Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşbulduk cnm

ıftar:
-1/4pide
-1kibrt kutusu kadar tawuk(ymk içinde)
-1parmak patates
-ayran
ara öğünüm23.00)da
-1çorba kasesi dolu dolu yoğurt baharatlı:)
bide bugün yürüdüm yaklaşık 2km yokuş yukarı

slm kizlar, ben yarin giremem buyuk bi ihtimal
okulum var, sonra i$ ondan sonra arkadasa iftara davetliyim
haberiniz olsun, beni merka etmeyin :icecream:

Canım ben fizik tedavi mezunum Doktora yapıyorum sen ne öğretmeni olacaksın nerde çalışıyorsun
Bayramda Amasraya gidicem çarşamba gününden Kayseriye gitmiyorum Annemler Ankaraya taşındı oğluma bakıyor annem Orda olsalardı giderdim
Amin canım senin de

Kızlar bugün inş bişeycik olmazsa orucuma başlıyorum
İftar: Mantar çorbası
Biraz makarna biraz da kavurma
Ara: Dondurma
Sahur: 1 kase çorba 3-5 patates kızartması minicik light peynir yarım nektari

sahurum:
-3-4 metal kaşık hamur çorbası
-1mtl kaşık barbunya
-2m.k keşkek
-yogurt
-salata(semzotlu,dmts,salatalıktan)
-3tane kızarmş patates
-peynr tırtıkladım en fazla 1kk kadardr:)
bugun çok su içmedm 1.5-2litre ciwarı anca içtm

günaydın kızlar okumadınızmı bilmiyorum hiçbiriniz benimle ilgili bişey yazmamış yani haberiniz olsun bir ay falan klo bildirimi yapmıycam sonra tekrar görüşürüzz ama bu arada belirteyim geçen hafta aldığım kiloyu hafta sonu verdimm gittiii yani ramazanı 500 gran eksilerik kapattım buda bişey asıl ramazandan sonra gidecek kilolar size bolll zayıflamalı günlerr görüşmek üzere hepinizi öptüyorummmm:gitme:

canım sen bilirsin ama bence devam et derim 64 kilo fazla diye düşünüyorum 1.60 boy için Kilo vermeye devam edeceksen neden bizimle değil

canım sen bilirsin ama bence devam et derim 64 kilo fazla diye düşünüyorum 1.60 boy için Kilo vermeye devam edeceksen neden bizimle değil

canım tabi fazla aten ben temelli bırakmıyorum bayram tatili giriyor bundan sonrada evde olmıycam işte dr a falan gitcem gelcem yani internete giremiycem onun için dedim yani bir iki hafta ara vereyim sadece siteye girmeye ara vermiş olcam yani yine kendime dikkat edicem bunu yapmamın sebebi hani belki bildirimlerimi yapamam çokk paylaşımda bulunamam onun için bilginiz olsun yani ekim başımda tekrar aranızdayımm...

Merhabalar,

Grubunuzda yeriniz varsa bende yarışmaya dahil olmak istiyorum. Diğer paylaşımda yazmıştım ama bir arkadaş grublara sorman gerekiyor demiş.

Hakkımda kısa bilgi:
36 yaşındayım. 2 kızım var.
Doğumlardan sonra bir türlü istediğim kiloya inemedim. Yoyo gibiyim.

Boyum 1.57. Şu anki kilom 65.3
10 Ağustostan bu yana Dukan Diyetini uyguluyorum.

Hamileliğimde ve sonrasında gördüğüm en yüksek kilom 78kg. Onun dışında 71'e kadar çıktım tekrar.

Tartıda 58 kg mı görene kadar vazgeçmek istemiyorum.

Sevgiler...

sılagül
tgull
Semo
Nes
Saysay
Burakefsa
Seher
Candy Nerede bu Elif?
Ben
plazmiq yeni üye

Unuttuğum var mı kızlar Şimdilik yerimiz var gibi En fazla 12 olabiliyor değil mi arkadaşlar

Anladım canım döndüğünde bana yetiş kaytarmak yok ok > Ama hamile kalırsan serbestsin :))) Allahın izniyle...

Canım bence katılabilirsin Ama yine de Semoyu bekleyelim Yeni üye işlemlerinden o sorumlu Yarın gelir

Kızlar nerdesiniz acıktım ben ya Daha yemek de yapmadım Ne yesem iftarda Değişik bir çorba istiyorum var mı güzel çorba tarifleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…