Herkesin bayramı kutlu olsun...
saysaybitmiyor tebrikler...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Darısı hepimizin başına..
semocum bu arada ramazanın başında başladım diyete şimdilik oldukça iyi gidiyor..
Sevgiler
witamin kullanmayı düşünüyorum....sizce?
one a day'in weight smart die bi ürünü war bgn eczaneden broşürünü aldım...
diyet yaparken yeterli witamn alamıorum gbi hissediyorum....kafam karıştı almadan fikir alayım dedim
slm canim, kilomuz ayni gibi, benim hayal kilomda 58
bilmiyorumkismile
boyun kac canim?
kızlar kaç gündür giremiom bayramdı telaştı pcde problemlerdi derken hepinizden çok özür diliorum okulların açılmasıyla bana ankara yolu göründü gidip ufak tefek işleri halledicem evimim
hepinizi öpüyorum girebilirsem yüz yüze vedalaşmak isterim sizleri çoooooooooook seviyorum allah yolunuzu açık etsin arada yine uğrarım inşş 3. takımda bana herzaman yer olur mu bilemicem ama
Benim boyum 1.57 m. Senin ki?
10 Ağustostan beri sıkı bir şekilde Dukan diyetini uyguluyorum. ve 6,5-7 kilo verdim. Kendimi acayip iyi hissediyorum ve 58'e ulaşacağıma eminim. Ve asla o kiloları geri almayacağım. Yaklaşık 10 senedir bunun hayalini kuruyorum...
Canım keyfine bak bol bol dinlen hazır çocuklarla ilgilenenler varkenmerhaba arkadaşlar memleketimdeyim çok özlemişim arkadaşlarımı ailemi bide bu kadar sıcak olmasa halen 40 derece ya ankara serindi çocuklar bunaldı sıcaktan uyayamıyorlar
az uyuyorum ama keyfim yerinde ya çok mutluyum ben çocuklardan kendime hiç bakamamışım dudaklarımda uçuk var zannettim sitresten hastalanmışım bütün yüzüm kızardı dudaklarım balon gibi şişti doktorda vitamin falan verdi içiyorum ama kilo alırmıyım sizce bilmiyorumkismile
diyete gelince annem çok güzek şeyle yapıyo kardeşlerrimle birlikte sürekli yiyoruz herbiri bişey getiriyo halimi görünce acıyolar çocuklara bakıyolar bende yiyorum
tatil dönüşü kendimi kampa alayım artık kociş kasımda asker önümüzdeki yaza kadar hedefiminde altına düşüp öyle kocamı karşılamak istiyorum
kızlar yeni üye alımına gitmek lazım başkanımız hatice olsa iyi olur sen nedersin hatice
Merhaba kızlar, ben istedigim kilodan fazla vererek an itibariyle 59 oldum. Bundan daha fazla zayıflarsam annem eve almayacakmıs. :) Böyle kalayım diyorum. Cok tesekkür ediyor ve aranızdan ayrılıyorum. Ama arada gelip yoklarım sizi.
öpüyorum kocaman. xoxoxo
Benim boyum 1.57 m. Senin ki?
10 Ağustostan beri sıkı bir şekilde Dukan diyetini uyguluyorum. ve 6,5-7 kilo verdim. Kendimi acayip iyi hissediyorum ve 58'e ulaşacağıma eminim. Ve asla o kiloları geri almayacağım. Yaklaşık 10 senedir bunun hayalini kuruyorum...
kızlar kaç gündür giremiom bayramdı telaştı pcde problemlerdi derken hepinizden çok özür diliorum okulların açılmasıyla bana ankara yolu göründü gidip ufak tefek işleri halledicem evimim
hepinizi öpüyorum girebilirsem yüz yüze vedalaşmak isterim sizleri çoooooooooook seviyorum allah yolunuzu açık etsin arada yine uğrarım inşş 3. takımda bana herzaman yer olur mu bilemicem ama
Kızlar mesajlarımdan da gördüğünüz gibi ben döndüm Tatil güzeldi Amasra dönüşte de Safranboluyu gezdik Yalnız soğuktu üşüdüm denize hiç giremedim Bayram gecesi otelde canlı müzik falan organizasyon düzenlemişler gece yarısına kadar oturdum Sonra da hastalandım kustum bütün gün yataktan çıkamadım Neyseki ertesi güne iyileştim Bu da geçti gittii Oy kullanmaya yetişemedim 2 hayır oyu gitti tabi aradaki farkı kapatmaz
ipeksir ve plazmiq arkadaşlar gördüğünüz gibi eski üyelerden pek kimse kalmadı Semo burakefsa ve ben Grubumuza neşe katın Bol bol paylaşım yapın Hareket gelsin biraz Güzel güzel zayıflayalım
Bu arada tartılmaya korkuyorum Sanırım birazcık kilo aldım açık büfe falan derken ama telafi edicem inş
semocum kimse kalmadı ya Biraz daha yeni üye alalım
günaydın arkadaşlar tatilim benimde bitti bugün gelirken biraz hüzünlendim biyandan da eviöi çok özlemişim maalesef kilo almışım üff ya tam 2 kilo bugün itibariyle tekrar devam diyetime yanlız grupta kimse kalmamış ne güzel herkes kilolarını vermiş darısı başıma
biraz dinleneyim öyle kahvaltımı yapacam:enbuyukkk:
selam bacular
ben geldim nasılsınız görüşmeyeli?
2 gün oldu evime geleli harıl harıl çamaşır yıkıyorum kurumuyorda napcam debelenip duruyorum.
izmirden sonra istanbul çok soğuk geldi.
2 ay diye gittim 3 ayda döndüm.tatil güzeldi.
şimdi çıkmam lazım postaneye gitmeliyim.
haftaya listeye girerim yeriniz varsa hala bana.
öpüyorum .
merhaba arkadaşlarrr,
ben bayrama gittim döndüüm ve iyi sayılırım. kısa bir zaman sonra aranıza döneceğim inşallah hepinizi özledim... bana hala yer var mı takımda çok kararlı döneceğim haaa ???
İpeksir hoşgeldin aramıza canım bu dukan diyeti de neyin nesi Spor da yap mutlaka
Merhaba ,
bende yeni üyesiyim artık 3. takımın :dance: Çok heycanlandım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?