Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dualarimiz seninle canim hayirli sonuclarla gelin inşallah . Sehitlerimizede tekrar allah rahmet eylesin
Hastalik bitti bugun dr gidilecek korkulacak birsey cikmayacak bak gör

canım rabbim şifa versin yardımcınız olsun
canım aynen öyle benim biraz karatayla karma oluyo

Bugun cakma karatay yaptim
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz peynir
1 kucuk domates
(Kuruyemis yiyemedim cunku evde brnden baska cig yiyen olmadigindan isyerindeki cekmecemde duruyor)

günaydın hanımlar...
Mintika uyannnnn
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah
wayyyy.bu hafta gümbür gümbür geliyoruz.

sanada günaydın canım.bende kaçırdım eşinle ilgili meseleyi ama Allah şifa versin.bize bu vatanı emanet bırakan şehitlerimizede selam olsun.

hanımlar şimdi Şehitleri Anma töreni için gimek zorundayım gelince menümü yazacağım.. öpüyorum

Günaydınnnn Banuş ablacımmm... valla Zafere mevsim de biçimim de pek farketmiyor kafa yapısı kıskanç ama tabi ben yaza daha fit ve gösterişli olcam o ayrı iyce kudurcak yazık olsn olsn iyidir o da daha büyük hevesle sarılsın işine evlencez eninde sonunda yaniii..

Menüm de dün sıkıntı yoktu bugn de olmucak inş, dün pek giremedm yazamadım, bugn yazarımm Bugn spor da yapacağımmm

Sen nasılsn ablacımm?? Menülern de maşallah yahu her daim süperr

gunaydın dıyedaslarım 3mil leslie mı yaptım.şimdide pogaca yapıcam gelıne mısafır gelıcekmıs rıca ettı bende sevaptır yapıverıyım dedım

Eda esinin rahatsizligindan dolayi biraz iizin gosteriyorum kendisi hazir olduğunda iki hafta deneme suresinden sonra uygun olursa listeye alinacaktir

Fakat gorkem icin ayni kanaata varamiycam en son cuma saat birde ugramis daha da ses yok oysa ki vermesi gereken kilo burdaki herkesten daha cokken : geldigin cok hskli bir sebebi yoksa takima alinmayacaktir. Zira bizim enerjisi yuksek hedefi olan kisilere ihtiyacimiz var simdiden katilim yoksa sonra hic olmaz kimse kusura bakmasin yanlis mi düşünüyorum :26:

Bence de haklisn kaptan yani pat diye ortadan laybolmaca.. Yokk olmazzz.. Bu arAda cagla da eski uyerinzdendi di mi hic tanismadk da ondan soraym dedmm )

guzel

ablam gene mikemmelsın
Mintika uyannnnn
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah
hay maasallah bacım sabahın o satınde spor yapma enerjısını nerden buldun brova
rabbım vatan ıcın dını ıcın Allah rıza yolunda sehıt olanların mekanını cennet eylesın ..canım Allah safı ısmının hurmetıne sıfalar nasıp etsın
ıyı menu bence
ben ara ogunlu beslenmetı sevıyorum aksamda lavas yedım ekmek yemedınkı yesıl fasulye yanında cok canım cektıde:18:

Yok malesef canim caglada dondu suan ondort kisiyiz ki bir kadroda izindeki biri donerse diye bos duruyor
hmm ozaman ilk yedege ablamı yaz canım.yani mezun olan veya ayrılan olursa ablam gelmek istiyor.

Bence de haklisn kaptan yani pat diye ortadan laybolmaca.. Yokk olmazzz.. Bu arAda cagla da eski uyerinzdendi di mi hic tanismadk da ondan soraym dedmm )

Aynen canim cagla izindeydi dondu . Bu arafa bu hafta Şule ve Tuğba da donuyirdu hani nerdeler :26:

günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim

ya ben hala regli olamadım olsamda kurtulsam yoksa cuma + çıkarımm

Ablan :26: oz ablan mi ? Gelsin basimizin uatunde yeri var listeye girebe kadar yine bizimle devam etsin olmaz mi
evet canım ya öz ablam.bir zamanlar onunla 7.takımdaydık önce ben sonrada o hamile olarak ayrıldık şimdi kızı 7-8 aylık dün bana sordu.bende bi sorayım dedim.söylerim gelsin yavaş yavaş muhabbete girsin zaten insan hemen adapte olamıyor.

Hayırlı gunlerrrrr:))))))
Nasılsınız canlarıımmmmm oyyyyy kuzu sarmalarımm.....:))
Bn iyiyim şükür
Ewimi temizleyyio öle gireyim dedım
Şimdi hazırlanıyorum kızımla kv gıtce
Hava doguk dıye gıdemedım
Gıdeyım ordada bi ortalıgı toplayayım
Hayır dua alAyım :)))
Kaptan gune süper vaslamıssın
:)))
Menümü paylasayım
Sabah
Beyaz lahana salatası
Lor peynir
Has yunurts
2 cay
Zeytınn 3 dene
2 salatalık
Ekmk hiç yemedim...
Ara
Yesişlcay içtim
Ögle
Haslanmış 1 patates
Yogurt bir kase
Ara
Biberiye cayı
Alsam
2 tane köfte
Bol salata
1 bardak ayran
Su:2 lt gectı
Spor: 1 saat zumba ve mezdeke karısık)) dumtıs dumtıss hobaa)))))))))))))))))))))))))
Gel hanımey hanımey
Sormısrn hiç halımey
Gögsüme wura wura
Çürüttün sol yanımeyy leee
Le le le le le le le hanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lilililililiililili

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…