- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canim bu tiramusu disarda satilansa ciks olmadi karataya ve su kuruyemisi eklesen artikDunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks cork otu ilik su kahvlti 1 brdk kefir 1 haslnms ymrta 6 yesil zeytn biraz peynir domates salatalk
Ara turk kahvesi
Ogle 1 kase corba
İkindi 2 yesilcy 1 kupa form cy
Aksm 1.5 kase corba yarim dilim tiramisu
2.5 lt su
Kapa kulaklarini sen onlara ve baska dr gorun oyle birsey varsa zaten seni nasil birbucuk ay sobra gel diye gobderir hotmon kan vs bunlari yapti mimerhaba canım cagla ben eski sayılırım ya:)) kısmen yanı:)) ya doktorda 1bucuk ay sonra tekrar cagırdı zaten emın olamadı ama burda komsular benı cok korkuttu bıdaha cocugun olmaz falan fılancanın olmamıs dıye
saolun kızlaaar
E hakkınn ama bence unutmayacakkk
Memnun oldumm...
Y aben sırf o milletin bilkinçsizce yorumları yüzünden, dermoid kist ameliyatımı kimseye söylemeden oldum, akrabalar da dahil tabi kii.. çok biliyorlar ya.. aklına sakın öyle kötü şeyler getirme, Allah verdikten sora tek tüple, tek yumurtalıkla bile hamile kalıyor insanlar. Allah bütün isteyenlere bebiş versn inşallahh..
belki de tüp bebek tedavisi yaptırman için hemen böyle dediler, benim artık hiç güvenim kalmadı..
evet 8li rakamlara hiç iniycem sanmıstım.ilk tecrübelerim kaçamaklı denge menüleri.sonra karataya geçiş yaptım o bendeki tatlı isteğini yok etti saolsun sonra diyetisyen.oyüzden kaçamak yapmayın deyip duruyorum.hergün başka şeyler yiyceme aynı kaloride deyip illaki çikolata felan yiyordum bi hafta 300gr giderse ertesi hafta geri geliyordu.
hayırlı uzun ömrün olsun canım benim.hayat sana güzel.maşallah.
bluecum sabah okadar okurken yorum yaptımda yazmamısım.bakıcına cok sevindim umarım hiççç sorun yaşamassın.burda millet burda acayip.eski hemşirem aradı oğlunu bakıcıya vermiş bakıcı sorun cıkarmıs hemen.benim bakıcılar zaten alem.ya sabır diyorum.kendi kendimi bunaltıyorum.dün kzım kabız diye pırasa yaptım çorba yaptım kvdem yine kafasına göre tok tutacak şeyler vermiş.tek derdi cocuk doysun.yemeyen bi cocukta değilki zorlanıyor desem.
ayyy en büyüklerden biri benim galiba.
benimki 1 kere bile hatırlamadı.şükret walla.
hani her ay rahim içi önce kalınlarşıp damarlanıyor sonrada adet olunca kanama oluyor çikolata kistindede rakim dokusu yumurtalıkta ortaya çıkıyor adet dönemleerinde tıpkı rahim gibi kan doluyor ve kan dışarı akamadıgından çikolata gibi oluyor adı ondan.
Canim benim kendime guvenim geldi listeye gore 200 gitmis gorunsede ben 900 verdim aldigimida verdim listeden once
Vallahide yutkundum gorunce deli kiz .esim hersne unutmazdi ilk seneler hele organizsayon yapardi bir hafta once aile arkadaslar tabi sonraki seneler basbasa cocucuklarla kutlamalara dondu bu sefer hic belirtisi yok unuttumu diyecem ama unutmaz kafa bi milyon bu sira unutmysta olabilir yani sizin anliyaciginiz bu dogumgunumde pasta olmayabilir
Eki Görüntüle 986615 [/CENTER]
midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.
