Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SAOL CANIM ewet şimdilik iyi gidiyo inşallah da böyle devam eder ..
birde beni tanıyanlar kilo vermişsin diyince daha da bir motive oluyorum..sositososito

aynen annem falan gitti göbek iyisin böyle dedi banada bu gün çok sevindim böyle devam elifim vercez kiloları opuyorumnanaktan

kizlar yarin oglen 12 den önce kilo bildirimi yapin lutfen.
Saat 12de liste'yi hazirlicaz ve payla$im alanina yazacagiz.

Benim misafirim var yarin öglen, tgull da tatile cikiyor yarin
lutfen 12den once bildirim yapin kizlar.

Hayirli geceler hepinize

kizlar bugünku menum iyidi, cunku yeminliydim kaydirigubbakcemile3

Sabah 9da: 1 elma
Öglen 12de: kocaman ekmek, icinde marul, domates, yumusta, peynir, mayonez
Aksam 4te: 1 tabak makarna
Sonra 8de: karpuz
Sonra 10da: elma

veee 2litre su ictim
veee sabah spora gittim 200cal yaktim
olumunekankayizsmile

arkadaş olarak ekle fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

Son düzenleme:
semo sıkma kendini geciken olursa bende koyarım takım arkadaşı değilmiyiz yapıveririz

SAOL CANIM ewet şimdilik iyi gidiyo inşallah da böyle devam eder ..
birde beni tanıyanlar kilo vermişsin diyince daha da bir motive oluyorum..sositososito

candelif yine çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. bu arada ne zamandır diyettesin ne kadar zamanda verdin 18kiloyu? süper bir rakam bence...

selam kızlar
işte geldim burdayım.....
herkese hayırlı cumalar...
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşır ve daha üstüne (hamilelik hariç) hiç çıkmayız.

ben ben ben şişkonun tekiyim bacılar evet pis boğaz şişkonun tekiyimmafoldumben
geçen hafta hani 62,900dü yaaa şimdi 63,100 yaniii 200gram aldıımmm ühü ühü ühü...

arkadaş olarak ekle fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

Profil fotonu'mu diyosun canim? Hayirdir cannin niye SIKKIN senin?
Kim SIKTI seni canini kötükedihüsoklava:

semo sıkma kendini geciken olursa bende koyarım takım arkadaşı değilmiyiz yapıveririz

Ya sen nasil bi insansin? Cok tatlisin, ayni zamanda cok yardim sever...
ALLAH herseyi gönlune gore versin canim.

Tgulllllll bende sisko, pis bogaz, balina nin akrabasi, patates'in kuzeniyim!!!
64.6 kiloyum resmen, tartinin uzerinde, gozlerim yerinden firlicakti sempatiksalakcinni

günaydın herkeze tgüll aynı kaderi paylaşıyoruz canımmm geçenhafta 65.8 bu hafta 66.0 oldum hem regli dönemindeyim hemde bu hafta hiç yürüyüş yapamadım hava muhalefeti nedeni ilee tabii bir iki günde kaçamaklarım oldu sonuç buu ben şuçumu biliyorum ama artık bu hatalık beni affedinnn bennnn şişkonun biriyimmm ve bu yemek yeme huyundan vazgeçmezsemde hep öle kalcam galibaaaaaa

Ama yookkk pesss ettim sanmayınn haftaya görüşcezz kızlarrr kendime söz veriyorum en az 65.5 olucammmm inşallah

amanınnnn semoooo sendemiii yaaaaa
kızlar bu hafta ne yaptık böleee yaaaaa
yeni arkadaşlara bakıyorumda benim ilk başladığım gibiler haftada 1.5 2 kg veriyolarr sanırımmm biz birazzz cıvıttık kızlarrr kendime bakıyorumda bu kilo konusunda bi istikrarsızlık varr sonhaftalarda bi hafta al bihafta ver öfff kızlarr hadii gazz verelim birazz birbirimizeee bu böle gitmezz ...

sanırım bide bende söle bişey var içine giremediğim kıyafetlerim vardı onlara rahat giriyorum şimdi hatta bazıları bol oluyor onun için galiba kendimi bişey sanıyorum iyce zayıfladım falan gibi yanii cıvıtıyorumm yeni bi formül buldum daha dar şeyler alıp onların içine girmeye çalışcammmm

amaaan sende mi 200gram aldın naptık biz yaa...

oof ilk zamanlar of ne güzel verirdim bende şimdi 200gramın 100gramın hesabını yapıyorum. neyse bacım onlar bizim gibi olmaz aynı hızla işi sonlandırırlar inşallah. geçen hafta bende 62leri gördüm diye havalara uçtum tabi dondurma sütlü nuriye baklava derken bakıyomda aslında az bile almışım haaa hakettim den.
birde kıyafet konusunda dediğin çok doğru eski kıyafetler bol gelince insan gerçekten şımarıyor inceldim zayıfladım bitti sanıyor. bak iyi fikir daha dar kıyafet almak bende yapacam birdahaki ayın 15inde(bu ayın 15i gelmeden maaşı bitirdimdesempatiksalakcinni)

Tgulllllll bende sisko, pis bogaz, balina nin akrabasi, patates'in kuzeniyim!!!
64.6 kiloyum resmen, tartinin uzerinde, gozlerim yerinden firlicakti sempatiksalakcinni

sende mi biritüs... nesde almış. napıyoruz biz ya noldu bizeee....ühü ühü ühü
pes etmek yok ama 2verip 3 alsakta pes etmek yoookkk...

Günaydin kizlar! Bu hafta 1.3 kilo verdim. :lepi:

saysaybitmiyor : (65.4 / 64.1 / 1.3 / 1.98%)

saysay cım tebrik ederim ne güzel sabah sabah güzel bir şey gördüm. darısı ben semo ve nes in başınaa...

candelif yine çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. bu arada ne zamandır diyettesin ne kadar zamanda verdin 18kiloyu? süper bir rakam bence...

canım ben 26 hazirandan beri rejim yapıyorum şuana kadar da 5 kilo verdim
18 kilo değill!!! 18 kilo vermem gereken kiloydu 5 kilo verdim kaldı 13 kiloo..akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…