Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm canim, kilomuz ayni gibi, benim hayal kilomda 58
bilmiyorumkismile
boyun kac canim?

canim, beslenme düzenine bagli, yeterli calcium aliyomusun?
meyve sebze et balik tavuk yiyomusun?

slm canim, kilomuz ayni gibi, benim hayal kilomda 58
bilmiyorumkismile
boyun kac canim?

Benim boyum 1.57 m. Senin ki?

10 Ağustostan beri sıkı bir şekilde Dukan diyetini uyguluyorum. ve 6,5-7 kilo verdim. Kendimi acayip iyi hissediyorum ve 58'e ulaşacağıma eminim. Ve asla o kiloları geri almayacağım. Yaklaşık 10 senedir bunun hayalini kuruyorum...

kızlar kaç gündür giremiom bayramdı telaştı pcde problemlerdi derken hepinizden çok özür diliorum okulların açılmasıyla bana ankara yolu göründü gidip ufak tefek işleri halledicem evimim
hepinizi öpüyorum girebilirsem yüz yüze vedalaşmak isterim sizleri çoooooooooook seviyorum allah yolunuzu açık etsin arada yine uğrarım inşş 3. takımda bana herzaman yer olur mu bilemicem ama

Sehercim Ankaradaki evde internetin yok mu neden giremiyorsun
her zaman bekleriz canım senin de yolun açık olsun İnş arzu ettiğin kiloya ulaşırsın

İpeksir hoşgeldin aramıza canım bu dukan diyeti de neyin nesi Spor da yap mutlaka

Canım keyfine bak bol bol dinlen hazır çocuklarla ilgilenenler varken
Semocuk ilgileniyor paylaşım işleriyle falan ben de yardımcı olayım diğerleri dönene kadar

Tebrik ederim canım benden bir hafta önce başlamştın çok iyi kilo verdin Sadece ziyarete gel Kilo vermek için tekrar dönme böyle kal Öpüyorum kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Kızlar mesajlarımdan da gördüğünüz gibi ben döndüm Tatil güzeldi Amasra dönüşte de Safranboluyu gezdik Yalnız soğuktu üşüdüm denize hiç giremedim Bayram gecesi otelde canlı müzik falan organizasyon düzenlemişler gece yarısına kadar oturdum Sonra da hastalandım kustum bütün gün yataktan çıkamadım Neyseki ertesi güne iyileştim Bu da geçti gittii Oy kullanmaya yetişemedim 2 hayır oyu gitti tabi aradaki farkı kapatmaz
ipeksir ve plazmiq arkadaşlar gördüğünüz gibi eski üyelerden pek kimse kalmadı Semo burakefsa ve ben Grubumuza neşe katın Bol bol paylaşım yapın Hareket gelsin biraz Güzel güzel zayıflayalım
Bu arada tartılmaya korkuyorum Sanırım birazcık kilo aldım açık büfe falan derken ama telafi edicem inş

günaydın arkadaşlar tatilim benimde bitti bugün gelirken biraz hüzünlendim biyandan da eviöi çok özlemişim maalesef kilo almışım üff ya tam 2 kilo bugün itibariyle tekrar devam diyetime yanlız grupta kimse kalmamış ne güzel herkes kilolarını vermiş darısı başıma
biraz dinleneyim öyle kahvaltımı yapacam:enbuyukkk:

selam bacular
ben geldim nasılsınız görüşmeyeli?

2 gün oldu evime geleli harıl harıl çamaşır yıkıyorum kurumuyorda napcam debelenip duruyorum.
izmirden sonra istanbul çok soğuk geldi.
2 ay diye gittim 3 ayda döndüm.tatil güzeldi.
şimdi çıkmam lazım postaneye gitmeliyim.
haftaya listeye girerim yeriniz varsa hala bana.
öpüyorum .

merhaba arkadaşlarrr,
ben bayrama gittim döndüüm ve iyi sayılırım. kısa bir zaman sonra aranıza döneceğim inşallah hepinizi özledim... bana hala yer var mı takımda çok kararlı döneceğim haaa ???

kzlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

cok iyi gidiyosun canim, tebrik ederim, sakin pes etme hihoyyyt
inschallah almasin :lepi:

bende 2 senedir debeleniyorum 5 kilo vercem diye,
veriyorum ve tekrar aliyorum malesef :gitme:

biolojik kilom 65 galiba, sositososito dönuyorum, dola$iyorum, tekrar 65 oluyorum kaydirigubbakcemile

sehercim, bi sureligine ayrilmakmi istiyorsun takimdan?
veda diyorsun cunkuuuu :gitme:

hosgeldin canim, sefalar getirdin. Şeniz
amasra nerde ya? hic duymadim ohaoldumsmile
korkunun ecele faydasi yok hemserim, tartil bende merak ettim ohaoldumsmile

semocum kimse kalmadı ya Biraz daha yeni üye alalım

bencede alalim turkbayragi zaten bedava kaydirigubbakcemile2

2 kilomuuuuu klava: klava: demeki annen guzel yemek yapiyor zemuszemus

hosgeldin canim, sefalar getirdin, he valla 3ay dille kolay, evde i$leriniz bittimi?
canavar nasil oldu? ameliyat olmu$tu sen gitmeden kisa sure once
sen nasilsin canim, inschallah tatil iyi gelmi$tir... sositososito
sen yokken tgull cum , hatice cim ve nes cim cooookkkkk sahip
ciktilar takima zemuszemus
Yerin hala bo$, kimse dolduramadi opuyorumnanaktan

Allah iyilik versin canim, hadi artik gel ama özlettin kendini :kedi:
senin yerin reservasyonlu canim, seni bekliyoruz olumunekankayizsmile

Silagul cum, bu takimin son hali, bayramda bildirim yapilmadi.
bu cuma burdan devam ediyoruz opuyorumnanaktan

***3. TAKIM 172. ETAP***
silagul 70,0
Semo 65,0
burakefsa 67,5
hatice_84 59,4
urbi_seher 98,5
plazmiq 68,6 yeni üye
ipeksir 64,5 yeni üye
saysaybitmiyor 59 mezun olmak istiyor, hedef kilosuna ulasti

3. TAKIM TOPLAM KILO 493,5

bu citirlar'da, geri donmek uzere ayrildi
candyelif 64,0
tgull 63,6
Nes84 64,5

merhaba kızlar bir urayım dedim ben bir dahaki ayın başınma kadar yokum ekimin 1 de görüşürüz yanii yaa bayramda saldım kendimi korkudan tartılamıyorum ama yürüyüşüme başladım dün itibari ile bugünde devam umarım aranıza kilo alarak dönmem bu arada dr a gidicem kızlar lütfen benim için dua edin Allahım kolayca bebeğimi kucama almayı nasib etsinnnn bu tedavi süreci çookk zor oluyor benim içinnnnnnn

İpeksir hoşgeldin aramıza canım bu dukan diyeti de neyin nesi Spor da yap mutlaka

Haticeciğim, Dukan diyetinin kitabını bir gazete görüp aldım. Mantıklı geldiği içinde yapıyorum. Başı sonu belli bir diyet çünkü.. Kısaca yazayım.

Diyet 4 adımdan oluşuyor.

1.Adım : ATAK EVRESİ : Protein bakımından zengin 72 yiyeceği 2-7 gün (verilecek kiloya bağlı) boyunca, istediğiniz kadar yiyin. Sıfır yağ. Günde 20 dakika yürüyüş.

2.Adım : SEYİR EVRESİ : 28 çeşit sebzeyi ekleyerek, protein bakımından zengin yiyeceklere devam edin. (Ben 1 gün sadece protein, 1 gün sebze+protein tüketiyorum) İstediğiniz kiloya gelene kadar bu şekilde devam edin. Günde 30 dakika yürüyüş.

3.Adım : GÜÇLENDİRME EVRESİ : İstenilen kiloya geldikten sonra diyete meyve, ekmek, yağlı peynir ekleniyor. Haftada iki gün nişastalı yiyecekler ve ödül yemekleri ekleniyor. Bu evrenin süresi verilen her kilo için 10 gün hesabıyla hesaplanıyor. (ben toplamda 13 kilo vermeyi hedefledim yani bu evre 13*10=130 gün sürecek) Günde 25 dakika yürüyüş.

4.Adım : KORUMA EVRESİ : Haftanın 6 günü istediğini ye. Sadece Perşembe günleri saf protein tüket. Günlük hayatta asansör kullanmayın. Günde 20 dakika yürüyüş yapın.

Tüm bu evrelerde birde yulaf kepeği tüketmek var ama Türkiye'de nerede satılıyor daha bulunamadı.

Kabaca böyle. Dediğim gibi bana başı belli sonu belli geldi. 4.evrede istediğini ye kısmıda işi cazip hale getiriyor. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…