Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim bu tiramusu disarda satilansa ciks olmadi karataya ve su kuruyemisi eklesen artik
Kapa kulaklarini sen onlara ve baska dr gorun oyle birsey varsa zaten seni nasil birbucuk ay sobra gel diye gobderir hotmon kan vs bunlari yapti mi

Aynen canim benim rabbim ol dedikten so ra olur

kızlar ben malesef çok az tatlı ve yarım börek yedim tatlı sadece 2 çatal ve şerbetli değil, meyveli bir sosu vardı ve tabanı biskuviydi, kesinlikle şekerli sayılmazdı.. börek de baktım güzel değil devam etmedim..
inanın o kadar çok çeşit vardı ki bunlarla kurtardım, millet hemen tabağa bakıyor zaten çok rahatsız oluyorum ya, yok çok az aldın yok karatay mı hala.. gidin kendi tabaklarınızı halledin dimi ama ya..
neyse yine çok ucuz kurtardım..

62

Slm Kızlarrr güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah

Yaseminim hani sen kv lere söyleyecektinn ne oldu söyleyemedin sanırım:26: takımın en büyüğü benimmm kimseye kaptırmamm

Canim benim kendime guvenim geldi listeye gore 200 gitmis gorunsede ben 900 verdim aldigimida verdim listeden once

Tebriklerrr Ayferimmm harika bir sonuççç

Belkide bilerek unutmuş gibi davranıyordur Dilekcimm kesin bir sürprizi vardır akşam olsun bakalım bi

Eklentiler

• $ayfer.gif
    36,1 KB · Görüntüleme: 59
banucum bu aralar kimseyle uğaraşasım konusasım yok.sabah 1 saat süt iznim var gidiyorum cocuklara kahvaltı yaptırıyorum öğlen gidip akşam yemeğini yapıyorum acıkanı yediriyorum.kvdem dinler gibi yapıp kendi bildiğini okur.eşime dedim vebali sana cocuk nasıl ağlıyor kakasını yaparken.izin olayı yılan hikayesi gibi oldu asm aylardır her haftasonu taşınacak diye bir türlü izin alamıyorum.haftaya düşünecem bu seferde eltim sanırım eşiyle gezmeye antalyaya gidecek kvler yine bizde ben ne yapayım öyle izni.evimde cocuklarımla başbaşa kalmak istiyorum.

63

kuruyemiş yine yok bitanemm tiramisu yarım dilimde olmamışş canımm biliyorum çok gaddar gibi görünüyoruz ama şekere karşı olan bağımlılığı kırmak için şekerli besinlerden uzak durman lazım karatayda

Aminnn Hilalcimmm inşşş

akşam dengelersin bluecumm yürüyüşünüde yaparsan telafi emiş olursun sıkma canını öyle bir ortamdayken yine iyi kurtarmışsın

Son düzenleme:

Canım işin zor hakikatennn anlayışsız insan oldumu çekilmez iyide torunun acı çekiyor insan nasıl yanlışında ısrar etmekte bu kadar ısrarcı olabilir anlamıyorumm izninde kv ler sizde olacaksa erteleme imkanın varsa ertele bence bitanemm çocuklarınla başbaşa kalamadıktan sonra evde yine huzurun olmayacaksa izne çıkmanın anlamı yok daha çok sterese girersin bence

Bana müsade kızlar belediyeye gitmem lazım bu seneki cezamız ne kadar bi öğreneyim bakalım görüşürüz cici bakın kendinize

Ayy allahim nefret ediyorum oyle insanlardan bizimkilerde hala kek cesidini deneyip duruyorlar bide yemwyince bakiyorlar :gine ucuz atlatmissin

Aynen katılıyorum sana canim . Hayir bide kv evde ama yemegide sen iglen kostur kostur mu yapiyorsun allahim destek mi kostek mi belli degil yasemincim.
Bana müsade kızlar belediyeye gitmem lazım bu seneki cezamız ne kadar bi öğreneyim bakalım görüşürüz cici bakın kendinize

Hayirdir canim ne cezasi :26:

Aynen öyle Ayfercim, millete böyle konularda öyle bir kızıyorum ki , moral bozmakta üstlerine yok yahu; hiç anlamadıkları konularda birdenbire doktor kesiliyorlar..

