Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kızlar 1 günde hamlar mı bi insan dün koşamadım bugün nefes nefese kaldım valla ancak hızlı yürüyüş yapabildim peheyy çok nankor bu spor işi anladım. Eşim nöbette bacılarım tek kendime yemek yapasım gelmiyo buzlukta pizza var ama yememe kararı almıştım napsam ki bi fikirr

b-471006-merakl%C4%B1_kedi.gif

Slm kardeş takımcım :KK3::KK36::KK36:
casusluk yapmaya geldim nasılız bu hafta bakalımmm.Elim boş gelmiyim dedim herkese benden çiko:KK48::KK48::KK48::KK48:
cicic.gif
cicic.gif
cicic.gif
cicic.gif
cicic.gif
cicic.gif
cicic.gif
cicic.gif
Ben bugun kahvenin yanında reddeddim bunu valla :D kendimle grur duyuyorum bir çırak olarak :D

Merhaba kızlar 1 günde hamlar mı bi insan dün koşamadım bugün nefes nefese kaldım valla ancak hızlı yürüyüş yapabildim peheyy çok nankor bu spor işi anladım. Eşim nöbette bacılarım tek kendime yemek yapasım gelmiyo buzlukta pizza var ama yememe kararı almıştım napsam ki bi fikirr
Cnm menemen yapabilirsin 1 dlm ekmek
Azcık peynir güzel olur

sakın sakın pizza yapma sana tavsiyem bir de buzluğuna hazırda hemen yapabileceğin şeyler alma
ben öle durumlarda kışın karnabahar bulunduruyorum hemen 5 dk haşlayıp bol yoğurt nane pul biber döküp yerim

Gelelim benim menüye
kahvaltı klasik 1 yumurta 1 kirbit kutusu peynir 3 dilim kepekli ekmek ve yeşillik
ara yok: yemek istemedim :KK51:
Öğlen 4 kaşık yoğurtlu kereviz 3 dilim kepekli ekmek
Ara 1 Türk Kahvesi 1 mandalin 2 yulaflı büskivi
Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
ara birazdan mısır ve mandalin

sakın sakın pizza yapma sana tavsiyem bir de buzluğuna hazırda hemen yapabileceğin şeyler alma
ben öle durumlarda kışın karnabahar bulunduruyorum hemen 5 dk haşlayıp bol yoğurt nane pul biber döküp yerim
 artık çok geç artık bitmedi şu pizzalar ki bi türlü :( ekmek almıyorum eve ekmek de olmayınca tıkandım kaldım ne yesem diye. Pizzadan son bi tane kaldı onu da yarin ben işteyken eşim yer de biter inş. Daha da önünden geçmicem söz

Bu arda spor için sizin için küçük benim için büyük bir adım attım bazi spor videolarına bakıp yapmaya çalıştım biraz olsa hareket etmiş sayılır
:KK45:

hiiiic inanma canim icraata bak ben evlenene kadar yatagimi bile anneme toplattim el bebek gul bebek ayse simdi ev hanimi kisvesiyle hizmetcilik yapiyo bastan nasil alistirirsan oyle gider hersey karsilikli hayatta musterek ilk gununuz nasilsa on yil sonrada oyleverkek kismisi degistirilebilir bir maddeden uretilmemis malesef :))

ozaman ilk gunden temizlik işine sokayım ben aysem. Yoksa çıldırı hergün sinir olur otururum

günaydın herkese
kızlar motivasyona ihtiyacım var bugün dün akşam iftarı yaptıktan sonra ben doydum ama gözüm doymadı sürekli elime bişeyler alıp yemek istedim ama yemedim tabi süt alıp kaynatmıştım akşam içine bir kaşık kahve koyup içtim iyi geldi şu haftayı kaçamaksız tamamlamak istiyorum

Bu gibi durumlarda yiyip yiyip kilo almayan şeyler üretilsin istiyorummmm. Benimde oluyor tadı onemlı değil sadce yiyim istiyorum

menumu yazip kaciyorum
sabah iki minik hamur kizartmasi uc zeytin
ogle bir kase etli nohut salata
aksam yarim kase corba ekmek yemedim yarim kase patates salatasi
3 lt su
800 ip atlama

Sende durdugun kiloda kalmamıssındır yaa vermıssındır senı yakalamak zor ama . Yetısırım belkıde bellı mi olurrr :KK51::KK51:
her gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadım :KK51: vermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa

ay bi aroldude öyleydim.süt iznimde vardı işim evime yakında koşa koşa gelir kahvaltıyı hazırlar toplar işe gecerdim öğle gelir cocukları yedirir uyutur çamaşır varsa sererdim.akşam yemeğe girişir vs vs.sonra bedenim kaldırmadı.hem ev hem iş hem 3 cocuk.eşim şimdi daha yardımcı.

işte yapmıssın.:KK37:
klasik dilek kahvaltısı tahin pekmez:KK19:
Cokokremin yerinw koydum bacim tatli yemem lazim madem faydali olsun demi;)

Selamun aleyküm nasilsinizz nasıl gidiyor kilo verimleriii 2 gündür pek giremiyorum... bugünkü menum
Sabah: haslanmis yumurta, 4zeytin peynir
Öğle:2yk taze fasulye yogurt
Ara:kayisi elma
Aksam:balık, salata
Ara: yeşil çay 2 kuru kayisi
1saat yürüyüş
300 ip atlama
20 dakika egzersiz
3lt su

Back
X