- 24 Mayıs 2016
- 146
- 45
- 13
- 37
Inan cok dogru benim oglumda 4 ay kolik ve uykusuz sonra surekki kucak isteyen ve hic uyumayan bor bebekti bende arada derede ne bulursam yedim de yedim ve kendimle hic ipgilenemedim6buçuk aylık 6. Aya kadar sadece emzirdim 20 gündür ek gıdaya geçtik emmeyi azalttı maalesef
Anladım. Aynen evde olunca hele ki bebeğiniz huysuZ mizaçlı ise insan çok kilo alıyor. Ben de bu sebeple çpk kilo aldım.62 kg ile hamile kaldım 89 kilo doğuma girdim. Sonrasında 78 falandım normal doğumdan hemen sonra ama evde tıkınmaktan hepsini geri alıp hamilelik kiloma cıktım.bebeğim cok zor yüksek ilgi bekleyen bi bebek. Yemek yiyemedşm ilk 5 ay sofraya oturup. Vakit buldukça ne bulursa. Ağzıma tıkıştoroyordum.
Gayet iyi bu hafta ben de deneyeceğim Çarşamba günü inşallah.
Selamlar. Ben bugün iki kase çorba yedim iki öğün. Birer dilim de ekmek. bugün kiloma baktım 69a kaymış çok üzülüyorum okula az kaldı vereceğime alacağım gibi... artık şu 60-61lere inmek istiyorum
Iyi aksamlarbugun sabah 2 yumurta peynirle omlet ekmek yok.
Oglen :kiyma ve yogurt ekmek yok
Aksam tavuk yogurt ekmek yok
Aralarda yogurt ve yulaf kepegiyle krep peynir.bugunku ogunlerimde miktar serbest doyuncaya kadar yiyebiliyorum.adet oldugum icin yuzemedim.birazdan yuruyus yapmayi dusunuyorum.
Kızlar herkese iyi geceler
Sabah
2 ince dilim ekmek
3-4 çatal zeytinyağlı börülce salatası
4 zeytin
1 çay kaşığı krem peynir
1kk beyaz peynir
Salatalık
Acrifry fritözde 1 kaşık yağlı kızarmış 4 tane yoğurtlu domatesi biber
Öğlen
2 yaş incir
2 cevi içi
Akşam
1 kepçe tarhana
1 kase cacık
1 kase peynirli Erişte
3 parmak boyutunda ufak bir adet karnıyarık
Aralarda
1 tane lokum Yedim
Bşraz fazla mı kaçtı bugğn bilmiyorum. Kayınvalidemşerdeydik kalabalıkta kendimi zor frenledim
Fat secret 1400 kalori aldın diyor:)
50 dk koşu bandı yaptım
gunaydin kizlar, sadece cumartesi aksami kacamagi ile cumartesi sabah 57.1 cikmisken bu sabah 58 im. olmucak bu is anlasildi. benim artik umidim kalmadi en azindan daha da almamak icin dikkat etcem ama eziyet gibi degmiyor aci cekmeye
gunaydin kizlar, sadece cumartesi aksami kacamagi ile cumartesi sabah 57.1 cikmisken bu sabah 58 im. olmucak bu is anlasildi. benim artik umidim kalmadi en azindan daha da almamak icin dikkat etcem ama eziyet gibi degmiyor aci cekmeye
Zerosima valla harika olur ama bu hafta ben üniversite kaydı için farklı şehre gidip geleceğim düzenliklerim ve kaçamaklarım olabilir
Dünün menüsü
Öğlen ; tavuklu yeşil salata
Ara;bi avuç fındık
Akşam: tavuk sote
: bi kade yoğurt
: 2 dilim kepek ekmeği
Su :2.5 lt
Kalori :1206
Spor: 1 mile leslie
Hayırlı olsun canım evlenmesini de gör inşallah :) bekliyoruz seniSelam kizlar nasil gidiyor diyet isleri. Sizi gordukce hevesleniyorum :)
Bende yogunluk had safhada ilerliyor oglumu sunnet ettirik gecen hafta baya yorucu zorlu surecti atlattik cok sukur.
Gayet iyi bence kalori değerine de bakınca. Arada kaçamak iyidir :)sabah : peynirli omlet
bi dilim kepek ekmeği
öğlen : ice mocha
akşam : hamburger
patates çok az
ayran
toplam : 1008 kcal
su : şuan 2.5 lt
Geçmiş olsun canım. Minik kızımı büyüyene kadar bende de olacak sanırım fıtık . Sürekli kucakta durmak istiyor. Dün yarım saat avm ye gittim bi iş için başımı döndürdü ağlaya ağlaya. Bi rahatsızlığı da yok ama devamlı mız mız. Artık 7 aylık olacak ve o kadar yoruldum ki. Millete bakıyorum 2-3 aylık bebeklerini arabaya atıyo gezdiriyo cocuk gık çıkarmıyor. Bense evden dıları zor adım atıyorum. Bugünler geçecek siye kendimi avutuyorum . Menüne gelince cok güEl benceIyi aksamlar bugun bel fitigim tavan yapti tum gun yattim
Sabah kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmk soguc 4 zeytim
Oglen 2 adet biber dolmasi 1 su bard.yogirt
Aksam 1 su bard.patlican yemegi 1 su bard.yogurt 2 dilim ekmk.1 su bard.tarhana corb.
Arada 2 incir
Canum evet enim de dikkatimi çekti. Kalori olarak fazla almıyorsun ama bşraz beslenmeni çeşitlendirsen daha iyi olur bence :)İyi akşamlaaar. Veya gecelerBen bugün 1 patatesten kumpir yaptım. İşte içine 1-2 dilim peynir, yoğurt garnitür turşu vs ekledim. İkiye bölüp iki öğün yedim. Bugünlerde hep aynı öğünleri yiyorum çünkü hiiiç vakit olmuyor. Yarın dayanamayıp çok az kaçamak yapcam gibi umarım yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?