canım yaa seni kırmak istememiştim agır gelmekten degil kesinlikle ama liste bir düzen istiyor biliyorsun neticede bir yarışmaya katılıyoruz bn snn son ana kadar bildirimini beklicektim bu gün eğer yapmasaydın çıkarcaktım biz bu yola beraber baş koyduk burakefsa lütfen kırılma biz seni aramızda herzaman görmekten mutluyuz
canım sağol evet aynen benim neler yaşadığımı kilolarım yüzünden nasıl psikolojimin bozulduğunu bi bilsen hepimiz bi amaç için burdayım birde ben takıma girmek için çok uğraştım sılagülde sağolsun beni davet etti 2 tane çocuk beni yoruyo kilolardan dolayı dışarı çıkmakta istemiyorum zaten bi dönem sevdiğim insandan bana sevgi istemeye bile hakkımın olmadığını söylemişti üff ya yeni toparlanıyorum
canım sağol evet aynen benim neler yaşadığımı kilolarım yüzünden nasıl psikolojimin bozulduğunu bi bilsen hepimiz bi amaç için burdayım birde ben takıma girmek için çok uğraştım sılagülde sağolsun beni davet etti 2 tane çocuk beni yoruyo kilolardan dolayı dışarı çıkmakta istemiyorum zaten bi dönem sevdiğim insandan bana sevgi istemeye bile hakkımın olmadığını söylemişti üff ya yeni toparlanıyorum
bende yeni üye alımından yanayım burakefsa çocuklarıyla falan uğraşmaktan pek giremiyorbugün girer sılagül inşş onada sorarız... ama önce takımda yeni üye alımını oylayalım nes84 ve candyelif yeni üye alımını onaylıyormusunuz
***3. TAKIM 168. ETAP***
Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 64.5/ 65 /- 0.5/- 0.77 % )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / 70 / 0/ 0% )
hatice_84 ( 63,0 /62,5 /0,5 / %0,79 )
urbi_seher ( 99.6 /97.5 / 2.1 /2.11 % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 63,0 / / / % )
3. TAKIM TOPLAM KILO ( 360.1 / / / % )
candyelif kaldı 14.00a kadar beklicem onuda gelmezse eski kilosunda girip bildirimi tamamlıcam inşş
Canım çizelgene göre vücut kitle indeksin normale yakın 20-24.9 arası normal kabul ediliyor Neden moralini bozuyorsun ki Hem iki çocuk doğurmuşsun Ben birinden aldığım kiloları veremiyorum bir türlü Bize de kırılma anla lütfenopuyorumnanaktan
yok canım buradan yazarak anlaştığımız için bazen birbirimizi anlayamıyoruz kırılmıştım ama anladım ne demek istediğinizi kilom fazla çocuklar yaramaz ev işi falan derken moralim iyice bozuluyo opuyorumnanaktan hı bu arada haftaya ben sizi gececem varmısınız kim az verirse ben pis boğaz tombiğin biriyim falan gibi yazsın kaydirigubbakcemile3
onaylıyorum canım ...
yok canım buradan yazarak anlaştığımız için bazen birbirimizi anlayamıyoruz kırılmıştım ama anladım ne demek istediğinizi kilom fazla çocuklar yaramaz ev işi falan derken moralim iyice bozuluyo opuyorumnanaktan hı bu arada haftaya ben sizi gececem varmısınız kim az verirse ben pis boğaz tombiğin biriyim falan gibi yazsın kaydirigubbakcemile3
Seher Elifinki -1,59 olması gerekiyor yanlış olmuş sanırım
Seher başkan yardımcısı tgull
Nes senden daha eski olup listede yazmayan ve gelecek olan Sılagülden başka kimler var Neden onları tanıyamadık Neredeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?