Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar regli oldum yaaa sanırım bu hafta çok kilo veremem gibi ama belkide veririm elimden geleni yapıcammm yinede çünki karnım çok şişerdi benim önceden regli olunca bugün hiç öle bi şişlik falan yok çok su içiyorum form çayı içiyorum ödemleri atıyorum galibaaa ayyy bian önce kurtulmam lazım şuu kilolardannnn

***3. TAKIM 164. ETAP***

Semo 64,0/
Nes84 65,8/
tgull 62,9/
burakefsa 72,0/
hatice_84 64,0/
ayseher 103,0/
saysaybitmiyor 65,4/
candyelif 65,0/

3. TAKIM TOPLAM KILO 562,1

tgull cum persembe gunu liste hazirlama canim, ben listeyi yaptim, excel programinda.
formulleri kayid ettim oraya, yani sadace kilo yu yazinca o kendi hesaplicak olumunekankayizsmile, listemiz boyle...

cuma gunu 12 den once herkez kilosunu yazsin arkadaslar,
isteyenler persembe aksam'dan yazabililir.

bildirim saat 16.30 da yapilacak, tgull veya ben yapariz inschallah olumunekankayizsmile

saglik olsun canim, relg olunca ne guzel vucudumuz temizleniyor zemuszemus
tabi bu sicak havalarda cok igrenc, altinda bir pet olmasi ama napicezzzzz

biz anne olacagiz
form caymi??? cok icme canim, bagirsak'lara iyi degil, ara ara ic.
ali$kanlik yapiyormafoldumben

ben kactim seker parelerim, kendinize iyi bakinnnn, ho$cakalin,
akilli duralim, abur cuburu BOYKOT edelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba tuba cim, nasilsin, cocuklar nasil iyi oldularmi?
senmi astin diyeti yoksa benmi astim diyeti sempatiksalakcinni

ay canım çok şükür iyiler annemler geldi hergün yarımsaat yürüyüş yapıyorum ilacın etkisiyle günde 3 lt su içiyorum bakalım verbilecekmiyim şimdilik b,i şey yok semo bide kilo veremezsem varya satan eczacı benden kaçsınkötükedihüso seni takip ediyorum canım iyi gidiyosun

tubaaa cim, cizelgen'de bi yanli$lik var sekerim olumunekankayizsmile
bi bak istersen, inschallah kilo verirsin canim, 2 haftadir veremiyosun :uhm:

3litre su mu dedin, machallah
napican eczaciyi bacim olumunekankayizsmile

çok değil iş yerinde günde iki defa falan içiyorum oda kanımın şiştiğini hissedince ve biraz yemeği çok kaçırınca içiyorum evet canım anne olucaz inşallah ama karnım dün iki saatin içinde şişti balon gibi oldu bugün 300 gr fazla geldim tartıda cumaya iner inşallahta rahatlarımmmm

gunaydin nes cim, tamam canim cok icmiyorsan problem yok.
benim bir arkadasim'in bagirsak sorunu var simdi, dogadan form cok icti.

Iner siskinligin inschallah, merak etme, nes cim sen ne kadar su iciyosun??

merhaba semocan,
ülkemizin kıymetini bilmiyoruz işte başka ülkeden gelen turistler kadar gezmemişimdir bende bir sürü gitmek istediğim ama gitmediğim yer var. bu arada pareo hani mayo bikini üstüne kiyilen tül gibi birşeyler okuyor ya ya dikdörtgen bir tül oluyor bele bağlanıyor ya yarım kollu çok bol tunik gibi oluyor giyiliyor. sonuç olarak deniz kenarında mayo üstüne giyilen ince kıyafet....

