gunaydin nes cim, aynen ya bende giremedim dun.
Ay canim ne guzel, kiyafetlerin bol gelmesi, demekki iyi gidiyosun,
ama tabi terzilik olmasi moral bozucu :kedi:
ay evet ya şimdi kotları falan daratmak için terzi bi ton para lıcak biraz cimriyim galiba terziye gitmemek için eteklerimin beline çataliğne falan takıp giyorum düşmesin diyeeekafamçokkarıştı
ama pantalonlar belleri çok bol yani düğmeyi açmadan giyip çıkarıyorum dolayısı ile hoş durmuyorr en kısa zamanda yaptırmam lazımm semocumm senin boyun kaçtı resimlerde zayıf gibi duruyosunda merak ettim:uhm:
kolay gelsin canim, ama senin yerinde olsam, pantolonlarin hepsi daraltmam
giyecegin kadar daralt, sonra yine zayiflicaksin ya. gerisini'de o zaman daralttir.
Yoksa 2 i$ olmasin senin icin.
1.65 boyum, kilolmada malesef 64. hedef kilom 60-58 olmak.
evet doğru haklısın biraz daha bekleyim sonra darattırıyım olmassa hıı benim boyunda 160 yani aynı gibiyiz hemen hemen ben 63 yazdımda hedef 60 aslındaa
ay kızlar sağolum geçmiş olsun dilekleri için aman üf ya zayıflamayı çok istiyorum benim önceden çok güzel bi fiziğim vardı şimdi beni görenler hep nolmuş sana gibi manasız şeyler söylüyorlar ben ilaçla falan veremiyorum kilo veremediğim gibi bide rahatsızlanıyorum üstelik çokta yemiyorum hormon bozukluğu var bende doktora gitmem lazım üff ya hiç sevmem kadın doğumcuya gitmeyi kaç aydır gidecem ama bi türlü gidemiyorum sonra bi gidiyorum birsürü ilaçları içmek zorunda kalıyorumklava:bide kızlar çok saçma olacak biliyorum ama eltim geldi tatile bu hafta inşallh çok vermiş olurum şey eltimle aram hiç iyi değilde:kedi da beni sevmez zaten zamanında çok tartışmalarımız olmuştur alsanaalsanasmileonu kıcık edecem ya daha fazla kilo versem iyi olur ay bugün kaynanaya gidecem eltide orda şuan saçlarımı sarmış ojelerimi sürmüş bi vaziyette oturuyorum kaydirigubbakcemile3
ohh bitmiş sonunda bakım
kızlar kaç gündür tartıdan kaçıyordum yazlıkta sıcak ve yemek benim kilomu 104e fırlatınca mafoldumben yinede bir ümit az önce tekrar bakıyım dedim 103 yarın sabaha inşş 102.5 falanda olurum yeterki çok almış olmayayım ya cezama razıyım:)
Merhaba kizlar, simdiye kadar haftanin ilk günü nasildi? benimkisi biraz sIkIcI.
19.07.2010
Sabah - cornflakes
Ara - tek sekerli kahve
Öglen - bir dilim kepekli ekmek, mantarli balik
Aksam - ne yesem bilmiyorum ama salata tarzi bir sey olur sanirim.
günaydın kızlar
ya benim dün yazdığım yazılar yook...
nasılsınız kızlar
görüşemiyoruuzzz.... nerelerdesiniz nasıl gidiyor diyetleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?