geçmiş olsun canımm hiç dinlenme şansın yokki bünye beni dinlendir diye sinyal veriyor böyle suya yüklen tatlım
Kizlar sabah sabah gezmelere ciktim rakiplere ugramadim bilr cunku bu hafta birinci biz olcaz
Kilo koruma topigine gittim bebde orda olmak istiyorum yaa
Daha da azimlendim hedefi girerken kac bildirmistim hatırlamıyorum ama ya 54 yada 55 di 53 olsun tam olsun diyorumben yapacsgim daha once yapmistim bebesim gobisime gene kadar devam o gelincede kararaya gececegim organik ve saglikli gelsin dunyaya inşallah
İnşallah Ayferimmm sağlıklı nur topu gibi bir evlat nasip etsin rabbim sana sonra karatayla sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebişini
Gunaydin kizkr bu hafta ici de yine cok giremedim.babam memlekette ama burdaki arkadaslr sagolsun gscmis olsun akini yaptilar
Günaydın Ahsenimm baban iyidir umarımm bu hasta ziyaretleri bizim güzel adetlerimizden tatlı bir yogunluk oluyor gerçi ama olsun sayıp gelmeleri çok güzel bir davranışş bu değerlerimizi kaybetmemek lazım
Günaydın kizlar tebrikleri alayim
:119::119:
:124: sabah 06:30da kalktim 1 mile leslie yaptim :124:
Vee tarti 64.6 simdi ikiyuz gr icin sevinilir mi demeyin hafta sonu 65, 5 dum liste icin 200 olsada benim icin 900 gr
Tebrikler bitanemmm çok sevindimm bu kaftaki emeğinin karşılığını aldın çok şükürr sevinilmezmi hiç 100 gr veremediğim zamanları biliyorum
Çok geçmiş olsun kaptanjım . Çocuklar hasta olunca anneler alt üst oluyor. Allah kolaylık yavrularından şifa versin inş. Ateşden olmuştur sayıklamalar. Ne geçmişi aşk olsun biz sana özet geçeriz
Kızkardeşime çok kızdım bugün hala kızgınlığım devam ediyor. Eşiyle boşanmaya karar vermişler ve kv desi protokol yaptırmış kızının velayetini onlara vermek şartıyla hemen boşanacaklar. Benim gerizekalı saf kardeşimde kabul edip imzalamış. Offf offf dahasında varda mide ağrım coşuyor. Bugün tüm gün başım ağrıdı şimdide uyuyamadım uyandım ve hala başım ağrıyor.
Listeyi yazarken sabah demiş bırakmışım sıra ile yazdım aslındasabah ara öğle ara akşam ara olacak
Bu sizin servis nasıl bir yer yaaaa her gün bir tuzak varaslında 2 küçük kare bitter çikolata diyetlere ekleniyor ama kontrol altında olmak lazım galiba
Çay nasıl güzel görünüyor ohhh mis
Şulecimmm kardeşin boş bulunmuş sanırım yada farketmeden imzaladı üzüldüm inan sonra çok pişman olacak ama hakim belli bir yaşa gelene dek cocuğu anneye verir büyük ihtimalle büyüyene kadarda babası çoktan evlenir ve inan bana almak bile istemez
kv desine de pes doğrusu yuvayı kurtarmaya çalışacağına plan hazırlamış ne diyim
Kızlar tebrikleriniz için çok sağolun mesajı yazarken csnım tatlı istiyordu sonra geçti o his.. Türkiye'de kan tahlili yaptırdım herşey iyi dedi doktor takviyeye ihtiyacım yokmuş, insülin direncine de baktırdım o da sınırlar içinde çokşükür.. Maşallah..
Bir de spor gelirse güzel olacak inşallah :)
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Bluecum maşallah diyelim
Kızlar
NAsılsınız bakalım iyimisiniz
Nasıl gidiyo .. Bnm internet paketi bitti aksam eşimdwn çekiyoruö puha
Neyse kıZlar
Bu aralar kendime gelemedim
Ne khvaltı ne bişi ........
