Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama gerçekten yaaa sıcaktanda hiçbişey yapılmıyooooo yarınn napcazzz ya oruç oruççç işyerinde yanıyorummmmmm bennnn-tatlicadiarzu-

zor valla işimiz ama çalışanlarınki biraz daha zor benim mantığım sabaha kadar batak sonra yatak kaydirigubbakcemile2 yata yata tutucam oruçları ama bu sıcakta aklıma başka birşey gelmiyor veee ramazan da nasıl diyet yapıcağıma karar vermedim daha yaa ama galiba sabah kalvaltılık yicem iftarda çorba ve salata biraz sonrada meyva yada tatlı yerim diye planlıyorum çok tatlı olmaz bizim ewde şanslıyım ama canım şimdiden güllaç çekmeye başladı sengözlerimebaksanab

Slm canim, valla cok gecti tatilim. yolculuk cok yorucu gecti.
Kayseri'den antalya 12saat,
antalya'dan eskisehir 6saat,
eskisehir'den istanbul 7saat. otobus yolculugu beni cok yordu yaaa
ayaklarim boyle patates gibi oluyordu otobuste kaydirigubbakcemile2
ve 2 kilo aldim, malesef mafoldumben bol bol dondurma yedim ben klava:
ama inschallah vericem o kilolarin hepsini kötükedihüso
E$imin amca ve hala'lari cok iyidi yaa, hepsinide cok sevdim kaydirigubbakcemile3
bo$una heycan yaptim ben, nasillar acaba iyilermi beni nasil kar$ilicaklar diye kaydirigubbakcemile2

canim zaten, asil kural öyle kilo veremeyen veya kilo alan arkada$lar,
hem kendi takimina hem, diyer takimlara girip ben siskoyum bu hafta kilo
veremedim diye ceza sini yazmali :kedi:

Semo hoşgeldin kızzzzz valla gözüm yollarda kaldı ne yaptın bakalım tatilde nasıl geçtiihihoyyyt

Offf ya turkiye cok sicak kizlar yaaa, siz nasil dayaniyorsunuz o sicaklara,
belcika nin havasina ali$kin oldugum icin, sicaklara zor dayandim ben.
Burda simdi hava 19 derece :lepi:
tatil iyi guzel gecti ama bide kilo almasaydim SUPER olucakti, 2 kilo aldim

hehe selam canim, kolay gelsin valla, turkiye de ya$asam ben, yazin ne hareket nede
spor yaparim cok a$iri sicak siz iyi spor yapiyorsunuz oralarda
bende sizi ozledim kizlar hihoyyyt

SILAGUL ve TGULL nerde? onlar tatilden dönmedimi?

Günaydın kızlar nasılsınız Dün çalışıyordum o yüzden giremedim bugün evdeyim nasıl akşam olur bilmem Ben yatamıyorum da
Semo hoşgeldin benim memleketime de gitmişsin Kayseri Nasıl güzel mi oralar

günaydın kızlar herkeze hayırlı ramazanlar size böle mesaj yazacağımı bugece rüyamda gördüm kızlarr
ve hemen gelip yazdımmm ohaoldumsmile

semocum tgull ve sılagül daha gelmediler tatilden tgull bi ara geldi memlekete gitti geçenlerde bi ara sılagülde uradı ama birdaha görmedimm buralarda ....

merhaba arkadaşlar nesciğim valla oruç çarptı hiç halim kalmadı birazdan iftar yemeğimi hazırlayacam dün sahurdada yemedim su içip yattım acıkmaya başladım en çokta ben kahve tiryakisiyim canım çekiyo türk kahvesini artık iftardan sonra içerimm bugün tartıldım 69 çıktım:zemuszemus

bende çokkkk susadımmm işyerindeim saat bi beş olsa gidip yatcam akşama kayınvalideme gitcemmmm yemek hazırlama derdi yokk allahtannnnn bu arada bende 64.700 geldim moralim bozukk sahurda az yedimmm ama yinede böle gelbimm çook canım sıkılıyoooo çoookkk sıcakta hem iş hem oruçç hemm diyett nasıl olcakkkkAllahım sen dayanma gücü verr

