Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben yinede yazayım
soganı kawur az yağda:)koyulaştırmak istersen 1 kaşık kadar un(biz genelde koymuyoruz)içine 2-3 patates 4-5 salatalık küp küp dogra suyunu ekle kaynat blendrdan geçir...azcık yeşil kalsın diye ben salatalığı alacalı doğruyorum:)tuzunu unutma...bakalım beğencekmisinolumunekankayizsmile

Çok ilginç İlk defa duydum güzel olur mu ki denemek lazım Dün de ben mantar çorbasını kafamdan uydurdum eşim çok beğendi Patatesi soğanı rendeledim yağda kavurdum mantarları maydonoz ve baharatları ekledim Süt koydum biraz piştikten sonra su koydum blendırdan geçirdim Çok güzel oldu Ya neden salatalıktan çorba olmasın Bunu da deneyeceğim mutlaka Ama belki yarın Bugün için tarhana çorbası yapmaya karar verdim
Teşekkürler...

ben çok sewiyorum...bnm annem belçika doğumlu flamanlar yapıomuş sanırım bu çorbayı değişik çok hoş oluyo:)denediğinde yorumunu bekliyorum mutlaka

Ho$cakal nescim, cok özletme kendini ha opuyorumnanaktan

Canım bence katılabilirsin Ama yine de Semoyu bekleyelim Yeni üye işlemlerinden o sorumlu Yarın gelir

Olur canim gelsin yeni uyeler, ben yokkende sen alabilirsin uye hemserim

salatalık çorbasını biliomusun cnm

Ben biliyorum plazmiq cim, burda belcika lilar yapiyor, cok hafif lezzetli bi
corba, taviseye ederim hatice cim cokacimcoook

Tamam. takipteyim. Güzel haberleri ve aranıza katılmayı dört gözle bekliyorum...

Buyur gel ipeksir cim, bekliyoruz canim kaydirigubbakcemile2

Hmm lezziz geldi kulaga, ellerine saglik bende begendim, sositosositosalatalik corbasini dene canim, cok lezetli [/COLOR]

Elite Elbise 36, 38, 40, 42, 44, 46 Bedenler GittiGidiyor.com'da
Kızlar linkteki elbiseyi aldım O içindeki kız kadar zayıf olmak istiyorum

elbise cok zarif cok narin, super valla renk bir numara zemuszemus
benimde tercihim cogu zaman siyah opuyorumnanaktan

eminim cok yaki$mi$tir, kiz elbiseyi giyde resim cek, koy bizde gorelim

ben çok sewiyorum...bnm annem belçika doğumlu flamanlar yapıomuş sanırım bu çorbayı değişik çok hoş oluyo:)denediğinde yorumunu bekliyorum mutlaka

evet bu corba bizim buralarin corbasi, zaten belcika nin baska dogru durust bir yemegi yok zemuszemus
bi cikolatasi ve kizarmi$ patatesi me$ur sositososito

ben diyeti salladim 1 haftadir, kilo almadim ama vermedim opuyorumnanaktan
SIKILDIM biraz, bayramdan sonra inschallah sporla diyete baslicam tekrar

hayirli aksamlar citir kizlarim
opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar memleketimdeyim çok özlemişim arkadaşlarımı ailemi bide bu kadar sıcak olmasa halen 40 derece ya ankara serindi çocuklar bunaldı sıcaktan uyayamıyorlar
az uyuyorum ama keyfim yerinde ya çok mutluyum ben çocuklardan kendime hiç bakamamışım dudaklarımda uçuk var zannettim sitresten hastalanmışım bütün yüzüm kızardı dudaklarım balon gibi şişti doktorda vitamin falan verdi içiyorum ama kilo alırmıyım sizce bilmiyorumkismile
diyete gelince annem çok güzek şeyle yapıyo kardeşlerrimle birlikte sürekli yiyoruz herbiri bişey getiriyo halimi görünce acıyolar çocuklara bakıyolar bende yiyorum
tatil dönüşü kendimi kampa alayım artık kociş kasımda asker önümüzdeki yaza kadar hedefiminde altına düşüp öyle kocamı karşılamak istiyorum
kızlar yeni üye alımına gitmek lazım başkanımız hatice olsa iyi olur sen nedersin hatice

ben kaç gündür yazamıorum die çok üzüldümalışmışım çokk eksik geldi.....bakım çalışmalarının bitmesine en çok ben sewindim sanırım:)

witamin kullanmayı düşünüyorum....sizce?
one a day'in weight smart die bi ürünü war bgn eczaneden broşürünü aldım...
diyet yaparken yeterli witamn alamıorum gbi hissediyorum....kafam karıştı almadan fikir alayım dedim

Selam kızlar ben dün giremedim bakım varmış sitede Otelden giriyorum nete şimdi size haber vereyim dedim Bu hafta yokum kilomu aynı yazın evdeyken değişmemişti İnkumu sunset oteldeyim çok güzel burası Görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

Hoşbulduk... :teytey::teytey::teytey:

naptin ramazanlikta ipeksir cim, kilo aldinmi, verdinmi. zemuszemus

iyi tatiller canim, tadini cikar. Fazla kilo almadan gel ha olumunekankayizsmile
Suan amasya'dasin demi canim?

kızlar hayırlı bayramlar hepinize öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan...bayram sebebiyle yazamıcam sanırım umarım bana kızmazsınız:):)

Merhaba kızlar, ben istedigim kilodan fazla vererek an itibariyle 59 oldum. Bundan daha fazla zayıflarsam annem eve almayacakmıs. :) Böyle kalayım diyorum. Cok tesekkür ediyor ve aranızdan ayrılıyorum. Ama arada gelip yoklarım sizi.

öpüyorum kocaman. xoxoxo

slm canim, mezun oluyorsun demek, tebrik ederim seni.
aman geri kilo alma ha. bu arada bayramin mubarek olsun.

Hoscakal

BAYRAMINIZ mubarek olsun kizlar
iyi hafta sonlari, pazertesi gorusmek dilegiyle

Herkesin bayramı kutlu olsun...

saysaybitmiyor tebrikler...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı hepimizin başına..

semocum bu arada ramazanın başında başladım diyete şimdilik oldukça iyi gidiyor..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…