Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşlar bu haftasonu yine bana eziyet oldu biraz gezelim dedik piknik yaptık çokta güzeldi akşam bi geldik burağın ateşi var ikigündür ateşi kırklarda kenemi soktu diye korktum baktım vücuduna bişey yok artık yarında geçmezse yine doktora gideriz
nesciğim haklısında evde dağınık oldumu insanın sinirleri dahada bozuluyo ama deiğin gibi önemli olan benim iyi olursam çocuklarımada kendimede evimede bakabilirim
gelelim diyetime sürekli bi şeyler içiyorum ankara çok sıcak hiçbişey yiyesim yok dogadanın soğuk çayları süper valla ben hergün içiyorum artı sade sodalardan falan derken yemeyi unutuyorum :dance:

Günaydın arkadaşlar Sehercim ellerine sağlık yapmışsın listeyi Ceza alacağımızı sanmıyorum
Burakefsa geçmiş olsun canım Geçenlerde tam bir hafta boyuncu oğlumun ateşi 39.5lara çıktı Tam teşhis de koyamadılar. Üniversite hastahanesindeki doktor tahmini bir antibiyotik yazdı O da bağışıklık sistemini baskılamış Başka bir üniversite hastahanesindeki doktor da bizi korkuttu tatile gitmeyin falan İlacı kestim Çocuk da iyileşti Yüksek ateş çok zor İnsanın eli ayağına dolaşıyor bir de şurupla da düşmedi Soğuk uygulamalar yapıp durduk Bu sefer öksürük başladı Senin oğlun kaç yaşında diş çıkarıyor olmasın
Bu sabah tartıldım 62.1 kiloyum Dün Leslie 5 mil yaptım Öğle bir tabak makarna akşam da biraz dondurma yedimklava:klava: Ama o makarnayı yedikten sonra nasıl bir pişmanlık duydum İnşallah böyle yaramazlıklar yapmam bir daha

herkeze günaydın kızlar seher listeyi yapmışsın baya uraşmışsın sağol ellerin dert görmesin

burak efsa geçmiş olsun oğlunun ateşi çıkmışşş

hatice sende takma kafanı ölen yenen makarnadan fazla bişey olmazzzzzzz

gelelimm bana ben bu hafta sonu diyet miyet yapmadımm kendimi ramazana hazırladım ya ramazanda yapıcam diyeti diye zaten 2 gün kaldı diye biraz abarttım misafirim vardı onlara çörek börek yaptım derken bende yedimm gitti ama bunun yanısıra harekette ettim bol boll temizlik ve ayrıca yürüyüş yaptımm bu arada unutmayalımm yarışa başlamıştık bakalım bu hafta en çokk kiloyu kim vercekkk...

geçmiş olsun canım inş toparlar küçük
aynen bu sıcaklarda canım yemek istemiyor benimde ama çok fazla kola istiyor 1 ay oldu özledim sempatiksalakcinni ama içmedim tutuyorum kendimi nede olsa bu hafta en az kilo kaybeden cezalı

sagol canım nolcak herzaman yaparım öğrendim bu işi artık
5 mile yürüyüş hea daha hiç 3 mile bitiremedim bile

ne demek herzaman yaparım canım
kız diyet yapıcam diye sallanır mı diyet yarışşşş ewet ben şimdiden yarım kilo kaybettim ve 97yi gördüm çoooooook şükürkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sagol canım nolcak herzaman yaparım öğrendim bu işi artık
5 mile yürüyüş hea daha hiç 3 mile bitiremedim bile

Yaa ne sandın Bugün de yapıcam ve kendime bir çizelge hazırladım Karın egzersizlerinden oluşan buzdolabının kapağına astım 10 egzersiz günde 2 set hali,nde 20 tekrarlı yapacağım 3-4 aylık hamile gibi duruyor göbeğim Herkes soruyor bir bebek daha mı var diye Benimki biraz sivri duruyor enteresan Regl olmasam neredeyse kendim bile inancam hamile olduğuma Bu arada ben de verdim yarım kilo buyrunnnnnnnnn

ayyyyyy herkezz kilo veriyooo ben veremedim daha hiççç(tabi yemeye devam edersem bu şekilde veremem) ama ramazanda vercemmsempatiksalakcinni

sorma yaa bendede karın göbek yok ancak kalçalarım geniş yapısal bişey galiba belim ince böbek yokk baltır ve kalça genişş ve zayıflayıncada daha fazla buralar erimiyoo yüzüm zayıflıyoo çok ilginç...kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün Leslie 5 mil yaptım Artı karın egzersizlerimi de yaptım
Sabah: 1 armut, azcık reçelli yoğurt
Öğle: 1 fincan sıcak çikolata
Ve sonunda tekrar tatıldım Muhtemelen kaybettiğim sudan dolayı ama olsun yine de Tartıda 61li sayılar gördüm Yaşasınsositososito
Ve kendime hedef kiloma ulaşmak için bir zaman sınırlaması yaptım Eylülün sonuna doğru açılıyor bizim okul o zamana kadar zayıflayacağım Herkes şaşıracak inşallahhihoyyyt
Zamanın birinde arkadaşımla bahse girmiştim ve bir haftada 4.5 kilo vermiştim Nerde o eski günlersenağlama

