- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Dualarimiz seninle canim hayirli sonuclarla gelin inşallah . Sehitlerimizede tekrar allah rahmet eylesinHERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum
Hastalik bitti bugun dr gidilecek korkulacak birsey cikmayacak bak görGünaydın kızlarrr.. takımın kapılarını ben açayım dicektim ama kaptancım benden önce gelmişbirazdan çıkıcaz evden hastaneye gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri kaçıyo. uğramadan menü yazmadan çıkmıyım dedim ..
sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir 4 zeytin çay
ara yok
öğlen : 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 kaşık erişte ( zorlana zorlana yedirdi sağolsun yngecim)
ara 7 8 tane fıstık
akşam: 1 kaşık pilav ve çiğköfte dürüm ( bol acı yaptırmış abim sağolsun) 1 ufak ayran
ara : çay keyfi yapıldı 4 tane çubuk kraker 5 6 tane fıstık daha..
içtiklerim: 2 lt su 1 böğürtlen 1 yeşil 3 normal çay ( kupada hepsi) + 1 ayran
spor tabiki yok bütün gün yat yat yat
canım evet ben de ıspanak yedimkara bulgur koydum içine, çok değil tabi, sadece kıvam versin diye, yumurta koymadım...
senin menülere yoruma gerek yok bacım ya maşallahben organik muz buldum burda, sabahları 1 yumurta ve 1 muz yiyorum yenebiliyormuş diye, hatta istersen kayısı da yenebiliyormuş muz 1 yumurtanın yerine yendiği için..ama ben muzu yersem kayısıyı yiyemiyorum. hergün 1 yumurta ve kayısı veya muz yiyorum..
o kaptan çok hızlı başlamışız güne maşallah sana:) gitsin kilolar:))
canım kahvaltın gayet sağlam, üzerine bir de elma yemişsin ve insülin tavan yapmaya devam etmiş, sonra tabi tekrar acıkmışsın ve çorba salata yemişsin.. sonra sütlaç gelmiş üzerine de hem lavaş hem ekmek.. hiç olmamış
maşallah canım biskuviler zorunlu olmuş diye okudum maşallah gayet güzel
canım senin de kahvaltı gayet sağlam, ama sonra bir de elma var, olmasa daha iyiymiş..
bacılaarr siz karatayın kahvaltısını ara öğünlü diyetlern de ara öğününü mü alıyorsunuz yoksa
Hizli baslamak zorundaydim yoksa nasil telafi etcem o ucgunu :18:
Ayrica ispanakcilar kim bakim bende ispanak yedim gizdede oglen yemis etti bes kişi ispanak gunu secelim dunu
günaydııınn, ben de Çanakkale Zaferimizi kutlarım, şehitlerimize de Allah'tan rahmet dilerim.. okudum ben..Allah bizleri de şehit makamına layık görsün.
eşine acil şifalar diliyorum canım..Allah yardımcınız olsun..
canım rabbim şifa versin yardımcınız olsunHERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum
-
canım senin de kahvaltı gayet sağlam, ama sonra bir de elma var, olmasa daha iyiymiş..
bacılaarr siz karatayın kahvaltısını ara öğünlü diyetlern de ara öğününü mü alıyorsunuz yoksa
günaydııınn, ben de Çanakkale Zaferimizi kutlarım, şehitlerimize de Allah'tan rahmet dilerim.. okudum ben..Allah bizleri de şehit makamına layık görsün.
wayyyy.bu hafta gümbür gümbür geliyoruz.Mintika uyannnnn
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah
sanada günaydın canım.bende kaçırdım eşinle ilgili meseleyi ama Allah şifa versin.bize bu vatanı emanet bırakan şehitlerimizede selam olsun.HERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum
hanımlar şimdi Şehitleri Anma töreni için gimek zorundayım gelince menümü yazacağım.. öpüyorum
İyi akşamlar canlarrr akşam dayımlar vardı cimcimelerle vakit nasıl geçti anlamadım onları yolcu ettim hemen bakayım dedim
afiyetolsun Gülaşhcımmm şu akşamki ekmeği hokus pokusla yok edemezmiyiz acaba diyorum :100:
Dileğimmm nettin sütlaç lavaşşş bide iki dilim ekmek hemde akşam öğünündeee hayırdır canımcımmm bu hafta seni geçerim bak dikkat etmezsen ona göre hani sen bana koçluk yapacaktınsprorda mikemmelsin hakkını yemeyeyim
bayılıyorum böyle demene
bisküvi mecburen olmuş canım menün süperrrikimizde ıspanak yemişiz ben yumurtalı yaptım
Alemsin Dilek aman düşüreyim filan deme annemin bir lafı var işi yaparsan hiç bitmez yapmazsan iş miş olmaz der hep işi seven işi bulur Dileğimm yaşlanmaktan değil o
du bakalım daha genceciksinn
