ayfercigim ben püsküüte caglanin ayrilmak istedigini bildirmemistim yanilmiyorsam..yogunluktan unutmustum:26:İnşallah inşallah
Canim ise girecektin ne yaptin . Kilo aliniyor gidince birde sen izibden dinmeden direk ayrildi yazdirdinlisteye ayrildi yazmadik ama puskuute ayrildigini bildirdik geri donmek istersen puskuutle konusurum ama suanda da takim full yine oylama gerekecek
Canim inan bende cok özledim ama geldimi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu...kendimi toparlar toparlamaz yine burdayimcanımmmm işte budur gene kurtardın bizibizde seni özledik dön biran önce
canım kıyamammm, boğazın için zencefil bal karışımı öneririm cnm dene
Evet evet görmüssünamaını ben helın kaptanımı gordum paylasımda hemıde 900 gr vermıs
oy bitanesiniz siz vallacanımsın bızde senı cok oledık
bencedeeehadı Insallah bıdaha gormeyelım sarı kart bıze yakısmıyor sarı
gecmisolsun ayfercigim..hasta olma aman dikkat et canimCok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk ettioysa ben onu begenmistim acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde
canim isin cikarsa özelime mesaj birak aksam isim yok,hallederimKi z lar 1.ciligimiz hayirli ugurlu olsun hafrayada ayni sekilde tam gaz devam unutmayin sozumuz var hafta sonu kacamak yok hafta sonu kacamak demek degil cunku
Ay buraz dinleneyim sonuc listesini gururla hazirlayacagim takimim birinci olmus
kaptaniniz bitanedir,kiymetini bilinherkesi kutluyorum.
gerçekten özellikle kaptanın sağladığı motivasyon hepimizi hırslandırıyor.
harikasınız
yaza incecik giysiler giyebilecek herkes:))
ayfercigim ben püsküüte caglanin ayrilmak istedigini bildirmemistim yanilmiyorsam..yogunluktan unutmustum:26:
dönmesinde bir sakinca yok yani
Öyle oldu sanirim,unutkanligim ilk defa ise yaradiCidden mAllah bi kapiyi kapatir bi kapiyi acar işte kendiside isterse seve seve
İnşallah inşallah
Canim ise girecektin ne yaptin . Kilo aliniyor gidince birde sen izibden dinmeden direk ayrildi yazdirdinlisteye ayrildi yazmadik ama puskuute ayrildigini bildirdik geri donmek istersen puskuutle konusurum ama suanda da takim full yine oylama gerekecek
buraya hakkını veremedıgımı dusundugum ıcın cıkmıstım ama gerı kabul edersenız gelebılrım gercı +dayımayfercigim ben püsküüte caglanin ayrilmak istedigini bildirmemistim yanilmiyorsam..yogunluktan unutmustum:26:
dönmesinde bir sakinca yok yani
Canim hakkini verememekte ne demek..amacimiz zayiflamak degilmi,kendimiz icin yapmaliyiz bunu ilk basta..ayrica yeni kaptan ayfer,o kabul ederse ki etti zaten neden olmasiniş Bulamadım canım zamana bıraktım resmen olmuo ya bulamıorum almıolar benıı :)) yaa bazen diyet adına güzel bişiler yapıorum aklıma hemen burası gelio aa bunu yazmalıyım dıorum sonradan cıktıgım aklıma gelıo:)
buraya hakkını veremedıgımı dusundugum ıcın cıkmıstım ama gerı kabul edersenız gelebılrım gercı +dayım
Canim hakkini verememekte ne demek..amacimiz zayiflamak degilmi,kendimiz icin yapmaliyiz bunu ilk basta..ayrica yeni kaptan ayfer,o kabul ederse ki etti zaten neden olmasin
Canim ben out,ayfer in oldukaa sen nereye gıttın ex kaptan ya:) walla neler oldu bılmıorum ara ara cumaları bakıp kacıncı oldugunuzu kılo werıp wermedıgınıze bakıodum
iş Bulamadım canım zamana bıraktım resmen olmuo ya bulamıorum almıolar benıı :)) yaa bazen diyet adına güzel bişiler yapıorum aklıma hemen burası gelio aa bunu yazmalıyım dıorum sonradan cıktıgım aklıma gelıo:)
buraya hakkını veremedıgımı dusundugum ıcın cıkmıstım ama gerı kabul edersenız gelebılrım gercı +dayım
