bugün kendimi acayip şiş hissediyorum oysa öyle çok birşeyde yemedim bi menüme bakarmısınız kızlar
sabah kızlarla kahvaltıya gittik o yüzden = biraz büyükçe bir kepek ekmek arası kahvaltılık
o kadar ekmek agır gelince bir soda
öğle yemeği yerine 3 top dondurma çikolata topları birazda( çikolata topu dediysem küçük degildiler)
akşam = 1 tane biber dolması cacık
bu arada kızlar kilo vermişsin falan dediler malum 10 kilo gitti:) buda bana morel olduu
ama ben onlara 4 kilo dedim şimdi on kilo verdim desem aa kaç oldun dicekler malum onlar 10 kilo verince 40 olucakları için
***3. TAKIM 166. ETAP***
Semo ( 64,6/ / % )
Nes84 ( 65,3/ / / % )
tgull ( 63,1/ / / % )
burakefsa ( 71,0/ / / % )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 102,0/ / / % )
saysaybitmiyor ( 64,1/ 63.4/ 0,7/ 1,09% )
candyelif ( 63,0/ / / %)
3. TAKIM TOPLAM KILO (556,1/ / / % )
selam saysaybitmiyor....
kız hiç selam sabah yok mu kilonu yazıp gitmişin?
nasılsın? bakıyorum yine güzel sayılarla geldin 700gram iyi bir sayı tebrik ederim... beni geçtiiinnn.... veremiyooom.... ama bundan gaz alıp belki az da olsa harekete geçebilirim..
günaydın kızlar ben iyce salıverdim kendimi sürekli bi yorgunluk içindeyim hiç birşeye halim yok yürüyüş yapamıyorum ve ayrıcaa dünn cipss yedimmm kilomdaa değişmemiş Allahtan almamışım ama vermemişimdeeee bu haftaki kilom 65.300 halbuki 64 leri görmeyi ummuştumm son zamanlarda üzerimde bi boşvermişlik varr umarımm atlatırımmmm
Selam kızlar günaydın hepinize,
Bilgisayarım arızalandığı için yazamadım kusura bakmayın, hatta 1 hafta kadarda nete giremeyeceğimSize 70 kiloya indiğimin müjdesini vermek isterim
Görüşmek üzere, öptüm..
Günaydiiiiiin canim :) yahu ben her gün muntazam girip selamimi veriyorum, ama kimse yok. Giren de bir seyler yazip diyetleri hakkinda kaciyor. :) Farkettiysen, Ayseher'in sorularini cevaplamaya da calistim kendimce.
Ben de gecen hafta ayni kilodaydim, hic verememistim. Yavas gidiyor ama gidiyor sonucta. Ayni diyeti uygulayip mi veremiyorsun yani kilo verimi mi durdu yoksa diyetle pek aran mi kalmadi? :)
arkadaşım hep diyorum bu takımın kaderi çoğu üye meşgul yoğun insanlardan oluşuyor... valla bende elimden geldiğince girmeye paylaşımda bulunmaya çalışıyorum napalım kaderimiz biz yine elimizden geldiğince yazalım birilerinin formu canlandırması lazım dimi amazemuszemus
bu arada kilo veremememle alakalı sorun diyetle aramın kalmaması. hep ilk zamanlar gibi haftada bir kilo yada en az 500gram versem çoktan haziranda almıştım karnemi ama hazirandan sonra heyecanım gitti iş yılan hikayesine döndü. sıkıldım dolayısıyla diyetle hiç mi hiç aram kalmadı....
Selam kızlar günaydın hepinize,
Bilgisayarım arızalandığı için yazamadım kusura bakmayın, hatta 1 hafta kadarda nete giremeyeceğimSize 70 kiloya indiğimin müjdesini vermek isterim
Görüşmek üzere, öptüm..
***3. TAKIM 166. ETAP***
Semo ( 64,6/ 64.6/ 0.0/0.00% )
Nes84 ( 65,3/65.3 / 0.0/0.00 % )
tgull ( 63,1/ 63.7/ -0.6/ -0.95% )
burakefsa ( 71,0/ 70.0/1.0 /1.40 % )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 102,0/100/ 2/ 1.96%)
saysaybitmiyor ( 64,1/ 63.4/ 0,7/ 1,09% )
candyelif ( 63,0/ / / %)
3. TAKIM TOPLAM KILO (556,1/ / / % )
eveet son halimizide güncellediim...yeni bildirim yapacak arkadaşlar bu listeden alıntı yapıp eklerseniz daha rahat olur benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?