Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menüm
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
piliç roti
2 dılım ekemk

ara
1 kutu süt

aksam
5-6 kucuk bulgurlu lahana dolması
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
2badem
5kaju

2 lt su
spor: yok ama hıc oturmadım yıne 8 saat boyunca

kizlar ben kacar tukkan size emanet olmassa nobrtlesemi dursak tukkanda:)) kaynanam kitu kotu bakiyor tel elimde olunca ne anliuosunu karikoca tel yuzune bakmakta diyo bende annecigim bunlar akilli tel ilahi dinliyorum sohbet dinliyorum diyince yumusuya iyi ozaman kizim diuo:)

nabza gore serbet tatlım napıceksın

gün boyu oturmadan ayakta durmak çok zor olmalı canım yaa.allah kolaylık versin. Menün gayet güzel

ayy çok iyiymiş cevabın

ooyy kızlar bugnde yoğunum koş koş koş 3 kat in çık yoruldum saydımda yanlış saymadıysam 9 defa inip çıktım
kısır fazla olmadığı sürece zararı yok canım ben öyle biliyorum çünkü o da bulgur olduğu içüün

evet kaptanım benim düzene girmem biraz uzun sürüyo ama alıştımmı da sıkılırsınız aktifliğimden

hayııır kısır kalorisi yüksek bi öğün değiill ben pek severiim

günaydın çıtırlarr nasılsınızzz

ev işleri beni beklıyor daha kahvaltımı yapmadım
günaaydıın kendi adıma konuşyım iyiyim sağol senn

aynen insanı takım fazlasıyla etkiliyo. yada beni o şekilde bilemiyorum

hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm
gördümm görrdüüümmm
yok ben direk Gözde'yim
o konuda evet haksız fazlasıyla ki ben cıvıklık sevmem gerçekten saygı sınırlarını baştan belli etti zaten o. o yüzden 2. defa denemenin saçmalıktan başka bişey olmadığına kanaat getirdim

gerçekten sağlıklı ve dediğim gibi hiç sevmezdim önceden. buradaki aşçımız sağolsun yemek seçmemeyi öğretti bana.
Mantar, kapuska, karnıbahar, yeşilmercimek, pırasa ve birsürü yemek yemezdim artık hepsini mmmmm iştahla

akşamı gördüm o sigara börekleri olmayaydı iyiydi:))
evet malesef onlar olmasa çok iyiydim

geçmiş olsun canım bünyen tepki verdi sanırım bazen bende anlamasamda banada oluyo sancısı insana yetiyo:26:

kaçamak yapıp kiloları veremeyip sonsuza kadar burada paylaşım yapsınlar diye mi
hahahah buna çok güldüüümmm

hihihihihihi çok mantıklı bi cevap anca o şekilde susturulur kaynana ama benm ablam kaynanadan beter kadın hiç bişeyi yemiyo sanırım yaştan biraz . benim annem vefat etti 4 yıl önce o yüzden bütün derdim tasam ablam oluyo:26:

menün gayet güzel canım. kefir şişlik yapıyor zaten eger sancın devam ederse biraz ara ver kefire bence.

Son düzenleme:
canim dokynacak biseyde yememissin usuttunmu acaba

canım tüm gaz yapıcılar bir araya geldiler bence ondan oldu:) kefiri abarttım dün:) karnabahar önceki günden, dün de barbunya.. bir de salata, hepsi gaz yapıcı.. çok şükür bugün iyiyim..

afiyet olsun tatlım

sağol canım

ahaha ya çok güldüm var yaa

lahana sarmasıı oy oyyy canım çekti en kısa zamanda yapayım kendime yaa...

tabiki canım sende artık bizim çıtırımızsın
bende iyiyim şükür tembelliğim üstümde bi gayret işe girişmem lazımm
başın sağolsun canım benım çok şükürki ablan var

hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm

canımm kusura bakma ben görmedim . ben bakıp bakıp kaçıyorum yetişemiyorum sonra hiç olmazsa o anda ne okursam kar gibi oluyor.
iyi sayılırım. başkanı yolcu ettik istanbula gitti. ama yerine bakacak vekil biraz daha zor biri. izin alıp kaçmayı düşünüyorum ama belli de olmaz ..evim darmadağın haftasonu evde olmayınca çamaşırlar ütüler yığıldı . keşke öğleden sonra eve gidip toparlasam biraz

canım Allah rahmet eylesin annesizlik zor olmalı
bahsettiğin sebzelerin hepsine ben de bayılırım

selamlar kizlar..ayferden fircayi yiyince nasilda geldim

blue canimsin özür canim..ben kendim cok fazla gelemedigimden ayfer ve dilek gözüme carpmis sadece

ayfercigim canim merak etme,bu takimi kapanmak üzereyken toparladim,bir tek ben bile kalsam kapanmasina asla izin vermem

akşam da insanın hiç hali olmuyor değil mi, zaten anca yemek hazırla ye kaldır derken hopp akşam bitiveriyor..

tabiki canım sende artık bizim çıtırımızsın
bende iyiyim şükür tembelliğim üstümde bi gayret işe girişmem lazımm
başın sağolsun canım benım çok şükürki ablan var
aynen öyle sağolsun :)

canım Allah rahmet eylesin annesizlik zor olmalı
bahsettiğin sebzelerin hepsine ben de bayılırım
evet yani kaç senede geçse hep aynı acısı ama insan istemesede alışıyo. kabına uyum sağlıyo zorda olsa.
bende artık sebzeci oldum babam bizi etcil yetiştirdi oysakii

kızlar çok yoğunum bugüne kadar ki alışveriş yaptığımız tüm firmalarla cari mutabakatı yapıcam ve sözlü olarakta değil faks ile. ve siz düşünün nekadar çok faks göndermem gerekiyo ben diyim şuan önmde 150 sayfa var siz deyn 250 kafamda faks sinyal sesleri çalıyoo

kaçamak yapıp kiloları veremeyip sonsuza kadar burada paylaşım yapsınlar diye mi
dilek odul alacak yer ariyor cixs yok sana ödül simiti erit hobby erit once
bende buralardayım ya askolsun
Pardon canim blueda burda ben cok mu abarttim

Anladim canim kismet bir karar veremedim bakalim catlama ignesi yaptilar mi kendimi catladi

Son düzenleyen: Moderatör:

Ask olsun kaptan ya firca degil hepinize toplu sitem diyelim oda gecti dayanamadim bakmadan yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…