selam kızlar nasılsınız...
çok uzun zamandır sizi takip edemiyorum işlerin yoğunluğundan diyetiniz orucunuz nasıl gidiyor ben çok yorgunum bebiş beni felaket yoruyor hiç birşey yapmaya halim yok bu arada tam 15+5 günlük olduk ve sadece 1 kilo aldım bebekte bende gayet iyiyiz sizi çok özledik ocaktan sonra burda olacağım hedefleri var şişko bir anne olmak istemiyorum hepinizi öpüyorum hepinize kolay gelsin Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin sizede bu sıcaklarda dayanma gücü versin
tgull semooo hoşgeldiniz kızlar bende dün az yedimm veee booollll su içtimm sahıurda biraz kaçırıyorum bende o problemide çözebilsem güzel olucakk ne yiycemi şaşırıyorum sahurda sadece salata falan yesem zorlanırım diye kahvaltı türü yiyorum onunlada biraz ekmeği çok yemiş oluyorumm ne yapcam bilemedimm yağlı yemekler falan yemek istemiyorummm bi öneriniz varmııı
bu arada kilo verdim galiba ama az bişey tgull dediğin gibi silkelenip kendimize gelmeliyiz yaklaşık 3 haftadır olduğum yerde sayıyorum sankiii yaaaaaa
hoşbulduk arkadaşım...
bende iftarda kendimi dizginlerim zaten tek oluyorum iftarda eşim geç geliyor az kalorili kendime göre yaparım bişiler amma iş sahura gelince bende sabah dayanamamaktan çok acıkmaktan korkuyorum ve yiyebildiğim kadar yiyorum hani kahvaltı yapın diyorlar ama kahvaltılık ekmeksiz olmuyor beee....sahur için tek yapabildiğim yemekten hemen sonra yatmamak. ben de çook uzundur yerimde sayıyorum hatta yerimde saymaklada kalmadım bir tatile gittim 62den 63lere çıktım neyse veriririm dedim ama veremeden ikinci tatil derken 64leri tekrar gördüm şimdi de ramazan gerçekten bir silkinmek lazım. acaba iftarı az sahuru iyi yesekte kilo verirmiyiz ya sonuçta 16saat açız.ve hiç bişi yapmıyoruz desekte illa ufak tefek birşeyler oluyor yapacak
MERHABA KIZLAR
nasılsınız neler yaptınız 2haftadır...
uzun zamandan sonra tekrar buradayım. temmuzda 1hafta tatile gittim biliyorsunuz sonra uzun süre burada olacaktım ama süpriz bir tatil ve hali hazırda bir iş olunca, o işbenim başıma düştü memlekete gittim ve iki haftadır memleketteydim bu gün geldim.
sılagül tatildeydi zaten sonra önce ben tatil yaptım semo burayı götürdü sonra semo tatile gitti ben halledecektim ama işte burası türkiye heran herşey olabiliyor normalde zorunlu yazın okulda yaptığım bir çalışma yeni bir genelgeyle zorunlu değil gönüllü oldu.
yanlız bıraktığım için özür diliyorum...
uuuf bayağı uzun sürdü taaa o zamandan bu zamana olan paylaşımları okumak. uzundur paylaşım yapmayan arkadaşları diskalifiye etmek gibi bir konu geçmiş... normalde 3gün üstüste paylaşım yapmayan diskalifiye olur ve diskalifiye listesine eklenip birdaha herhangi bir takıma giremez o yüzden çok çok çok mevbur kalmadıkça bu yolu önermiyorum. bu konuda yönetimden arkadaşlar grup olarak karar verilebileceğini söylemişti. sanırım sorun çözülmüş ama tekrar benzer bir sorun olursa ne yapacağımız hakkında ortak bir karar veriririz.
bu arada sende hoşgeldin semocum tatilinin güzel geçmesine sevindim. gerçekten türkiye acayip sıcak 2hafta fındık topladım memlekette çok sıcaktı ama kocaelinin sıcağı ile kıyas bile edilemezmiş evde oturuğum yerden terliyorum.
bir arkadaş liste hazırlama sırasının bizim takımda olduğunu söylemiş ne oldu ki o konu acaba?
selam kızlar nasılsınız...
çok uzun zamandır sizi takip edemiyorum işlerin yoğunluğundan diyetiniz orucunuz nasıl gidiyor ben çok yorgunum bebiş beni felaket yoruyor hiç birşey yapmaya halim yok bu arada tam 15+5 günlük olduk ve sadece 1 kilo aldım bebekte bende gayet iyiyiz sizi çok özledik ocaktan sonra burda olacağım hedefleri var şişko bir anne olmak istemiyorum hepinizi öpüyorum hepinize kolay gelsin Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin sizede bu sıcaklarda dayanma gücü versin
ayrıcaaa,
herkese hayırlı ramazanlar,
inşallah kilo almadan güzel bir ramazan geçiririz. dün oruçluydum açlık çok hissetmedim bir ara vurduu geçti amma susuzluk resmen salladı benii iftar olunca gözüm sudan başka birşey görmedi....1kase çorba bir ayran ve az karpuz yedim ve o kadar çok su içtim ki şiştiiim. yolda sahur yapamadığım için şimdi oruçlu değilim.
biraz araştırma yapim bakalım ramazanda nasıl beslenmeli.
bu arada tatilde nasıl becerdiysem güneş altında onca işin yorgunluğun içinde kilo aldım. tartıda yoktu bilemedim çok hareketli olduum için almam sandım ama gelip tartıya çıkınca şok şok şok olduuum.
64.1 gösterdiii:kedi:
kimsecikler yok mu yaniii....
yarın cuma bildirimlere geç kalmayalım geç kalacaklar bu akşam bildirim yapsın birdeee hadi kızlar bu cumadan itibaren bir silkilenelim ramazanı avantaja çevirip verelim şu kiloları....
birşey daha söyleyecektim unuttum...
memlekete uzuun zamandır gidemiyordum en son gittiğimden 71dende fazlaydım neredeyse... öncelikle annem şok oldu noldu sana diyor... birde zayıf daha doğrusu eskiye göre zayıf olduğumu görenler niye zayıfladın birşey mi oldu bir sorun mu var diye sordular... her ne kadar yüzün küçücük kalmış diyenler moralimi bozsada zayıfladığımı söylemeleri çok hoşuma gitti ama şımarmış olacağım ki her akşam dondurma sürekli kızartma açtım ağzımı yumdum gözümü...
tgull semooo hoşgeldiniz kızlar bende dün az yedimm veee booollll su içtimm sahıurda biraz kaçırıyorum bende o problemide çözebilsem güzel olucakk ne yiycemi şaşırıyorum sahurda sadece salata falan yesem zorlanırım diye kahvaltı türü yiyorum onunlada biraz ekmeği çok yemiş oluyorumm ne yapcam bilemedimm yağlı yemekler falan yemek istemiyorummm bi öneriniz varmııı
bu arada kilo verdim galiba ama az bişey tgull dediğin gibi silkelenip kendimize gelmeliyiz yaklaşık 3 haftadır olduğum yerde sayıyorum sankiii yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?