Anlamıyorum bu kız niye böle caduuuu..........
Kendimi saldım iyice....
Ama ama ama bu kulolar bnden kacmıcak hepsini gram gram kurtulcam
Kafama taktım
Yarın kv deme gıdıp bı gusel yesıllık toplayayım solee
Bı silkelenip solee ohhhhh kendıme geleyim
Evet Mervişim hakikaten saldın kendini hadi bugün toparlanmaya başla şu enfes kahvalttılarına menülerine geri dön tatlım
Korkma bitanem burdayız hep birlikte yardımcı oluruzbu cuma ben tasıyım lısteyı demıstım ama daha kendı yuzdemı bıle lısteye ekleyemıyorum nasıl yapıcamben yapmasam:18:
Tesekkür ederim canim
senin koc yogundur mutlaka,yoksa sen sevilmezmisin
afiyet olsun canim,sende demissin zaten hata diye
tesekkür ederim canim..sen nasilsin
sabah firsat bulmusken ugradim kisaca
evet canim kücügümünki siddetli,kusma ve ateste vardi,ates kesildi ama kusma arada oluyor
hepsinide severim
selam canim..hos geldin,cok gecmisolsun canim..cok üzüldüm gercekten
o kopyalanmadan bende istiyorum
afiyet olsun canim..
hos geldin edacigim..canim ya keske ayrilmama gibi bir ihtimal olsaydi..canim sen biliorsundur ama ben yinede söyleyeyim,kendi isteginle ayrirlirsan 6 ay boyunca yarismaci olamiyorsun,6 ay sonra tekrar dönebilirsin..
insallah hersey gönlünce olur,arada gel parmak salla kizlara,senin parmaklardan tirsiyorlardi
cok tesekkür ederim canim..
canim sen elinden geleni yaptiktan sonra,hizli yavas fark etmez..önemli olan kacamak yaparak yolumuzu uzatmamak
gecmisolsun canim..arkadaslarinda dedigi gibi bi kac doktora daha görün,güven olmusor artik 1taneye
afiyet olsun canim..harika olmus dönüsün..oglusun yardimciya alistimi canim
baglayalim seni takima istersen
afiyet olsun canim
kahvaltidaki helva olmamis,ufacikta olsa kacamaktir..bir ufacik kacamak daha ödülü götürür ona göre
bamyaya bayiliyorum ben ya,tazesini bulamiyorum,annem kurutulmusunu göndermisti,ondan yapiyorum bende...ama benim herüf pek sevmiyor,kizlarada saclarinizi uzatiyor diye yediriyorum,ne kötüyüm ya
baskada cok begendim canim yedikelrini,ne demistin dün bizimlesin:128:
Aradada olsa hala kusmanın devam etmesi iyi değil Helincimm midesi düzelemedi sanırımm
valla çok zekisin bamya ve saç uzama harika bir yöntemmm canım
bende yazdan depoluyorum anneme dokunmayan tek yiyecek
Caglacim bana da dediler bide o kadar umutsuz konustular ki iki hafta bityim resmen meger oyle degilmis iyice gittim arastirdim ilk kist oldugunu soyleyen ataturk arastirma hastanesiydi birde tanidik vardi özel ilgilenmislerdi sozde tek bir yere bagli kalmaa birde kaca kac tv usgde yaziyordur
Bleu guzel bir donus canim
Dilek helvami yemis :26:
Benim menum
Sabah
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim denge ekmegi
Domates salatalik
Ara
1 kahve
Ogle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyin aulu koftenin sadece kofteleri yendi patatesleri havuclari secildi
Ara
2 adet cig kofte
.aksam
1 ksse tarhana çorbası
5 yk et sote
Bol salata
Su:2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş
süper süper tebrikler cnmmmm mükafatınıda gördünnn aynen devam tatlım
tahini görmedim ben bak helincimde uyarmış bi kaçamak daha yaparsan ödülü unut tatlımMENUM
sabah ıkı cevız 2 kayısı su
kahvaltı bir d.cavdar,bir.d peynır,lor,5 zeytın bolll yesıllık,ufaccık tahın helvası
ogle yarım tabak kıymalı bamya yogurt1 dılım ekmek
ara elma
aksam yarım tabak sulu kofte pateteslerı yenmedı yogurt
ara sutlu neskafe 2 cevız
spor 45 dakıka kosubandı ,3,5 lt su 3bardak bıtkı cayı
Hanımlar selam bugün çok şükür karataya döndüm bomba gibi:)
Menümü yazayım canım tatlı istiyor şuan,ama eski günlere döneceğim inşallah ve yine bu saatlerde canım bişey istemeyecek :)
Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz badem kaju karışımı
5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata
4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata
Evde yardımcı olması çok iyi oldu salatayı yapıyor o sayede aksatmıyor salatam..