Canım ilk gün biraz zor oluyor ama sonra alışıyor insan Ben gece zorla 3-4 bardak suyu zorla içiyorum Akşam üzerine kadar susuzluk hissetmiyorum Siz de uyanınca için yatmadan ara ara için Ben sabah 62lerdeydim Şimdi 61.5 geldim

kendimi ramazana hazırlarken vücudum süpriz yaptı regl oldum ramazanın ilk orucunuda kaçırmış oldum
sabah tartıldım 97.3 dü şişkinliktir ama cumaya iner inşş yaa
menümü veriyorum
sabah 1 yumurta 1 domates ve biberden menemen yaptım bir küçük kaşık zeytin yağı kullandım 1 dilim ekmekle afiyetle yedim
ara öğün= 1 avuç siyah üzüm
öğle= 1 kepçe şehriye çorbası( içine kabak rendeledim tadı güsel birazdan yicem)
herkezle beraber iftarda = 5 kaşık taze fasulye salata cacık la yetinirim inşş

burakefsa tebrikler canım 69 olmuşsun 11 eylüle bende 89 olmak istiyorum ama
şişkinliktir nes84 merak etme sen cumaya kadar sıkı tut malum yarışşşşş

sanırımmm yarıştaaa sonuncu olucammmmmmm:çok üzgünüm:

slm hatice cim, bende kayseriliyim kiz opuyorumnanaktan
valla cok degismis kayseri, en son 2000 yilinda gitmi$tim,
sivas caddesi acaip degismis, tramvay falan gelmis
havasi cok guzel kayseri nin olumunekankayizsmile

saol canim, sanada hayirli ramazanlar.
Biz acliga belirli bir saat dayaniyoruz, sonra yemek yiyoruz...
ama fakir fukara napiyor, onlar her zaman ac susuz geziyorlar, ALLAHim
butun musluman'larin yardimcisi olsun, kimseyi ac ve acikta birakmasin inschallah :Saruboceq:

ALLAH ALLAH, silagul un tatili bitmi$ olmasi gerekiyordu :kedi:

kizlar iftarda neler yediniz?

Ben 2 bardak su ictim
1 kase corba
3 dilim pizza
1 dilim tatli yedim

sanki dunya lari yedim, patlicak gibiyim valla bilmiyorumkismile

kizlar iftarda neler yediniz?

Ben 2 bardak su ictim
1 kase corba
3 dilim pizza
1 dilim tatli yedim

sanki dunya lari yedim, patlicak gibiyim valla bilmiyorumkismile

yok canım çok yememişsin dile kolay 16 saat açlık kolay degil
pizzadan 2 dilim yiyeydin böyle göz doldurmuş:) can çektiriyo ne yalan diyim
ben iftar yapamadım bu gün malum ama kendimi çok şiş hissediyorum cumaya iner inşş

günaydın arkadaşlar dün çok zorlandım susuzluk beni mahvetti iftarda yediklerime gelince
1şişe soda
2 kaşık pilav çorba içemedim çocuklar durmadı buz gibi olmuştu
1 dilim büftek
tekrar soda çamlıca gazoz
10 da çocukları uyttum bende koltukta uyumuşum bi kalktım saat 12 tatlı yiyecektim baktım uyku daha ağır bastı
sahura kalktım canım istemedi su içip yatım
acıkmadım ama yine susadım malum sabah kadar çocuklara kalkıyorum uykusuz kalıyorum biraz uyurum sonra evi topla iftara yamak hazırla çok hareketliyim spor yapmıyorum ama veririm heralde bu hafta 2 kiloya yakın veririm öyle görünüyo:dance:

