Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bu sabah baskülde 100 ü gördüm çokkk mutluyum yaa geçen hafta hiç kilo verememiştim bu hafta şimdiden 2 kilo gitti cumaya 99 olup 3 haneli rakamlara ebediyen elveda demek isyiyorum inşş olurum yaaa

kızlar bu sabah baskülde 100 ü gördüm çokkk mutluyum yaa geçen hafta hiç kilo verememiştim bu hafta şimdiden 2 kilo gitti cumaya 99 olup 3 haneli rakamlara ebediyen elveda demek isyiyorum inşş olurum yaaa

maaşallah kız süper gidiyorsun inşallah hep böyle gidersin... ve umarım artık hiç bir zaman asla üç haneleri sayıları baskülünde görmezsin ve bence görmeyeceksin...

maaşallah kız süper gidiyorsun inşallah hep böyle gidersin... ve umarım artık hiç bir zaman asla üç haneleri sayıları baskülünde görmezsin ve bence görmeyeceksin...

teşekkürler tgullcum inş ya ....şimdilik bu kış aldığım kiloları verdim 55 olup ortaokul yıllarıma dönücem inşş
böyle devam ederim inşş rejime... çok başlıyıp bıraktım ben ama bu son olacak inşş hem böyle midem daha rahat kendimi hafif hissediyorum kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar
ya benim dün yazdığım yazılar yook...
nasılsınız kızlar
görüşemiyoruuzzz.... nerelerdesiniz nasıl gidiyor diyetleriniz?

Ooooo tgull cum ho$geldin canim, nasilsin?
tatil nasildi, neler yaptin eglendinmi???
ben dunku mesajlarini gormedim canim :gitme:

maschallah seher cim
allah bozmasin canim, iyi ilerliyosun :Saruboceq:

Kızlar günaydın oğlum hasta giremiyorum foruma ateşi yükseliyor iki gündür ishal öksürük ne ararsan var şimdi daha iyi ama belli olmuyor siteye de sinir oluyorum ya mesajlarımız silinip duruyor ne bu böyle

herkeze günaydın kızlar benim diyet bu hafta şu ana kadar iyi gidiyor ama hastayım ya başım dönüyorr midem bulanıyor halsizimmm bilmiyorumm neden yaaa sıcaklardan galiba tansiyonum falan düşüyor galibaaaaa

bugün kimseee yokmu burda yaa sabahtan beri biri bişeyler yazsın diye bekliyorum kimseden ses çıkmadı nerdesiniz kızlarrrr

Kızlar günaydın oğlum hasta giremiyorum foruma ateşi yükseliyor iki gündür ishal öksürük ne ararsan var şimdi daha iyi ama belli olmuyor siteye de sinir oluyorum ya mesajlarımız silinip duruyor ne bu böyle

Gecmis olsun bebise canim, ALLAH sifa versin canim.

herkeze günaydın kızlar benim diyet bu hafta şu ana kadar iyi gidiyor ama hastayım ya başım dönüyorr midem bulanıyor halsizimmm bilmiyorumm neden yaaa sıcaklardan galiba tansiyonum falan düşüyor galibaaaaa

Sanada gecmis olsun nes cim, kiz hamile misin yoksam bacim opuyorumnanaktan

Gecmis olsun bebise canim, ALLAH sifa versin canim.

Sanada gecmis olsun nes cim, kiz hamile misin yoksam bacim opuyorumnanaktan

keşke canım ama sanmam çünki daha yumurtlama dönemim yeni bitti hamile olsam bu kadar çabuk etki etmez herhaldeee bide kendimi umutlandırmak istemiyorum biliyosun olmuyor benim bebek her ayyy bi hayal kırıklığı yaşamaktan bıktımm ... sanırım sıcaktan böle oluyorumm yaa bide işim çokk yoruluyorummm... senağlama

semoo sen yarın mı gidiyosunn tatileee ne zaman gelcennnnn bizi çok yanlız bırakamaa tamam mı

Ay canim benim, istiyomusun sen bebis? Allahim butun cocuk hasteri olan'lara hayirli
cocuklar versin inschallah. AMIN! :Saruboceq:

cocugun varmi suan?
Evet canim yarin aksam saat 7de cikiyorum evden,
bekle beni TURKIYEM geliyorummmmmmm turkbayragi

Merhaba kizlar, sükür 63 kiloyu gördüm bugün. :)

21.07.2010

sabah - bir tavuk köfte, yarim dilim kepekli ekmek

ara - latte macchiato

öglen - muzlu yogurt

aksam - meyve salatasi

spor - bugün bol bol yüzdüm

hayır canım şuan çocuğum yok 2 yıllık evliyim istedim biryıldır olmadı tedavi falan gördümm zaten o ilaçların yüzünden kilo aldım zaten sanırım biraz dr hatasıda oldu bana hormon ilaçlarını verip durdu ama benim hormonlarımda bir sorun yokmuşş bakalım şimdi ramazandan sonra tekrar dr a gidicem oyüzden şimdi kilo veriyorum zaten daha sonra tedavi hamile kalma gibi bir durum olursa diye...

sana iyi yolculuklar canımmmm inşallah tatilin iyi geçerrrr:lepi:

