aynen oyle canim, ulkemizin kiymetini bilmiyoruz... turkbayragi
Pareo ha tm anladim canim, turkcem iyi ama super degil bilmiyorumkismile
cok guzel anlattin ha, iyi ögretmen oldugun kesin yaniii
ne zaman dönuyosun tgull cum? bende 22 sinde tatile cikiyorum,
bildirim ve listeleri kim yapcak, ikimizde gidersek? bilmiyorumkismile
12 ye kadar bildirim yapilsin, 12de bildirim yapmayan kizlari ayni yazalim canim
evde olunca bende dayanamiyorum yaaa... oraya buraya sakliyorum ama yerini
biliyorum opuyorumnanaktan ayiyim ben
tgull cum, cokmu kilo alicani dusunuyosun tatilde, ben yandim o zaman!!!
balayinda 2 kilo aldim 1 hafta icindeklava:
kilo yu dusunme sen tatil yapmaya bak
bol su icersin, yuzersin, o kadar karamsar olma kaydirigubbakcemile2
estagfurullah nes cim, lafimi olur,
bende oyle gunde 3tane kucuk 500ml iciyorum, bazen 4 sise oluyor.
ayyyy bende nefret ediyorum, yari uykulu kalkipta wc ye gitmekten kötükedihüso
pogca, sucuk, kurabiye beyaz ekmek, pide offf nes'cim beni tam 90 dan vurdun ha
bacimmmmklava:
aynen oyle canim, ulkemizin kiymetini bilmiyoruz... turkbayragi
Pareo ha tm anladim canim, turkcem iyi ama super degil bilmiyorumkismile
cok guzel anlattin ha, iyi ögretmen oldugun kesin yaniii
ne zaman dönuyosun tgull cum? bende 22 sinde tatile cikiyorum,
bildirim ve listeleri kim yapcak, ikimizde gidersek? bilmiyorumkismile
12 ye kadar bildirim yapilsin, 12de bildirim yapmayan kizlari ayni yazalim canim
evde olunca bende dayanamiyorum yaaa... oraya buraya sakliyorum ama yerini
biliyorum opuyorumnanaktan ayiyim ben
tgull cum, cokmu kilo alicani dusunuyosun tatilde, ben yandim o zaman!!!
balayinda 2 kilo aldim 1 hafta icindeklava:
kilo yu dusunme sen tatil yapmaya bak
bol su icersin, yuzersin, o kadar karamsar olma kaydirigubbakcemile2
estagfurullah nes cim, lafimi olur,
bende oyle gunde 3tane kucuk 500ml iciyorum, bazen 4 sise oluyor.
ayyyy bende nefret ediyorum, yari uykulu kalkipta wc ye gitmekten kötükedihüso
pogca, sucuk, kurabiye beyaz ekmek, pide offf nes'cim beni tam 90 dan vurdun ha
bacimmmmklava:
bu arada kızlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun Allah Hepinizin isteklerini gönlüne göre versin,hasta olanlara ve hastası olanlara acil şifalar versin,dertlilerin dertlerine derman versin bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hhürmetine hepimizin günahlarını af etsinn herşeyin hayırlısını nasib etsin inşallahhh Aminnnn
bu gidi$le, ben yemin etmeye ba$licam tekrar.
Benimle yemin etmek isteyen varmi citirlarim???
Yemin ediyoruz abur cubur yememek icin,
Yemin ediyoruz aksam 6 veya 7 den sonra bi sey yememek icin, sadece meyve.
Yokmu artiran kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet kizlar, gelelim mucize zayiflama SIRINA kaydirigubbakcemile3
ben bunu yaptim ve gercekten cok faydasi var, ama i$e girince biraktim
fazla zamanim olmuyor, bu cumleleri okuyacaksiniz, ama inanacaksiniz okudugunuzu. buyrun kizlar
Düşünceyle zayıflama
Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . ınsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )
2 - Hareketle harcama 114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)
3 - Az kalori alma Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )
Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun
kolay gelsin turkbayragi
bu gidi$le, ben yemin etmeye ba$licam tekrar.
Benimle yemin etmek isteyen varmi citirlarim???
Yemin ediyoruz abur cubur yememek icin,
Yemin ediyoruz aksam 6 veya 7 den sonra bi sey yememek icin, sadece meyve.
Yokmu artiran kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh bee buldum sonunda, dün gece aklıma düşünceyle zayıflama ile ilgili bu yazın geldi...ilk okuduğumda pek mantıklı gelmedi bana ama denemeye değer şimdi iş yerinde boşumya zamanımda var okumaya başlim kağıdada yazarım tatile giderken yatarken dinlenirken okurum işte...sen ne kadar süre yaptın bunu ve gerçekten kilo verdirdi mi? daha doğrusu en altta yazan dokuz kiloyu sen mi vardin yoksaaa. diyetsiz sadece bunu yapsak zayıflasak oooh ne güzel olurdu
aahh semocum teşekkür ederim ama ve lakin keşke öğrencilerimde senin kadar çabuk anlasalar....
22sinde gidiyorsan sorun yok semocum ben 18-19 gibi döneceğim. bu hafta yine beraber yaparız. haftaya sen yaparsın sonraki hafta sen yokkende ben yaparım. iyi zamanlama oldu tatillerde boş kalmayacak takım.
bende balayında çok kilo almıştım o yüzden bu korkum... ama o zaman 5gece 6gün kalmıştım şimdi 3 gece 4 gün sonra bireysel kafamıza göre gezecez. bende en az 3kilo almışımdır o zamanki tatilde. doğru diyorsun ama ya tatil yani kilo alma korkusuyla niye gidiyorum ki gelince veriririm hem çok yüzerim çok su içerim belki sandığım kadar çok almam.
bu arada kızlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun Allah Hepinizin isteklerini gönlüne göre versin,hasta olanlara ve hastası olanlara acil şifalar versin,dertlilerin dertlerine derman versin bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hhürmetine hepimizin günahlarını af etsinn herşeyin hayırlısını nasib etsin inşallahhh Aminnnn
yemin ediyorum bir dahaki persembe gününe kadar ki bu tam tamina 1 hafta ediyor agzima dondurma sürmeyecegim.
oh bee buldum sonunda, dün gece aklıma düşünceyle zayıflama ile ilgili bu yazın geldi...ilk okuduğumda pek mantıklı gelmedi bana ama denemeye değer şimdi iş yerinde boşumya zamanımda var okumaya başlim kağıdada yazarım tatile giderken yatarken dinlenirken okurum işte...sen ne kadar süre yaptın bunu ve gerçekten kilo verdirdi mi? daha doğrusu en altta yazan dokuz kiloyu sen mi vardin yoksaaa. diyetsiz sadece bunu yapsak zayıflasak oooh ne güzel olurdu
bende yemin ediyorum töbe ağzıma bisküvi çikolata dondurma koymayacağım:=) 1 hafta kadar
canım bu arada benim kilom 102 oldu yarına kadar gram kaybedersem haber vercem
Kızlar çok canım sıkkın sbs ler açıklandıya kardeşim acayip düşük not almış çok sinirlendim. zavallı anacığım hasta olmasa iyidir üzüntüden.
semo bu düşünce ile zayıflama ile ilgili yazıyı nerden buldun? ya ne kadar çok söylüyoruz yarısını söylesem 150 gram veririrmiyimkaydirigubbakcemile3
Kızlar çok canım sıkkın sbs ler açıklandıya kardeşim acayip düşük not almış çok sinirlendim. zavallı anacığım hasta olmasa iyidir üzüntüden.
sadece dondurma? chips cola biskuvi, onlara yemin etmiyomusun? kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?