aa iyi olmus sana dinlenirsin biraz ama özledim walla yaCanim ben out,ayfer in olduk
izne ayrildim canim..takimda kaptanini bilsin,salmasin diye sagolsun ayfercigimde kabul edince ona devrettim..kus gibi hafifim simdi
Canim kacsin suan haftaya kadar tamgaz devam i halde kacamak yokaldigini ne kadar verdiysen kardir zaten kilon baya bolunecek cok oldu kiz sen gideli bak ben kaotan oldum
iş Bulamadım canım zamana bıraktım resmen olmuo ya bulamıorum almıolar benıı :)) yaa bazen diyet adına güzel bişiler yapıorum aklıma hemen burası gelio aa bunu yazmalıyım dıorum sonradan cıktıgım aklıma gelıo:)
oyyy canımm canıımmm
rica ederim bebişimmm duruşman bitti sanırım iyi geçmiştir umarımm kesinlikle her hafta bir öncekinden daha süper olacakkkolmaması için bir sebep yokk
ben de samsungtan giriyodum ondanmı oluyo acab delirtiyor benii :26:
helen izinde şuan evett işleri çok yoğun ev tadilatıyla uğraşıyoo. blue hamiş değildi en son olaylar değiştide takip edemediysem dünden bu yana bilmiyorumHiloşta kaçamaklra kaçıyodu sadece artık onlarıda bıraktık bu arada iyiyim sen nasılsıınnn çok sevindim antidepresanları bırakmana kızçene de geçmişler olsun, bahar temizlikleri başlamış kolay gelsiib
Bizler iyiyiz tatlım seni böyle bıcır bıcır görünce daha bi iyi oldum hakikatennyok yok blşuecum hamile değill
Helincim bir süre izne ayrılmış Nora iznli Çağla ayrıldı Şulecik izinliydi haftaya şekerkızla birlikte dönüyor Edacığımız bizden ayrı olsa da kilo vermeye devam ediyor maşallah Hilal Gözde Dilek ve Ayfer 3, takımın neşe kaynakları Bluecum takımın ağası olmuş artık parmak sallamalar onda
Gülşahcım ev temizliyor şu an biri bana kalka dese bende başlayacağım ama ayrılasım yok niyeyse
ateş ablamız ve yeni gelen arkadaşlarımızla her hafta bişrinci olacağız inş
atmışmıydıkk
ayyy canım benimmmm yok biz snein düğünde oynayalım artık inşallah
kazanıciz Dilekcimmm
özür yok Ahsenim hoşgeldinn
su kesinlikle çok önemliii akşam 6 dan sonra yememek de etkiliyor aslında karatay tam senlik
sen işleri bitirdin ben hala kalkamadım Gülşahım
ok canımmm kolay gelsin
hiloooooooooooooşşşşşş nerdesiiin kııızz ne ediyosun çenem düştü yavv 2 muhabbet edek nerelerdesiniz hoooofff.. ayarlarım döndü dün çok hoopladım zannımca:111::111:
Ay allahim kiz senin paylasim fobini yenwcegiz merak etme
Bu hafta rakiptik yendim ki seni benim bu hafta seni de dilegide istiyorum rakip olarak hoyri meydan
Allah kabul etsin bitanem
Ellerine saglik canim
Catlakkkk dilek
Hee kiyilmaz ki bana nasil kiyulsin sevilmeligim ben kiyilmam iyi olmaz sev beni
Sen ilaclari birakmissin piskoloji mi dayabir benim ablam piskolji icin ilac kullanirke hamile kmisti tez zamanda ikincinin haberini aliriz inşaallah
Ayy sen hep bicir bicir ol bu tel uygulamanda iyi oldu ohh ihh
Benimde samsung ama uygulama degil web surumu kullaniyorum cok rahat yoksa telden bu kadar isi nasil hallederdim
Kim ben mi yapmisim sen kacmamismiydin
Merve temizlikle stres atiyon galiba bacim banafa ugra bi yatakimin civiai cijti bu kaltani devrim yapip indirelim
Ki z lar 1.ciligimiz hayirli ugurlu olsun hafrayada ayni sekilde tam gaz devam unutmayin sozumuz var hafta sonu kacamak yok hafta sonu kacamak demek degil cunku
Ay buraz dinleneyim sonuc listesini gururla hazirlayacagim takimim birinci olmus
Cok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk ettioysa ben onu begenmistim acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde
hayırlısı olsun canım zamana bırakmak en güzeli eşinin iş durumları düzeldimi
gel canım burası olmadan olmuyor
esimin daha sonuclanMADI mahkemede canım olay toplu werceklermıs parayı.. evet bıde ben cok abarttım
esimin daha sonuclanMADI mahkemede canım olay toplu werceklermıs parayı.. evet bıde ben cok abarttım
Rabbime sukurler olsun hep beni iyilerle karsilastirmistir sizlerle olmamda bunun kanitir hepiniz ne kaadar kaliteli iyi candan saygili degerli guzellersin.hepinizi cok seviyorummmm
Kızzz bugn atışamadıkkkk...bu hafta da ben geçecem senii hahahahha
Banuş ablacımm yok dah abitmemişti girdiğimde ya bugn ne bekledm koridorlardaa, anca tutuklu geldi sıra sürekli geri attı çok bekledm başım ağrıdı karnm acıktı ay ne söylendm beee
Samsung baya donuyordu ya, bildirimleri de göstermiyordu hatırladığıımm :44: ama ıphoneda alıntılanan mesajları karıştırıyo ay güya bunlar akıllı telefon
Bıraktık kızımm bu sabah yaptım sadece ama haftasonu da yapmıcam yapmıcam kii seni geçebileymm
Bizi sizler yarattınızz
Seninkinde de benmkinde de atalım göbecikelri valla ben kurtluyum zaten
Kızz gelemedm bugn yaa önce bi 3 sa falan duruşma bekledm, sonra acil bi iş çıktı adliye koridorlarında depar atıp durdum gene:122::122::122: bugn zıplama sırası bende kafa gitti
Ben sadece kaçtım sen ikiz doğurdunn
Hodri meydannn
Tebrikleeerrr hepimizeee:118::118::119::119::119:
aa iyi olmus sana dinlenirsin biraz ama özledim walla ya
ya suanda 70ım yanı sabah oyleydımbaya hamur ısıne verdım kendımı 10 kılo un bıtırdım yaa ewde.. tamam basladım ozaman zaten mıs gıbı ıspanak war yemekte :)
Canim ben out,ayfer in olduk
izne ayrildim canim..takimda kaptanini bilsin,salmasin diye sagolsun ayfercigimde kabul edince ona devrettim..kus gibi hafifim simdi
Canim inan bende cok özledim ama geldimi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu...kendimi toparlar toparlamaz yine burdayim
Ki z lar 1.ciligimiz hayirli ugurlu olsun hafrayada ayni sekilde tam gaz devam unutmayin sozumuz var hafta sonu kacamak yok hafta sonu kacamak demek degil cunku
Cok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk ettioysa ben onu begenmistim acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde
selam kizlar
nasilsiniz bakalim..özledim kac gündür sizi..
ben bu gün bildirim günü oldugunu unutmusum:26:
paylasimda kilomu bildirdim,listeyi düzenledim..900 gr vermisim ve ortalama 0,88 oldu...
görüsürüz kizlar öptüm hepinizi
352.Etap 3. Mıntıka Açlık Oyunları Sonuç Listesi
BİRİNCİ...............BLUE ♥ %1, 56
İKİNCİ.............KÜÇÜK KELEBEK♥ % 1, 39:87:
ÜÇÜNCÜ. ..........BÜYÜK KELEBEK♥ % 1.37:119:
Herkese emeginden dolayi teşekkür ederim♥♥♥♥
kolay gelsin canım görüşürüz
açtım sayfayı ama işler yüzünden bakınamadım çıkıyorum kızlar. öptümsizi..
karatayın kitabını aldım az önce önerilerinize açığım..
çok tatlı bir insansın içim ısındı sana saol canım benimm
herkese öyle çok samimi buldum sizleri cok saolun
bu arada benım mallıgımda tescıllendı kuccucuk kız (gozdecım) gıttı paylastı ya ben gecen hafta tırstımda beceremem dıye paylasamadım ya suan kendımı cok ezık hıssedıyorum ve buraları terk edıyorumkardesım bızım hatamızmı bılgısıyar kursunda bıze ogretılerde bıldırım paylasmayıda bızmı ogrenmedık
Şöyle bir göz attım da uygun görünüyor gerçekten, en kısa zaman da kitabını alacağım. :107:
banu kardeş sana kocluk yapabılırım ıstersen (kılo veren cekırge totosu kalkar ustasına ıse ogretmeye kalkısır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?