Kizlar merhaba hepinizden özùr dilerim gecen cuma mesaj atmistim telefondan ama gönderememisim galiba su an da telefondan girmeye calisiyorum ins mesajim ulasir size cuma hastahanede oldugum icin bùtùn gùn paylasim yapamadigimi sonra da bir haftalik tatile cikacagimi yazmistim yarin aksam dönecegim oglum iyilesti cok sùkùr tatilde de tahlillerini yaptirdik enfeksiyon varmis atesi yùkseliyordu kilomdan haberim yok burda ama cok yedim umarim almamisimdir
kızlar kimseye kızmak haddim değil gelmedi cuma günü diye ama kırıldım
bu gün bildirim yaparken sadece 2 kişi bildirdi kilosunu kalanları 0 kayıpla gösterdim olmuyor böyle cuma günü giremicekseniz perşembeden ölçülmeliyiz hepimiz insanız aksilik çıkabilir tabi
takım olarak çok fazla paylaşımda bulunmuyoruz buda bizi motive etmiyor haliyle grupların amacı birbirine destek olmak neticede yeni üye alımına gitsek mi acaba hareket gelse takıma zaten 2 kişi tatilde bir iki arkadaş gelse fena olmaz
Günaydın arkadaşlar nihayet evimdeyim veeeee tartıldım 62 kiloyum
ayseher canım çoook haklısın ayrıca kurallara bakılırsa sebep göstermeden 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye oluyordu sanırım,bende çok üzüldüm cuma günü hasta olduğumdan sana yardım edemedim ama arkadaşların hiç baher vermedn bildirim yapmaması beni dahada çok üzdüü çünki sen bi sorumluluk alıyosun bunu yerine getirmeye çalışıyosun üstelik sadece kendin için değil tüm grup içinnn ve hata yaparsan bundanda bütün grup etkilenicek ama diğer arkadaşlar hiç oralı olmadı ne yazıkki lütfen bana kızmayım böle söledim diye tabii aksilikler yada acilll olann bişeyler çıkmış olabilir ama,görüyorum ki sadece bir arkadaşımızz neden giremediğinbi yazmışş başka ki,mseden hiç ses çıkmamışşşş sölemek istediğim şuuu mademm bu yola başşş koydukk bunun için kurallara uygunnn şekilde davranalımmm lütfennnn....
Ayrıca ramazan geliyor kızlarr ramazanda kilo almak yerine vermenin sağlıklı beslenmenin yollarını bulupp birbirimize destek olmalıyızzz ve Bayramda verdiğimiz kilolar sayesindee hekeziii kıskandırmalıyızzzzz
paylaşımda bulunmak inan dert degildi benim için elime mi yapıştı zaten 14. takım kaptanı baya yardım etti sagolsun ama beni üzen takım içi paylaşımın olmaması dediğin gibi buraya biraz hareketlilik gerek
aynen ya ramazanda kilo verip bayram alışverişi yapcaz daha hanımlar ramazanda benim hedefim en az 5 kilo herkeste kendine böyle hedefler koyabilir
benim burda yazan hedefim 63 dü ama sinir oldumm birilerine inadıma 60 a inicem en son tartıldığımda 63 lü bir sayı gördümm tartıda yani burdan mezun olmama çok az kaldıı ama 60 a kadar burada kalıcammm ben 10 kg a yakın vermişim birleride bana bakıp bakıpp ayy 60 olsan daha iyi diyoo insanlar ne garip ne güzel 10 kilo vermişin afferim falan demiyolarda 60 olsan iyi olur diyolar sırf onlara inat 60 olucammm zaten 3 kg dediğin nedir ki ramazan bayramında herkezz görsünn beni bakalımmmmmm çok sinirlendimmmm ramazanda kesinlikle kilo almıycammm aksine vericemmm kızlar kendimi tutmam gerekkkkkk iftardaaa.... bilmiyorumkismile
