay olanı deniycemmoralim feci bozuldu bide bunun sıkıntısı oof dreksiyon sınavına girmiştim cumartesi günü ve hoca yolda sürüşün çok iyi sadece dur kalklarda sıkıntın var ama iyi demişti. ve inerken kurs hocası geçtin geçtin geçtin hayırlı olsun demişti :44: bende onun sevinciyle aramadım bile kursu. bugün şeytan dürttü aradım ve kaldın dedi çocuk iş yerimde olmasam ağlıycam o derece üzüldüm.
menümü paylaşıyım bari
sabah: 1 kase mercimek çorbası bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek çay
ara: yarım paket form kepekli kraker. . paketi 160 kaloriydi sanırım
öğlen: 1 tabak nohut yemeği etli + 1 dilim kepek ekmek + 2 yaprak lahana turşusu 1yarım kornişon turşu
ara: yarım paket kraker yine saat 3te yedim + 1 yeşil elma bunuda şimdi yani 5te yedim..
akşam ne olur bilmem ama dikkatli olucam bugn en iyi günümdü kendimce
ama moralim çok bozuuuuukkk daha hakkım var ama çok sevinmiştim bennn
Sulecigim nazar degmesin bomba gibi gidiyor bu hafta umutluyum
Ayy burdayim burda kocamin basinin etini yiyordum da bence buda fiyette yasak olmalieee tüm geçmiş bitti.
menümüde yazdım
bir baktım kimse kalmamış :26:
hadi herkes kayboldu da ayfer sen nereye kayboldun
O yuzden adetli koyacsksin yoksa cekmeceye surekli elim gidiyir yada onun icinde yemin edecegizsana kolay gelsin tatlım. harikasın.
o çiğ kuruyemişler varya önüme ne kadar koyarsan o kadar yiyorum ben. çok seviyorum
bugün bende spor yapmayı çok istiyorum. akşam bisiklet sürsem mi ki?
Ayfer seni cok seviyorumm :) yooo gitmem artik boyumun olcusunu aldim
Maşallah hakikaten bayan kariyermiş bu ne hırs böylekahven benden olsun Yasemincim
kahve demişken birde yeşil kahve modası çıkmış şimdii pek inanasım gelmedii ilanında hem şekere iyi geliyor diyor hemde şeker hastaları içmesin diyor bu ne tezattır böyle
Evet tatlım sen benim koçumsun ben senin orti olduk:13:
Kixlar ben simdi nasil eiyet aldığımı yazacagim da bu defa pesime dusup ehliyetimi geri almasinlar
Kursa basladim ve yazili drrslerine girmedim sadece sinava girdim 95 aldim
Gecmis yillarin dotularina bsktim bi gece once nettede siru coz vardi ondan gectim neyse
Bizim kursta yazili dinavi gecmeyene direksiyon dersi verilmiyor zaten derslerde superim arac dizel tik fiye kalkiyi banaminda arsc lpgliydi ne tiki debriyaj gazi ayarlssam frenide cozecem ama o denli yani babam vermedi artik arabayi netse geldi dinav vakti bir güneş ki sorma acik slan milyonlarca insan ee snkarsda nolcak bi yarim saat icinde yengece donunce biz kursun hocasi yaninda biriyle gelfi beni ve bi iki erkegi cagirdi dedi ki siz zaten iyisiniz sinava girmeyin ee nasil olacak :26: hallederiz saat ucte arayin sonucu ogrenin
Aradim hic girmedigim sinavdan 90 la gectim acaba on puani aracin icinde yokum diue mi kirdilar dedim hocaya
Neymis once panige bakiyolarmis vs vs velhasil uzulme gozdecim ikinciye ladar piratik yap imkanin varsa
Kixlar ben simdi nasil eiyet aldığımı yazacagim da bu defa pesime dusup ehliyetimi geri almasinlar
Kursa basladim ve yazili drrslerine girmedim sadece sinava girdim 95 aldim
Gecmis yillarin dotularina bsktim bi gece once nettede siru coz vardi ondan gectim neyse
Bizim kursta yazili dinavi gecmeyene direksiyon dersi verilmiyor zaten derslerde superim arac dizel tik fiye kalkiyi banaminda arsc lpgliydi ne tiki debriyaj gazi ayarlssam frenide cozecem ama o denli yani babam vermedi artik arabayi netse geldi dinav vakti bir güneş ki sorma acik slan milyonlarca insan ee snkarsda nolcak bi yarim saat icinde yengece donunce biz kursun hocasi yaninda biriyle gelfi beni ve bi iki erkegi cagirdi dedi ki siz zaten iyisiniz sinava girmeyin ee nasil olacak :26: hallederiz saat ucte arayin sonucu ogrenin
Aradim hic girmedigim sinavdan 90 la gectim acaba on puani aracin icinde yokum diue mi kirdilar dedim hocaya
Neymis once panige bakiyolarmis vs vs velhasil uzulme gozdecim ikinciye ladar piratik yap imkanin varsa
canımmm malum regli ilk gunum geceden beri kıvranıyorum yarına atlatrım inşşGulsah hic gorunmedi bugun
Edaninda kesin yero degosti giremiyor
Kaptan zaten gonulden izinli
Blue yeni geldi yogun
Ayfer burdaa hep burdaa gitmiyo ki
Banu gidip gidip geliyo bizsiz yapamiyo
Sule gecmisi bitirdi yeni gecmise baslar simdi
Merve bi gelip bi gidiyor
Hilal israrli buralarda
Gozde aktif olcan aktiff hadi sabah bi merhabayla olmaz
Yasemin ee bugun pazartesi malum yogundur hastalar ama yinede burada gozu ustumde
Dilwj gunlere gitmiyor artik gruba geliyor
Tugbayi gordum bi ara sanki
Ahsen de geldi simdi gecmis yapiyor
Ee unuttugum oldu mu :26:
günaydın kızlar
hoşgeldiniz dilekleriniz için çok sağolun hoşbulduk:)
şu bakıcı olayıyla uğraşıyorum, çokşükür maşallah iyi gidiyor inşallah hep memnun oluruz..
tabi ben türkyieye gidip gelince ne diyet kaldı ne karatayzaten çok yiyemiyorum ama herşeyden az da olsa yedim karataylık bi tarafım kalmadı muhtemelen kilo da aldım tartılmadım cumaya tartılınca göreceğim kaç olduğumu
en kısa zamanda yürüyüşe tekrar başlayacağım.. aslında niyetim, taylan kümelinin diyet öncesinde 1 hafta yapılan bir detoksu vardı onunla başlamayı düşünüyorum yarından itibaren..baya toparlıyor o, sonrasında da karatayla devam etmeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?