- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
kaptancım menü süper.ya bişey sorcm bana arkadaşım kefiri tok karnına tüketme kilo yapar dedi doğru mu
bugün
sabah
peynir
1 parca ekmek tuzsuz
biraz maydanoz
1 ymutra
ara:yok
öğle:1kase çorba
1kase yogurt keten tohumlu
yarım bardak kefir
ara:2dilim ananas
ara:yarımyeşil elma
akşam:
çocuklara çorba içirirken bi kaç kaşık götürdüm
fırında karnabahar brokoli karısımı
mor turp şalgammı?onu rendeledim maydanoz kattım birde yeşil sarımsak salata gibi yedim.
çikolatanın kırıntısıısırıktan kırıntıya indik yakında oda kalmaz resmen kopan kırıntıyı yedim
1bardak kefir
1'70 ben ozaman ben yarin mezun oliyim yubbiii:))
Aynen canim once hayirlidini dilemek en guzelincanlarım benim ya sağolun daha önce söylemişmiydim seviyorum sizievet haklısınız paniğe gerek yok hakkımda hayırlıysa olsun değilse olmasın ayferim doğru söylüyo
günaydın kızlarr
menülerimi yazmaadım ama kaçamak yok düzensizlik var
geceden beri bir şişlik aman Allahım çatlıycam sandım reglımde bugun bıttı anlamadım gitti
bende bu hafta + çıkarsam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü böyle bi sonuca varamıycam bi ileri iki geri bakalım, diyetisyene gidersem 2 ayda hallederim sanırım kalam kiloyu
Ayy babamda bana der hep bi kasik zeytinyagi ic hocbirseyin kalmaz diyede icemem kimervişim hakiki zeytin yağını içirebilirsinde baya faydası oluyo canım kıyamam bilirim zorlugunu
cnm aynı şişkinlik bende de var çatlicm nerdeyse ha bi de sinirliyim ki sorma
az önce tartıldım artıda görünüyom oysa menümü yazdım kaçamak da yok olayımda kurtulayım şu regli yi artık
oooooooooooooo anacım şu hibüsküsü alamadım gitti çok merak ettim yahu
Aynen canim once hayirlidini dilemek en guzelin
bu haftada sari kart geliyo galiba ben bi gidip takimin kapisina reglden dolaui kapaliyiz yaziyim
Ayy babamda bana der hep bi kasik zeytinyagi ic hocbirseyin kalmaz diyede icemem ki
Fff bende siskinlik yok yani karnim filan hic sis degil galiba mevsimden karnim filan dumduz oysa cuma sabah kirmizi kart yemeliyim
Ha ayrica ayfer kaptan sen yaptigim espirilerede gulmemissin ya alem karisin vesselam bi corek yidim diye revami bu ahiretligine:) ben gorurum senin menulerde bi cis suan dil cikariyorum sana:))
canım ben karar verdim ya gidiyorum diyetisyene hemde buldum bile doktorumu evime yürüme mesafesinde hastane ve doktor hakkında çok olumlu yorumlar var giden herkes memnun, çok sıkıldım artık kökünden çözücem bu işi
tavsiye ederim canım süper bişey ama tansiyon düşüklüğü varsa önermıyorlar
günaydın tombul tırtıllar
sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay
öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay
aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)
1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus
şey ama ben onu sabahtan akşama kadar ara ara yedim, ama bi öğün olaraktan toptan yazdımm :26:Ay demeyi unuttum bende kefirimi yaptim bu sefer icimu rahat oldu dimekki gecwn kefirini fazla koymusum
Bie bardak sari leblebi cok degilmi kardes
Hayat sana guzel bacim
Romantik sevgulummm
Ay ben cikokatali lokum olabilirim bana uyar:)
Sen benim idolümsünnnnn
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1 turp 1/2 demet dereotu
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
1 kase işkembe çor
1 por patlıcan salatası
2 kaşık erişte (ev eriştesi)
SPOR
50 dk koşu -10 dk twist - tiffany-50 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
gel barisalim bi ta bu kadar cabuk affetmem haa
Banucugum gelmis hisgelmis herkesede cvp vermis
Sutte tasmis ay kolay kolay da cikmiyor ya sut tasinca
Eltimdeyim ne tatli yedim ne patates ne sigara boregi ohhh ohh
bugün
sabah
peynir
1 parca ekmek tuzsuz
biraz maydanoz
1 ymutra
ara:yok
öğle:1kase çorba
1kase yogurt keten tohumlu
yarım bardak kefir
ara:2dilim ananas
ara:yarımyeşil elma
akşam:
çocuklara çorba içirirken bi kaç kaşık götürdüm
fırında karnabahar brokoli karısımı
mor turp şalgammı?onu rendeledim maydanoz kattım birde yeşil sarımsak salata gibi yedim.
çikolatanın kırıntısıısırıktan kırıntıya indik yakında oda kalmaz resmen kopan kırıntıyı yedim
1bardak kefir
Canm benmm sağoll, senin de boğazın moğazın bütün rahatsızlığın geçsn ben gelene dekk (ha kafadakine bi şey diyemem o çatlaklık kalıcı bende de varr hehehehheheh hohohoh hahaha)
Bu arada menün gayett güzell :81::129:
Tamam erikkk heheheh
Hadi yaaa tüh belki de görmemiştir bakalımm...