oruçlu oruçlu iyi dayanmışsın yine Çağlacımm oruçluyken yürümeseydin keşke hemde 1 saat
anlamazmıyız anlıyoruz Mervişimmmm bu mütivasyon süper iyi geldi demekki sana
hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm eee kıskanacak tabikiii kıskanmazsa garip olur dimii yaza daha da kıskanacak bence
hemmannnn menülerini toparlarsan tabiki
ablacım en kısa zamanda göreceğine şüphem yok yeterki giden kilolar sonsuza dek gitsinnn
maşallah Bluecummhayırdır üçümüzde sözleşmiş gibi sendemi ıspanak yedin afiyet olsun canımm
ayyy banu teyzesinin yerine de öp onu yerimm yerimm hemde tatlı niyetine
tşkler cnmm
bende aktardan alıyorum canımcım ama alırken dikkat et bir parçasını diline değdir ekşimtrak değilse alma canım
bıkacağını hiç sanmıyorum Gülşahcımm ben resmen bağımlı oldumm günlük mayalamanı tavsiye ederim herşeyin tazesi mantığından yola çıkarsak taze taze daha faydalı olur bence bitanemm hem ılıtmana gerk yokki ben ılıtmadan mayalıyorum mutfak dolabında bekletiyorum süper oluyor Bluecuğum öyle tarif etmişti seçim senin cnm
yapıldı şükürrr aslına yabancı dizilerim olmasa kaytarırım da dizileri izlerken sıkılmıyorumm
Şulemmmm nerelerdesin bu arada sen bakalım bugün hiç uğramadınnn
Helincim sen de işleri bitiremedin sanırımmm özlendiniz ona göree
:26:
kaptancım takımımızda boş kadro varmı?
Eda esinin rahatsizligindan dolayi biraz iizin gosteriyorum kendisi hazir olduğunda iki hafta deneme suresinden sonra uygun olursa listeye alinacaktir
Fakat gorkem icin ayni kanaata varamiycam en son cuma saat birde ugramis daha da ses yok oysa ki vermesi gereken kilo burdaki herkesten daha cokken :geldigin cok hskli bir sebebi yoksa takima alinmayacaktir. Zira bizim enerjisi yuksek hedefi olan kisilere ihtiyacimiz var simdiden katilim yoksa sonra hic olmaz kimse kusura bakmasin yanlis mi düşünüyorum :26:
guzelmenümm
kahvaltı: 1 haş yum. 1 dlm ekmek, 6 tane çeri dom. 5 zeytin,roka,maydanoz.1 kupa biberiye çayı
ara:1 elma
öğlen: 1 bardak kefir,1 tabak pazıkavurma
ara:1 kupa hibisküs,1 elma
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak patlıcan yemeği,yoğurt,salata,1 dlm tb ekmek
su: yaklaşık 2 lt
spor yok
İyi akşamlar canlarrr akşam dayımlar vardı cimcimelerle vakit nasıl geçti anlamadım onları yolcu ettim hemen bakayım dedim
afiyetolsun Gülaşhcımmm şu akşamki ekmeği hokus pokusla yok edemezmiyiz acaba diyorum :100:
Dileğimmm nettin sütlaç lavaşşş bide iki dilim ekmek hemde akşam öğünündeee hayırdır canımcımmm bu hafta seni geçerim bak dikkat etmezsen ona göre hani sen bana koçluk yapacaktınsprorda mikemmelsin hakkını yemeyeyim
bayılıyorum böyle demene
bisküvi mecburen olmuş canım menün süperrrikimizde ıspanak yemişiz ben yumurtalı yaptım
Alemsin Dilek aman düşüreyim filan deme annemin bir lafı var işi yaparsan hiç bitmez yapmazsan iş miş olmaz der hep işi seven işi bulur Dileğimm yaşlanmaktan değil o
du bakalım daha genceciksinn
oruçlu oruçlu iyi dayanmışsın yine Çağlacımm oruçluyken yürümeseydin keşke hemde 1 saat
anlamazmıyız anlıyoruz Mervişimmmm bu mütivasyon süper iyi geldi demekki sana
hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm eee kıskanacak tabikiii kıskanmazsa garip olur dimii yaza daha da kıskanacak bence
hemmannnn menülerini toparlarsan tabiki
ablacım en kısa zamanda göreceğine şüphem yok yeterki giden kilolar sonsuza dek gitsinnn
maşallah Bluecummhayırdır üçümüzde sözleşmiş gibi sendemi ıspanak yedin afiyet olsun canımm
ayyy banu teyzesinin yerine de öp onu yerimm yerimm hemde tatlı niyetine
tşkler cnmm
bende aktardan alıyorum canımcım ama alırken dikkat et bir parçasını diline değdir ekşimtrak değilse alma canım
bıkacağını hiç sanmıyorum Gülşahcımm ben resmen bağımlı oldumm günlük mayalamanı tavsiye ederim herşeyin tazesi mantığından yola çıkarsak taze taze daha faydalı olur bence bitanemm hem ılıtmana gerk yokki ben ılıtmadan mayalıyorum mutfak dolabında bekletiyorum süper oluyor Bluecuğum öyle tarif etmişti seçim senin cnm
yapıldı şükürrr aslına yabancı dizilerim olmasa kaytarırım da dizileri izlerken sıkılmıyorumm
