Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aaaaa özgeyyy hoşş geldinn çok güzel bir kilo almann özlettin kendini bende bakk bayağ zayıfladımm 64.5 oldumm arasıra giz özletme kendini

tgull semooo hoşgeldiniz kızlar bende dün az yedimm veee booollll su içtimm sahıurda biraz kaçırıyorum bende o problemide çözebilsem güzel olucakk ne yiycemi şaşırıyorum sahurda sadece salata falan yesem zorlanırım diye kahvaltı türü yiyorum onunlada biraz ekmeği çok yemiş oluyorumm ne yapcam bilemedimm yağlı yemekler falan yemek istemiyorummm bi öneriniz varmııı

bu arada kilo verdim galiba ama az bişey tgull dediğin gibi silkelenip kendimize gelmeliyiz yaklaşık 3 haftadır olduğum yerde sayıyorum sankiii yaaaaaa

hoşbulduk arkadaşım...
bende iftarda kendimi dizginlerim zaten tek oluyorum iftarda eşim geç geliyor az kalorili kendime göre yaparım bişiler amma iş sahura gelince bende sabah dayanamamaktan çok acıkmaktan korkuyorum ve yiyebildiğim kadar yiyorum hani kahvaltı yapın diyorlar ama kahvaltılık ekmeksiz olmuyor beee....sahur için tek yapabildiğim yemekten hemen sonra yatmamak. ben de çook uzundur yerimde sayıyorum hatta yerimde saymaklada kalmadım bir tatile gittim 62den 63lere çıktım neyse veriririm dedim ama veremeden ikinci tatil derken 64leri tekrar gördüm şimdi de ramazan gerçekten bir silkinmek lazım. acaba iftarı az sahuru iyi yesekte kilo verirmiyiz ya sonuçta 16saat açız.ve hiç bişi yapmıyoruz desekte illa ufak tefek birşeyler oluyor yapacak

canım ya dediğin gibi sahuru az yersem tansiyonum falan düşer bide çalışıyorum ya sıcakta onun içinyiyorum yanii ama yinede elimden geldiğince az yemeye çalışıyorumm sahurdaa inşallah zayıflarım bakalım 1 hafta sonunda belli olurr ramazan sonuna 60 olmak istiyorum aslında spor falan yapmamgerek ama yapamıyorumm oruçken iftardan sonra yürüyüş yapmayı düşünüyorumm belki bu şekilde birazz daha etkili olurrr diyet

napıoyorsunuz kızlar ewet yarın sabah erkenden yapalım bildirimlerimizi ben en geç 11 de gelirim inşş geçen haftalarda ben yapmıştım bu hafta tgull dönmüşsün canım sen mi hazırlıcan listemizi :=)
bu arada bu gün sofrada pideyi çok kaçırdım inşş yarına yinede kilo vermiş olurum zaten regliyim şişkinlik var baya

Slm tgull cum, nasilsin findik guzeli? opuyorumnanaktan
daha neler yaptin gorusmeyeli? findikmi topladin kizzzzz Şeniz
sen nerde kaliyosun? annen'den uzakmisin sen, canim benim ya,
bol bol hasret giderdinmi annenle kaydirigubbakcemile2

slm ozgey cim, nerelerdesin kiz, ozledik seni.
Allah bebise'de sanada dert vermesin, allah im sana kolay dogum nasip etsin.
Canim hurma cok yararli, dogumu kolayla$tirir,
lohusa kadinlarin yaralarini cabuk igle$tirir,
sütü artirir haberin olsun, bol bol tuket derim ben opuyorumnanaktan

ay tgull cum ya, bende 2 kilo aldim tatilde bilmiyorumkismile klava:
bende almam saniyodum eve geldim tartiya ciktim bende sok oldum valla :1ninca:
67 ciktim tartida yaaaaaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kimsecikler yok mu yaniii....
yarın cuma bildirimlere geç kalmayalım geç kalacaklar bu akşam bildirim yapsın birdeee hadi kızlar bu cumadan itibaren bir silkilenelim ramazanı avantaja çevirip verelim şu kiloları....

aynen oyle yapalim, silkelenelim, kendimize gelelim, tatil kilo larini atalim yaaa kaydirigubbakcemile5
bayramda 63 olmak istiyorum ben :2::2::2:

ohhh bu guzel haber i$te, boyle iltifat duyunca insan havalara girmemek elde degil.
Hak ettin ama, biraz $imarmak varsin opuyorumnanaktan

slm tatlim, ben sahurda ekmek yememeye özen gostercem,
cornfleks, yogurt ve hurma yicem sahurda
Sanada tovsiyem yoghurt ve cornfleks dene bence canim kaydirigubbakcemile5

bugunku iftar menum soyle

1 kase tavuk corbasi
5 kasik patates salatasi
1 dilim pizza

sonra
kahve, kucuk dilim pasta
1 nectarin

hayirli geceler citirlarim
yarin gec kalmayalim, bildirimleri saat 12den once yapalim

