Selam kızlar plazmiq hoşgeldin canım Ben de 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim Semo seninle ne çok ortak yönümüz varmış Ben de hem çalışıyorum hem okuyorum Bir de oğlum var 13.5 aylık Hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum
Semocuğum bir de denizkızı mı deniz yıldızı mı biri vardı sanki
Ben regl olduğumdan beri ne yediğimi şaşırıyorum bişey de yemiyorum aslında ama tuhaf oldu biraz
Dün gündüzmeyve yedim İftarda soğan çorbası(deneyim dedim çok da beğenmedim) bide balık salata
Ara biraz kuruyemiş
Markete gittim bayram şekeri aldım bayramda evde yokuz ama canım çekti bugün de sabahtan beri o çikolatalardan yedim biraz Sayısını tam bilmiyorum 5-6 tane olmuştur Bir de nektari yedim Gece eşime bişeyler hazırlıyorum ama kendim yemiyorum
Çikolata yedikten sonra kendimi çok kötü hissettim epeydir böyle yaramazlık yapmıyordum Kilom 59.5 şuanda umarım tatile gidince kilo almam
plazmiq hoşgeldin aramıza inşş hep beraber kiloları vericezzz canım ben seher 19 yaşındym
hee öyle oldu datlim ya, denizkizi vardi onuda davet ettim, bi geldi gitti;
Ôzelden msj attim gelsene kiz diye, cevap yok
ne okuyosun canim? benim 1 senem kaldi sonra ögretmen oluyorum ALLAHIN
izniyle inschallah.
bayramda nereye gidiyon hemserim, kayseriye mi yoksam hihoyyyt
Kizlarim, canlarim kadir gecemiz mubarek olsun, Rabbim gunahlarimiz afftetsin,
dualarimizi kabul etsin, hersey gönlumuzce olsun, ALLAH kötulerden, kötuluklerden
korusun butun musluman karde$lerimizi, ve sevdiklerimizi.
Dua larda bulusmak dilegiyle :Saruboceq:
Herkeze günaydın kızlar
bu hafta kilo aldığımı sölemiştim ama nasıl bu kadar çok kilo aldım onu bilemiyorumm şu anda yine midem çok arıyoo zaten sabah tartılınca canım sıkıldı dün tartılamamıştımsabah dolu mideyle tartılmak zorunda kaldım kilom geçen hafta 63.700 bu fafta ise 64.500 800 gram almışımm kızlar ben şöle bişey yapmayı büşündüm bayram tatilinda giremiycemm sonraki haftada işte olmıycam dr a gidicemm onun için iki üç hafta gibi aranızda olamıycam ayrıca sanırım motivasyonumu kaybettim yeniden motive olup gelmem gerek yani bu günden sonra bisüre ara vermek istiyrummm
günaydın kızlar okumadınızmı bilmiyorum hiçbiriniz benimle ilgili bişey yazmamış yani haberiniz olsun bir ay falan klo bildirimi yapmıycam sonra tekrar görüşürüzz ama bu arada belirteyim geçen hafta aldığım kiloyu hafta sonu verdimm gittiii yani ramazanı 500 gran eksilerik kapattım buda bişey asıl ramazandan sonra gidecek kilolar size bolll zayıflamalı günlerr görüşmek üzere hepinizi öptüyorummmm:gitme:
canım sen bilirsin ama bence devam et derim 64 kilo fazla diye düşünüyorum 1.60 boy için Kilo vermeye devam edeceksen neden bizimle değil
canım tabi fazla aten ben temelli bırakmıyorum bayram tatili giriyor bundan sonrada evde olmıycam işte dr a falan gitcem gelcem yani internete giremiycem onun için dedim yani bir iki hafta ara vereyim sadece siteye girmeye ara vermiş olcam yani yine kendime dikkat edicem bunu yapmamın sebebi hani belki bildirimlerimi yapamam çokk paylaşımda bulunamam onun için bilginiz olsun yani ekim başımda tekrar aranızdayımm...
Merhabalar,
Grubunuzda yeriniz varsa bende yarışmaya dahil olmak istiyorum. Diğer paylaşımda yazmıştım ama bir arkadaş grublara sorman gerekiyor demiş.
Hakkımda kısa bilgi:
36 yaşındayım. 2 kızım var.
Doğumlardan sonra bir türlü istediğim kiloya inemedim. Yoyo gibiyim.
Boyum 1.57. Şu anki kilom 65.3
10 Ağustostan bu yana Dukan Diyetini uyguluyorum.
Hamileliğimde ve sonrasında gördüğüm en yüksek kilom 78kg. Onun dışında 71'e kadar çıktım tekrar.
Tartıda 58 kg mı görene kadar vazgeçmek istemiyorum.
Sevgiler...
Kızlar nerdesiniz acıktım ben ya Daha yemek de yapmadım Ne yesem iftarda Değişik bir çorba istiyorum var mı güzel çorba tarifleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?