Allah sana da nasip etsn inş

Bizim için söylemesi kolay tabi ama bazen akıına bırakmak, kafayı biraz rahatlatmak lazım, hiç bir sorun yokken bile senelerce çocuğu olmayıp pes ettkten sonra çocuğu olan akrabalarım var, öyle güzel bir duyguyu nihayet tattıkları için inanılma mutlular, bu süreç yıpratıcı ama elinden geleni yaptıktan sonrasını da Allah'a bırakmak lazım

Kizlar suuuuuu beni.ki 1.5 olck

Ben de 1,5 a yaklaştım şimdii

Ayy marka yazmıyım ama kaliteli bir mayo markasında çok indirim gördüm ve dayanamadım Ben mayokini sevdalısıyım Mesela geçen yaz tam 170 tl aldığım mayokini 60 tl ye inmişşş buna üzüldüm ama başka 2 adet aldım ben de Ne de olsa bu yaz ya balayı olur ya da en azından hazırlık falan derken bol bol Antalya yolu bana görünür malum insanın nişanlısı Antalya'da olunca

Not: Ben tam bir alışveriş manyağıyımm!!!

Son düzenleme:
Astim kendimi

Ben carya ben odulu hak ettim bakmayin listede gidene ödül istiyorum ama odulumude bi anlatayim benim diyetisyen haftada bir sutlu tatli vermisti misal puding onuda bir gun once suru kaynat ustundeki yagini ayirtip ertesi gun puding yap demisti simdi benim odulum puding olsa cokta abarti degil kalorisi ve diyetisyen tarifine gore yapsam

Neyse siz dusunun ben bu arada bir badire daha atlattim
Ogle yemegi tam bir fiyasko
Sehriye corbasi yaglarin icinde yuzuyordu
Pirinc pilavi
Kuru fasulye

Ne yigurt ne salata var bu asciyi bogacagim

Napiyim 4-5 yk kadar kurufasulye aldim bol baharat attim birde ince dilim ekmegin disini yedim

Ee herkes pilav kuru yedi yinede doymadilar ustune su denenen kekler geldi 5-6 kalip herkes saldirdi bende bahceye çıkıyorum dedim bizim hatunlara yuruyuse basladim ki arkadas elinde kek kosa kosa geliyor hemen ettim yeminimi ayfer paylasalim dedi yok dedim yemem ayy ye nolur seninle yeriz diye buyuk aldim dilimi yok canim istese irdim dedim allahtan oyle israr etmsdi yedi keki hemen

Ve oglen molamda 40 dk yurudum kizlar havada cok guzeldi

Haklisin hilalcim benimde var oyle arkadadlarim ne tedaviler cvp vermeyip kendi haline birakinxa olan ama benim durum biraz farkli son aylara kadar taktigim filan yoktu ama ilk bebeğim dustu ve kurtajim da zor gecti dusmemesi icin kullandigim ilaclar bu sureci zorlastormis simdi insanin icinfe tersiz bir korku oluyor ya yine oluyirds tutunamiyor sa yada farkinda olmadan dusmesine sebep benim kontrolsuz hareketlerim mi cunku ben tam bir firlamayim evde bile seke seke yururum parendeler atarim taki bu dusunce bi kac ay once yerlesene kadar hatta aylarca spor yapmama sebebim bile bu korkum . Simdi bu hafta basladim spora dedim ki rabbim isterse alir isterse verir haa gece karin ve kasik agrilarim oluyor ama bunu spora uzun sure ara verdigime bagliyorum yoksa obur turlu hayat zehir oluyor. Esimde bende deli gibi cocuk seven cicukla coxuk olan tipleriz buda etkiliyor tabi ki

yememek daha mutluluk verici olmuyormu cünkü başarı bizim için yememek.sen beni dinle kendine kiler yap.aç kalma.

ayfercim senin burcun neydi?kendini kasma ilk düşük sebebi ne demişlerdi sana?ben ilkinde ambulanla kaza gecirdim 2.de birinciyi sürekli kucagımda taşıdım (eşim yoktu yanımda)2.de havada doguracaktım nerdeyse sürekli uçakla eşimin yanına gidip geldim orda dogurmak için.3.dede yeni hamileyken ev taşımak zorunda kaldım.taşıma şirketine verdim yine eşim yoktu annemle babam yanımdaydı o gece amcam vefat etti onlar giştmek zorunda kaldı.ablam ve ben 4 cocukla ev taşıdık.kesin düşer dedim.ama kimsenin yaşama şansı bizim elimizde değil.

Oyle dedigim gibi rabbim isterse olur ama ne demisler esegini saglam kaziga bagla sonra allaha emanet et ilkinde hic umursamadim rabbim korur dedim insan oyle birsey yasayinca farklı oluyor. Burcum kova canim niye sordun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…