bol bol yürü nes az tuz kullanki çok şişmeyesin verirsin ya bir kilo neki ama rejim yapar gibi beslenme kuru üzüm ceviz falan ye kansız kalmayasın senin daha bebişin olucak tatlim
bu arada kızlar siz spor yapıyosunuz aerobik yapıyosunuz yüzüyosunuz bakıyorumm daaa ohhhh ne güzell ben klimasız bir işyerinde sabahtan akşama kadar yanmış mayışmış bir şekilde çalışıp duruyom izinde alamadımm işten sonrada hiç bir şeyey halimm kalmıyorrrr yaaaa bişeyler yapmak istiyorum ama kolumu kaldırcak halim kalmıyorrrrrrrr
merhaba kızlar benim malum bilgisayar bozuktu çok şükür haloldu kaydirigubbakcemile2tabii siteye giremeyince diyette kalmadı 70 kiloda devam ediyorum bende ümidimi ramazana saklıyorum bi 5 kilo versem ne güzel olur demi yani sizler çok güzel gidiyosunuz bu arada semo nerde ne zamandır yok gibi:enbuyukkk:
canım bn çalışmıyorum bütün gün evdeyim en fazla ev işi yapıyorum spor yapmam şart ama çalışıosun sen zaten o esnada yorulduğuna göre kaloride harcıyorsundur zaten biz profesyonel sporcu degilizki yürüyüş falan yapmamız lazım öbür türlü sporu bırakınca sarkar vucüdumuz bu arada yukarda okudum yapmışsın yürüyüşünü tebrikler canım arkadaşımzemuszemus
evet yürüyüşümü yaptımm bugünde yapcamm işte yoruluyorum ama herhalde düzenli spor yapmayınca işyerinde yaktığım kalori yetmiyorr kendimi bugün bağay bi zayıf hissettim yaaa ne zamandır giymediğim bir eteğim vardıı bi baktım şimdi bol oluyor azcık hemen giydimm çokk mutluyummmm bu hafta çok kilo veremedimm belkide hiçç ama yinede yılmak yokkk bu arada halı yıkıycam akşamm halıları ovarkende karın kasları çalışıyorrr göbek eriyorr boll teerr atıyorumm yıkatcaktımm sırfff spor olsun diye kendim yıkamaya karar verdimmm:lepi:
Canım işten eve gidip halı mı yıkayacaksın Hayatta yapamambilmiyorumkismile tebrik ederim çok mağrifetlisin
Merhaba,
kötü haberim var - ayagim kirildi. o yüzden 3-4 hafta yazamicam. kilomu da bilmiyorum ki bildereyim, malumunuz tasiniyordum bu hafta, onu da gerceklestiremedim bu yüzden. her sey üstüste geldi, sinirlerim yiprandi. askerim ile tatil de yalan oldu. offff offfff
Nes ben de senin gibi regl olmuşum dün akşam Çok fazla ödem olduğunu düşünüyorum Bu sabah 62,5 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?