Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydınnnn geldim sonunda işe 1 saat geç kaldım çokk fenaaaaa

neyse konuya gireyim hemen semocum evet ya hele bide dün akşam piknik yaptık yine bahçede dün yediklerimi hiç saymaycam bile yoksa gelip beni dövebilrsin bügün tartıldım geçen haftaki kilomdan 100 gr fazlayımmm çok sinirlendimmm bugün sadece çorba ve salata yiycemm tabii bolll suuu bu arada yürüyüşümüde güzelce yapcam bakalım bir umut bari yarın geçen haftadan 100 gr da olsa aşağıda çıkayımmm çok fenayım bennn yaaaaa

semocum bende yemin etcemde zaten birsürü günahım vardır bide o yemini bozup tekrar günaha girerim dayanamam diye korkuyorummmmmeyvahedigeldismile

bu arada kızlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun Allah Hepinizin isteklerini gönlüne göre versin,hasta olanlara ve hastası olanlara acil şifalar versin,dertlilerin dertlerine derman versin bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hhürmetine hepimizin günahlarını af etsinn herşeyin hayırlısını nasib etsin inşallahhh Aminnnn

aahh semocum teşekkür ederim ama ve lakin keşke öğrencilerimde senin kadar çabuk anlasalar....

22sinde gidiyorsan sorun yok semocum ben 18-19 gibi döneceğim. bu hafta yine beraber yaparız. haftaya sen yaparsın sonraki hafta sen yokkende ben yaparım. iyi zamanlama oldu tatillerde boş kalmayacak takım.

bende balayında çok kilo almıştım o yüzden bu korkum... ama o zaman 5gece 6gün kalmıştım şimdi 3 gece 4 gün sonra bireysel kafamıza göre gezecez. bende en az 3kilo almışımdır o zamanki tatilde. doğru diyorsun ama ya tatil yani kilo alma korkusuyla niye gidiyorum ki gelince veriririm hem çok yüzerim çok su içerim belki sandığım kadar çok almam.

teşekkür ederim nes seninde miraç kandilin mübarek olsun.güzel duaların için sağol.

yemin ediyorum bir dahaki persembe gününe kadar ki bu tam tamina 1 hafta ediyor agzima dondurma sürmeyecegim.

oh bee buldum sonunda, dün gece aklıma düşünceyle zayıflama ile ilgili bu yazın geldi...ilk okuduğumda pek mantıklı gelmedi bana ama denemeye değer şimdi iş yerinde boşumya zamanımda var okumaya başlim kağıdada yazarım tatile giderken yatarken dinlenirken okurum işte...sen ne kadar süre yaptın bunu ve gerçekten kilo verdirdi mi? daha doğrusu en altta yazan dokuz kiloyu sen mi vardin yoksaaa. diyetsiz sadece bunu yapsak zayıflasak oooh ne güzel olurdu

Son düzenleme:

bende yemin ediyorum töbe ağzıma bisküvi çikolata dondurma koymayacağım:=) 1 hafta kadar
canım bu arada benim kilom 102 oldu yarına kadar gram kaybedersem haber vercem

evet yaaa günde 300 gram ise ben bugün bi yapayım 300 gram verirsem yarına kadar çok güzel olacak...

Kızlar çok canım sıkkın sbs ler açıklandıya kardeşim acayip düşük not almış çok sinirlendim. zavallı anacığım hasta olmasa iyidir üzüntüden.

semo bu düşünce ile zayıflama ile ilgili yazıyı nerden buldun? ya ne kadar çok söylüyoruz yarısını söylesem 150 gram veririrmiyimkaydirigubbakcemile3

bugünkü menüüüü
sabah= 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates biber, 8 tane yeşil zeytin
öğle= 1 tabak menemen, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir
ara öğün= 1 dilim karpuz
akşam 1 kepçe mercimek çorbası

08.07.2010

spor - 45 dk el agirlikli tempolu yuruyus

sabah - tavuklu penne (250 kalori)

ara - tek sekerli kahve (65 kalori)

öglen - müslili yogurt (217 kalori)

aksam - daha karar veremedim ama büyük ihtimal corba (100 kalori)

