Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bol bol yürü nes az tuz kullanki çok şişmeyesin verirsin ya bir kilo neki ama rejim yapar gibi beslenme kuru üzüm ceviz falan ye kansız kalmayasın senin daha bebişin olucak tatlim

yaa evet ama malesef çok tuzlu yiyorum bide bundan vazgeçebilsem şekeri hiç denecek kadar azlttım ama tuzu bırakamıyorum bi türlüüü evet aslında kendime iyi bakmalıyım ama hiç öle şeyler yemem bende kendime bakmayı bilmem....

bu arada kızlar siz spor yapıyosunuz aerobik yapıyosunuz yüzüyosunuz bakıyorumm daaa ohhhh ne güzell ben klimasız bir işyerinde sabahtan akşama kadar yanmış mayışmış bir şekilde çalışıp duruyom izinde alamadımm işten sonrada hiç bir şeyey halimm kalmıyorrrr yaaaa bişeyler yapmak istiyorum ama kolumu kaldırcak halim kalmıyorrrrrrrr

kızlar bugünkü menüm

Sabah: 1 bardak limonlu form çayı
Domates, salatalık,peynir birazcık da bal
Ara: 1 bardak schweppes
Öğle: 1 kase yoğurt
Ara: Biraz üzüm
Akşam: Domates çorbası ve mantar sote

merhaba kızlar benim malum bilgisayar bozuktu çok şükür haloldu kaydirigubbakcemile2tabii siteye giremeyince diyette kalmadı 70 kiloda devam ediyorum bende ümidimi ramazana saklıyorum bi 5 kilo versem ne güzel olur demi yani sizler çok güzel gidiyosunuz bu arada semo nerde ne zamandır yok gibi:enbuyukkk:

Günaydın arkadaşlar bu sabah kendimi oldukça enerjik hissediyorum Şöyle evi bi temizlesem iyi olacak Sizler nasılsınız bakalım Burakfesta Semo tatilde canım Bilgisayarının bozuk olduğunu bilmediğimiz için grup olarak senin pek paylaşım yapmadığını düşünüyorduk Bundan sonra hepimiz dikkat edelim hergün paylaşım yapalımvereliniortak

günaydın kızlar sonunda dün akşam yürüyüşümü yaptımmm ohhhhh çokk rahatım bugünde yapıcamm benim wc sorunum var yürüyüş buna da iyi geliyor hemen rahatlatıyor beniii kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam birgün birgündür ama dediğim gbi sanırım bu hafta kilo veremedim aslında vermiştimmm ilk başlarda ama adet oluncaa değişti zatenn adetyliyken böle oluyorrr geçince düşüyorum yinee bikaş yüz grammmm

bu arada dün çokkk sıcakdı dayanamadım bayağ bi dondurma yedim ama akşam yemeğim sadece salataydı yani dengeledimmm...

canım bn çalışmıyorum bütün gün evdeyim en fazla ev işi yapıyorum spor yapmam şart ama çalışıosun sen zaten o esnada yorulduğuna göre kaloride harcıyorsundur zaten biz profesyonel sporcu degilizki yürüyüş falan yapmamız lazım öbür türlü sporu bırakınca sarkar vucüdumuz bu arada yukarda okudum yapmışsın yürüyüşünü tebrikler canım arkadaşımzemuszemus

canım bn görmemişim pcnin bozuk olduğunu dedim bu kız nerde bıraktı mı siteyi dönmene sevindim aramıza ihmal etme bizi:)

evet yürüyüşümü yaptımm bugünde yapcamm işte yoruluyorum ama herhalde düzenli spor yapmayınca işyerinde yaktığım kalori yetmiyorr kendimi bugün bağay bi zayıf hissettim yaaa ne zamandır giymediğim bir eteğim vardıı bi baktım şimdi bol oluyor azcık hemen giydimm çokk mutluyummmm bu hafta çok kilo veremedimm belkide hiçç ama yinede yılmak yokkk bu arada halı yıkıycam akşamm halıları ovarkende karın kasları çalışıyorrr göbek eriyorr boll teerr atıyorumm yıkatcaktımm sırfff spor olsun diye kendim yıkamaya karar verdimmm:lepi:

Canım işten eve gidip halı mı yıkayacaksın Hayatta yapamambilmiyorumkismile tebrik ederim çok mağrifetlisin

