Selam bayanlar ben izindeydim dönecektim ama artık dönemeiuorum. Hamileyim :) bebisim sağlıkla gelsin aranıza gelecem tekrar :)
Sağol canım benimHayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)
Selam kızlar. Herkeste bir bayrsm telaşı var anlaşılan. Ben dd tüm gün büyük kızıma bayrsmlık aradım. Sonunda buldum. Bu yıl geç kaldık. Seneye 1 ay önceden alacağım.
Allahın izniyle bayramı atlatsakta burası şenlense yine.
Selam kızlar. Herkeste bir bayrsm telaşı var anlaşılan. Ben dd tüm gün büyük kızıma bayrsmlık aradım. Sonunda buldum. Bu yıl geç kaldık. Seneye 1 ay önceden alacağım.
Allahın izniyle bayramı atlatsakta burası şenlense yine.
zerom nerelerdesin iyisindir inşallah :)Günaydın bi ben varım buralarda bende spora biraqz daha ağırlık vermeye başladım dün itibari ile öncede yapıyordum da bu sefer en yakın arkadaşımın düğünü sağdıcım ve göbeğim dümdüz olsun istiyorum :)
bende kaptanım ekmeği abartıydım şimdi toparladım spor yapacaktım elektrikler yok akşama inşallahYemeği de hafif yiyorum aslında ama ekmek hiç yemek istemediğim halde yiyorum malesef onu da bırakıcam bi kaç güne inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?