Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne cok oluyoz birimiz dursa birimizin basliyo :)

Ee bu kadar bayan bir arada olunca reglin arkasi kesilmiyor pespese sen ben eda bu hafta edanin cuma tarti fobisi yok tabi odemi gidince tartilir bende ayrilip arada fasulye mi olsam ne

hihihi kaptanım bakıyım ben çileklisinden bulursam sana gönderirim :) kefiride deniyim beğenrsem sen gönderirsin bana benim bi arkadşım söyledi çilekli içiyomuş bi abla çok iyiymiş dedi o aldığına göre vardır buralarda bende nerden aldığını öğrenip alırım kaptancımm

benimde ağrılarım sinyal vermeye başladı ama ne zamana denk gelir bilmyorum

Ee bu kadar bayan bir arada olunca reglin arkasi kesilmiyor pespese sen ben eda bu hafta edanin cuma tarti fobisi yok tabi odemi gidince tartilir bende ayrilip arada fasulye mi olsam ne
Yok anam bize gitmez o tarti yok diye yiriz biz

bende de hala tık yok cuma olucam buyuk ıhtımalle cnm:18::18::18::18::18:

Yok anam bize gitmez o tarti yok diye yiriz biz

Hahayy buda iyiydi

Kizlar evde spor yapamıyorum esimden dolayi gun icinde ogle arasi yapiyirum bugun 45 dk tenpolu yurudum . Umut iste esim ya hamileysen diye yaptirmiyor regl yaklasinca bende soz dinliyorum caktirmayin cumadan sonra evdede devam

kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz

Cnm ya supetsin yakinda tek cumle ile hepimize cevapyazicn

Hilalim bende pek hazetmiyom yesilcaydan emme saglikli diye iciyom

Ay dimi kokusu falan guzel degil ama elma kromluya bayiliyorm o da her markette yok almadi daha annemm :))
Sevmeyince ben pek icmem ya zorlamiyorm kendimi :))

Aynen yaa biri bitiyo oburu basliyo hehe

kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz

Bozulma olayini pek bilmem ama dolapta bi sey olani sanmam sadece tazeligini kaybetmistir bence

Annem firinda yapiyo folyonun ustune koyuyo bi de yumurta yag suruyo sanirm super oluyo netten bak bence firinda yapp hem de cok saglikli yanina da yogurt kiz canm cekti beee hahahah

Canim ben harsliyorum sonra firina atiyorum borcama koyup iki yumurta kirip cirpip ustune gezdiriyorum firindan cikincada sarimsakli pul biberli yogurtla ohh mis

Slmm kızlarrr şükür kavuşturana dün gece girdim ama bakımdaymış kk yine o yüzden yazamadımm dün vergi dairesinde uğraştım bugün arabayı servise götürdümm bu mart ayı dert ayı valla battım resmen sizler naptınız hemen bir geçmişe dalayım herkes iyidi,r umarımmm

Hosgeldin ablam

Canim ben harsliyorum sonra firina atiyorum borcama koyup iki yumurta kirip cirpip ustune gezdiriyorum firindan cikincada sarimsakli pul biberli yogurtla ohh mis
netten tarifini buldum canlarımm tuzlu suda haşlayıp fırına vericem. üstüne 1 su bardağı yoğrt 2 yumurta 1 yk un döküp çırpıcam karnıbaharın üstüne dökücem onuu.... en üstünede kaşar peynir vardı ama onu koymcam tabiki ooy ağzım sulandı vallahiii ki ben karnıbahardan nefret ederdim yahuu annem yaptığında sofraya oturmazdm ne pis evlatmışım duygusallığımda başladığına göre hoşgeldin regl zamanlarııımmm
bu ay noldu bize yahu hepimiz aynı andamı olcaz

Hosgeldin canim ayy ev vergisi ve cop vergisi var dimii unutmustum ben onu

her dustugunde ya bız ya annemler werıoruz mervecım

Bende karnibaharin her turlusunu severim immm olsadayisek

hosgeldın canım aynen walla kredı bakıodum sımdı yok cıkaramıcaz yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…