Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah: patatesli yumurta
Ara:1 muz
Öğle:Yarım kutu ton balığı
Henüz spor falan yapamadım sıcak yaaa kıpırdayacak halim yok:bbo:
Kim bizi motive edecek

hekese günaydın kızlar ben bu hafta kilo veremiycem galiba adetliyim ya hertarafım şiş gibi,onun için bugünden itibaren ramazana kadar yürüyüşe başlıyorum 1 hafta var yaklaşık bir kilo versem çok süper olucakkk

Kızlar dün gittim kendime doğru düzgün dijital tartı aldım Evdeki gram göstermiyordu bahsetmiştim Şimdi bu dijital ile tartıldım 62.600 geldim Ama bu gram yazıyorsunuz ya verdiğiniz kiloları o biraz aldatmaca gibi Çok fazla değişiyor Çok sık tartılmamaya karar verdim Cuma günü tartılacağım bundan sonra
Dün akşam biraz fazla yedim 5 tane içli köfte biraz fazla kızartmışım eşim yemedi oğlum da yemedi ben de kalmasın diye offf işte öyle...

Kızlar şimdi bizim takımda kimler var kaç kişiyiz tatile gidenler kim biri beni aydınlatsın Paylaşım yapmayanlara kızacağım Tabi önce kendime kızıyorum:)
Elif sevgili rakibim yoksa kilo aldın da söylemeye mi çekiniyorsun bize Çok sessizsinboshayallersmile

walla canım ne yalan söylim
tatilde hiç dikkat edemedim büyük bir ihtimalle aldım tartılmaya korkuyorum..:2:

Ben de tatilde aldığımı düşünüyordum çünkü normalde hiç ekmek yemezken orda yedim ama almamışım sanırım denizde çok enerji harcıyoruz Ben bol bol yüzdüm su içinde egzersizler yaptım bi bak bakalım belki sen de almamışsındır

***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 65,3/ 64.5 / 0.8 / 1.23% )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / 70.0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 63,0 / 63.0 / 0,0 / 0,00% )
ayseher ( 100,0 / 99.6 / 0.4 / 0.40% )
saysaybitmiyor ( 63,4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
candyelif ( 63,0 / 63.0 / 0,0 / 0,00% )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 424,7 / 423, 5 / 1.2 / 0.30 % )

kızlar bu geçen haftakiydi tatilde olanlar 2 kişi ancak burakefsa girmiyor kaç gündür 2. haftası galiba onu diskalifiye etmeliyiz bence gelirse takım olarak gene alırız aramıza ama listeye düzenli paylaşım yapcak insanlar gerekiyor.. cuma sabah giremeyecek olanlar perşembeden kilo bildirimlerini yaparsalar eklicem listemize bu hafta gönüllü olarak yapmaya çalışıcam kızlar yardımlarınızı bekliyorum

Kızlar nerelerdesiniz ya kendi kendime konuşuyor gibi hissettim 1 saatlik aerobikimi yaptım geldim İyice de terledim Duşa gircem şimdi Hadi bakalım sıra sizde Bugün spor yapıyoruzzsositososito

bol bol yürü nes az tuz kullanki çok şişmeyesin verirsin ya bir kilo neki ama rejim yapar gibi beslenme kuru üzüm ceviz falan ye kansız kalmayasın senin daha bebişin olucak tatlim

Kızlar nerelerdesiniz ya kendi kendime konuşuyor gibi hissettim 1 saatlik aerobikimi yaptım geldim İyice de terledim Duşa gircem şimdi Hadi bakalım sıra sizde Bugün spor yapıyoruzzsositososito

burdayım ben hatice aerobik yapamıyorum ama sabah sabah temizlik yaptım 5 gibide yüzmeye gidicem 1 saat falan yüzerim

1.60 canım Aynı boydayız Ya sen 60 iyi diyorsun ama ben kendimi böyle çok şişko hissediyorum Beraber 55 olalım Gitmeeeeopuyorumnanaktan

canım ya 55 az gibi ben biraz daha kilo veriince yüzüm çirkinleşiyor gözlerimin önü mor mor oluyor burnum daha büyük çıkıyor sanki 55 değilde 58 e razıyım ama umarım verebilirim ramazanda biraz sıkıcam kendimi çünki ramazandan sonra dr a gitmeyi planlıyoruz bebek için hap ilaç vs verirse olar kilo aldırabilir diyet yapamayabilirim onun için şöle söyleyim ben ilk etapda şu anda 60 olmalıyım daha sonraa 58 çünki zaten şu anda yaklaşık 10 kg verdimm 55 için 8 daha vermem lazımm daha diyeta başlayalı 3.5 ay oldu 18 kg birden vermek belki sağlıksız olabilir bi 60 aaa insemmm şimdilikkk gerisi gelirr...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…