Aç hissedersem süt içeceğim birkaç güne alışırım yine inşallah
Spora başlayacaktım ama yürüyüş arkadaşı bulamadım yarın inşallah
harika bir başlangıç bluecum gün içinde 1,5 saat leptin çalışmış daha ne olsunnn
Ya acaip kotuyum kizlar cikolata kisti varmis bende ya su doktor olaylarinida bitireim dedim ama bugun hep kotu haber aldim
birkaç dr a daha görün cnm arkadaşlarda söylemiş hemen umutsuzluğa kapılma ne olur
Su gorevi tamam
Canim hosgeldon cok gecmis olsun bende senden farksiz degil aslindaenistemde supelenmis doktor ankraya gondermis kac gundur tahlil ustune tahlil yaptiriyor biyopsi sonuclarini bekliyiruz Rabbim buyuk
İki cig kofte napar senin bunyeye:)
Canim ya en azindan cumalari gir kilonu bildir catlariz meraktan
Hay maasallah cokta yavas olmasin ayda 3 olsun :)
İyi aksamlar kocum bencefe bu kocluk isi cok guzel oldu yarinda arkadasimla disirida yuruyuse basliyoruz hergun birsaat diye hedefledik bakalim .ama kaptan kocum 500gr izin vermisti ne yiyecegime karar verdim izniniz olursa alman pastasi cocuklar yedi bizim burdada cok guzel yapan bir pastane var aklim kaldiydi
eniştenin sonuçları inş güzel çıkar Dilekcimm Alahtan umut kesilmez ne kadar çoğaldı bu hastalık
oooo bir saat dışarıda süper olur yürüyüş dilekcimm
o zaman ortada buluşalım helincim 500 ben 800 demiştimm 650 gr ver en az ödül senindir
Dunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks cork otu ilik su kahvlti 1 brdk kefir 1 haslnms ymrta 6 yesil zeytn biraz peynir domates salatalk
Ara turk kahvesi
Ogle 1 kase corba
İkindi 2 yesilcy 1 kupa form cy
Aksm 1.5 kase corba yarim dilim tiramisu
2.5 lt su
E hakkınn ama bence unutmayacakkk
Memnun oldumm...
Y aben sırf o milletin bilkinçsizce yorumları yüzünden, dermoid kist ameliyatımı kimseye söylemeden oldum, akrabalar da dahil tabi kii.. çok biliyorlar ya.. aklına sakın öyle kötü şeyler getirme, Allah verdikten sora tek tüple, tek yumurtalıkla bile hamile kalıyor insanlar. Allah bütün isteyenlere bebiş versn inşallahh..
kızlar ben malesef çok az tatlı ve yarım börek yedimtatlı sadece 2 çatal ve şerbetli değil, meyveli bir sosu vardı ve tabanı biskuviydi, kesinlikle şekerli sayılmazdı.. börek de baktım güzel değil devam etmedim..