Slm gelecegin CITIR kizlariiii
Hepimizin kandili mubarek olsun, Allahim herseyi, herkezin gönlune gore versin.
Hastalara $ifa, dertlilere deva versin RABBIM.
Sabah bi guzel ko$u yaptim, sonra 15 dakika sauna yaptim,
o kadar iyi geldiki, o kadar rahatladimki anlatsam kitap olur kaydirigubbakcemile3
tgull cum mesajinin birini renk renk yapmi$sin, kiskandim, bende yaptim kaydirigubbakcemile3

valla tatil planlarimiz, cok guzel olmus :hulya:
tatilin keyfini cikaralim tgull cum, kilo milo dusunmeyelim olumunekankayizsmile
gelince atariz kilo'lari, opuyorumnanaktan

Tesekkur ederiz nes cim, cumlemizin kandili mubarek olsun.
Aksam namaz, Kuran, tövbe yapmaya özen gosterelim kizlar
Allahim butun muslumanlarin ibadetlerini kabul etsin amin olumunekankayizsmile

yemin ediyorum bir dahaki persembe gününe kadar ki bu tam tamina 1 hafta ediyor agzima dondurma sürmeyecegim.

sadece dondurma? chips cola biskuvi, onlara yemin etmiyomusun? kaydirigubbakcemile2

Vallah tgull cum, ben o yaziyi burda KK da buldum eger yanli$ hatirlamiyorsam.
Gercekten i$e yariyor ha, $aka gibi ama gercek.
Ben gecen sene yapiyordum, o zaman cali$miyordum, ama simdi yapamiyorum
zamanim yok. Gercekten fayda ediyor, gun gun zayifliyordum o cumleleri soylerken
icten soyliceksin, ve soylediklerine inanacaksin opuyorumnanaktan

bende yemin ediyorum töbe ağzıma bisküvi çikolata dondurma koymayacağım:=) 1 hafta kadar
canım bu arada benim kilom 102 oldu yarına kadar gram kaybedersem haber vercem

seher cim supersin!!!! tam 1 kilo gitmi$ afferim kiz :teytey:

Kızlar çok canım sıkkın sbs ler açıklandıya kardeşim acayip düşük not almış çok sinirlendim. zavallı anacığım hasta olmasa iyidir üzüntüden.

saglik olsun canim, SIKMA canini, hersey olacagina varir.
Uzuldugunde yanina kalir, takma kafana :umursamaz:
Düzeltme imkani varsa, inschallah duzelir, olmazsa seneye iyi yapar :Saruboceq:

semo bu düşünce ile zayıflama ile ilgili yazıyı nerden buldun? ya ne kadar çok söylüyoruz yarısını söylesem 150 gram veririrmiyimkaydirigubbakcemile3

hahaha valla yarisini hic denemedim, sen hepsini soyle zamanin varsa opuyorumnanaktan
KK da buldum yanli$ hatirlamiyosam. hihoyyyt

Ben yemin ediyorum, BUGUN ve YARIN agzima abur cubur koymicam,
cola, chips, dondurma, biskuvi, cikolata :a015: :icecream: :içelim: cokacimcoook klava:

Ve saat 6dan sonra sadece meyve yicem baska bi sey yemicem kötükedihüso

tgull sıkma canını ya benim yeğenim düşük almış benim gittiğim anadolu lisesi vardı bulunduğum yerde onu beyenmiyodu şimdi orayaı bile tuturamıyo gibi,sorsan herlafa verecek bi cevabı var ama ders çalışmamış demekki bende üzüldüm ve kızdım ama çok küçük değiller düşünmeleri gerekilrdi bu günlerii hem bizim zamanımızda ilk okuldan 5. sınıftan sonra gidilirdi bu okullara daha küçüktük eşşek gibi çalışırdık neyse ama annende üzülmesin çünki şimdiden sonra da çalışırsa yine iyi bi üniversiteyi tuturma şansı yüksek kardeşininde yeğeniminde bu onlara bi ders olsun bariii

Bu arada kızlar iş yerinde birlikte çalıştığım arkadaş izne ayrıldı evlenecek bir ay onun yokluğunda onun işlerinide ben yapıyorum ,ayrıca izinde alamıyorum 1 ay ve bir ay sonra rahazan yani tatil hayalleri ramazan sonrasına kaldı yineee sıkıldımmm hava çok sıcak sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyorummmmm belki bu yoğunlukta biraz kalori yakmışımdır inşallah ölenn çok azz yedimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…