MERHABA KIZLAR
nasılsınız neler yaptınız 2haftadır...
uzun zamandan sonra tekrar buradayım. temmuzda 1hafta tatile gittim biliyorsunuz sonra uzun süre burada olacaktım ama süpriz bir tatil ve hali hazırda bir iş olunca, o işbenim başıma düştü memlekete gittim ve iki haftadır memleketteydim bu gün geldim.
sılagül tatildeydi zaten sonra önce ben tatil yaptım semo burayı götürdü sonra semo tatile gitti ben halledecektim ama işte burası türkiye heran herşey olabiliyor normalde zorunlu yazın okulda yaptığım bir çalışma yeni bir genelgeyle zorunlu değil gönüllü oldu.
yanlız bıraktığım için özür diliyorum...
uuuf bayağı uzun sürdü taaa o zamandan bu zamana olan paylaşımları okumak. uzundur paylaşım yapmayan arkadaşları diskalifiye etmek gibi bir konu geçmiş... normalde 3gün üstüste paylaşım yapmayan diskalifiye olur ve diskalifiye listesine eklenip birdaha herhangi bir takıma giremez o yüzden çok çok çok mevbur kalmadıkça bu yolu önermiyorum. bu konuda yönetimden arkadaşlar grup olarak karar verilebileceğini söylemişti. sanırım sorun çözülmüş ama tekrar benzer bir sorun olursa ne yapacağımız hakkında ortak bir karar veriririz.

bu arada sende hoşgeldin semocum tatilinin güzel geçmesine sevindim. gerçekten türkiye acayip sıcak 2hafta fındık topladım memlekette çok sıcaktı ama kocaelinin sıcağı ile kıyas bile edilemezmiş evde oturuğum yerden terliyorum.
bir arkadaş liste hazırlama sırasının bizim takımda olduğunu söylemiş ne oldu ki o konu acaba?

selam kızlar nasılsınız...

çok uzun zamandır sizi takip edemiyorum işlerin yoğunluğundan diyetiniz orucunuz nasıl gidiyor ben çok yorgunum bebiş beni felaket yoruyor hiç birşey yapmaya halim yok bu arada tam 15+5 günlük olduk ve sadece 1 kilo aldım bebekte bende gayet iyiyiz sizi çok özledik ocaktan sonra burda olacağım hedefleri var şişko bir anne olmak istemiyorum hepinizi öpüyorum hepinize kolay gelsin Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin sizede bu sıcaklarda dayanma gücü versin

ayrıcaaa,
herkese hayırlı ramazanlar,
inşallah kilo almadan güzel bir ramazan geçiririz. dün oruçluydum açlık çok hissetmedim bir ara vurduu geçti amma susuzluk resmen salladı benii iftar olunca gözüm sudan başka birşey görmedi....1kase çorba bir ayran ve az karpuz yedim ve o kadar çok su içtim ki şiştiiim. yolda sahur yapamadığım için şimdi oruçlu değilim.
biraz araştırma yapim bakalım ramazanda nasıl beslenmeli.
bu arada tatilde nasıl becerdiysem güneş altında onca işin yorgunluğun içinde kilo aldım. tartıda yoktu bilemedim çok hareketli olduum için almam sandım ama gelip tartıya çıkınca şok şok şok olduuum.
64.1 gösterdiii:kedi:

kimsecikler yok mu yaniii....
yarın cuma bildirimlere geç kalmayalım geç kalacaklar bu akşam bildirim yapsın birdeee hadi kızlar bu cumadan itibaren bir silkilenelim ramazanı avantaja çevirip verelim şu kiloları....

birşey daha söyleyecektim unuttum...
memlekete uzuun zamandır gidemiyordum en son gittiğimden 71dende fazlaydım neredeyse... öncelikle annem şok oldu noldu sana diyor... birde zayıf daha doğrusu eskiye göre zayıf olduğumu görenler niye zayıfladın birşey mi oldu bir sorun mu var diye sordular... her ne kadar yüzün küçücük kalmış diyenler moralimi bozsada zayıfladığımı söylemeleri çok hoşuma gitti ama şımarmış olacağım ki her akşam dondurma sürekli kızartma açtım ağzımı yumdum gözümü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…