Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay agladım resmen zaten cok moralım bozuk yıne hayır dıyemedım ben ya adet olcaksam olayım sıkıntı yapıo sankı ıstahımdA acık aglıorum yedım dıye engel olamıorum bunuda okuyunca ıyıce bozuldu sınırlerım

kalktım yarım saat bisiklete bındım hıncımı alamadım ama kendımden:26:

gayet guzel afıyet olsun canımm

Dur bi sakin ol Caglacim yaa sen de yemin taktigi denesen ya da zayif bi fotonu as bi yere ben daha guzel olacaaammm deyip dur :)) regl donemi nasilsa kacamak yapacani biliyorsan kendine ufak masum kacamak hazirla bastan defet dusunceyi her insan bir olmaz yani kiminin bunyeis daha zor ama yenilmez degilll basaricaz canm ben de aynen oyleydmm

gayet guzel afıyet olsun canımm

Sagol canmm

gülşahcım dularımız seninle.
çağla sıkma canını.umutsuz olma.

Canim güzel bitanem civcivler ciktimi okuyor bazen oyle tesadufler aksam oglen ayni

Canim aglaman icin degil neler basariliyor gostermek icindi . Morelini bozma caglacim sen kendine guven yeter regl zamani diye birsey yok beynini sartlama ben bu sabag cok hafiftim tartilmadim ama oyle hissettim cunku Hayır dedim karnim dumduzdu piskoloji cok onemli simdi ben regl olxam deyip yesem sonrada sislik var desem olmuyor sislige birde biz piskolojik sislik ekliyoruz
Tmm sen cezani vermissin ama hincini cikartma sakin ol hepimiz boyle ataklar yasiuoruz bazen bak en aindan hemen cozum yaratmidsin. Ayrica yemin cok ise yariyor demedi deme

:124: :124: Günaydınnnnnnnnnnn :124: :124:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim güzel bitanem civcivler ciktimi okuyor bazen oyle tesadufler aksam oglen ayni

He ya çok komik oldu hayır bir de akşam annem diyor ki ya dünkü tavuk çorbası vardı fırında tavuk da canm çekti işte orda koptum annee dedim günde 2 öğün 3 tabak tavuk yenir miii ama yendi evet

Günaydınnn kaptanımmm

günaydın canlarrr

güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim

bugun kursa gitmiycem kaç gundur koşturuyorum bugun dinlenicem bide hala reglim bitmedi geç geldi geç gidicek sanırım, ben bi geçmişe yolculuk yapıp geliyorummm

Teprikler prenses istedinmi nasilda diyeti guzel yapiyosun

CaninAllah hayirlisini nasip etsin

Bunlar bendede var ya insaallah kilo vermem durmaz

Ben cok ictim yeter

Deli kiz

:)))))
cidden öyle

Tamam gozde gunahim senin boynuna akli sen verdin sonucta:)))
tamam

evet bebişim düzeldim

günaydın kaptanııımmm

günaydın kızzlaarrrrr

canım bu kadar bozma moralinii. böyle yaparsan yarın tekrardan nasıl olsa pes ettim deyip kırılır umudun. zaten regln 2. gününden sonra metobolizma çok hızlı çalışırmış, yediklerine çok dikkat et o da onunla erir zaten

Gune açan Çiçekler gibiyiz
Yalannn yalannnn
Oyle saf ki sevgimiz yalannnnnnnn yalannn
Ayiramaz bizi hic kimse yalann yalann :123:
Olene dek beraberiz yalaaannnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
cidden öyle

tamam

evet bebişim düzeldim

günaydın kaptanııımmm

günaydın kızzlaarrrrr

Aferin sanaaa günaydınnn canım benmm

Gune açan Çiçekler gibiyiz
Yalannn yalannnn
Oyle saf ki sevgimiz yalannnnnnnn yalannn
Ayiramaz bizi hic kimse yalann yalann :123:
Olene dek beraberiz yalaaannnnnn

Gene coştu kaptann

Kızlar yarın Akşehir'e gidiyorum cuma günki duruşmaya, ordan da Antalya'ya geçeceğim bu durumda bildirimimi yarın yapacağım sorun olmaz di mi kaptannn

Son düzenleme:
hahaha enerjiler sabah sabah süpeeerrr

Imm. Kahvaltimida yaptim
1 dilim cavdar ekmegi (makinalar cok adaletsiz minicik oluyor dilimler)
1 kocaman domtatess
1 dilim peynir

( kefirimide yanimda getirdim arada icecegim acikinca sen kefir ictin mi bakiyim begendin mi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…