inanın o kadar çok çeşit vardı ki bunlarla kurtardım, millet hemen tabağa bakıyor zaten çok rahatsız oluyorum ya, yok çok az aldın yok karatay mı hala.. gidin kendi tabaklarınızı halledin dimi ama ya..
neyse yine çok ucuz kurtardım..
banucum bu aralar kimseyle uğaraşasım konusasım yok.sabah 1 saat süt iznim var gidiyorum cocuklara kahvaltı yaptırıyorum öğlen gidip akşam yemeğini yapıyorum acıkanı yediriyorum.kvdem dinler gibi yapıp kendi bildiğini okur.eşime dedim vebali sana cocuk nasıl ağlıyor kakasını yaparken.izin olayı yılan hikayesi gibi oldu asm aylardır her haftasonu taşınacak diye bir türlü izin alamıyorum.haftaya düşünecem bu seferde eltim sanırım eşiyle gezmeye antalyaya gidecek kvler yine bizde ben ne yapayım öyle izni.evimde cocuklarımla başbaşa kalmak istiyorum.
Kizlar suuuuuu beni.ki 1.5 olck
kızlar ben malesef çok az tatlı ve yarım börek yedimtatlı sadece 2 çatal ve şerbetli değil, meyveli bir sosu vardı ve tabanı biskuviydi, kesinlikle şekerli sayılmazdı.. börek de baktım güzel değil devam etmedim..
inanın o kadar çok çeşit vardı ki bunlarla kurtardım, millet hemen tabağa bakıyor zaten çok rahatsız oluyorum ya, yok çok az aldın yok karatay mı hala.. gidin kendi tabaklarınızı halledin dimi ama ya..
neyse yine çok ucuz kurtardım..
Aynen katılıyorum sana canim . Hayir bide kv evde ama yemegide sen iglen kostur kostur mu yapiyorsun allahim destek mi kostek mi belli degil yasemincim.
Canım işin zor hakikatennn anlayışsız insan oldumu çekilmez iyide torunun acı çekiyor insan nasıl yanlışında ısrar etmekte bu kadar ısrarcı olabilir anlamıyorumm izninde kv ler sizde olacaksa erteleme imkanın varsa ertele bence bitanemm çocuklarınla başbaşa kalamadıktan sonra evde yine huzurun olmayacaksa izne çıkmanın anlamı yok daha çok sterese girersin bence
Bana müsade kızlar belediyeye gitmem lazım bu seneki cezamız ne kadar bi öğreneyim bakalım görüşürüz cici bakın kendinize
Canim bu tiramusu disarda satilansa ciks olmadi karataya ve su kuruyemisi eklesen artik
Kapa kulaklarini sen onlara ve baska dr gorun oyle birsey varsa zaten seni nasil birbucuk ay sobra gel diye gobderir hotmon kan vs bunlari yapti mi
Aynen canim benim rabbim ol dedikten so ra olur
Kizlar suuuuuu beni.ki 1.5 olck
Aynen öyle Ayfercim, millete böyle konularda öyle bir kızıyorum ki , moral bozmakta üstlerine yok yahu; hiç anlamadıkları konularda birdenbire doktor kesiliyorlar..
