Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 166. ETAP***

Semo ( 64,6/ / % )
Nes84 ( 65,3/ / / % )
tgull ( 63,1/ / / % )
burakefsa ( 71,0/ / / % )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 102,0/ / / % )
saysaybitmiyor ( 64,1/ 63.4/ 0,7/ 1,09% )
candyelif ( 63,0/ / / %)

3. TAKIM TOPLAM KILO (556,1/ / / % )

bence çok ağır bir menü değil. şimdi diyettesin ya diyetini tam uyguladığın günlere bakarak ağır görünmüştür gözüne ama normal diyetsiz olduğun zamanları hatırla hiç de ağır sayılmaz. benim dikkat etmediğim zamanları hatırlıyorum da bu da nekiii üüüf kaç katını yerdiim. ara öğün yapıyorr musun bu arada ara öğünler çok çok çok önemli vücudun hızlanması için...okuldayken diğer arkadaşım çok dikkat ederdi ara öğününe bende ondan alıştım her ana öğünümün arasında kesin ara öğün yapıyorum ve bir sonraki ana öğünde fazla yememi engelliyor....

bu arada aysehercim kilonu çok merak ediyorum. çünkü eminim senin için iki haneye geçmek büyük motivasyon olacak....

selam saysaybitmiyor....
kız hiç selam sabah yok mu kilonu yazıp gitmişin?
nasılsın? bakıyorum yine güzel sayılarla geldin 700gram iyi bir sayı tebrik ederim... beni geçtiiinnn.... veremiyooom.... ama bundan gaz alıp belki az da olsa harekete geçebilirim..

günaydın kızlar ben iyce salıverdim kendimi sürekli bi yorgunluk içindeyim hiç birşeye halim yok yürüyüş yapamıyorum ve ayrıcaa dünn cipss yedimmm kilomdaa değişmemiş Allahtan almamışım ama vermemişimdeeee bu haftaki kilom 65.300 halbuki 64 leri görmeyi ummuştumm son zamanlarda üzerimde bi boşvermişlik varr umarımm atlatırımmmm

***3. TAKIM 166. ETAP***

Semo ( 64,6/ 64.6/ 0.0/0.00% )
Nes84 ( 65,3/ / / % )
tgull ( 63,1/ 63.7/ -0.6/ -0.95% )
burakefsa ( 71,0/ / / % )
ayseher ( 102,0/ / / % )
candyelif ( 63,0/ / / %)

evet kendi kilomu ekledim ve semonunkini aynı yazdıım. tatile giderken 63.100düm. eçen cumartesi geldiğimde 63.800düm yani 700gram aldım tatilde. 1haftada da vere vere 100 gram vermişim. ya almak bu kadar kolayken vermek niye bu kadar zor kiii?
tatil önceki halime 600gram kaldı. üüüf ya 62leri hayal gibi bir gördüm kayboldu bir daha görmek kim bilir ne zaman nasip olacak...

sabah sabah çok gevezelik ettim ama kendimi kutlamak sizinlede paylaşmak istiyorum. dün saat 4:30 gibi yemek yemiştim ve biraz fazla kaçmıştı, eşim gelince 8de onunla akşam yemeği yemedim. 9gibi çok acıkınca erik yedim ve yattığımda karnım açtıktan grulduyordu sesini duymama için 1litre su içtim neredeyse ama hiç yemek yemedim...,
bu uzundur beceremediğim bir şeydi ama bundan sonra heep böyle yapmaya çalışacağım...

Günaydiiiiiin canim :) yahu ben her gün muntazam girip selamimi veriyorum, ama kimse yok. Giren de bir seyler yazip diyetleri hakkinda kaciyor. :) Farkettiysen, Ayseher'in sorularini cevaplamaya da calistim kendimce.

Ben de gecen hafta ayni kilodaydim, hic verememistim. Yavas gidiyor ama gidiyor sonucta. Ayni diyeti uygulayip mi veremiyorsun yani kilo verimi mi durdu yoksa diyetle pek aran mi kalmadi? :)

Selam kızlar günaydın hepinize,
Bilgisayarım arızalandığı için yazamadım kusura bakmayın, hatta 1 hafta kadarda nete giremeyeceğim Size 70 kiloya indiğimin müjdesini vermek isterim
Görüşmek üzere, öptüm..

