merhaba arkadaşlar bu haftasonu yine bana eziyet oldu biraz gezelim dedik piknik yaptık çokta güzeldi akşam bi geldik burağın ateşi var ikigündür ateşi kırklarda kenemi soktu diye korktum baktım vücuduna bişey yok artık yarında geçmezse yine doktora gideriz
nesciğim haklısında evde dağınık oldumu insanın sinirleri dahada bozuluyo ama deiğin gibi önemli olan benim iyi olursam çocuklarımada kendimede evimede bakabilirim
gelelim diyetime sürekli bi şeyler içiyorum ankara çok sıcak hiçbişey yiyesim yok dogadanın soğuk çayları süper valla ben hergün içiyorum artı sade sodalardan falan derken yemeyi unutuyorum :dance:
Günaydın arkadaşlar Sehercim ellerine sağlık yapmışsın listeyi Ceza alacağımızı sanmıyorum
Burakefsa geçmiş olsun canım Geçenlerde tam bir hafta boyuncu oğlumun ateşi 39.5lara çıktı Tam teşhis de koyamadılar. Üniversite hastahanesindeki doktor tahmini bir antibiyotik yazdı O da bağışıklık sistemini baskılamış Başka bir üniversite hastahanesindeki doktor da bizi korkuttu tatile gitmeyin falan İlacı kestim Çocuk da iyileşti Yüksek ateş çok zor İnsanın eli ayağına dolaşıyor bir de şurupla da düşmedi Soğuk uygulamalar yapıp durduk Bu sefer öksürük başladı Senin oğlun kaç yaşında diş çıkarıyor olmasın
Bu sabah tartıldım 62.1 kiloyum Dün Leslie 5 mil yaptım Öğle bir tabak makarna akşam da biraz dondurma yedimklava: klava: Ama o makarnayı yedikten sonra nasıl bir pişmanlık duydum İnşallah böyle yaramazlıklar yapmam bir daha
herkeze günaydın kızlar seher listeyi yapmışsın baya uraşmışsın sağol ellerin dert görmesin
burak efsa geçmiş olsun oğlunun ateşi çıkmışşş
hatice sende takma kafanı ölen yenen makarnadan fazla bişey olmazzzzzzz
gelelimm bana ben bu hafta sonu diyet miyet yapmadımm kendimi ramazana hazırladım ya ramazanda yapıcam diyeti diye zaten 2 gün kaldı diye biraz abarttım misafirim vardı onlara çörek börek yaptım derken bende yedimm gitti ama bunun yanısıra harekette ettim bol boll temizlik ve ayrıca yürüyüş yaptımm bu arada unutmayalımm yarışa başlamıştık bakalım bu hafta en çokk kiloyu kim vercekkk...
sagol canım nolcak herzaman yaparım öğrendim bu işi artık
5 mile yürüyüş hea daha hiç 3 mile bitiremedim bile
Yaa ne sandın Bugün de yapıcam ve kendime bir çizelge hazırladım Karın egzersizlerinden oluşan buzdolabının kapağına astım 10 egzersiz günde 2 set hali,nde 20 tekrarlı yapacağım 3-4 aylık hamile gibi duruyor göbeğim Herkes soruyor bir bebek daha mı var diye Benimki biraz sivri duruyor enteresan Regl olmasam neredeyse kendim bile inancam hamile olduğuma Bu arada ben de verdim yarım kilo buyrunnnnnnnnn
sorma yaa bendede karın göbek yok ancak kalçalarım geniş yapısal bişey galiba belim ince böbek yokk baltır ve kalça genişş ve zayıflayıncada daha fazla buralar erimiyoo yüzüm zayıflıyoo çok ilginç...kaydirigubbakcemile3
Canım sadece diyetle zayıflamaya çalıştığın için böyle oluyor Tam vücut tipin öyle olabilir ama bölgesel egzersizlerle oraları sıkılaştırabilirsin Hem ben öyle düm düz inen vücut sevmiyorum Kadın dediğin şöyle biraz kıvrımlı olacak belden aşağıya doğru biraz genişleme iyidir Benimde daha çok kalça basen geniş o nedenle hamilelikten kalan göbek çok komik duruyor öne doğru sivri Önce bu göbek bi gitsin sonra basenlere gelicem >Dediğin gibi ben bir iki kilo verdim ya şimdi yüzüm de zayıfladı Bu kaçınılmaz bir sonuçopuyorumnanaktan
sadece diyet yapmadım ki 2 buçuk aydır hergün 1 saat yaklaşık 7 km yürüdümama buna rağmen kalçam değilde göbeğim küçüldüü tabi kalçamda zayıfladı ama daha az sankii
Günaydın arkadaşlar Sehercim ellerine sağlık yapmışsın listeyi Ceza alacağımızı sanmıyorum
Burakefsa geçmiş olsun canım Geçenlerde tam bir hafta boyuncu oğlumun ateşi 39.5lara çıktı Tam teşhis de koyamadılar. Üniversite hastahanesindeki doktor tahmini bir antibiyotik yazdı O da bağışıklık sistemini baskılamış Başka bir üniversite hastahanesindeki doktor da bizi korkuttu tatile gitmeyin falan İlacı kestim Çocuk da iyileşti Yüksek ateş çok zor İnsanın eli ayağına dolaşıyor bir de şurupla da düşmedi Soğuk uygulamalar yapıp durduk Bu sefer öksürük başladı Senin oğlun kaç yaşında diş çıkarıyor olmasın
Bu sabah tartıldım 62.1 kiloyum Dün Leslie 5 mil yaptım Öğle bir tabak makarna akşam da biraz dondurma yedimklava: klava: Ama o makarnayı yedikten sonra nasıl bir pişmanlık duydum İnşallah böyle yaramazlıklar yapmam bir daha
ayyyyyy herkezz kilo veriyooo ben veremedim daha hiççç(tabi yemeye devam edersem bu şekilde veremem) ama ramazanda vercemmsempatiksalakcinni
Ne güzel işte yürüyormuşsun evet oralar en son gidiyor ne yazıkki depo yağlar olduğu için Göbektekiler daha mobilize yağlar
220-yaş maksimal kalp hızı Bunun %70-80 ine varan aerobik tarzda ve en az 1-1.5 saatlik egzersizler ile yağlar devreye giriyor
Bu arada canım Ramazanı bekleme yoksa yarışı kaybedeceksinyerimseniben
Slm kizlar, ben geldimmmm, tatil bitti.
Nasilsiniz bakalim bacular? kaydirigubbakcemile5
canım nasıl bi diyet yapacan ramazanlıkta ben geçen sene çorbayı içip 15 dk bekleyip yemek yiyecem çayla tatlı da 1 saat sonra ancak böyle yapabilirim senin ramazan için bi diyet listen mi var banada söyle vereliniortak
ooo kaynatmışsınız baya hoşgeldin semocum özledik seni
bölgesel zayıflamak için doktorlar illada hareket diyorlar bu sıcaklarda zor bende yapamıyorum valla zaten asıl problemimde benim aşağı bölgeler ama neyime güveniyorsam yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?