***3. TAKIM 169. ETAP***

Semo ( 64,6 / 00.0 / 0.0 / % )
Nes84 ( 65.0 / 00.0 / 0.0 / % )
tgull ( 63,7 / 00.0 / 0.0 / % )
burakefsa ( 70,0 / 00.0 / 0.0/ % )
hatice_84 ( 62.5 / 00.0 /0,0 / % )
urbi_seher ( 97.5 / 00.0 / 0.0 / % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 64.0 / 00.0 / 0.0 / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 487.3 / / / % )

slm kizlar, yarinki listmizi hazirladim,
dogru olmasi gerek boyle zemuszemus

Herkese günaydın arkadaşlar Ya dün neydi öyle susuzluktan bayılacaktım neredeyse Çalışıyordum Çocuklara yüksek sesle konuşuyorum bütün gün boğazım kurudu dudaklarım çatlada Çöllerde kalmış gibiydim
İftarda kocaman bardakla 3 bardak su 2 bardak limonata içtim Kendime çorba koymuştum onun da çoğunu oğlana yedirdim Çok az da tavuk patates yemeğinden yedim
Gece sahurda canım bir dondurma çekti küçük boy magnumlardan bir tane yedim Çorba ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
Nes ben iki gündür gece çorba içiyorum hiç açlık hissetmiyorum
tgull hoşgeldin canım özlettin kendini

günaydın arkadaşlar bugün sabah tartıldım kilomu bildireyim dedim akşam iftara misafirim var ancak yatitireyim kalabalık değiller ama yinede telaşlandım gelelim kiloma
68.700 yani 1.200 gr vermişim valla çok mutluyum zemuszemus ara ara bakcam bakalım kaç kilo verilmiş ben kaçtım hepinizi öpüyorum

herkeze günaydın kızlarrr vee dediğim gibi çok bi kilo verememişim geçen haftaki kilom 65.00
bu haftaki kilom 64.300 700 gam vermişim

***3. TAKIM 169. ETAP***

hatice_84 ( 62.5 / 61.5 /1/ %1.6 )

Son düzenleme:
Kızlar 1 kilo vermişim bu hafta akşama doğru kilom daha da düşüyor Su kaybettiğim için Sitede sorun vardı az önce hemen paylaşımımı yapayım dedim

***3. TAKIM 169. ETAP***

Nes84 ( 65.0 /64.3 / 0.7 / 1.08% )
burakefsa ( 70,0 / 68.7 / 1.3/1.86 % )
urbi_seher ( 97.5 / 96.3 / 1.2 / 1.23% )
candyelif ( 62.5 / 61.5 /1/ %1.6 )

bildirimlerinizi bekliyoruz fıstıklar

Son düzenleme:
***3. TAKIM 169. ETAP***

Nes84 ( 65.0 /64.3 / 0.7 / 1.08% )
burakefsa ( 70,0 / 68.7 / 1.3/1.86 % )
hatice_84 ( 62.5 / 61,5 /1,0 / %1,6 )
urbi_seher ( 97.5 / 96.3 / 1.2 / 1.23% )

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
bu gün geç kaldım özür dilerim, sabah geç kalktım ve iftara misafirim geleceğini öğrendim. biliyorsunuz dün gelmiştim memleketten eşim sağolsun evi dağıtmamış ama erkek işte bayan gibi olmuyor ne kadar olsada toz alınması falan banyonun ciflenmesi tuvaletin yıkanması lazım dün yorgunluktan yapamadım birşey.. sabah misafir geleceğini duyunca doğğru markete gitttim şu sıcakta canım çıktı şimdi geldim. iftar 8 den sonra ama misafir 1 en geç 1.5 saate geleceği için evi temen temizlemem toz almam lazım.

semo rica etsem müsaitsen sen yapabilir misin bildirimi bu hafta....

bende kilomu üzülerek bildiriyorum....geldiğim sabah tartıldım 64.100 çıktı ama bu sabah tartıldım bilmiyorum sahurun şişliği geçmediğinden midir nedir 65.1 çıktım moral yine sıfır. hemen listeye ekliyorum...

***3. TAKIM 169. ETAP***

tgull ( 63,7 / 65.1.0 / 1.4 / 2.2% )

arkadaşlar kilomu ekledim.... sanırım saat 4 yada 5e kadar en son listemizi paylaşmamız gerekiyordu. ben 15.30 gibi tekrar girmeye çalışacağım eğer semo mesajımı görmediyse yada olur ya müsait olup yapamadıysa ben paylaşırım listeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…