• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar noluyo yahu 2 hafta oncesinde grup ne kadar renkliydi hepiniz azimliydiniz yoksa sisko gezmeyemi karar verdiniz:KK12:

Valla herkeste sorunlar var doğrudur ama cumadan cumaya gelmekte haksızlık motivasyon yok çünküü

Bugun sabah 2 dilim ekmrk peynir soguc ve 4 zeytin
Oglen 1 su bardg taze fasulye 1 su bardg yogurt ve 3 kucuk biber dolmasi
Aksam 1 su bard sehriye cotbasi 1 kucuk tavuk kofte 4 kucuk kuu biber dolmasi
Bugun adet oldum canim cok tatli isyedi 1 kucuk pekmezli kurabiye( sekersiz ) arada 1 kucuk pohaca yedim.

Dolmalar inş çok küçüktür :) Onun dışında güzel

Günaydın kızlar hadi toparlanalım bende kendime bir geleyim bakın bayram geliyor en azından ne versek kar herkes sizi bayramda şişko mu görsün istersiniz bence istemezsiniz haddi bakalımm toparlanma vakti bende sizlerle birlikte bayrama kadar dikkat edicemmm :) Menülerimizi kesinlikle paylaşalımmmm

Sabah kalkar kalkmaz sporumu yaptım suyumu da içiyorum ani başladım biraz yarın kahvaltı falan etmeye çalışırımm

Günaydın kızlar hadi toparlanalım bende kendime bir geleyim bakın bayram geliyor en azından ne versek kar herkes sizi bayramda şişko mu görsün istersiniz bence istemezsiniz haddi bakalımm toparlanma vakti bende sizlerle birlikte bayrama kadar dikkat edicemmm :) Menülerimizi kesinlikle paylaşalımmmm
Gunaydın bugun regliım sabah tartıldım 91.500 kg

iyi günler. ben az yiyorum ve bu hafta zayıfladığım hakkında yorumlar aldım. annemin durumu acil, uzun ve üzücü bir süreç geçiriyoruz. gene de kilo vermek için elimden geleni yapıyorum.

iyi günler. ben az yiyorum ve bu hafta zayıfladığım hakkında yorumlar aldım. annemin durumu acil, uzun ve üzücü bir süreç geçiriyoruz. gene de kilo vermek için elimden geleni yapıyorum.

Geçmiş olsun cnm biliyorum senii Rabbim bir an önce acil şifa versinn

***3. Takım 481.Etap***

ecemavi: (73,7///%)
esrayazar: (92,5///%)
kittenlove: (68,5///%)
dahells: (66,5///%)
shameless35: (57,2///%)

3.Takım ortalaması : %

Back
X