Günaydin kizlar

07.07.2010

Spor - el agirligi ile 45 dk tempolu yürüyüs

Sabah - bir dilim kepekli ekmek, yarim dilim kasar peynir, domates

Ara - tek sekerli kahve

Öglen - kremali mantar corbasi

Ara - muzlu yogurt

Aksam - kremali mantar corbasi, yarim dilim kepekli ekmek

eline sağlık semocum eline emeğine sağlık sağolasın. ben cuma akşam yola çıkacam ama cuma sabah okuldayım eğer arkadaşlar kilo bildiriminde çok geç kalmazsa ben yaparım son işlemleri.olumunekankayizsmile

herkeslere günaydın kızlaarr,
dün eşim baklava getirene kadar herşey yolundaydı ama 2dilim baklava işi bozdu,ay bide buranın en iyi baklavacısından almış sinir adam gel de yeme. dün sabah ne yediim hatırlamıyorum ama pek diyet sayılmazdı. öğlen 1 salatalık, 1ayran ve simit, akşam 5 gibi yarım tabak pilav ve cacık sonrada karpuzla kiraz yedim..
sabahta küçük bir yağsız tost ve yeşil çay içtim. tatil olduğu için okulda yemek çıkmıyor dışarıdan alıncada ağır oluyor diye evden bişiler ayarlim dedim öğlen yemeğine dedim. önce yoğurt çıkarttım sonra nasıl götürim dedim bıraktım. çok önceden k-fleks yemiştim bir ara kabız edince bırakmıştım ama bir kullanımlık kalmıştı onu aldım yanıma bir defada bişi olmaz diye. az önce marketten de diyet süt aldım. öğlen yemeğim k-fleks. akşamada haşlama gibi yağsız patlıcan biber kabak kızartacağım...

Az önce tartıldım yine 64 Kalan bir dünde zayıflar mıyım ki
Evdeki abur cuburları yok ettim şey yani yedim dün akşam Bir daha da almayacağım inş Çok spor yapıyorum bir okadar da ağzım boş durmuyor Sonuç ortada yine 64(

iyi etmişin arkadaşım, onlar var oldukça diyet zorlaşıyor. şimdi çekmecemde bir paket benimo var. ye benii ye beniii diyor sanki... bende martta ilk diyete başlayınca hepsini yoketmiştim ve eşime sıkı sıkı tembihlemiştim sakın bişi alma diye bayağı eve birşey girmedi ama sonra kardeşlerim geldi aldık bende onlarla başa baş yedim ne varsa. şimdi biraz daha var aklım gidiyor eşime çay yanında veriyorum bir an önce bitirsinde rahat edim diye.belki bağırsakların doludur ondan çok çıkıyorsundur, yada tuzlu yemişsindir su vardır vücutta. maydonoz kaynat iç birde aç karnına 2kayısı üstüne ılık su... bağırsaklarıda boşalt suyuda at bak bakalım o zaman net anlarsın.

tatil geldii kilo almaktan çok korkuyoruum...
kızlar geldiğimde en fazla 64 kilo olmaya çalışacağım. daha yukarda çıkarsam çok ağır spor ve zor bir diyet yapacam ceza bana ve en kısa sürede eski kiloma ineceğim...

acaba nasıl bir beslenme planı yapsam... plan yapmazsam coşup giderim yaa...

Evet şişkinlik çok oluyor ben de canım ya Bazen hamileliğin son aylarında gerildiği gibi oluyor karnım O kadar çıkıyor ki öne doğru anlatamam Bağırsak aktivitesi çok iyi değil Sinameki çayı işe yarıyor ama o da bağırsaklar için zararlı
Bu ayın sonunda ben de tatile gideceğim Çok kilo alacağımızı sanmıyorum Bol bol yüzeriz iyi olur Sıcakta meyve ve sıvı gıdalar tüketirsek tamamdır

kızlar bu gün tartıda 102.3 ü gördüm gidiyor kilolar annem verdin sen dedi morel oldu resmen
bu gün leslie yapmıcam yüzmeye gidicem 1 saat falan yüzerim akşam yemeğinden önce
vee bu günkü listem
sabah= 1/3 simit, 4 zeytin domates 1 tane haşlanmış yumurta 1 kk peynir
ara öğün= diyet bisk.
öğle= mantarlı tavuk sote 4 kaşık
akşam salata meyva falan yicem yüzdükten sonra zaten iştahım kesilio bol su yutarımda

gunaydin nes cim, tamam canim cok icmiyorsan problem yok.
benim bir arkadasim'in bagirsak sorunu var simdi, dogadan form cok icti.

