kızlar bu sabah baskülde 100 ü gördüm çokkk mutluyum yaa geçen hafta hiç kilo verememiştim bu hafta şimdiden 2 kilo gitti cumaya 99 olup 3 haneli rakamlara ebediyen elveda demek isyiyorum inşş olurum yaaa
maaşallah kız süper gidiyorsun inşallah hep böyle gidersin... ve umarım artık hiç bir zaman asla üç haneleri sayıları baskülünde görmezsin ve bence görmeyeceksin...
günaydın kızlar
ya benim dün yazdığım yazılar yook...
nasılsınız kızlar
görüşemiyoruuzzz.... nerelerdesiniz nasıl gidiyor diyetleriniz?
kızlar bu sabah baskülde 100 ü gördüm çokkk mutluyum yaa geçen hafta hiç kilo verememiştim bu hafta şimdiden 2 kilo gitti cumaya 99 olup 3 haneli rakamlara ebediyen elveda demek isyiyorum inşş olurum yaaa
Kızlar günaydın oğlum hasta giremiyorum foruma ateşi yükseliyor iki gündür ishal öksürük ne ararsan var şimdi daha iyi ama belli olmuyor siteye de sinir oluyorum ya mesajlarımız silinip duruyor ne bu böyle
herkeze günaydın kızlar benim diyet bu hafta şu ana kadar iyi gidiyor ama hastayım ya başım dönüyorr midem bulanıyor halsizimmm bilmiyorumm neden yaaa sıcaklardan galiba tansiyonum falan düşüyor galibaaaaa
Gecmis olsun bebise canim, ALLAH sifa versin canim.
Sanada gecmis olsun nes cim, kiz hamile misin yoksam bacim opuyorumnanaktan
keşke canım ama sanmam çünki daha yumurtlama dönemim yeni bitti hamile olsam bu kadar çabuk etki etmez herhaldeee bide kendimi umutlandırmak istemiyorum biliyosun olmuyor benim bebek her ayyy bi hayal kırıklığı yaşamaktan bıktımm ... sanırım sıcaktan böle oluyorumm yaa bide işim çokk yoruluyorummm... senağlama
Ay canim benim, istiyomusun sen bebis? Allahim butun cocuk hasteri olan'lara hayirli
cocuklar versin inschallah. AMIN! :Saruboceq:
cocugun varmi suan?
Evet canim yarin aksam saat 7de cikiyorum evden,
bekle beni TURKIYEM geliyorummmmmmm turkbayragi
Gecmis olsun bebise canim, ALLAH sifa versin canim.
Amin sağol canım ya şimdi biraz uyudu da geldim ben de gece yine ateşi yükseldi
Bu ara ne yaptığımı ne yediğimi bilmiyorum dün bütün gün hastahanedeydik yemek yapamadım Eve gelince pizza yedik Büyük boy pizzanın yarısını yedim acıkmışım Spor da yapamadım bu hafta planladığım gibi olmadı işler Neyse oğlum iyileşsin de şuan tek dileğim bu
iyi yolculuklar Semocum güzel vakit geçirirsin inş
Ooooo tgull cum ho$geldin canim, nasilsin?
tatil nasildi, neler yaptin eglendinmi???
ben dunku mesajlarini gormedim canim :gitme:
maschallah seher cim
allah bozmasin canim, iyi ilerliyosun :Saruboceq:
merhaba çıtır adayı arkadaşlar...
nasılsınız?
***3. TAKIM 165. ETAP***
Semo ( 64,6/ 64,60,0/ 0,00% )
Nes84 ( 66,0/ 65,3/ 0,7/ 1,06% )
tgull ( 63,1/ 63,1/ 0,0/ 0,00% ) (geri donmek uzere ayrildi)
burakefsa ( 71,5/ 71,0/ 0,5/ 0,70% )
hatice_84 ( 63,5/ 63,0/ 0,5/ 0,79% )
ayseher ( 102,0/ 102,0/ 0,0/ 0,00% )burdayım
saysaybitmiyor ( 64,1/ 64,1/ 0,0/ 0,00% )
candyelif ( 63,0/ 63,0/ 0,0/ 0,00% )
3. TAKIM TOPLAM KILO (557,8/ 556,1/ 1,7/ 0,30% )
bugün kendimi acayip şiş hissediyorum oysa öyle çok birşeyde yemedim bi menüme bakarmısınız kızlar
sabah kızlarla kahvaltıya gittik o yüzden = biraz büyükçe bir kepek ekmek arası kahvaltılık
o kadar ekmek agır gelince bir soda
öğle yemeği yerine 3 top dondurma çikolata topları birazda( çikolata topu dediysem küçük degildiler)
akşam = 1 tane biber dolması cacık
bu arada kızlar kilo vermişsin falan dediler malum 10 kilo gitti:) buda bana morel olduu
ama ben onlara 4 kilo dedim şimdi on kilo verdim desem aa kaç oldun dicekler malum onlar 10 kilo verince 40 olucakları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?