Canim kampusunuz cok guzel buyuk ve sehrin icinde ben kampuse yakin uncalida oturuyorum.ogrenciler genelde ev tutarlarsa meltemde, kultur mahallesinde veya siteler mahallesini tercih ediyorlar bu
Ben haftada iki iki veririm sanıyodum kalori düşük çünkü ama zormuş ya ikidir bir kilo bir kilo verdim ilk başlarda daha yüksel gider sanıyodum sanırım hasta olup spor yapamadığımdan heralde
Valla ben de öyle sanıyordum hatta 3-4 bile beklerdim ama yok çok yavaş gidiyor. Neyse gitsin de sabrederiz ya
günaydın,
2 gündür kabızlık çekmemin sonunda 57,7 çıktım bugun. ama kesinlikle inanıyorum ki wc sorunundan kaynaklı. çünkü bu hafta 3 tane düğüne gittik hepsi de yemekliydi. 2 akşamında herşeyi geri çevirip sadece bol bol su içtim. sadece bi akşam 2 kadeh rakı içtim yanına da çok az meze ile. tek kaçamağım buydu. pazartesi itibariyle spora başlıyorum
Gunaydin bugun tartildim tam 92 .0 kg 1 haftada 1 .5 kg vernisim
günaydın,
2 gündür kabızlık çekmemin sonunda 57,7 çıktım bugun. ama kesinlikle inanıyorum ki wc sorunundan kaynaklı. çünkü bu hafta 3 tane düğüne gittik hepsi de yemekliydi. 2 akşamında herşeyi geri çevirip sadece bol bol su içtim. sadece bi akşam 2 kadeh rakı içtim yanına da çok az meze ile. tek kaçamağım buydu. pazartesi itibariyle spora başlıyorum
68,1 bugünkü kilom 1.7 kilo vermişimYüzdeyi 2.435 hesapladım yüzdeyii .ilk kiloya değil geçen haftaki kiloma göre hesapladım 68 i görmeme çok sevindim yaaa
68,1 bugünkü kilom 1.7 kilo vermişimYüzdeyi 2.435 hesapladım yüzdeyii .ilk kiloya değil geçen haftaki kiloma göre hesapladım 68 i görmeme çok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?