Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım güzel bir diyete benziyor Yağ tüketeyip protein alımını artırmak iyi bişey Başarılarının devamını dilerim:))opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Haticeciğim. İnşallah hep beraber başarılı olacağız...:lepi:

Canım senin bu diyeti biraz araştırdım internetten forumlarda çok iyi kilo verdiklerini ve uygulaması kolay olduğunu yazmışlar. Ben de mi denesem Mantıklı geldi bana Sen ilk 5 günlük atakda kaç kilo verebildin bi de ben et severim ama balığı falan kızartarak tüketmeyi tercih ediyorum genelde Sen nasıl pişirdin?

60.3 kilom korkunç bi şekilde 900 gr almışım tatilde Bu çok moralimi bozdu Şimdi Leslie 3 mil yapacağım Bugün evdeyim ve cezalıyım Kızın bana yaaaklava:

Bu arada ay sonunda Jimnastik Federasyonunun düzenlediği pilates eğitmenliği kursuna gideceğim Bir pilates antrenötü olarak zayıf ve güzel görünmeliyim kızlar Birilerinin beni dürtmesine ihtiyacım var Kendimi kontrol edemiyorum Yiyorum tatlıları Bana cesaret verin biraz ya

canımcım öyle anında üye olamıyorsun 1 hafta deneme süremiz var unutma Hem biraz tanıyalım mı seni Kimsin? Ne yer ne içersin?

tamam peki :kedi:

Ben geçen sene istanbul işetmeden mezun oldum.Bir senedir özel bir firmada satış temsilcisi olarak çalışıyorum.Tabi altımda araba 7 24 araba hareket hiç yok son kaçınılmaz işe girdikten sonra 9-10 kg aldım senağlama

hiç bir zaman çok zayıf bir kız olamadım ama lisede artık 60 kgya geldiğimde bu işe hem ailem hem ben bir dur dedik nasıl oldu bilmiyorum 9-10 verdim üniversitede koşturmaca sayesinde o kiloyu 2 aşağı 2 yukarı korudum.

ama dediğim gibi son 1 senede hepsini geri aldım birde hareket hiç olmadığı için hepsi yağ

24 yaşındayım , 1.62 boy 60 kg yum hedefim 48

Bu arada biraz da beslenmem ve yaptıklarımdan bahsedeyim.

sabah kahvaltı yapmam öğlen yemek yemem bir tek akşam yemeği günde 1 bardak su içsem benim için o gün çok su içmişimdir.

hataları bliyorum ama bu işten vazgeçemiyorum 1 ay önce spor salonuna yazıldım iyi bir yer ölçümler yapıldı efor testleri falan 60 kg ın 19 kg ı yağ metobolizmamda çok yavaş sık sık ve az yemem gerektiğini söylediler ve tabi su içmem gerektiğini.
1 ayda vucmdumda sıkılaşma var hatta herkez zayfladın mı diyor ama 1 kg verdim sadece inşallah 1 kilonun hepsi yağdır :jeyyar:

yarın tek günlük detoks yapıcam , ve bundan böyle her hafta yapmaya çalışıcam a.s

liste eski baya ender saraçın sabahtan öğlene komposto , öğlenden akşama sebze çorbası

şimdi çıkmam lazım listeyide gelince yazarıma.s.

Gerçekten de çok kötü beslenme tarzın varmış Ama yanlışlarımızı burda beraber düzelteceğiz inş Bir kere şu su içme olayı çok önemli Ben senin kadar az içmiyorum Ancak istediğim kadar da fazla içemiyorum Yani günde 1 ltyi geçmez Hiç ılık su içemem Yaz kış dolaptan içerim Soğuk olduğu için fazla içemediğimi düşünüyorum Evet hemen şimdi gidip su içeceğim Yanımızda sürekli su taşıyalım Günlük bir hedef belirleyelim Mesela o sürahi bitecek gibi...

Hızımı alamadım 5 mil yaptım Dün yediğim hamburgerin acısını çıkarmaya çalışıyorumklava:klava::kedi:
Plazmiq nerdesin canım neden paylaşım yapmıyorsun Yeni gelen kızlarımız ne yediğinizi paylaşır mısınız
Bu arada sabahtan beri iki tane nektari ve biraz da lokum yedim Bana ne oldu bilmiyorum ne güzel kahvaltımı falan yapıyordum Bugünlerde canım hep abur cubur çekiyor(

Merhaba ,

bende yeni üyesiyim artık 3. takımın :dance: Çok heycanlandım:sm_cool:

Hosgeldin pinup, 1hafta düzenli payla$imda bulunrsan, haftaya cuma ismin listede
olucak canim.
Tartilip bildirim yapma gunumuz, cuma öglene kadar. veya persembe aksam yazabilirsin
kilonu, eger cuma gunu i$in varsa.
3gün boyunca bildirim yapmazsan, diskalifiye olabilirsin.
Hergün yedigin ictigin, yaptigin spor lari yazmaya cali$, bizlerde yorum yapariz.
Yardimci oluruz, sende bize yorum yaparsin.

