inşallah hiloşummHayirli sabahlarrr))
Halledersn o sorunu kiz bence az spor kayisi yesil cay icc ekmek de hic yeme bak nasi geliyo :)))
Meliscim ben de 23 nisanliym. Hilal memnun oldm ama kaptanin dedigi gibi once kendi takimina donmen gerek sonra gelirsn ins
O zaman elimizden geleni yaparzz)
Gunaydinn neyseki kurtarici gelmis :))
ya bu zorlamaları anlamıyorum neden illa al der bizim millet ya, hanımlar biz yeni nesil bu zihniyeti değiştirelim, ısrar etmeyelim ya...
sevilay sen de aldıysan yemek zorunda değildin canım, hadi 1 ini yedin 2. ne :)
sabah sabah parmaklarla karşıladım sizi hadi bakalım
Gizde stres yaoma veremeduysen sebebi belli pastalar filan ama birgunde inan cok sey degisiyor bugunu hafif fecir eksi bile cikarsin dilwgin dedigi gibi acida ise yariyorağaam ağaammm goş yetiş barnak sallancak sankii
bi barnakta bana sallayıverin yav ağlıycam şimdiiii :18:
Valla ben tartildim vermisim kilo vicdanim rahat .sen verdinmi kaptsn
geçmişi tamamladım bu sabah dayanamadım yine tartıldım önce bi 56.7 gördüm sonra malesef 57.0 oldum :))) bu tartıları da anlamıyorum:)
ay dün gece hep sizinle uğraştım rüyamda, önümde harika yiyecekler var, allahım diyorum yememeliyim, kızlara nasıl hesap veririm, söyleyemem yediğimi diyorum, ay resmen nefis mücadelesi verdim rüyamdabilinçaltımda hep siz varsınız
dünki menümü yazayım:
sabah: klasik karatay kahvaltısı ( 1 haşlanmış rafadan yumurta + 1 muz ile)
6 saat sonra (nerdeyse hala acıkmamıştım) : salata ve 1 bardak kefir
4 saat sonra : 1 kase yarmalı yoğurtlu çorba (unsuz) + 1 avuç kavurma + kocaman bir salata + 1 bardak kefir
su: 2 ltyi geçmiştir
sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi+ 2 yudum az şekerli türk kahvesi+ 1 yeşil çay
akşam oğluma ayakkabı almak için avmye gittik, 4 saat aralıksız yürüdüm, artık spor olmuştur heralde,
dün çok rüzgar vardı, ve hava tamamen kum kaplandı.. bugün düzeldi neyseki..
aga gelmis gunaydin
Gizde stres yaoma veremeduysen sebebi belli pastalar filan ama birgunde inan cok sey degisiyor bugunu hafif fecir eksi bile cikarsin dilwgin dedigi gibi acida ise yariyor
Waoww ne guzel haberler bunlar
Bakalim kim kimi gecti gecen hafta sen beni gecmistin bu hafta ben seni gececegim
ağaam ağaammm goş yetiş barnak sallancak sankii
bi barnakta bana sallayıverin yav ağlıycam şimdiiii :18:
Canim bu hagtaya kadar Turkiyede mevsimini yasamadi resmen bahardi bu hafta yine mart kazma kurek yaktiriyor sa ah beklerken sogugun etmisiyle jar atistirdi dusun yani bende klima actim ise gelir gelmez ama donmuslugun verdigi etkiyle peteklere el degmezken benim gozum isiya doymadi klimaninda sicagini actim . Gbizden avantajlisin blue sicakta insanın cani birsey yemek istemiyor
ağanız geldi koğuuuuuşşş
kız sana alkış yaptık parmak sallamadık
naptın söyle bakiimm :)))
evet biliyorum canım yağmur yağar biraz daha inşallah, Allah kuraklıktan korusun ülkemizi...
canım sıcaklarda iştah kesiliyor ama işte spor yapma imkanın da olmuyor, biz eşimle gece 11 de dışarı çıkıyorduk ve hala 39 derece oluyordu hava..
haziranda temmuzda çok daha fena oluyormuş.. izin ne zaman kullanabileceğimiz de belirsiz..
tamam kaptanım öğlenide hafif geçircem hatta bişey yemesem yoğurtmu yesem sadece diye düşünüyorum
Menun super canim . Spor sayilma mi o avmler spordan daha yorucu
Kiz ruyanda bile bizimi dusundunaferin ama bak ruyada bile yememissin
tamam kaptanım öğlenide hafif geçircem hatta bişey yemesem yoğurtmu yesem sadece diye düşünüyorum
bu hafta pasta yedim ağamm kilo verdim diye bi triplere girdim yedimde yedim bide bitane daha kaçamağım vardı vallahi unuttm şimdi :18:
Yok canim benim ogunlerini ye abartmadan aksamida hafif atlattin mi daha ne olsun dimi
sağol kaptancım:) bu hafta bi geçsin, cumartesi günü de kermes var o da çok yorucu oluyor, onu da atlattık mı haftaya spora devam inşallah.. çünkü artık mesai saatimiz değişecek, öğle arası yapmayacağız sabah 8.30da işe geleceğiz ve öğleden sonra 3.30da eve gideceğiz:) yemeğim olmasa bile yapıp yine 5 gibi yürüyüşe çıkabilirim rahat rahat..
canım öyle yapma, o zaman akşama çok yersin..
yemekten sağlıklı olanı al yanına yoğurt ve salata ye..
olsun canım artık anladın böyle olmaması gerektiğini, haftaya hepimiz bomba gibi olacağız 1.liğe oynayacağız..yeter ki haftasonu çizgiden çıkmayalım, haftasonunu güzel atlatırsak haftaiçi zaten birbirimize destek oluyoruz..
aynen öyle ağam. ben hafta sonları çok güzel kilo verip hafta içi onu koruyodum. hafta sonu hamburgerde işin içinde olunca toparlanamadım ama haftaya kendimi bilicemm kaçarım yok
ben de buradan şimdiden söz vereyim haftasonu ben de bozmayacağım inşallah..
kermes de var bi dünya tatlı gelecek ama size söz, sadece karataya uygun olan şeylerden yiyeceğim..