Allah sana da nasip etsn inş
Bizim için söylemesi kolay tabi ama bazen akıına bırakmak, kafayı biraz rahatlatmak lazım, hiç bir sorun yokken bile senelerce çocuğu olmayıp pes ettkten sonra çocuğu olan akrabalarım var, öyle güzel bir duyguyu nihayet tattıkları için inanılma mutlular, bu süreç yıpratıcı ama elinden geleni yaptıktan sonrasını da Allah'a bırakmak lazım
Ben de 1,5 a yaklaştım şimdii
yememek daha mutluluk verici olmuyormu cünkü başarı bizim için yememek.sen beni dinle kendine kiler yap.aç kalma.Astim kendimi
Ben carya ben odulu hak ettim bakmayin listede gidene ödül istiyorum ama odulumude bi anlatayim benim diyetisyen haftada bir sutlu tatli vermisti misal puding onuda bir gun once suru kaynat ustundeki yagini ayirtip ertesi gun puding yap demistisimdi benim odulum puding olsa cokta abarti degil kalorisi ve diyetisyen tarifine gore yapsam
Neyse siz dusunun ben bu arada bir badire daha atlattim
Ogle yemegi tam bir fiyasko
Sehriye corbasi yaglarin icinde yuzuyordu
Pirinc pilavi
Kuru fasulye
Ne yigurt ne salata varbu asciyi bogacagim
Napiyim 4-5 yk kadar kurufasulye aldim bol baharat attim birde ince dilim ekmegin disini yedim
Ee herkes pilav kuru yedi yinede doymadilar ustune su denenen kekler geldi 5-6 kalip herkes saldirdi bende bahceye çıkıyorum dedim bizim hatunlara yuruyuse basladim ki arkadas elinde kek kosa kosa geliyor hemen ettim yeminimi ayfer paylasalim dedi yok dedim yemem ayy ye nolur seninle yeriz diye buyuk aldim dilimi yok canim istese irdim dedim allahtan oyle israr etmsdi yedi keki hemen
Ve oglen molamda 40 dk yurudum kizlar havada cok guzeldi
ayfercim senin burcun neydi?kendini kasma ilk düşük sebebi ne demişlerdi sana?ben ilkinde ambulanla kaza gecirdim 2.de birinciyi sürekli kucagımda taşıdım (eşim yoktu yanımda)2.de havada doguracaktım nerdeyse sürekli uçakla eşimin yanına gidip geldim orda dogurmak için.3.dede yeni hamileyken ev taşımak zorunda kaldım.taşıma şirketine verdim yine eşim yoktu annemle babam yanımdaydı o gece amcam vefat etti onlar giştmek zorunda kaldı.ablam ve ben 4 cocukla ev taşıdık.kesin düşer dedim.ama kimsenin yaşama şansı bizim elimizde değil.Haklisin hilalcim benimde var oyle arkadadlarim ne tedaviler cvp vermeyip kendi haline birakinxa olan ama benim durum biraz farkli son aylara kadar taktigim filan yoktu ama ilk bebeğim dustu ve kurtajim da zor gecti dusmemesi icin kullandigim ilaclar bu sureci zorlastormissimdi insanin icinfe tersiz bir korku oluyor ya yine oluyirds tutunamiyor sa yada farkinda olmadan dusmesine sebep benim kontrolsuz hareketlerim mi cunku ben tam bir firlamayim evde bile seke seke yururum parendeler atarim taki bu dusunce bi kac ay once yerlesene kadar hatta aylarca spor yapmama sebebim bile bu korkum . Simdi bu hafta basladim spora dedim ki rabbim isterse alir isterse verir haa gece karin ve kasik agrilarim oluyor ama bunu spora uzun sure ara verdigime bagliyorum yoksa obur turlu hayat zehir oluyor. Esimde bende deli gibi cocuk seven cicukla coxuk olan tipleriz buda etkiliyor tabi ki
ayfercim senin burcun neydi?kendini kasma ilk düşük sebebi ne demişlerdi sana?ben ilkinde ambulanla kaza gecirdim 2.de birinciyi sürekli kucagımda taşıdım (eşim yoktu yanımda)2.de havada doguracaktım nerdeyse sürekli uçakla eşimin yanına gidip geldim orda dogurmak için.3.dede yeni hamileyken ev taşımak zorunda kaldım.taşıma şirketine verdim yine eşim yoktu annemle babam yanımdaydı o gece amcam vefat etti onlar giştmek zorunda kaldı.ablam ve ben 4 cocukla ev taşıdık.kesin düşer dedim.ama kimsenin yaşama şansı bizim elimizde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?