ama gerçekten yaaa sıcaktanda hiçbişey yapılmıyooooo yarınn napcazzz ya oruç oruççç işyerinde yanıyorummmmmm bennnn-tatlicadiarzu-
semo kız nerelerdesin tatilin nasıl geçti oh güzel güzel gezmişsindir gelelin kilit soruya diyet naptın öyle yeni gelinsin diye inşallah çok yememişsindir biz yarışa başladık kim az kilo verirse şişkoyum ben diyecek valla benden söylemesia.s.
Semo hoşgeldin kızzzzz valla gözüm yollarda kaldı ne yaptın bakalım tatilde nasıl geçtiihihoyyyt
ooo kaynatmışsınız baya hoşgeldin semocum özledik seni
bölgesel zayıflamak için doktorlar illada hareket diyorlar bu sıcaklarda zor bende yapamıyorum valla zaten asıl problemimde benim aşağı bölgeler ama neyime güveniyorsam yapmıyorum
merhaba arkadaşlar nesciğim valla oruç çarptı hiç halim kalmadı birazdan iftar yemeğimi hazırlayacam dün sahurdada yemedim su içip yattım acıkmaya başladım en çokta ben kahve tiryakisiyim canım çekiyo türk kahvesini artık iftardan sonra içerimm bugün tartıldım 69 çıktım:zemuszemus
bende çokkkk susadımmm işyerindeim saat bi beş olsa gidip yatcam akşama kayınvalideme gitcemmmm yemek hazırlama derdi yokk allahtannnnn bu arada bende 64.700 geldim moralim bozukk sahurda az yedimmm ama yinede böle gelbimm çook canım sıkılıyoooo çoookkk sıcakta hem iş hem oruçç hemm diyett nasıl olcakkkkAllahım sen dayanma gücü verr
kendimi ramazana hazırlarken vücudum süpriz yaptı regl oldum ramazanın ilk orucunuda kaçırmış oldum
sabah tartıldım 97.3 dü şişkinliktir ama cumaya iner inşş yaa
menümü veriyorum
sabah 1 yumurta 1 domates ve biberden menemen yaptım bir küçük kaşık zeytin yağı kullandım 1 dilim ekmekle afiyetle yedim
ara öğün= 1 avuç siyah üzüm
öğle= 1 kepçe şehriye çorbası( içine kabak rendeledim tadı güsel birazdan yicem)
herkezle beraber iftarda = 5 kaşık taze fasulye salata cacık la yetinirim inşş
burakefsa tebrikler canım 69 olmuşsun 11 eylüle bende 89 olmak istiyorum ama
şişkinliktir nes84 merak etme sen cumaya kadar sıkı tut malum yarışşşşş
sanırımmm yarıştaaa sonuncu olucammmmmmm:çok üzgünüm:
Günaydın kızlar nasılsınız Dün çalışıyordum o yüzden giremedim bugün evdeyim nasıl akşam olur bilmem Ben yatamıyorum da
Semo hoşgeldin benim memleketime de gitmişsin Kayseri Nasıl güzel mi oralar
günaydın kızlar herkeze hayırlı ramazanlar size böle mesaj yazacağımı bugece rüyamda gördüm kızlarr
ve hemen gelip yazdımmm ohaoldumsmile
semocum tgull ve sılagül daha gelmediler tatilden tgull bi ara geldi memlekete gitti geçenlerde bi ara sılagülde uradı ama birdaha görmedimm buralarda ....
kizlar iftarda neler yediniz?
Ben 2 bardak su ictim
1 kase corba
3 dilim pizza
1 dilim tatli yedim
sanki dunya lari yedim, patlicak gibiyim valla bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?