Yasrmincigim masallah diyim ya bidaha nazar degmesindünkü menüm:
sabah
2yk yulaf
3 kuru kayısı
2tk çörek otu
1kase yogurt
ara:1greyfurt
öğly1kase yogurt
1kase salata
5 yk barbunya yemeği susuz salataya kattım
ara:3-4 fındık
3gün kurusu
ara:meyve
akşam:fırında balık
bol salata
çayın yanına eşim limonlu gofret getirmiş miniklerden birini alayım dedim ominiciğinde ucunu bölmeye çalıştım al dedim eşime ya sen ye:))işkence etme bana.
öğle ile akşam diyetisyenimde bana 2 ara veriyordu.baya uzun bir zaman.ve dün cok hareketli bir gündü.
Bana gel dilek geze geze yorulmadi
Kizz menuyu aksam yorgunum duyerek atlattigini mi saniyirsun hadi az kizcam ne yedin seni blueya teslim etcem
Canim cok güzel menu . Gofret olayında ayri guzel bu esler bize iskence ediyir valla dedigin gibi dun benimkide yatmadsn once yedi dilim tatli ve kahve icti yaninda bi dort dilim daha yerdimde netse diyor dedim müslüman müslümana yapar mi bunu ya gozumun icine baka baka lopur lopur goturdu
Himm dimi sen buyuk konustun tabi ki yemezsinYasrmincigim masallah diyim ya bidaha nazar degmesin
Anam gobegimi nereye gomduyse artik iki gun evde durunca sanki aylardir evdeymisim gibi geliyor:)menumdede sikinti yok klasik menumde mevlud dolasiyla bi lokum yedim sadece bacim klo veremezsem esek gibi aniraxam dedim tarti once yermiyim hic:)
bende söz veriyorum kendime hakim olcam ve düzgün bi şekilde haftaya kilo vermiş olucam
Ee takim azimliyken bendende aoz hafta sonu bozmak yok kahcalriya misafirlerim var ama karatay yapacagim kahvaltimi boylece hamurislerine elim gitmeyecekben de buradan şimdiden söz vereyim haftasonu ben de bozmayacağım inşallah..
kermes de var bi dünya tatlı gelecek ama size söz, sadece karataya uygun olan şeylerden yiyeceğim..
Birsey ikmaz canim cayin omru iki yildir iki yil sonrasinda bulunfugu ortamda nem orani yuksekse ki bunun icin acilmis olmasi gerekir aflotojsin olusturur . Ama baharatlara dikkat onlarin omru kisadir uzerinde yazdigi gibi degildir cunku daha kisa surede aflotoksin olusturuyor en uu markanin kirmizi niberinde iki sene önce alinan numunede aflotoksin oludugu tespit edildi firma tarim ve hayvancilik bakanligina cezayi odedi piyasadaki urunlwri toplatim yenisini surdu piyasaya hic haberi olmadi tuketicininpeki kaptanım. bişey sorucam yeşil çayın bozulma gibi bi durumu olur mu ? paketinde duruyo bikaç ay oldu hatta 4 5 aybozulma gibi bişey olmazsa onları içiyim şimdiden diyorum faydası olur çekmecemde buldum
sağol kaptancım:) bu hafta bi geçsin, cumartesi günü de kermes var o da çok yorucu oluyor, onu da atlattık mı haftaya spora devam inşallah.. çünkü artık mesai saatimiz değişecek, öğle arası yapmayacağız sabah 8.30da işe geleceğiz ve öğleden sonra 3.30da eve gideceğiz:) yemeğim olmasa bile yapıp yine 5 gibi yürüyüşe çıkabilirim rahat rahat..
canım öyle yapma, o zaman akşama çok yersin..
yemekten sağlıklı olanı al yanına yoğurt ve salata ye..
olsun canım artık anladın böyle olmaması gerektiğini, haftaya hepimiz bomba gibi olacağız 1.liğe oynayacağız..yeter ki haftasonu çizgiden çıkmayalım, haftasonunu güzel atlatırsak haftaiçi zaten birbirimize destek oluyoruz..
tebrikler süper menüböyle gidersen haftaya mutlaka eksi çıkarsın
kuru yemiş kavrulmamış tercih et canım, akşam balığı fırında yapmakla iyi etmişsin, güzel menü tebrikler
inşallah hiloşumm
Demekko hepsi ayni bu erkeklerin benim adamda yemegi tabakta birakma huyu var doyduysa kavurms olsa yemez bendede takinti cope gitmiycek bebelerden kalani ye kocadan kalsni ye bu hale geldik ama artik yemiyorum cope atmiyirum bir posette biriktiyorum kopegimiz var annemlerin bag evinde duman ona gonderiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?