Bugün yediklerim
Sabah: yeşil çay, domates,salatalık,peynir zeytin
Öğle: 4-5 adet kızarmış köfte
Ara: Meyve form çayı
Akşamomates çorbası ve patlıcan oturtma
Bugün biraz abarttım galiba:kedi:

Merhaba,

kötü haberim var - ayagim kirildi. o yüzden 3-4 hafta yazamicam. kilomu da bilmiyorum ki bildereyim, malumunuz tasiniyordum bu hafta, onu da gerceklestiremedim bu yüzden. her sey üstüste geldi, sinirlerim yiprandi. askerim ile tatil de yalan oldu. offff offfff

***3. TAKIM 168. ETAP***

Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 64.5/ / / % )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / / / % )
hatice_84 ( 63,0 / / / % )
ayseher ( 99.6 / / / % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 63,0 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 360.1 / / / % )

saysaybitmiyor geçmiş olsun canım tez zamanda bekliyoruz yanımıza:)
kızlar alıntı yapıp kiloları eklerseniz sevinirim şimdiden takımıdaki kilo veren veremeyen bütün hanımları tebrik ediyorum

cuma öncesi yapmamalıydım biliyorum ama bu gün ipin ucunu kaçırdım 98e düşmek beni biraz zafer sarhoşu yaptı galiba ramazana bir hafta bile kalmadı benimse hedefim ramazana kadar 95 olmaktı hedefimin 3 kilo gerisindeyim ramazanda iftarda fazla kaçırmazsam açığı kapatırım inşş eylül 20de ki 45 gün var 14 kilo daha verip 84 olmak istiyorummm inşşş yaaa((((( 3 güne bir kilo vermem lazım inşşşş

Canım işten eve gidip halı mı yıkayacaksın Hayatta yapamambilmiyorumkismile tebrik ederim çok mağrifetlisin

günaydınnnn

dün neler yaptım işte toplantım vardıı iki saat birsürü adama laf anlattım neyse tam çıkışda canım piknik yapmak istedi ramazanda geliyoya bi daha yapamayızz dedik eşimle bahçemiz varr oraya gittik ama benim kafamda spor yapmak olduğu için tuturdum arabayı yıkayım diyeneyse önce arabayı yıkadım sonra bi güzel piknik aslında ızgara şeylerin bi zararı olmaz ama sanırım biraz ekmeği abartmışım neyse sonra eve geldimmm ekmeği çok yediğim için vicdan azabı duydum biraz hareket olsun diye bu ara saat 21 di balkonda halımı kıadım saat 22 ye kadar sonra bi limonata ve azcık dondurma yedimmm ve yattımmm sonuç muuuuu bu haftaaaa 500 gr almışımm kızlarrrr tüm hareket etme çabalarıma rağmenn ama adetli olduğum için olduğunu düşünüyorum en azından öle olmasını istiyorummm çünkii kilo alacak kadar bişeyler yemedimmm kaldıki adet olmadan önce kilo vermiştim birden bire şiştim naysee bakalımm yani bennn ŞŞŞİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞKKKKOOOONNNNUNNN önde gideniyimmmm ramazanda bunun acısını çıkarıcammmm bayramdaa manken gibi olmalıyımmm(hepimiz olmalıyızz kızlarrrr)

geçen hafta kilom 64.500
bu hafta kilom 65.00kafamçokkarıştı

***3. TAKIM 168. ETAP***

Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 64.5/ / / % )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / / / % )
hatice_84 ( 63,0 /62,5 /0,5 / %0,79 )
ayseher ( 99.6 / / / % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 63,0 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 360.1 / / / % )

Nes ben de senin gibi regl olmuşum dün akşam Çok fazla ödem olduğunu düşünüyorum Bu sabah 62,5 geldim

yaaa kesinlikle oluyor bişeylerr geçen ay adet bitince birden bira 400 gr inmiştimm çok şaşırmıştım umarım bu seferde öle olurrr aaslında yeşil çayımı düzenli içsemm çok işe yarıyorr bu ödemlere tavsiyeederimmm ayy bende 62.5 leri falanbi görsemmm çok süper olcakk sanada kolay gelisnn canımm çocukla dinlenmek te zorrr değilmii yokmu bi sevdiği çizgifilm falan onu açıver izlesin sende dinlennn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…