Hhehehe bak nasıl da anlaştıkk :13:
Sağol Banuş ablacımmmm
Ay bi kayısıyı denemedm kahveyle unuttum onu haftaya deniyim inş
sen yakında cik cik cik diyerek yazcan menüleri sende o ışığı gördüm26 Mart Menüm:
Sabah:
3 tel Erzurum peyniri
bol tere
şekersiz çay
2 dilim küçük kepek ekmek
Öğlen:
3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuklu mantar sote
Salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 kase kivili yoğurt(ev yapımı)
Akşam:
1 kase tavuk çorba (yok kesin civciv çıkar bu gece)
1,5 pors kadar havuç tarator
ve sıkıntılı kısım: 2 top mado sade-çikolata dondurmaaaa
Su:2lt
Spor:1 sa hızlı tempo yürüyüş
Biliyorum dondurma olmasa harikaydım
fazla mayalanınca alkol oluşurmuş diye bi yazı okumuştum ben ama içmek haram değilmişGecmisi okudum bitirdim bayiliyim okumaya emme cy alintilarda ucuruyo yorumlari deli oluyom
Aklimda kalan ates ablacik iyi hos da menulwrine yorum yazanlara bile yorum yazmiyi olmaz boylr bence gerci bana laf dosmezde neyse
Kefirde alkol nasil olur ys uzum sarap olmasi gibimi ozaman
Ya ben bu hafta neden boyle olduuu hihhh
Kelebek.hill (62,9 / 63,3 / -0,4 / %-0,64 )
O dondurma yuzundense kusura bakmayn yaa ama bu hafta hep bi sislik var demistm of yaa :/
leblebileer azıcık tuzluydu tabikicnm leblebiler bari tuzsuzdur inş.
bi de suyu göremedim
Aynen canim once hayirlidini dilemek en guzelin
bu haftada sari kart geliyo galiba ben bi gidip takimin kapisina reglden dolaui kapaliyiz yaziyim
Ayy babamda bana der hep bi kasik zeytinyagi ic hocbirseyin kalmaz diyede icemem ki
Fff bende siskinlik yok yani karnim filan hic sis degil galiba mevsimden karnim filan dumduz oysa cuma sabah kirmizi kart yemeliyim
günaydın tombul tırtıllar
sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay
öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay
aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)
1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus
Ewet yha sabha gunkurusu kaynattımcnm ya hayırdır ufaklık kabız galiba geçmiş olsun
Günaydınnnn kaptaannGünaydın sen oyle san :geçmiş okuyorum
He kaptan yha gercekten dıgal olduCanim mervem gecmis olsun en dogal yolla cozmussun
Canm bnm cık kötü oluyo yha bide bnmkinde catlk varmervişim hakiki zeytin yağını içirebilirsinde baya faydası oluyo canım kıyamam bilirim zorlugunu
maşallah diyeyim özendim walla.1 saat temiz havada agaclan yeni acmis ciceklerin kokusunu ceke ceke yuruyusumu yaptim dusumu alicam simdi cookkkk mutluyummm
Insan kendini cok hafuf hissediyor1 saat temiz havada agaclan yeni acmis ciceklerin kokusunu ceke ceke yuruyusumu yaptim dusumu alicam simdi cookkkk mutluyummm
Günaydınlaaar kızlar maşallaahh amma kaynatmışsınz oku oku bitmedi
şey ama ben onu sabahtan akşama kadar ara ara yedim, ama bi öğün olaraktan toptan yazdımm :26:
Sen benim idolümsünnnnn
tebrik ediyorum seni kaptanııımm
bian kendimide kırıntısını yerken hayal ettim
akikokokokoohhhh kıızz çabuk gel kaçamak yapma sevdiceğinin yanında vallahi sollarım seniii ama regl oldum bu sabah kaptana nasıl dicem bilmiyorum :18:
sen yakında cik cik cik diyerek yazcan menüleri sende o ışığı gördümkız bu ne tavuk aşkıdır hey maşallahhh hııııı dondurma ve havuççç anladın sen beni
fazla mayalanınca alkol oluşurmuş diye bi yazı okumuştum ben ama içmek haram değilmiş
ooiiiyyy :18::18:
leblebileer azıcık tuzluydu tabiki:26: su da 1buçuk anca oldu ama bugün şişem yanımda bol bol içicem
kaptanıımmm sabah bir uyandım ki hastalanıyorum+ çıkıcağımı sanmıyorum ama ben cuma olmadan patladııım buuuuuummmmmm
günaydııııınnnn
şu kefiri bende içicem artık yaa ooooyyyyy
Insan kendini cok hafuf hissediyor
Canim sen kacamaksiz devam et reglden dolsyi odemine birsey doyen olmaz ama kacanaklara derim valla yaz geldi resmen kaldirin popisleri spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?