Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya aileler bazen sınırını bilmiyor işte onlara söyleme diyet yaptığını falan kendin için devam et eğer istiyorsan, bu kendin için yapıcağın bişey olmalı başkası için değil bence de

Aynen tabiki kendin için olmalı millet herşeye bir kulp bulur ben zayıfladım kilo daha iyi dediler 1-2 kg alınca ayy kilomu aldın sen dediler yani ne yaparsan yap beğendiremezsin kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap

günaydın,
dün yediklerim;
kahvaltı: yumurta peynir biber domates salatalık
12 gibi 4 adet kuru kayısı
1 gibi 2-3 kaşık taze fasulye, haşlanmış yumurta elma
17 gibi içim kıyıldı bi avuç beyaz leblebi ve şekersiz kahve
akşam: salata (yeşil mercimek ve ton balığı vardı azıcık içinde) 19:30 da kalkmıştım yemekten
2,5 lt su

ben artık karatay tarzı beslenmeye çalışcam. ara öğün yapmamaya çalışcam. bazen hiç istemiyor canım ama bazen kriz geliyor tabi. yavaş yavaş alışırım diye düşünüyorum. dayanamadım bu sabah çıktım tartıya 57.0 dı. fena değill

Genel olarak hafif ve doyurucu duruyor

Daha çok gidecek cnm hedefine ulaşacaksın merak etme :)

Zerosima kittenlove söyledikleriniz için teşekkür ederim bugün kendime geldim çok şükür. :)
S sedasametelifnaz kesinlikle bir eşin karısına böyle demesi çok zor bir durum, dayanıklılığınız için tebrik ederim.

Bugün ünv. sonuçları açıklandı. Akdeniz ü. diş hekimliği kazanmışım. Ama biraz burukluk var çünkü hiç tıp yazmadım ve tıplar baya sıralama olarak gerilemiş diyorlar. Keşke bir iki tane yazsaydım listeye ama hayırlısı buymuş gene de mutluyum

ProtIn de yapabilirsin.hafifletecektir seni emziriyorsun beslenmene dikkat etmen gerek[/QUOTE]
Canım gün boyu soğuk ayran corbası oldugu için sıvı alımım artar sütü etkilemez diye düşündüm . Bir de tabii kısa vadeli bir program 2 günlük . Haftaya senin proteini mutlaka deneyeceğim ama

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun harika bir bölüm harika bir şehir. Hiç vurulma keyfini çıkar

Iyi geceler kızlar. Bugün ayran detoksu yaptım. Ilk günü başarı ile tamamladım. Hiç kaçamak yapmadım. Ama yarın planda olmayan bir misafirlik cıktı ve bir günle sonşandırmak durumundayım detoksu. Yine de hafifletmiştir diye umuyorum. En azından bi gün önce akşam fazla yediğimi dengeler inşallah.tartı gününe az kaldı:)
45 dk koşu bandı yaptım.

Harika cok iyi tebrik ederim antalyayi taniyormusun sana bilgi verebilirim antalya hakkinda

Selam herkese bugun kahvlt: 2 dilim ekmek peynir 4 zeytin soguc
Oglen: 1 su bardg.patlican yemegi 1 su bardg yogurt 2 dilim ekmek soguc
Ksam : 1 su bardg.taze fasulye 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Arada 10 adet uzum.
Spor yok
Bugun tartildim 92 .5 ciktim seytan kulagina kursun gun gectikce hafifliyorum.cok mutluyum.kararli olmak ve istikrar ise yariyor

Hayırlı olsun cnm evet sıralamalar bayağı değişti keşke bu sene sınava bende girseydim kaydımı yaptığım halde girmekten vazgeçtim kısmet değilmiş seneye gireceğim kendime bir hedef belirleyip inş :)

yaaa hangi ara perşembe geldiii hala hafta başıymış gibi geliyodu en son baktığımda :)
Dünün memüsü çok saçma bişey yiyemedim yani acıkmadım akşama kadar
Yarm porsiyon pilav
Yarım porsiyon türlü
Bi de çeyrek sandviç yedim tüm gün (beyaz ekmek)
Bugün protein alıp dengelicem onu :)

Ben haftada iki iki veririm sanıyodum kalori düşük çünkü ama zormuş ya ikidir bir kilo bir kilo verdim ilk başlarda daha yüksel gider sanıyodum sanırım hasta olup spor yapamadığımdan heralde

Çok süper hayırlı olsunn yani heyecanlar olvak bi sürü senin için şimdi hem konyaya da yakınsın :)

Ben haftada iki iki veririm sanıyodum kalori düşük çünkü ama zormuş ya ikidir bir kilo bir kilo verdim ilk başlarda daha yüksel gider sanıyodum sanırım hasta olup spor yapamadığımdan heralde
Valla ben de öyle sanıyordum hatta 3-4 bile beklerdim ama yok çok yavaş gidiyor. Neyse gitsin de sabrederiz ya

İnşallah daha düşükleri de çıkacak hepimiz hedefe ulaşacağız. Menü güzel, doyurucu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…