Canım sadece diyetle zayıflamaya çalıştığın için böyle oluyor Tam vücut tipin öyle olabilir ama bölgesel egzersizlerle oraları sıkılaştırabilirsin Hem ben öyle düm düz inen vücut sevmiyorum Kadın dediğin şöyle biraz kıvrımlı olacak belden aşağıya doğru biraz genişleme iyidir Benimde daha çok kalça basen geniş o nedenle hamilelikten kalan göbek çok komik duruyor öne doğru sivri Önce bu göbek bi gitsin sonra basenlere gelicem >Dediğin gibi ben bir iki kilo verdim ya şimdi yüzüm de zayıfladı Bu kaçınılmaz bir sonuçopuyorumnanaktan

sadece diyet yapmadım ki 2 buçuk aydır hergün 1 saat yaklaşık 7 km yürüdümama buna rağmen kalçam değilde göbeğim küçüldüü tabi kalçamda zayıfladı ama daha az sankii

sadece diyet yapmadım ki 2 buçuk aydır hergün 1 saat yaklaşık 7 km yürüdümama buna rağmen kalçam değilde göbeğim küçüldüü tabi kalçamda zayıfladı ama daha az sankii

Ne güzel işte yürüyormuşsun evet oralar en son gidiyor ne yazıkki depo yağlar olduğu için Göbektekiler daha mobilize yağlar
220-yaş maksimal kalp hızı Bunun %70-80 ine varan aerobik tarzda ve en az 1-1.5 saatlik egzersizler ile yağlar devreye giriyor
Bu arada canım Ramazanı bekleme yoksa yarışı kaybedeceksinyerimseniben

Slm kizlar, ben geldimmmm, tatil bitti.
Nasilsiniz bakalim bacular? kaydirigubbakcemile5

aynen valla hasta oldularmı insan canından beziyo bide huylarıda değişiyo ya tam bi facia benim oğlan 4 yaşında halen en ufak bi rüzgarda hastalanıyo bugün çok şükür iyi huysuzluğa devam :bbo:

semo kız nerelerdesin tatilin nasıl geçti oh güzel güzel gezmişsindir gelelin kilit soruya diyet naptın öyle yeni gelinsin diye inşallah çok yememişsindir biz yarışa başladık kim az kilo verirse şişkoyum ben diyecek valla benden söylemesia.s.

ayyyyyy herkezz kilo veriyooo ben veremedim daha hiççç(tabi yemeye devam edersem bu şekilde veremem) ama ramazanda vercemmsempatiksalakcinni

canım nasıl bi diyet yapacan ramazanlıkta ben geçen sene çorbayı içip 15 dk bekleyip yemek yiyecem çayla tatlı da 1 saat sonra ancak böyle yapabilirim senin ramazan için bi diyet listen mi var banada söyle vereliniortak

evet yaaa yarışş vardı dimi:sinifsinif:

dünkendime çok kızdım onun için eve gidince işten saat 6 da 3 ader sigara böreği ama yağda kızarmamış fırında pişmiş onu yedim sonrada 1 adet elma başka bişey yemedim...

yani dün akşamdamdan beri daha ciddiyim diyet konusundaa zaten yarışta iddamm kalmadı gibi ama yinede cumaya 3 gün var belli olmazzzzemuszemus

canım ben öle bi liste yapıp ona uyamıyorum diyet olarak ama kafamdan planlıyorum senin dediğin gibi çorba içicem azzz bizim burada ramazana has bi yemek vardır boll yağlı bulgurlu etli falan keşkek diye ondan olur hergün mesela ondan yemiycemm çünkii çookk ağırrr bişeyy boll yeşillik salata çok azz pide ve dediğin gibi hızla yiyip kalkmıycam yavaş yavaş yiycem tatlı olarakda sütlü tatlı yada az dondurma yerimm şerbetli tatlılarda çoook kio yapıyoo sahur olarak ta kahvaltılık ile bir iki dilim kepek ekmeği düşünüyorumm yada boll domates salatalık yeşillik...tabii et köfte falanda yerim çünki güçsüz düşmemek için ama ızgarada yapılmış olarakk şimdilik böle şeyler yapmayı düşünüyorummm inşallah işe yarar...

hııı bidee boolll suuuu

ooo kaynatmışsınız baya hoşgeldin semocum özledik seni
bölgesel zayıflamak için doktorlar illada hareket diyorlar bu sıcaklarda zor bende yapamıyorum valla zaten asıl problemimde benim aşağı bölgeler ama neyime güveniyorsam yapmıyorum

ama gerçekten yaaa sıcaktanda hiçbişey yapılmıyooooo yarınn napcazzz ya oruç oruççç işyerinde yanıyorummmmmm bennnn-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…