ben yinede yazayım
soganı kawur az yağda:)koyulaştırmak istersen 1 kaşık kadar un(biz genelde koymuyoruz)içine 2-3 patates 4-5 salatalık küp küp dogra suyunu ekle kaynat blendrdan geçir...azcık yeşil kalsın diye ben salatalığı alacalı doğruyorum:)tuzunu unutma...bakalım beğencekmisinolumunekankayizsmile
Çok ilginç İlk defa duydum güzel olur mu ki denemek lazım Dün de ben mantar çorbasını kafamdan uydurdum eşim çok beğendi Patatesi soğanı rendeledim yağda kavurdum mantarları maydonoz ve baharatları ekledim Süt koydum biraz piştikten sonra su koydum blendırdan geçirdim Çok güzel oldu Ya neden salatalıktan çorba olmasın Bunu da deneyeceğim mutlaka Ama belki yarın Bugün için tarhana çorbası yapmaya karar verdim
Teşekkürler...
Elite Elbise 36, 38, 40, 42, 44, 46 Bedenler GittiGidiyor.com'da
Kızlar linkteki elbiseyi aldım O içindeki kız kadar zayıf olmak istiyorum
günaydın kızlar okumadınızmı bilmiyorum hiçbiriniz benimle ilgili bişey yazmamış yani haberiniz olsun bir ay falan klo bildirimi yapmıycam sonra tekrar görüşürüzz ama bu arada belirteyim geçen hafta aldığım kiloyu hafta sonu verdimm gittiii yani ramazanı 500 gran eksilerik kapattım buda bişey asıl ramazandan sonra gidecek kilolar size bolll zayıflamalı günlerr görüşmek üzere hepinizi öptüyorummmm:gitme:
Canım bence katılabilirsin Ama yine de Semoyu bekleyelim Yeni üye işlemlerinden o sorumlu Yarın gelir
salatalık çorbasını biliomusun cnm
Tamam. takipteyim. Güzel haberleri ve aranıza katılmayı dört gözle bekliyorum...
Çok ilginç İlk defa duydum güzel olur mu ki denemek lazım Dün de ben mantar çorbasını kafamdan uydurdum eşim çok beğendi Patatesi soğanı rendeledim yağda kavurdum mantarları maydonoz ve baharatları ekledim Süt koydum biraz piştikten sonra su koydum blendırdan geçirdim Çok güzel oldu Ya neden salatalıktan çorba olmasın Bunu da deneyeceğim mutlaka Ama belki yarın Bugün için tarhana çorbası yapmaya karar verdim
Teşekkürler...
Elite Elbise 36, 38, 40, 42, 44, 46 Bedenler GittiGidiyor.com'da
Kızlar linkteki elbiseyi aldım O içindeki kız kadar zayıf olmak istiyorum
ben çok sewiyorum...bnm annem belçika doğumlu flamanlar yapıomuş sanırım bu çorbayı değişik çok hoş oluyo:)denediğinde yorumunu bekliyorum mutlaka
Hoşbulduk... :teytey::teytey::teytey:
Selam kızlar ben dün giremedim bakım varmış sitede Otelden giriyorum nete şimdi size haber vereyim dedim Bu hafta yokum kilomu aynı yazın evdeyken değişmemişti İnkumu sunset oteldeyim çok güzel burası Görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
Merhaba kızlar, ben istedigim kilodan fazla vererek an itibariyle 59 oldum. Bundan daha fazla zayıflarsam annem eve almayacakmıs. :) Böyle kalayım diyorum. Cok tesekkür ediyor ve aranızdan ayrılıyorum. Ama arada gelip yoklarım sizi.
öpüyorum kocaman. xoxoxo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?