sıcaklardandır arkadaşım, çoğumuzda var bu durum. diyet en güzel baharda yapılıyor bence ne çok sıcak ne çok soğuk doğa yavaş yavaş canlanırken bir enerji geliyor bana ki hele yürümeye bayılıyorum serin serin eserken ama hava sıcakken evden çıkasım gelmiyoor... ben motivasyon sağlayacak birşeyler bakıp yapıyorum sanada öneririim doğrusu ancak listeler yaptım at kuyruğu mısır püskülü karışımları çayları henüz almadım ama araştırmak bile iyi geldi... birde şimdi adetliyim kiraz sapı kaynatıp içiyorum vücutun şişliği gitsin diye...

tebrik ederim burakesfa.... ihmal etme biziiisengözlerimebaksanab

***3. TAKIM 166. ETAP***

Nes84 ( 65,3/65.3 / 0.0/0.00 % )
burakefsa ( 71,0/ 70.0/1.0 /1.40 % )
ayseher ( 102,0/ / / % )
candyelif ( 63,0/ / / %)

eveet son halimizide güncellediim...yeni bildirim yapacak arkadaşlar bu listeden alıntı yapıp eklerseniz daha rahat olur benim için.

arkadaşım hep diyorum bu takımın kaderi çoğu üye meşgul yoğun insanlardan oluşuyor... valla bende elimden geldiğince girmeye paylaşımda bulunmaya çalışıyorum napalım kaderimiz biz yine elimizden geldiğince yazalım birilerinin formu canlandırması lazım dimi amazemuszemus

bu arada kilo veremememle alakalı sorun diyetle aramın kalmaması. hep ilk zamanlar gibi haftada bir kilo yada en az 500gram versem çoktan haziranda almıştım karnemi ama hazirandan sonra heyecanım gitti iş yılan hikayesine döndü. sıkıldım dolayısıyla diyetle hiç mi hiç aram kalmadı....

evet tgüll sanırım bende aynı durumdayımm diyetle aram olmadığından veremiyorummm kiloları yoksa baştaki hızımla gitsem bende almıştım karnemi çoktannnn...

yürüyüşe başlamam şart bir saat yürüyordum hergünn hiç yoktan yarım saat yürüsmbile yetr bana bunu yapmalıyımmm yaaaaaaaaabilmiyorumkismile

canım tebrik ediyorum gitsin kilolarzemuszemus ama açma arayı çokk

ekledim canım bnmkini kolay gelsin

evet arkadaşlarr,
***3. TAKIM 166. ETAP***

ayseher ( 102,0/100/ 2/ 1.96%)
candyelif ( 63,0/ / / %)

candyelif ve hatice kalmış sadece...,
candy elif bir süredir yok kendisine özelden de yazdım ama henüz cevap alamadım.

bu arada bildirim yapan arkadaşlara bakıyorum daaa
ayseher,saysaybitmiyor ve burakesfayı tebrik ediyorum güzel kilo vermişsiniz kızlar...a.s.
semo ve nes verememiş onlara teessüf ediyorum inşallah daha sonra verirler...:teselli:
kendimi ise eshefle kınıyorum hatta kızıyorumklava:

bu arada saat 13:30 kadar bekleyeyim eğer kızlardan bildirim olmazsa takımın kilosunu bildireceğim...

***3. TAKIM 166. ETAP***

hatice_84 ( 63,0/ 63.0/0.0 0.00/ % )
ayseher ( 102,0/100/ 2/ 1.96%)
candyelif ( 63,0/ 63.0/0.0 0.00/ %)

3. TAKIM TOPLAM KILO (556,1/ 553.0/ 3.1/ 0.56% )

arkadaşlar takımımızın kilo bildirimini bu şekilde yapıyorum...

arkadaşlar kilo bildirimini yaptım.
birşey bildirmem lazım. ağustos ortası memlekete gidecektim ama haftaya salı günü memlekete gitmem gerekti. haftaya kilo bildirimi işini kim yapabilir. sanırsam hepimiz yüzde hesaplamayı biliyoruz, eğer perşembeden liste hazırlayıp herkeste eklerse kendi kilosunu ve hesabını problem olmaz son olarak gönüllü yapmak isteyen biri takımın hesabını yapar ayrıca kardeş takımdan da yardım isterim yardımcı olur size.
hadi bacılar bir gönüllü bekliyorum aksilik yaşama ihtimali düşük yapılan hesapları kontroledecek...

slm ben 14. takımın kaptanıyım. gelecek hafta listeye yardımcı olmamızı istemişsiniz. tabiki yardım ederim. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…