SELAM KIZLARR BEN GELDİMM 63 KİLO OLMUŞUM BU HAFTADA 2 KİLO GİTMİŞ OLDUUU
hihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canım süper gitttmiş maşallahhkaydirigubbakcemile2
SAOL CANIM ewet şimdilik iyi gidiyo inşallah da böyle devam eder ..
birde beni tanıyanlar kilo vermişsin diyince daha da bir motive oluyorum..sositososito
SAOL CANIM ewet şimdilik iyi gidiyo inşallah da böyle devam eder ..
birde beni tanıyanlar kilo vermişsin diyince daha da bir motive oluyorum..sositososito
arkadaş olarak ekle fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba
semo sıkma kendini geciken olursa bende koyarım takım arkadaşı değilmiyiz yapıveririz
selam kızlar
işte geldim burdayım.....
herkese hayırlı cumalar...
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşır ve daha üstüne (hamilelik hariç) hiç çıkmayız.
ben ben ben şişkonun tekiyim bacılar evet pis boğaz şişkonun tekiyimmafoldumben
geçen hafta hani 62,900dü yaaa şimdi 63,100 yaniii 200gram aldıımmm ühü ühü ühü...
Profil fotonu'mu diyosun canim? Hayirdir cannin niye SIKKIN senin?
Kim SIKTI seni canini kötükedihüsoklava:
Ya sen nasil bi insansin? Cok tatlisin, ayni zamanda cok yardim sever...
ALLAH herseyi gönlune gore versin canim.
Tgulllllll bende sisko, pis bogaz, balina nin akrabasi, patates'in kuzeniyim!!!
64.6 kiloyum resmen, tartinin uzerinde, gozlerim yerinden firlicakti sempatiksalakcinni
günaydın herkeze tgüll aynı kaderi paylaşıyoruz canımmm geçenhafta 65.8 bu hafta 66.0 oldum hem regli dönemindeyim hemde bu hafta hiç yürüyüş yapamadım hava muhalefeti nedeni ilee tabii bir iki günde kaçamaklarım oldu sonuç buu ben şuçumu biliyorum ama artık bu hatalık beni affedinnn bennnn şişkonun biriyimmm ve bu yemek yeme huyundan vazgeçmezsemde hep öle kalcam galibaaaaaa
Ama yookkk pesss ettim sanmayınn haftaya görüşcezz kızlarrr kendime söz veriyorum en az 65.5 olucammmm inşallah
amanınnnn semoooo sendemiii yaaaaa
kızlar bu hafta ne yaptık böleee yaaaaa
yeni arkadaşlara bakıyorumda benim ilk başladığım gibiler haftada 1.5 2 kg veriyolarr sanırımmm biz birazzz cıvıttık kızlarrr kendime bakıyorumda bu kilo konusunda bi istikrarsızlık varr sonhaftalarda bi hafta al bihafta ver öfff kızlarr hadii gazz verelim birazz birbirimizeee bu böle gitmezz ...
sanırım bide bende söle bişey var içine giremediğim kıyafetlerim vardı onlara rahat giriyorum şimdi hatta bazıları bol oluyor onun için galiba kendimi bişey sanıyorum iyce zayıfladım falan gibi yanii cıvıtıyorumm yeni bi formül buldum daha dar şeyler alıp onların içine girmeye çalışcammmm
Tgulllllll bende sisko, pis bogaz, balina nin akrabasi, patates'in kuzeniyim!!!
64.6 kiloyum resmen, tartinin uzerinde, gozlerim yerinden firlicakti sempatiksalakcinni
Günaydin kizlar!Bu hafta 1.3 kilo verdim. :lepi:
saysaybitmiyor : (65.4 / 64.1 / 1.3 / 1.98%)
Günaydin kizlar!Bu hafta 1.3 kilo verdim. :lepi:
saysaybitmiyor : (65.4 / 64.1 / 1.3 / 1.98%)
candelif yine çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. bu arada ne zamandır diyettesin ne kadar zamanda verdin 18kiloyu? süper bir rakam bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?