O tur eşlere sinir oluyorum ömür törpüsü çok şükür biz öyle değildik Allah başa vermesin empati yoksunu oluyorlar
Allah şu mübarek günde onca insanin canını yakanların canini en yakın sürede yaksın inş ölenlerede rahmet etsin kalanlara sabır dayanma gücü versin
Aaa canim sen de mi diyet takımlarındaydın? :)Selam bayanlar ben izindeydim dönecektim ama artık dönemeiuorum. Hamileyim :) bebisim sağlıkla gelsin aranıza gelecem tekrar :)
Evet canjm bu takimdayim :). Kesenin etrafında kanama var dediler pazartesi ama çok şükür geçmiş bisi yok şimdi bugün kendi doktoruma gittim kalbini de gösterdi çok şükür :) bir sıkıntı yok inşallah :)Aaa canim sen de mi diyet takımlarındaydın? :)
Nasil gidiyor hamilelik, bi sıkıntı yok degil mi? Bi ara kanlanma gibi bir sey demistin diye hatırlıyorum sanki?
İyi canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına da alırsın :)Evet canjm bu takimdayim :). Kesenin etrafında kanama var dediler pazartesi ama çok şükür geçmiş bisi yok şimdi bugün kendi doktoruma gittim kalbini de gösterdi çok şükür :) bir sıkıntı yok inşallah :)
Selam bayanlar ben izindeydim dönecektim ama artık dönemeiuorum. Hamileyim :) bebisim sağlıkla gelsin aranıza gelecem tekrar :)
İyi canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına da alırsın :)
Amin insallah çok çok teşekkür :)Hayırlı olsjn snım. Rsbbim kucağına almayı nssip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?