Anla$tikmi hihoyyyt

inschallah hersey yolunda gider canim,ALLAH yardimcin olsun.
o gunleri inschallah görüruz, bebi$ seni bekliyoruz gel artik...

Kurs kac aylik canim? haftada kac gun?
kurs'a baslayinca kendine biraz ceki duzen verirsin hihoyyyt
kurs suresinde forma girersin inschallah, SIKMA CANINI. lmaz:

Ben dün cok tozuttum :sinifsinif:

sabah, ekmek arasi yedim, mayonezli, domatesli, havuclu, salatalik, marul.
Oglen, elma yedim
aksam, vaktim olmadi, abur cubur ati$tirdim
9da misafirlikte patlama ya$adim, kisir, ispanakli borek, kek yedim

1 bucuk litre su ictim, suan regl oluyorum, bitince inschallah duzenli spor salonuna gidecegim

sevgili pinup bence de kötü besleniyorsun. Hatta beslenmiyorsun diyebiliriz. Şimdi yaşın genç olduğu için aynı kiloda kalmak kolay oluyor ama ilerde yeme durumunda kalınca çok hızıl kilo alırsın. Kesinlikle öğün sayısını arttırmalısın. İlk başlarda ertesi gün için yiyeceklerini planlamak ve yazmak çok işe yarıyor. Deneyebilirsin.

Su konusuna gelince; benim 2 adet 1 litrelik şişem var. Bunları sabah doldurup tezgahın üzerine koyup gelip gidip onlardan içiyorum. Günde 4+ litre su ve bilimum çay, süt, soda tüketiyorum. Sürahi falan olunca gelen giden içen, insan hesabı şaşırabiliyor ve şişeden içmek daha kolay gelmeye başladı. Diyetin başındayken daha az içiyordum suyu ne zaman ölçmeye başladım, o zaman daha çok tüketmeye başladım.

Ayrıca okuduğum bir yazıya göre beyin acıkmak ile susamak arasındaki farkı tam olarak ayırt edemiyormuş. Bu yüzden acıktığınızı düşündüğünüzde önce bir bardak su için ondan sonra yemeğe karar verin diyorlar.

Haticeciğim, bu diyette yağ hiç yok. Bu sebepten hiç kızartma da yok. :1no2: Ta ki istediğin kiloya inip onu sabitledikten sonra yiyebilirsin. Eğer gerçekten bu diyeti yapmak istiyorsan bence kitabını al ve baştan sona kadar sadık kalarak uygula. Çünkü başlanıp bırakılınca yine eski kiloya dönmek içten bile değil. 10 Ağustos'ta başladım ben (yaklaşık 35 gün) ve 7 kilo verdim. Kesinlikle de almayacağımı biliyorum. Çünkü diyeti aynen uygulamaya devam edeceğim.

Sevgilerkaydirigubbakcemile3

selam kızlar 2 gündür evle uğraşıyorum temizlik ütü çamaşır derken öldüm lapa diyeti yaptıyorum cuma belli olur şu iki kiloyu verirsem tekrar diyete devam kızlar bi şey soracam ben okadr çok veremedim ama eski kıyafetlerime yani 64 kilo olduğum dönemdekiler oluyo acaba sıkılaştımıı zemuszemus
bugün yine temizlik yapıyorum bitsin yürüyüşe başlayacam hava çok sıcakta değil rahat olur diye düşünüyorum

Kolay gelsin.. Zaten şu temizlik işi feci bişi. Yap et, uğraş temizle 3 güne herşey yine aynı.

Kilo vermenin dışında sıkılaşmakta çok önemli. Hele de eski kıyafetlere rahat giriyorsan süper. Tebrikler.... alkisalkisalkis

sabah yarım litrelik şişemi su doldurdum içtim içtim :lepi: bugün şimdilik 1.5 ltre su içtim :sm_cool: ve kendime komposto yaptım 2 elma biraz kuru üzüm kuru kayısı tarçın zencefil zerdeçal karanfil cokacimcoook şimdide onun içiyorum bi yandan da paylaşıyım dedim:1rolleyes:

aslında bugün detoks yapıcaktım bütün gün öğlene kadar komposto akşama kadarda sebze çorbası ama annem sigara böreklerini kızartınca ertelemek zorunda kaldım

sabahtan beri 4-5 sigara böreği biraz domates 1,5 lt su ve bi kase komposto yedim birazdan da spora gidicem a.s evet gidicem a.s

slm kizlar, bugun iyi beslendim, inschallah kilo almam yarina

sabah, SIKI kahvalti yaptim
oglen, ha$lanmi$ sebze
aksam, henuz bilmiyorum...

bugunu

sabah kahvaltısı
1 kase komposto
1 kuru icir
1 tabak ekişil köfte ve
2,5 ltre su ile tamamladım.

suyu tamamladım diyorum çünkü bugunluk yeter artık zorla baya içtim ama :jeyyar:

ayrıca 45 dk plates ardından 20 dk yüzmeden sonrada
15 dk saunaya girdim.

bence iyi bir gündü bakalım:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…