Şulemmmm nerelerdesin bu arada sen bakalım bugün hiç uğramadınnn
Helincim sen de işleri bitiremedin sanırımmm özlendiniz ona göree
:26:
yanlıs anlamıssınız benı ben ben lavasın 2 dılım ekmek gr oldugunu soylesım ayrıyetten ıkı dılım ekmek yemedım:)
ablam gene mikemmelsın
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
2 yeşil biber 1 salatalık 1 turp 1/2 demet dereotu 2 taze soğan
1 fincan mistik çay
ÖĞLE
1 Bardak kefir
AKŞAM
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata
SPOR
50 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 45 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
Ben dükkanı kapıyorum etrafı derledim topladım perdeleride kapadımmm ve uykuya dalış yapıyorummm
hay maasallah bacım sabahın o satınde spor yapma enerjısını nerden buldun brovaMintika uyannnnn
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah
rabbım vatan ıcın dını ıcın Allah rıza yolunda sehıt olanların mekanını cennet eylesın ..canım Allah safı ısmının hurmetıne sıfalar nasıp etsınHERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum
ıyı menu benceGünaydın kızlarrr.. takımın kapılarını ben açayım dicektim ama kaptancım benden önce gelmişbirazdan çıkıcaz evden hastaneye gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri kaçıyo. uğramadan menü yazmadan çıkmıyım dedim ..
sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir 4 zeytin çay
ara yok
öğlen : 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 kaşık erişte ( zorlana zorlana yedirdi sağolsun yngecim)
ara 7 8 tane fıstık
akşam: 1 kaşık pilav ve çiğköfte dürüm ( bol acı yaptırmış abim sağolsun) 1 ufak ayran
ara : çay keyfi yapıldı 4 tane çubuk kraker 5 6 tane fıstık daha..
içtiklerim: 2 lt su 1 böğürtlen 1 yeşil 3 normal çay ( kupada hepsi) + 1 ayran
spor tabiki yok bütün gün yat yat yat
ben ara ogunlu beslenmetı sevıyorum aksamda lavas yedım ekmek yemedınkı yesıl fasulye yanında cok canım cektıde:18:canım evet ben de ıspanak yedimkara bulgur koydum içine, çok değil tabi, sadece kıvam versin diye, yumurta koymadım...
senin menülere yoruma gerek yok bacım ya maşallahben organik muz buldum burda, sabahları 1 yumurta ve 1 muz yiyorum yenebiliyormuş diye, hatta istersen kayısı da yenebiliyormuş muz 1 yumurtanın yerine yendiği için..ama ben muzu yersem kayısıyı yiyemiyorum. hergün 1 yumurta ve kayısı veya muz yiyorum..
o kaptan çok hızlı başlamışız güne maşallah sana:) gitsin kilolar:))
canım kahvaltın gayet sağlam, üzerine bir de elma yemişsin ve insülin tavan yapmaya devam etmiş, sonra tabi tekrar acıkmışsın ve çorba salata yemişsin.. sonra sütlaç gelmiş üzerine de hem lavaş hem ekmek.. hiç olmamış
maşallah canım biskuviler zorunlu olmuş diye okudum maşallah gayet güzel
hmm ozaman ilk yedege ablamı yaz canım.yani mezun olan veya ayrılan olursa ablam gelmek istiyor.Yok malesef canim caglada dondu suan ondort kisiyiz ki bir kadroda izindeki biri donerse diye bos duruyor
Bence de haklisn kaptan yani pat diye ortadan laybolmaca.. Yokk olmazzz.. Bu arAda cagla da eski uyerinzdendi di mi hic tanismadk da ondan soraym dedmm)
hmm ozaman ilk yedege ablamı yaz canım.yani mezun olan veya ayrılan olursa ablam gelmek istiyor.
senin gibi elti dostlar başınagunaydın dıyedaslarım 3mil leslie mı yaptım.şimdide pogaca yapıcam gelıne mısafır gelıcekmıs rıca ettı bende sevaptır yapıverıyım dedım
senin gibi elti dostlar başına
evet canım ya öz ablam.bir zamanlar onunla 7.takımdaydık önce ben sonrada o hamile olarak ayrıldık şimdi kızı 7-8 aylık dün bana sordu.bende bi sorayım dedim.söylerim gelsin yavaş yavaş muhabbete girsin zaten insan hemen adapte olamıyor.Ablan :26: oz ablan mi ? Gelsin basimizin uatunde yeri var listeye girebe kadar yine bizimle devam etsin olmaz mi
ay o daha güzel ya.bide görümceler sevilmez.Canim geline derken erkek kardesimin hanimini gerci eltim istese ona yaparim neolacak elimizemi yapicak dimi siz ne eddiniz kayivaldenler tamamiylami gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?