haklısın canım ya ver tabi gitme zaten o laflara kulak verme sakın mesela ben 12 kilo verdim diyete başladığımdan beri ama kimseye demicem kaç kilo gittiğini bi arkadaşıma demiştim 5 kilo verdiğim zamanlarda mutluyum falan diye kaç oldun dedi ve güldüonlara inat verelim ness 60 ı gördüğünde hızını alamaz 55 e bile düşersin sen fıstık bu arada boyun kaç senin canım
boyum kısa canım 1,60 zaten boyuma göre 55 falan olmam lazım ama yüzüm çöküyor biraz zayıf olunca gözlerimin önü falan mor mor oluyorr çok sevmiyorumm yani 60 benim için ideall sankiii 60 olunca inşallah bebeğim olurrrrrrr şimdi tek isteğim buuu hatta hemen şimdide olabilir... sonra ben yine zayıflamak içinn aranızaa gelirimmm:lepi:
boyum kısa canım 1,60 zaten boyuma göre 55 falan olmam lazım ama yüzüm çöküyor biraz zayıf olunca gözlerimin önü falan mor mor oluyorr çok sevmiyorumm yani 60 benim için ideall sankiii 60 olunca inşallah bebeğim olurrrrrrr şimdi tek isteğim buuu hatta hemen şimdide olabilir... sonra ben yine zayıflamak içinn aranızaa gelirimmm:lepi:
tebrikler cnm bende 98 oldum cumadan bu yana 1.5 kilo falan gitti resmen zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
canım inşş olur alırsın bebeğini kucagına bu arada ben ayseher nick degiştirdim fıstığım
Canım ya benim de boyum 1.60 ama 52 kilo olmak istiyorum .şuan ki kilonun bebek olmasına engel olacağını sanmıyorum Benim yengemin 17 yıl sonra çocuğu oldu Sen daha yeni evlisin olur merak etme Rabbim anneliği herkese yaşatsın Öyle zor öyle de güzel
Ben bu ara acil servisten çıkamıyorum Evde duvar termometreleri olurya onlardan vardı Telefonla konuşuyordum Onu bulmuş nerden bulduysa kırmış B baktım ağzını şapurdatıyor yere de dökülmüş Çok korktum civa zehirlenmesi falan olur diye hemen acile götürdüm Yutmayla değil de solursa bişey olabilirmiş Allahtan hemen odadan çıkarmıştım benim oğlum 1 yaşına girdi 1 saniye yerinde duramıyor Bazen çok bunalıyorum >Ne yapcam bu çocukla benn yaaa:uhm:
Canım ya benim de boyum 1.60 ama 52 kilo olmak istiyorum .şuan ki kilonun bebek olmasına engel olacağını sanmıyorum Benim yengemin 17 yıl sonra çocuğu oldu Sen daha yeni evlisin olur merak etme Rabbim anneliği herkese yaşatsın Öyle zor öyle de güzel
Ben bu ara acil servisten çıkamıyorum Evde duvar termometreleri olurya onlardan vardı Telefonla konuşuyordum Onu bulmuş nerden bulduysa kırmış B baktım ağzını şapurdatıyor yere de dökülmüş Çok korktum civa zehirlenmesi falan olur diye hemen acile götürdüm Yutmayla değil de solursa bişey olabilirmiş Allahtan hemen odadan çıkarmıştım benim oğlum 1 yaşına girdi 1 saniye yerinde duramıyor Bazen çok bunalıyorum >Ne yapcam bu çocukla benn yaaa:uhm:
canım zaten çocuk olmamasının başka nedenleri var kilo ile ilgili değil ama sanırım tedavi görmem gerkecek bu nedenle kilomu vermeliyim çünki tedavide kullanıla ilaçlar çok kilo aldırıyorrr zatenn artık hayırlısı Allahtan umudumu kesmiyorumm inşallah hayırlısı ile banada kısmet edr anne olmayı bu arada geçmiş olsun sanada iyki bişey olmamışş bebişine tabi zor çocukla uraşmak ama şimdi ben benim olsa asla şikayet etmem diyorum ama bakıyorumda yeğenlerime falan gerçekten çookk dikkat istiyor bebek bakmak zor iş yani Allah kolaylık versin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?