Iner siskinligin inschallah, merak etme, nes cim sen ne kadar su iciyosun??

canım ya ben sana sabah cevap yetiştircem diye günaydın falan hiç dememişim kusura bakma olurmu bu çaylardan çok içien bi yakınımız vardı bağırsaktaki yararlı bakterileride dışarı atılmasını sağlıyormuş bu çaylar çok içildiğinde kandın nerdeyse bağırsak kanseri olacakmışşş Allah korusun onun için bende temkinli davranıyorum,şişkinlik olunca içiyorumm bazı günlerde hiç içmiyorum yeşil çay içiyorum,gelelim suya iş yerinde akşama kadar yaklaşık 3 tane küçük 500 ml su içiyorum tabi yemek aralarında evde içtiklerimide sayarsak 2 litreyi geçer canımm su içmeyi çok severim ben ama bide gece uykulu uykulu wc yw gitmek olmasaaasempatiksalakcinni

bu arada iki gündür diyetmiyet ayaklar altındaa 3 aydır pogaça azıma sürmedim dün bahçeye gittim iş çıkışı piknik yaptık saat 6-7 gibi bir adet poçaa yedimm beyazz ekmek tereyağlı peynirliii ve tatlı kurabiyeee çok yemedim öle ama yedim yinede ayrıca ölende sucuklu kaşarlı yumurtaaa yedimm pide ileee yaniii anlıycanızzzz ben haddimi aştımm kızzlarrr bu hafta kilo verme umutlarım suya düştü almasam bari bi kaçgündür yürüyüşede gitmedimmm hava sıcakya mayışıyorummm eve gidince iştennn ama bu akşam gidicemm inşallah yürümeye hedef kiloma çok az kaldı önceden haftada 1200 gr verdiğim olurdu şimdi iki üç haftadır veremedim bu kiloyuu çookkk yavaşladımmm çokkkk pess etmemeliyimmm azz kaldı Allahımmm yardımmm etttttt:kedi:

kızlar işteee böleee çok uzattım amaaaa durum bundan ibareetttttt

Merhaba arkadaşlar Bugün;
Spor: Leslie 2 mil
45 dk pilates

Sabah: Bir avuç büyüklüğünde ekmek arası patates kızartması ve 1 bardak vişne suyu
Ara: 1 muz
Öğle: 1 dilim peynirli börek
Ara: 1 nektari biraz da üzüm
Akşam: 1 karnıyarık ve salata ve cacık
Ara: Meyve yiyeceğim.
Çok yedim yine klava:

aynen oyle canim, ulkemizin kiymetini bilmiyoruz... turkbayragi
Pareo ha tm anladim canim, turkcem iyi ama super degil bilmiyorumkismile
cok guzel anlattin ha, iyi ögretmen oldugun kesin yaniii

ne zaman dönuyosun tgull cum? bende 22 sinde tatile cikiyorum,
bildirim ve listeleri kim yapcak, ikimizde gidersek? bilmiyorumkismile
12 ye kadar bildirim yapilsin, 12de bildirim yapmayan kizlari ayni yazalim canim

evde olunca bende dayanamiyorum yaaa... oraya buraya sakliyorum ama yerini
biliyorum opuyorumnanaktan ayiyim ben

tgull cum, cokmu kilo alicani dusunuyosun tatilde, ben yandim o zaman!!!
balayinda 2 kilo aldim 1 hafta icinde klava:
kilo yu dusunme sen tatil yapmaya bak
bol su icersin, yuzersin, o kadar karamsar olma kaydirigubbakcemile2

estagfurullah nes cim, lafimi olur,
bende oyle gunde 3tane kucuk 500ml iciyorum, bazen 4 sise oluyor.
ayyyy bende nefret ediyorum, yari uykulu kalkipta wc ye gitmekten kötükedihüso
pogca, sucuk, kurabiye beyaz ekmek, pide offf nes'cim beni tam 90 dan vurdun ha
bacimmmm klava:

bu gidi$le, ben yemin etmeye ba$licam tekrar.
Benimle yemin etmek isteyen varmi citirlarim???

Yemin ediyoruz abur cubur yememek icin,
Yemin ediyoruz aksam 6 veya 7 den sonra bi sey yememek icin, sadece meyve.

Yokmu artiran kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…