Son düzenleme:
Ooooo tgull cum ho$geldin canim, nasilsin?
tatil nasildi, neler yaptin eglendinmi???
ben dunku mesajlarini gormedim canim :gitme:

maschallah seher cim
allah bozmasin canim, iyi ilerliyosun :Saruboceq:

hoşbulduk arkadaşım... sıcaklardan bunalmış bir haldeyim ve kilo almaya başladığım için mutsuzum sinirlerim bozuuk...tatil çok güzel eğlenceli geçti. çok yesemde çok yüzdüm gezdim her akşam eşimle yemekten sonra yürüyüş yaptık ama 700gram alarak geldim. gelir gezmez dikkat ederim gider dedim ama gitmiyor. gelince ilk gün dinlendim sonra ev işleri vardı sabahtan akşama 2gün iş yaptım hemde nasıl ter dökerek. dün de eşim şehir dışına çıkıyordu onla gittim o işlerini yaparken sırf yürüdüm gezdim akşama kadar bir yemek molası oldu sadece ama sabah tartıya çıktım yine bir düşüş yok. şimdide adet grdüm canım aşırı tatlı çekiyordu kakaolu çikolatalı iki ince dilim kek yedim. veremesemde aynı kilomda kalmak yetiyordu ama buna şükür diyordum ama şimdi yükselişe başladım. çok sıcakya ne yürüyesim geliyor ve koşu bandına çıkasım nede egzersiz yapasım...
öyle işte benim durumlar oof of..

merhaba çıtır adayı arkadaşlar...
nasılsınız?

***3. TAKIM 165. ETAP***

Semo ( 64,6/ 64,60,0/ 0,00% )
Nes84 ( 66,0/ 65,3/ 0,7/ 1,06% )
tgull ( 63,1/ 63,1/ 0,0/ 0,00% ) (geri donmek uzere ayrildi)
burakefsa ( 71,5/ 71,0/ 0,5/ 0,70% )
hatice_84 ( 63,5/ 63,0/ 0,5/ 0,79% )
ayseher ( 102,0/ 102,0/ 0,0/ 0,00% )
saysaybitmiyor ( 64,1/ 64,1/ 0,0/ 0,00% )
candyelif ( 63,0/ 63,0/ 0,0/ 0,00% )

3. TAKIM TOPLAM KILO (557,8/ 556,1/ 1,7/ 0,30% )

en son listemiz bu şekildeymiş... kızlar biliyorsunuz bir ara yazılar silindi kim devam ediyor kim burada kim değil anlayamadım. takımında kaderi zaten yoğun insanlardan oluşuyoruz paylaşımlarımız çok yoğun değil. bu yazımdan alıntı yapıp eğer devam ediyorsanız isminizin yanına "buradayım devam ediyorum " dermisiniz?
ben şimdi arayışa geçiyorum zayıflatıcı neler yapabilirim ot çöp karışım bakim ne var ortalıkta yoksa ben çıkışa başladım kaç aydır uğraşım boşa gidecek...
kızlar sizlerinde bildiği yaptığı ve olumlu sonuç aldığı birşeyler varsa yazar mısınız?

kızlar yeni listemizide yapim dedim yarın işi olup giremeyecek olan olursa yada geç kalma ihtimali olan olursa lütfen bu akşamdan listeye kilosunu eklesin... yarın saat 13:00da paylaşımı yapacağım. o saate kadar kilolarınızı bekliyorum. hadi güzel haberlerle bekliyorum sizleri...

***3. TAKIM 166. ETAP***

Semo ( 64,6/ / % )
Nes84 ( 65,3/ / / % )
tgull ( 63,1/ / / % )
burakefsa ( 71,0/ / / % )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 102,0/ / / % )
saysaybitmiyor ( 64,1/ / / % )
candyelif ( 63,0/ / / %)

3. TAKIM TOPLAM KILO (556,1/ / / % )

bacılaar işte yeni listemiiiz....semo sen kilonu bildirdikten sonra mı gideceksin yoksam eski kilonu mu yazayım... (bu arada ben seni gitti sanıyordum. inşallah tatilin çok güzel geçer)

canım ya kilom oynuo sürekli birazda sorun yaşıyorum kabızım yarın sabah bildiricem inşş kilomu

bugün kendimi acayip şiş hissediyorum oysa öyle çok birşeyde yemedim bi menüme bakarmısınız kızlar
sabah kızlarla kahvaltıya gittik o yüzden = biraz büyükçe bir kepek ekmek arası kahvaltılık
o kadar ekmek agır gelince bir soda
öğle yemeği yerine 3 top dondurma çikolata topları birazda( çikolata topu dediysem küçük degildiler)
akşam = 1 tane biber dolması cacık
bu arada kızlar kilo vermişsin falan dediler malum 10 kilo gitti:) buda bana morel olduu
ama ben onlara 4 kilo dedim şimdi on kilo verdim desem aa kaç oldun dicekler malum onlar 10 kilo verince 40 olucakları için

asiri bir sey yok menüde canim, dondurmayi da arada tüketiyorsan öyle, bence gayet iyi. felaket biber dolmasi cekti simdi :S sis hissetmenin nedeni regl döneminin yaklasmasi olabilir bunun disinda asiri tuz veya pirinc, yulaf tüketmen olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…