Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım sağol evet aynen benim neler yaşadığımı kilolarım yüzünden nasıl psikolojimin bozulduğunu bi bilsen hepimiz bi amaç için burdayım birde ben takıma girmek için çok uğraştım sılagülde sağolsun beni davet etti 2 tane çocuk beni yoruyo kilolardan dolayı dışarı çıkmakta istemiyorum zaten bi dönem sevdiğim insandan bana sevgi istemeye bile hakkımın olmadığını söylemişti üff ya yeni toparlanıyorum

***3. TAKIM 168. ETAP***

Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 64.5/ 65 /- 0.5/- 0.77 % )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / 70 / 0/ 0% )
hatice_84 ( 63,0 /62,5 /0,5 / %0,79 )
urbi_seher ( 99.6 /97.5 / 2.1 /2.11 % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 63,0 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 360.1 / / / % )

candyelif kaldı 14.00a kadar beklicem onuda gelmezse eski kilosunda girip bildirimi tamamlıcam inşş

öyle aşırı bir fazlalığın yokki ama ne yalan söyliyim bnde istemiorum dışarı çıkmak kıyafet sıkıntı bakışlar sıkıntı iki lokma dışarda birşey yicek olsam diyorum acaba insanlar ne diyor bu halde birde yemek mi yiyorsun diyorlardır herhalde 2 çocuk annesisin olcak o kadar bn daha 19 um kilo 97.5hep beraber vericez kiloları inşş

Canım çizelgene göre vücut kitle indeksin normale yakın 20-24.9 arası normal kabul ediliyor Neden moralini bozuyorsun ki Hem iki çocuk doğurmuşsun Ben birinden aldığım kiloları veremiyorum bir türlü Bize de kırılma anla lütfenopuyorumnanaktan

onaylıyorum canım ...

canım ben 64 olmuşum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
1 kilo almışım tatilde yarından itibaren devammmmm

yok canım buradan yazarak anlaştığımız için bazen birbirimizi anlayamıyoruz kırılmıştım ama anladım ne demek istediğinizi kilom fazla çocuklar yaramaz ev işi falan derken moralim iyice bozuluyo opuyorumnanaktan hı bu arada haftaya ben sizi gececem varmısınız kim az verirse ben pis boğaz tombiğin biriyim falan gibi yazsın kaydirigubbakcemile3

***3. TAKIM 168. ETAP***

Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 64.5/ 65 /- 0.5/- 0.77 % )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / 70 / 0/ 0% )
hatice_84 ( 63,0 /62,5 /0,5 / %0,79 )
urbi_seher ( 99.6 /97.5 / 2.1 /2.11 % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 63,0 /64 / -1 / -1.59% )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 360.1 / 359.5 /0.6 / 0.17 % )

kızlar son hali bu kilo alanlar regl herhalde haftaya bol kayıplar bekliyorum kontrol ederseniz sevinirim

Son düzenleme:

sevindim aramızda kırgınlık kalmasın canım
varım ben iddiaya bir sonraki hafta en az kilo veren kardeş takımın 14. takımın topicine yazsın pisbogaz şişkonun biriyim burakefsa kim tutar seni

Olur ben de varım çocuk konusuna gelince seni çok iyi anlıyorum Bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum Şuan evin halini görmeniz lazım Misafir gelse kapıyı açamam o derece

Seher başkan yardımcısı tgull
Nes senden daha eski olup listede yazmayan ve gelecek olan Sılagülden başka kimler var Neden onları tanıyamadık Neredeler?

tgüll ve semodan bahsetmiştim benden eski diyerek...Yani onlar sanki kuralları falan daha bi iyi biliyolarr bende işten yazdığım için evdede net olmadığı için takip edemiyorum fazla kuralları falann

bu arada kızlar öleden sonra giremedimm bayağ konuşmuşsunuzzz kaynatmışsınız sanırım çözümde bulmuşsunuz,aslında herkez kendincee haklı hatice ve seher doğru sölüyosunuzz ben ilk başladığımda burasıı daha canlıydı ama henüz yaz gelmemiştii herkezz spor yapıyodu,çok güzell kilolar veriliyodu yaz gelince cıvıttık bende dahill yarısı tatildee sizde bu döneme denk geldiniz ama haklısınızz çünki gerçekten burda yapılan paylaşımlar insanı çık tetikliyoo mesela bakıyosun hekez çok kilo veriyoo sende rezil olmamak için gayret gösteriyosunn daha çok vermeye ama kimse paylaşım yapmaz ve az kilo verilişrse sende diyosunki amann herkezz azz veriyorr canım bende 300-500 gr versem yeter ama grubun amacı zatenn birlikte yarış halinde daha güzel kilolar verebilmek onun için arkadaşlarr düzenli paylaşımmm şartttt bende dahil bencee bundan sonra daha fazla vakit ayırmaya çalışalımm burakefsaa sendeee kendini diyete ver boşver ev işlerini faln hepsi yapılır biter bu işlerin yada hiççç bitmezz zatenn senden önbemli değill kendini iyi hissedeceğin kiloya inmek senin için daha önemliiii bunu unutmaaa gelelim şuu konuya demek yarışş yapıyosunuz hadi bakalımmm o zaman hodri meydan haftaya kim kaç kilo verecek grubu birinci yapmaya varmısınızz... Ben varımmm

Şimdi sizee bir tarif günde bir kilo veriyomuşun öle arası izledimm Bernalaçinde..

elma ,armut kayısı tarçın karanfil kaynatıp suyunu içiyosun sabah ölene kadar öleden sonrada kabak,brokoli,enginar sapı soğan baharatlar ile yapılmış sebze çorbası içiyosunn günde bir kilo verdiren detoksmuşş buuuu çorbayı bilememde üstteki elmalı falan olan sey güzele benziyoo ben bunu daha öncede duymuştum ödem attırıcıymışş benden sölemesii

Bu arada yeni kişi alabilirz bencede ama işte hanii kurallarda belli bi sayı olması şartı vs varmı onu bilmiyomm yani yanlış bişey yapıpda takımca diskalifiye olurz diye çekiniyorummm cumatesi pazar ben yokum biliyosunuzz evde internet yokkk pazartesi görüşmek üzerreee iyi hafta sonlarıı

kızlar sonuç listesi hazırlama sırası bu hafta sizde...haberiniz var dimi..

Bizim takım kaptanı ve yardımcısı izinde Paylaşımı gönüllü olarak Seher yaptı Ama sanırım bu kuraldan haberimiz yok Ben yapayım diyeceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Üzgünümbilmiyorumkismile

kızlar sabah girdiğimden beri listeyle uğraştım sonuçlara gönderdim yalnız renklerde bir problem var onu düzeltemiyorum napcam bilmiyorum kafam kazan oldu yaa

kızlar renkleride düzenledim bitti sonunda yaa ceza alırmıyız bilmiyorum inşş almayız inşşşşşşşş :Saruboceq: ben birazdan dışarı çıkıcam akşam mutlaka giricem ama öpüldünüz kocaman

urbi_seher canım kusura bakma yeni girdim foruma. mesajını yeni gördüm. baktım listelere bir sorun göremedim. inş gözümden kaçmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…